80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oy kuzum bende 2 ay direndim banuma sonra kafam bastı bi denedim harika sonuç aldım sağlık açısından da ve hala karataycıyım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

İki gündür uğrayamadım ama aklım sizlerdeydi
Benim grip öyle böyle yamultmadı beni hiç bir şey yiyip içemiyorum boğazım zehir gibi
Eşimin zoruyla biraz meyve yedim önceki gün hatta limon sıkıp içirdi bana zorla biraz C vitamini olsun diye
Akşam hadi sen seversin diye balık yaptı yanınada salata ama yedikten çok kısa bir süre sonra midem almayınca olan oldu
Cumartesi bir ara tartıya çıkayım dedim ve gözlerime inanamadım resmen 118 çıkmıştım ki imkansız o kiloya çıkmış olmam ama şükür bu sabah tartıya çıktığımda 115.3 kgyu gördüm

Az daha yüreğime inecekti millet hasta olur süzülür ben şişiyorum diye ağlayacaktım az daha

Dün hele gözümü hiç açamadım 3 - 4 kere birşey yemeye kalkıştığımda istifrağ ettim suyu bile zoraki içtim bir iki bardak ama bugün zorlada olsa daha fazla su içmeye çalışacağım

Gecede düzgün uyuyamayınca ( sıtma falan tuttu sabaha karşı ) geç uyandım ister istemez ve ateşe hemen bir kırmızı mercimek çorbası koydum ve zorlada olsa kendimi buraya attım
Yatmamak için direniyorum yoksa iyice halsizlikle boğuşuyorum

Kizlar ya bu sağ tarafimdaki agri canini sıkmaya başladı sag karin boslugundan sirtima doğru gidiyor anlayamadm

Canım ihmal etme ve bir kere daha doktora görün
Üşütmüşde olabilirsin ama yine ne olur ne olmaz görün derim ben
Umarım önemli birşey değildir

Öğlende büyük kıza manavdan aldırırım canım sağ olasın hatırlattığın için Küçük kuzuyada versem olurmu ondan ( hani veriliyor diye biliyorum ama onunki benim kadar ağır değil )

Ellerine ve emeğine sağlık canım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşallah bende bir an önce toparlanır verenlerin arasına girerim

canım çok geçmiş olsun şifa dilerim..

ah buldum listeyi. liste başım hanifem tebrikler 6 lı rakamlara az kalmış tatlım A anetam

canım çok geçmiş olsun şifa dilerim..

Çok sağ ol canım
Valla ilk kez bu kadar ağır geçiriyorum gribi
Kahvaltı niyetinede Kırmızı mercimek çorbası yaptım kendime belki onu sıvı tüketebilirim ufak ufak hem benim küçük kuzuda çok sever

canım çorba iyi gelecektir.vallaha salgın var sanırım.kime dönse grip malesef..

selam kızlar ben geldiiimm,
3 gün saçma sapan bir beslenmenin ardından döndüm yuvaya
3 günün içindeki karataya uymayan kaçamaklarımı yazayım daa tüüü deyin bana
toplamda : 2 dilim çavdar ekmeği yarım gül börek bide makarna, iki çatal höşmerim ama buna inat bu sabah su içmiş halimle daha az çıktım... belkide kafam rahatladığı içindir çünkü en iyinin KARATAY olduğu kanaatine vardımmm çünkü resmen her yanlışımda midem yandı ağrıdı...

bu arada felaket hastayım grip olmuşum boğaz ağrısıda cabası, ama boğazımın maşallahı var hep yesem yiycem yani...
alıntı yapmaya zamanım yok kızlar kusura bakmayın işe koyulayım artık...

sana da geçmiş olsun canımm.ne oluyor böyle dikkat edin hanımlar kendinize...

