80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendine gelcen tabi kuzum. karatayı diyet gibi görme hayatının en anlamlı deneyini yaptığını düşün bedenin için. karatay yapmak kadar önerileri ve takviye kullanımlarıda çok ama çok önemli. misal ben dvit ve b12 takviyesinden sonra kilo vermeye hızlı devam ettim. karataycıların önerileri olmasa bunu deneyimlemem imkansızdı.şimdi bedenimi dinliyorum misal 15 günde dvit ihtiyacı sinyal veriyor kemiklerim de hissediyorum.b12 eksilincede kendimi yorgun bitkin hissediyom tahlil bile yapmadan takviye alıyorum 2 güne mütiş enerjik oluyorum.omega 3 zaten almak şart

gunaydinlar..

neslim vala ben de inanamadim liste basi olduguma..bu hafta yine az gider benden..rejime ara verip sonra baslayinca ilk hafta bir gidiyor sonra duruyor bir sure.
haklidin canim dah okuyamadim karatayi..
70 lerde az gitmesi normal kuzum bende 80 deyken hızlıydım şimdi 1 kg -500gr arası gidiyor ancak bakalım geçen hafta 76,5 oldum nihayet yerimde saydım kaç hafta yılbaşına hedef senin kilon 70-71 olmak

bu yazıyı okunca aklıma halacım geldi. 6 yıl önceydi , halacım alanyaya ziyarete geldi güzel vakit geçirdik, ardından izmire evine gitti ve kızına gitmek üzre dediğin temizliği yapmış heryanı temizlemiş yemekler hazırlamış oğlu akşam gelecek yolculucak diye.sonra en son wc temizlemeye girmiş arkasından banyosunu yapmak üzre soyunmuş sanırım çamaşırsuyundan dengeyi kaybetip düşüp oracıkta ölmüş canım. bi telefon geldi izmire koştuk son göreve eve bi girdik tertemiz mis gibi yemekler, halıları kaldırdığı yerden serdik sofralar kurduk onun temiz evinde son görevimizi yaptık ozamandan beri yaşlıların bu söylemi hep kulağımdadır.düşünsene yolculuk için hazırladığı ev cenaze evi oldu hemde yemekleri bile hazırdı halam canım halam nur içinde yatsın

aramıza hoşgeldiniz
huzurun daim olsun harika yapmışsın.

allahımmm bütün cümlelermi tanıdık olur. dolapların içinde türk çalıyo türkmen oynuyo var bide bizde :)))))
halıları ne zaman fırçaladın deniz
kaynana oluşunu düşünemiyorum gelecek gelinin vaayy haline...

Selamın aleyküm kizlarr

aslinda hhiç halim yok ama cep yattigim yerden bakayim dedim

Anam kesin teftiş yapar bizi ddolaşmaya gelir diyordum ama sağ olsun kadincagiz hangimize kosacagini şaşırdı bugün benim yegen malum hastaydi yine hastanelik ololmuş kuzum SimŞimdi aradım yine serum baglamışlar 4 saat hastanede kalacaklar en az
cocuk hem ishal hemde kusmaktan helak olmus

Canim basiniz sag olsun Rabbim Halaciginin mekanini Cennet etsin...Aminnn

Aslinda biz muzurluk olsun diye oyle diyoruz ama mutlaka onlem almak en guzeli

aynen canım diyet olmaktan çıktı artık benim için umarım daha iyi olacak, bende iyi bir karataycı ve sağlıklı beslenen bir birey olacağım... vitaminlere gelince sizler sayesinde bende bilgileneceğim bende dün yarım ampul kızımada takviye yaptım. geldik b12 ye onuda iğne korkumdan dolayı hapa çevirebilirim belki ne dersin? o kadar etkili olmasada.. omega 3 takviye hiç kullanmadım daha onu da düşünüyorum...

