- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
kendine gelcen tabi kuzum. karatayı diyet gibi görme hayatının en anlamlı deneyini yaptığını düşün bedenin için. karatay yapmak kadar önerileri ve takviye kullanımlarıda çok ama çok önemli. misal ben dvit ve b12 takviyesinden sonra kilo vermeye hızlı devam ettim. karataycıların önerileri olmasa bunu deneyimlemem imkansızdı.şimdi bedenimi dinliyorum misal 15 günde dvit ihtiyacı sinyal veriyor kemiklerim de hissediyorum.b12 eksilincede kendimi yorgun bitkin hissediyom tahlil bile yapmadan takviye alıyorum 2 güne mütiş enerjik oluyorum.omega 3 zaten almak şartAllahtan onu yaptım canım yoksa çok zor ama inan bırakıcam karatayı dediğimde bile beynim beni nasıl zorladı ikilemde hem yiyorum hemde ofluyorum nasıl şeyse :) şükür dün akşmadan beri kendime geldim...
70 lerde az gitmesi normal kuzum bende 80 deyken hızlıydım şimdi 1 kg -500gr arası gidiyor ancak bakalım geçen hafta 76,5 oldum nihayet yerimde saydım kaç hafta yılbaşına hedef senin kilon 70-71 olmakgunaydinlar..
neslim vala ben de inanamadim liste basi olduguma..bu hafta yine az gider benden..rejime ara verip sonra baslayinca ilk hafta bir gidiyor sonra duruyor bir sure.
haklidin canim dah okuyamadim karatayi..
bu yazıyı okunca aklıma halacım geldi. 6 yıl önceydi , halacım alanyaya ziyarete geldi güzel vakit geçirdik, ardından izmire evine gitti ve kızına gitmek üzre dediğin temizliği yapmış heryanı temizlemiş yemekler hazırlamış oğlu akşam gelecek yolculucak diye.sonra en son wc temizlemeye girmiş arkasından banyosunu yapmak üzre soyunmuş sanırım çamaşırsuyundan dengeyi kaybetip düşüp oracıkta ölmüş canım. bi telefon geldi izmire koştuk son göreve eve bi girdik tertemiz mis gibi yemekler, halıları kaldırdığı yerden serdik sofralar kurduk onun temiz evinde son görevimizi yaptık ozamandan beri yaşlıların bu söylemi hep kulağımdadır.düşünsene yolculuk için hazırladığı ev cenaze evi oldu hemde yemekleri bile hazırdı halam canım halam nur içinde yatsınAnam sorma valla şu kadının titizliği beni öldürecek bi gün neymiş yola giderken dip köşe temizlik yapılır ( tamam yapıyorum zatende onun istediği gibi değil) yol hali ölürsem arkamdan ay rahmetlide çok pismiş derler ulen ben öldükten sonra pis deseler ne yazar diyorum yok yok olmaz öyle diyor
Bazen bugün birşey yapmayacağım diyorum hemen aaa olmaz iki çocukla mutlaka iş çıkar en kötü ihtimalle otur dolap içlerini bir daha düzenle diyorkız kendi evinde çoluk çocuk yok her gün o yerleri siler süpürür yok camların tozunu alır ( cam yeni silmiş dahi olsa )
Bende gıcıklığına kız sana inat yapmayacağım .ok götürsün evi diyorum valla gelir başında beklerim bitirene kadar diyor bende anında geri vites yapıp tamam tamam yapıyorum şimdi sen gelirsen fazla ayrıntıya girersin diyorum nasıl gülüyor
aramıza hoşgeldinizslm kızlar bugun kahvaltı mıe rkenden dusenlı sekılde yaptım ve esımle bır cıktım evden ve 15 20 dak yuruyus yaptım ara öğünümüde aldım öğlenıde hallettımm sukur huzur doldum:) ve plates yapacagıom bırasdan herkese kolay gelsın:)
:):) saol cnm bır hafta oldum katılalı galıba saol cnm:) herkes olsun huzurlu ınss yaa kıloları verdıkce dahada oluruz ıns::::::)aramıza hoşgeldiniz
huzurun daim olsun harika yapmışsın.