cecooomm geçmiş olsun sanada canım

Canım Sanada çok çok geçmiş olsun
Hakikaten baya bir bozmuşsun karatayı ama inanıyorum toparlarsın kendini bir iki güne kadar
Ben okadar kötüyüm ki inan değil kaçamak yapmak hiç birşey yiyemiyorum
Şimdi zoraki bir kase çorba içtim ve bol bol limonlu su içerek biraz toparlamaya çalışacağım kendimi
Ev aldı başını gitti ama kolumu kaldıracak halim yok o yüzden bugünde pek birşey yapmayı düşünmüyorum ( zoraki mutfağı toparladım sabah )
Bİrazdan sıcak bir duş alırımda belki kendime gelirim biraz ( genelde grip olunca sıcak suyu göğsüme tutuyorumda biraz rahatlatıyor )

sağol canım fena salgın var sanırım...

Evet canım maalesef salgın var hatta dün kızkardeşimin ikizlerinden oğlan hastanelik olmuş hem ishal hem kusma yüzünden Küçük kuzumda dün ateşlendi biraz ama bugün daha iyi sadece öksürüğü var ( paso içimden geldi Anneciğim öpeyim seni diyip duruyor normaldir onunda grip olması )
Öptürmeyincede dudakları büzüp üzülüyor beni sevmiyormusun diye

çok geçmiş olsun oynak başım acil şifalar

tatlım yapmışsın olan olmuş böyle durumlarda leptin hormonunun çalışmasına izin verirsen en az hasarla yırtarsın unutma okey

Neyse kızlar şimdilik bana müsaade

İş yapmaya niyetim yoktu ama öğlen kesin Annem beni dolaşmaya gelir ( kuzununda hasta olduğunu duyduğundan içi rahat etmez bizi görmeden ) bari salonu biraz toparlıyayım malum eski insanlar hastalıkda olsa evi derli toplu bırakır aniden gelen olursa diye şimdi salonun halini görse söylenir kızım yavaş yavaşta olsa işini yapsaydın ya diye ağzına laf vermim hasta hasta çekemem

En son bir duş alır yine koltuğuma yatarım
Akşam üzere uğrarım yine ( inşallah toparlanırım o arada biraz daha )

çok geçmiş olsun oynak başım acil şifalar

tatlım yapmışsın olan olmuş böyle durumlarda leptin hormonunun çalışmasına izin verirsen en az hasarla yırtarsın unutma okey

Allahtan onu yaptım canım yoksa çok zor ama inan bırakıcam karatayı dediğimde bile beynim beni nasıl zorladı ikilemde hem yiyorum hemde ofluyorum nasıl şeyse :) şükür dün akşmadan beri kendime geldim...

ahh cecom yaaa benimkide aynı valla aynııı bu kadar benzerlik benimkide kıza bakmaya geliyor ya öğleden sonraları sabah bi yandan kahvaltı yapıyorum biyanda sağı solu topluyorum ki o zman bile tel. ediyo bu niye böyle diye ben artık diyorum vallaa annecim kusura bakma ben senin gibi titiz olamıyorum pisim napimmmm

Anam sorma valla şu kadının titizliği beni öldürecek bi gün neymiş yola giderken dip köşe temizlik yapılır ( tamam yapıyorum zatende onun istediği gibi değil ) yol hali ölürsem arkamdan ay rahmetlide çok pismiş derler ulen ben öldükten sonra pis deseler ne yazar diyorum yok yok olmaz öyle diyor
Bazen bugün birşey yapmayacağım diyorum hemen aaa olmaz iki çocukla mutlaka iş çıkar en kötü ihtimalle otur dolap içlerini bir daha düzenle diyor kız kendi evinde çoluk çocuk yok her gün o yerleri siler süpürür yok camların tozunu alır ( cam yeni silmiş dahi olsa )
Bende gıcıklığına kız sana inat yapmayacağım .ok götürsün evi diyorum valla gelir başında beklerim bitirene kadar diyor bende anında geri vites yapıp tamam tamam yapıyorum şimdi sen gelirsen fazla ayrıntıya girersin diyorum nasıl gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…