Kiz benim anam geline tek bir kelime soylemez daha 6 senedir bir kere sen niye yemek temizlik yapmiyorsun demedi hatta hep derim senin kaynanaligin bize yiyorsa geline laf soylesene diyorum aaaa olmaz o emanet laf soylenmez gunah der
Hep derim kocami icguveyi alsaydik kesin bem damattan evvel kacardim diye Kadin ne damatlarina nede gelinine laf soylemez ve soyletmez Size agzima geleni soylesemde ana kiz barisiriz ama geline tek kelime etsem bir daha onu hic unutmaz der

Allah rahmet eylesin canım... biz gençler biraz bu konuda vurdumduymaz davranıyoruz sanırım... hele çalışınca zamanın olmuyor diye bahanede buluyoruz... bizimde bi akrabamız aynı şekilde bütün evi badana boya yapmış, koltuk halı ne varsa yıkamış, yün yorgan yastıkları dahi boşaltıp tekrar doldurmuş, kışlık tarhana erişte turşu reçel ne varsa hepsini harılayıp çocuklarına pay edip isimlerini yazmış temizlikler bitti diye ablasını ziyarete gidiyo dönüşte trafik kazası.... yıllar geçti ne zaman böyle bir konu olsa hep bunu hatırlarız bizde...

bencede bizimde kesin öyle olacak canım daha şimdiden diyorum sana öyle bi gelin gelcek görcen gününü diye...

bencede bizimde kesin öyle olacak canım daha şimdiden diyorum sana öyle bi gelin gelcek görcen gününü diye...

KIZ yok bizim gelin cok cahil akim diyecegine çokum diyen tiplerden Oyle edepsizlik yapamaz da benim erkek kardesim esine cok yuz verir kadin yemek yapmasada temizlik yapmasada laf soylemeye firsat bile vermez dusun annem bize cat kapi gelir ama oglunun evine gitme sansi sifir ama bu kardesimden kaynaklaniyor ev daginik diye kadini kac kere kapidan cevirdi yada evde de olsalar kapiyi acmadiklarida oldu sonradan uyuyorduk duymadik diyorlardi
Hep diyorum biz yapsak kiyameti koparir beni nasil geri cevirirsiniz yada evdeyken niye acmadin diye ama onlara olsun onemli degil ben yemek getirmistim kapiya biraktim der

kapıdan mı çevirdi abooooo.. valla kızım milletin karısı kıymetli hadiiii.. biz yapsak adam ne acmıyon kapıyı der...

[QUOTE, post: 37830621, member: 490676"] kapıdan mı çevirdi abooooo.. valla milletin karısı kıymetli hadiiii.. biz yapsak adam ne acmıyon kapıyı der...[/QUOTE]

Inan esim ne anasina nede benim anama laf soyletmez degil kapiyi acmamak ama iste benim kardesim maalesef kariyi bulunca ne ana tanir nede kv tanir oldu Bizimkileri ancak maddi acidan para makinesi olarak gorur annemde aman huzurlari kacmasin yuvasi bozulmasin diye hic ses etmez cok uzulse bile
Esim hep der uzuluyorum nasil annenlere oyle yapar diye ama laf soylemeye de gelmiyor aninda koca essek aglayip zeytinyag gibi uste cikar ve suclu biz oluruz o yuzden mumkun oldugu kadar muattap olmuyorum bu sefer annemler bana kiziyor ama umurum degil cunku hakli cikmak icin yalan bile soyler dusunsene nisanliydilar geline annem bak cok iyidir ama tersi pistir dedim hani ona gore saygida kusur etme diye gitmis kardesimle bir olmus anneme banu abla anama yuz verme herseyine karisir iste hayatina devamli karisir dedi demisler anamda saf inanmis bana soyleniyor o gun bu gundur gelinle mecbur kalmadigim surece sohbet etmem Annem sonradan anladi yalan oldugunu ama benim icin bitmistir ki anneme bile kizdim o donem sen nasil dunki sidikliye inaniyorsun diye ama Anne iste kus kalamiyorum

b12 yi new life yada solgar dil altı kullan cnm olur

HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR
dün nasıl yorulduysam sabah her yerlerim acıyordu uyandığımda,,zaten geçmeyen bir yorgunluğum var kaç yıldır,birde biraz fazla ayakta olanınca iyice pastilim çıkıyor..
bu günde mahallde sohbet varmş,görümce hadi ille gidelim diyince gittim ,iyide oldu kulağımıza bişeyler girsin..