Anam sorma valla şu kadının titizliği beni öldürecek bi gün neymiş yola giderken dip köşe temizlik yapılır ( tamam yapıyorum zatende onun istediği gibi değil) yol hali ölürsem arkamdan ay rahmetlide çok pismiş derler ulen ben öldükten sonra pis deseler ne yazar diyorum yok yok olmaz öyle diyor
Bazen bugün birşey yapmayacağım diyorum hemen aaa olmaz iki çocukla mutlaka iş çıkar en kötü ihtimalle otur dolap içlerini bir daha düzenle diyorkız kendi evinde çoluk çocuk yok her gün o yerleri siler süpürür yok camların tozunu alır ( cam yeni silmiş dahi olsa )
Bende gıcıklığına kız sana inat yapmayacağım .ok götürsün evi diyorum valla gelir başında beklerim bitirene kadar diyor bende anında geri vites yapıp tamam tamam yapıyorum şimdi sen gelirsen fazla ayrıntıya girersin diyorum nasıl gülüyor
bu yazıyı okunca aklıma halacım geldi. 6 yıl önceydi , halacım alanyaya ziyarete geldi güzel vakit geçirdik, ardından izmire evine gitti ve kızına gitmek üzre dediğin temizliği yapmış heryanı temizlemiş yemekler hazırlamış oğlu akşam gelecek yolculucak diye.sonra en son wc temizlemeye girmiş arkasından banyosunu yapmak üzre soyunmuş sanırım çamaşırsuyundan dengeyi kaybetip düşüp oracıkta ölmüş canım. bi telefon geldi izmire koştuk son göreve eve bi girdik tertemiz mis gibi yemekler, halıları kaldırdığı yerden serdik sofralar kurduk onun temiz evinde son görevimizi yaptık ozamandan beri yaşlıların bu söylemi hep kulağımdadır.düşünsene yolculuk için hazırladığı ev cenaze evi oldu hemde yemekleri bile hazırdı halam canım halam nur içinde yatsın
kendine gelcen tabi kuzum. karatayı diyet gibi görme hayatının en anlamlı deneyini yaptığını düşün bedenin için. karatay yapmak kadar önerileri ve takviye kullanımlarıda çok ama çok önemli. misal ben dvit ve b12 takviyesinden sonra kilo vermeye hızlı devam ettim. karataycıların önerileri olmasa bunu deneyimlemem imkansızdı.şimdi bedenimi dinliyorum misal 15 günde dvit ihtiyacı sinyal veriyor kemiklerim de hissediyorum.b12 eksilincede kendimi yorgun bitkin hissediyom tahlil bile yapmadan takviye alıyorum 2 güne mütiş enerjik oluyorum.omega 3 zaten almak şart
post: 37829627 .!.:allahımmm bütün cümlelermi tanıdık olur. dolaplarınder hep inde türk çalıyo türkmen oynuyo var bide bizde :)))))
halıları ne zaman fırçaladın deniz
kaynana oluşunu düşünemiyorum gelecek gelinin vaayy haline...
bu yazıyı okunca aklıma halacım geldi. 6 yıl önceydi , halacım alanyaya ziyarete geldi güzel vakit geçirdik, ardından izmire evine gitti ve kızına gitmek üzre dediğin temizliği yapmış heryanı temizlemiş yemekler hazırlamış oğlu akşam gelecek yolculucak diye.sonra en son wc temizlemeye girmiş arkasından banyosunu yapmak üzre soyunmuş sanırım çamaşırsuyundan dengeyi kaybetip düşüp oracıkta ölmüş canım. bi telefon geldi izmire koştuk son göreve eve bi girdik tertemiz mis gibi yemekler, halıları kaldırdığı yerden serdik sofralar kurduk onun temiz evinde son görevimizi yaptık ozamandan beri yaşlıların bu söylemi hep kulağımdadır.düşünsene yolculuk için hazırladığı ev cenaze evi oldu hemde yemekleri bile hazırdı halam canım halam nur içinde yatsın
Kiz benim anam geline tek bir kelime soylemez daha 6 senedir bir kere sen niye yemek temizlik yapmiyorsun demedi hatta hep derim senin kaynanaligin bize yiyorsa geline laf soylesene diyorum aaaa olmaz o emanet laf soylenmez gunah der
Hep derim kocami icguveyi alsaydik kesin bem damattan evvel kacardim diyeKadin ne damatlarina nede gelinine laf soylemez ve soyletmez Size agzima geleni soylesemde ana kiz barisiriz ama geline tek kelime etsem bir daha onu hic unutmaz der
bencede bizimde kesin öyle olacak canım daha şimdiden diyorum sana öyle bi gelin gelcek görcen gününü diye...
