80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi günler şekerlerr

1. beyazcann
  2. askrhpozitif
  3. ceco34
  4. maviay1
  5. RengarenkNesli
  6. alyagsu
  7. oooo ne güzel herkesler toplanmışşş
saol cnm aynen ınanc önemli ama cektırme dedı doktor benım bıras sıkıntılı oldugu ıcın amelıyat ol dedıler ben olmadım voda takacakalrdı oderece ama saglık olsun

çok dikkat et bitanemm ağır kaldırmıyorsundur zaten ama en ufak ters bir hareketinde ağrı çekersin rabbim şifa versin tatlım

afiyetolsun neslim

ekmek pilav börek muz üzüm poaça miktarlar az da olsa totalde çok kuzumm

slm tatlım rica edeirm oh ekmekle vedalaşmışız tromboline başlamışız süper tbrkler cnmmm

okumadım canım elbette bilgini paylaş.o zaman fındık alayım diğerlerini sevmiyorum.

1 çay bardağı leblebi 1 dilim ekmeğe eşit cnmcım neslimi dinlersen zararlı çıkmazsın

oy kuzum bende 2 ay direndim banuma sonra kafam bastı bi denedim harika sonuç aldım sağlık açısından da ve hala karataycıyım
snei ikna etmem neden iki ay sürdüki acaba neslim

oyyyy adaşım toparlanamamışsın hala aciş şifalar kuzum acıbiberli çorbalara yüklen bitanem
rica ederim sevgili oymak başım ne demek

sağlık olsun esincim salı günü işleriz tablomuz cnm sık gelmez oldun özledik

kaçamaklarınının zararını kendin test etmen bir yerde iyi olmuş mavişim geçmiş olsun bitanem

gunaydinlar..

neslim vala ben de inanamadim liste basi olduguma..bu hafta yine az gider benden..rejime ara verip sonra baslayinca ilk hafta bir gidiyor sonra duruyor bir sure.
haklidin canim dah okuyamadim karatayi..

ne kadar erken okursan ssenin açından o kadar iyi olur bitanem

kizlar gunaydin herkeze guzel bi hfta diliyorum :)

Tşkler pofudukum aminn tatlım güzel bir hafta geçirelim hep birlikte hastalaırmız bir an önce iyileşsin inşallah Aminnn

Aman ceceom anneciğine yakalanırsan yandınn 1 hafta çıkmaz evden en güzeli tedbirli olmak

Mekanı cennet olsun neslim insanlar öleceğini hissedermiş ne kadar doğru bilemiyorum ama kaç tane duydum buna benzer cnm

ooo süper bir gün olmuş kolay gelsin sana da cnm ben de birazdan kalkarım spor da bittimi tamamdır

bütün minikler hasta geçmiş olsun yeğenine de cecom

omega 3 kullanırsan tatlı krizlerini hiç yaşamazsın bitanem

Allah kavuştursun meleğim

Ben resmen eşime diyorum onlarinki altin kaplı benimki teneke herhalde diye

Inan simdiden bile hep dua ediyorum Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin diye
Rabbim sizede hayirlisini nasip eder insallah

hadi ben demiyim burda ayıp olmasın demiştin benden çok yaşıcan cecom bende aynısını diyorum eşime gülüyooo anca öldürcek beni sinirden..
amin canım cümlemize inşallah.

Selam kizlar sabahtan beri ders calisiyorum çok fazla KK ya gelemedm baya geçmiş birikmiş bu arada aksam yemeğini yedimde geldim :) canim çok geçmiş olsun yaş inşallah bi an önce toparlanirsin

çok geçmiş olsun canim benim aman dikkat

sağol kuzucuğum hoş geldin rabbim zihin açıklığı versin sanada

Amin kuzum benim baskasinin baskasina yaptigi dua daha cabuk kabul olurmuş

“Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit, bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud Tac c 5 s 210

dualarımdasın kuzum...

sagol kuzum sizlerde benim dualarimdasiniz hep

Allah zihin açıklığı versin hamişim dualarımız seninle kuzummm

seviyorum seniiiii sweetim.... iyiki varsınız

Ben de hepinizi seviyorum mavişimmm iyi ki burada toplanıp kocaman bir aile olduk

babaannemiz yapmış börekleri yineafiyetolsun hamişim

kızlar kimler burada ben göremiyorum onu altta niye ki

şimdilik sadece pro üyeler görebiliyor snaırım cnmcım zamanla düzeltirler

sagol kuzum sizlerde benim dualarimdasiniz hep

Allah razı olsun Mervişim

sağol canim calismayi birakinca sanki unutuyormusum gibi geliyor sinir oluyor aynen canim az yemeğe calistim gerçi onlari yedikten sonra bile tartildim ona rağmen sadece +200 su canim cumlemizden razi olsun cnm

Ben resmen eşime diyorum onlarinki altin kaplı benimki teneke herhalde diye

Inan simdiden bile hep dua ediyorum Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin diye
Rabbim sizede hayirlisini nasip eder insallah

cecomm koptum yaaa altın kaplama -teneke hahaaahaa
annaaam evlenınce gorurum benımkı ne acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…