benim kocada gitti,evde kızlarla yalnızım bakalım gerçi büyük kız 8 de gelicek olkuldan kız lar değil sadece kız oldu..

[QUOTE, post: 37830621, member: 490676"] kapıdan mı çevirdi abooooo.. valla milletin karısı kıymetli hadiiii.. biz yapsak adam ne acmıyon kapıyı der...

Inan esim ne anasina nede benim anama laf soyletmez degil kapiyi acmamak ama iste benim kardesim maalesef kariyi bulunca ne ana tanir nede kv tanir oldu Bizimkileri ancak maddi acidan para makinesi olarak gorur annemde aman huzurlari kacmasin yuvasi bozulmasin diye hic ses etmez cok uzulse bile
Esim hep der uzuluyorum nasil annenlere oyle yapar diye ama laf soylemeye de gelmiyor aninda koca essek aglayip zeytinyag gibi uste cikar ve suclu biz oluruz o yuzden mumkun oldugu kadar muattap olmuyorum bu sefer annemler bana kiziyor ama umurum degil cunku hakli cikmak icin yalan bile soyler dusunsene nisanliydilar geline annem bak cok iyidir ama tersi pistir dedim hani ona gore saygida kusur etme diye gitmis kardesimle bir olmus anneme banu abla anama yuz verme herseyine karisir iste hayatina devamli karisir dedi demisler anamda saf inanmis bana soyleniyor o gun bu gundur gelinle mecbur kalmadigim surece sohbet etmem Annem sonradan anladi yalan oldugunu ama benim icin bitmistir ki anneme bile kizdim o donem sen nasil dunki sidikliye inaniyorsun diye ama Anne iste kus kalamiyorum[/QUOTE]
valla ne diyeyim kuzum biz daha ele girmedik var konuştuğu ama içine girmeden bilinmiyor tabiii yakındır bizimde benim aynı konuşmayı 3 gün önce bende kızla telefonda yaptım yapmasamıydım ki ama ben tabi anneme herşeyi dedim... biz kızı pek istemiyoruz ama onlar anlaşınca bize .... yemek düşüyor...
hayır alemin karılarının bizden farkı ne acaba merak ediyorum sabahın köründe kalkar gecenin bi yarısına kadar hep koşarım sırf evim için çocuğum için eminim hepimizde öyleyizde böylelerinin bizden farkını bulamadım gitti... ya kadınlar fena ya adamlar pek saf..

valla ne diyeyim kuzum biz daha ele girmedik var konuştuğu ama içine girmeden bilinmiyor tabiii yakındır bizimde benim aynı konuşmayı 3 gün önce bende kızla telefonda yaptım yapmasamıydım ki ama ben tabi anneme herşeyi dedim... biz kızı pek istemiyoruz ama onlar anlaşınca bize .... yemek düşüyor...
hayır alemin karılarının bizden farkı ne acaba merak ediyorum sabahın köründe kalkar gecenin bi yarısına kadar hep koşarım sırf evim için çocuğum için eminim hepimizde öyleyizde böylelerinin bizden farkını bulamadım gitti... ya kadınlar fena ya adamlar pek saf..[/QUOTE]

valla canım onu bende heppp düşünüyorum,fark ne acaba..bulamıyorum,sanırım korkuyorlar adamlar bana öyle geliyor..nedakadar iyiysen o kadar çok üzülüyorsun,ama allah bilsin yapacak bişey yok..

ana benim alıntılar cecomun yazısın içinde kalmışşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…