KIZ yok bizim gelin cok cahil akim diyecegine çokum diyen tiplerdenOyle edepsizlik yapamaz da benim erkek kardesim esine cok yuz verir kadin yemek yapmasada temizlik yapmasada laf soylemeye firsat bile vermez dusun annem bize cat kapi gelir ama oglunun evine gitme sansi sifir ama bu kardesimden kaynaklaniyor ev daginik diye kadini kac kere kapidan cevirdi yada evde de olsalar kapiyi acmadiklarida oldu sonradan uyuyorduk duymadik diyorlardi
Hep diyorum biz yapsak kiyameti koparir beni nasil geri cevirirsiniz yada evdeyken niye acmadin diye ama onlara olsun onemli degil ben yemek getirmistim kapiya biraktim der
b12 yi new life yada solgar dil altı kullan cnm oluraynen canım diyet olmaktan çıktı artık benim için umarım daha iyi olacak, bende iyi bir karataycı ve sağlıklı beslenen bir birey olacağım... vitaminlere gelince sizler sayesinde bende bilgileneceğim bende dün yarım ampul kızımada takviye yaptım. geldik b12 ye onuda iğne korkumdan dolayı hapa çevirebilirim belki ne dersin? o kadar etkili olmasada.. omega 3 takviye hiç kullanmadım daha onu da düşünüyorum...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
İki gündür uğrayamadım ama aklım sizlerdeydi
Benim grip öyle böyle yamultmadı benihiç bir şey yiyip içemiyorum boğazım zehir gibi
Eşimin zoruyla biraz meyve yedim önceki gün hatta limon sıkıp içirdi bana zorla biraz C vitamini olsun diye
Akşam hadi sen seversin diye balık yaptı yanınada salata ama yedikten çok kısa bir süre sonra midem almayınca olan oldu
Cumartesi bir ara tartıya çıkayım dedim ve gözlerime inanamadımresmen 118 çıkmıştım ki imkansız o kiloya çıkmış olmam ama şükür bu sabah tartıya çıktığımda 115.3 kgyu gördüm
Az daha yüreğime inecekti millet hasta olur süzülür ben şişiyorum diye ağlayacaktım az daha
Dün hele gözümü hiç açamadım3 - 4 kere birşey yemeye kalkıştığımda istifrağ ettim suyu bile zoraki içtim bir iki bardak ama bugün zorlada olsa daha fazla su içmeye çalışacağım
Gecede düzgün uyuyamayınca ( sıtma falan tuttu sabaha karşı ) geç uyandım ister istemez ve ateşe hemen bir kırmızı mercimek çorbası koydum ve zorlada olsa kendimi buraya attım
Yatmamak için direniyorum yoksa iyice halsizlikle boğuşuyorum
Canım ihmal etme ve bir kere daha doktora görün
Üşütmüşde olabilirsin ama yine ne olur ne olmaz görün derim ben
Umarım önemli birşey değildir
Öğlende büyük kıza manavdan aldırırım canım sağ olasın hatırlattığın içinKüçük kuzuyada versem olurmu ondan ( hani veriliyor diye biliyorum ama onunki benim kadar ağır değil )
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşallah bende bir an önce toparlanır verenlerin arasına girerim[/Q9]
geçmiş olsun cecomm,
küçük kızada içir tabii turpla balı,ilerlemesin çocuğun öksüğü bir an önce geçsin öksürüğü..
kızz maşallah enişteye nazar değecek diye korkuyorum ben..
benimki olsa kalkıp bi çorba bile yapmaz,aç kalırdık..geçen yıl çok ağır hastalandım,resmen ölücem ben dedim..
geldide bi çorba yapmadı,benim kıza diyor hadi kızım yap diye..çocuk zaten bilmez, yapamaz..ayy hastalığımamı yanıyım ölüyorum desem bi çorba yapan yok onamı yanayım bilemedim..
sende işallah b
bir an önce toparlanırsın canım,, grip hepinize bulaşmasa bari cecom..
ahh cecom yaaa benimkide aynı valla aynııı bu kadar benzerlik benimkide kıza bakmaya geliyor ya öğleden sonraları sabah bi yandan kahvaltı yapıyorum biyanda sağı solu topluyorum ki o zman bile tel. ediyo bu niye böyle diye ben artık diyorum vallaa annecim kusura bakma ben senin gibi titiz olamıyorum pisim napimmmm
anamm hep anneler öyle,sanki biz küçükken onlar her işe yetişebiliyorlarmıydı
biz bazen diyoruz ,biz çocukken işe güce hep yardım ederdik.anneme çok iş bile kalmazdı,tabii annenin yapacağı iş başka ama evde döküp saçma gibi bir lüksümüzde yoktuoyuncak,1,2 tane olursa olurdu ,olmazsa zaten arkadaşlarla oynanırdı..
şimdi çocuklar annenin dibinde duruyor,br bardak suyu bile anneden ister,heryerr oyuncak kitap kalem boya..çamaşır desen haddi hesabı yok..eskiden haftada banyo yapılır banyodan banyoya çamaşır değişilirdi..şimdi heryerr iş..
bu yazıyı okunca aklıma halacım geldi. 6 yıl önceydi , halacım alanyaya ziyarete geldi güzel vakit geçirdik, ardından izmire evine gitti ve kızına gitmek üzre dediğin temizliği yapmış heryanı temizlemiş yemekler hazırlamış oğlu akşam gelecek yolculucak diye.sonra en son wc temizlemeye girmiş arkasından banyosunu yapmak üzre soyunmuş sanırım çamaşırsuyundan dengeyi kaybetip düşüp oracıkta ölmüş canım. bi telefon geldi izmire koştuk son göreve eve bi girdik tertemiz mis gibi yemekler, halıları kaldırdığı yerden serdik sofralar kurduk onun temiz evinde son görevimizi yaptık ozamandan beri yaşlıların bu söylemi hep kulağımdadır.düşünsene yolculuk içilein hazırladığı ev cenaze evi oldu hemde yemekleri bile hazırdı halam canım halam nur içinde yatsın
ayy tüylerim diken diken oldu nesli,allah rahmet eylesin,kadıncağaz meğer kendi cenazesine yemekler yapmış..
bende çok korkarım,her dışarı çıkacağımızdada büyük kıza fırça atarım,evi toplamama yardım et ölsek millet b
u evin hali ne diyecek diye..
Kiz benim anam geline tek bir kelime soylemez daha 6 senedir bir kere sen niye yemek temizlik yapmiyorsun demedi hatta hep derim senin kaynanaligin bize yiyorsa geline laf soylesene diyorum aaaa olmaz o emanet laf soylenmez gunah der
Hep derim kocami icguveyi alsaydik kesin bem damattan evvel kacardim diyeKadin ne damatlarina nede gelinine laf soylemez ve soyletmez Size agzima geleni soylesemde ana kiz barisiriz ama geline tek kelime etsem bir daha onu hic unutmaz der
ayy sizin gelinle oğlan tam birbirini bulmuş,,onun hamileliği bana tasa oluyor ceco
kız çocuk doğunca nasıl bakıcak onlar,geçenki akrabanın bebeği gibi buruşturmasın bebeği sizin gelin allah korusun..
[QUOTE, post: 37830621, member: 490676"]kapıdan mı çevirdi abooooo.. valla milletin karısı kıymetli hadiiii.. biz yapsak adam ne acmıyon kapıyı der...
valla ne diyeyim kuzum biz daha ele girmedik var konuştuğu ama içine girmeden bilinmiyor tabiii yakındır bizimde benim aynı konuşmayı 3 gün önce bende kızla telefonda yaptım yapmasamıydım ki ama ben tabi anneme herşeyi dedim... biz kızı pek istemiyoruz ama onlar anlaşınca bize .... yemek düşüyor...Inan esim ne anasina nede benim anama laf soyletmez degil kapiyi acmamak ama iste benim kardesim maalesef kariyi bulunca ne ana tanir nede kv tanir olduBizimkileri ancak maddi acidan para makinesi olarak gorur annemde aman huzurlari kacmasin yuvasi bozulmasin diye hic ses etmez cok uzulse bile
Esim hep der uzuluyorum nasil annenlere oyle yapar diye ama laf soylemeye de gelmiyor aninda koca essek aglayip zeytinyag gibi uste cikar ve suclu biz oluruz o yuzden mumkun oldugu kadar muattap olmuyorum bu sefer annemler bana kiziyor ama umurum degil cunku hakli cikmak icin yalan bile soylerdusunsene nisanliydilar geline annem bak cok iyidir ama tersi pistir dedim hani ona gore saygida kusur etme diye gitmis kardesimle bir olmus anneme banu abla anama yuz verme herseyine karisir iste hayatina devamli karisir dedi demisler anamda saf inanmis bana soyleniyor o gun bu gundur gelinle mecbur kalmadigim surece sohbet etmem Annem sonradan anladi yalan oldugunu ama benim icin bitmistir ki anneme bile kizdim o donem sen nasil dunki sidikliye inaniyorsun diye ama Anne iste kus kalamiyorum
ana benim alıntılar cecomun yazısın içinde kalmışşş...HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR
dün nasıl yorulduysam sabah her yerlerim acıyordu uyandığımda,,zaten geçmeyen bir yorgunluğum var kaç yıldır,birde biraz fazla ayakta olanınca iyice pastilim çıkıyor..
bu günde mahallde sohbet varmş,görümce hadi ille gidelim diyince gittim ,iyide oldu kulağımıza bişeyler girsin..
benim kocada gitti,evde kızlarla yalnızım bakalım gerçi büyük kız 8 de gelicek olkuldan kız lar değil sadece kız oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?