80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlaaaarrrr ben geldiiiim kaç gündür gelemiyorum ama totomu yere koymaya vaktim olmadı ya. kızlarım toparladılar çok şükür. en azından şikayetleri hafifledi.yarın sılanın kültür tahlili sonucunu alacam. inşallah bişe çıkmaz. önceki gün bir arkadaşa kahvaltıya karbonhidrat bombardımanı yaptık ama asıl felaket çocuklardı ya. mahvettiler bizi. yaramaz çocukların anneleri kıllarını bile kıpırdatmadı. kızlara çocuklar tekme atıyolardı düşünün. çok kızdım benimkilere ama diğerleri hiiiiç umursamadı dün de misafirim vardı. bebek görmeye geldiler. diyecektim kızı evlendirecez yakında siz yeni geliyonuz diye ama sustum onun dışında lahana diyetim güme gitti. bende bu gün yeniden başladım. evden çıkmama kararı aldım kendi kendime. birde boğazımı tutma kararı alabilirsem süper olacak gerçi bu gün kazasız geçti ama neyse.

HOŞGELDİN CANIMM
çok şükür çocukların biraz daha iyi olmasına sevindim.işallah sılanın sonucuda temz çıkar,gerçi varsa bi sorun bile şimdiye kendi kendine geçmiştir,kaç gün oldu tahlili vereli,salıya çıkıyor sonuç.

zaten belliydi canım kahvaltının öyle geçeceği,11 çocuk demiştin yanlış hatırlamıyorsam..kız şu lahanayı tam yapda görelim faydsı varmı,bizde seni denek yaptık gibi ama sen kendin gönüllüsün zaten..

idrar tahlili çıktı yoğun enfeksiyon vardı da bu kültür tahlili. biraz geç çıkan bir tahlil. malesef on bir çocuk ve iki tanesi uslanmaz. anneleri de dur demez cinslerdi.
ya bu lahana işe yarıyo da devam ettirebilirsen

şu çorbayı nasıl yaptın,kavurdunmu çiğdenmi bastın,yağ koydunmu hiç.....................................................................

sağol canim calismayi birakinca sanki unutuyormusum gibi geliyor sinir oluyor aynen canim az yemeğe calistim gerçi onlari yedikten sonra bile tartildim ona rağmen sadece +200 su canim cumlemizden razi olsun cnm

inşallah başarıyla atlatacaksın bitanemm unutmazsın merak etme
Geçmiş okuyordum kuzuumm geldimmmm

ben çıktım sen gelmişsin rapucumm
cecomm koptum yaaa altın kaplama -teneke hahaaahaa
annaaam evlenınce gorurum benımkı ne acabaaa

araştırmacı kimliğimle dalayımmı bı ara o konuyu da aydınlatırımm

rabbim kıymetini bilenleri çıkarsın karşına inş cnm bnmm

dal bakalım sonuc ne olacak
ooo kaçak hoşgeldin kuzummm şükür miniklerin iyileşmiş kültür sonucu da güzel çıkar inş bitanemm
demek bombardımann bu haftanı o kahvaltıya feda ettin desene sen çok yaşa emii kız istemeye mi geldiniz deseydin evden çıkmama diye bir lüksümüz yok tatlım hafi en fazla 3 gün durdun diyelim sonra ne olacak şu tutma karraını al bir an önce tbrkler bugünü atlatmışsın
merhaba kızlaar :) cuma günü vizelerim bitiyo inşallah haftasonu aranıza katılıp zayıflıcam :)

Merhaba canım hadi inşallah başarıyla vizelerini atlatıp gelirsin aramıza

bu konuyada bizim için el atarmısın kuzum biz çıkamadık işin içinden

şimdi araştırmalarım sonucunda su bulgular gözlendi ;
çok fazla çeşidi var bunun

1-ALTIN KAPLAMA : sahibinin yıkama yağlama yada şans faktörleri sonuvcu aslı altın olmayan ama altın görünümünde olanlar bunlar.. en kıymetlı tutulanı bu

2-ALTIN

3-GÜMÜŞ

4-BRONZ

geldik en önemlisine :
5-KÖMÜR: Halk arasında kara elmas olarak da bilinir. en kıymetlı en özeli budur fakat kıymetı henuz anlasılamamısdtır . zengin yer altı kaynaklarının basında gelir. sahıbının fedakar cefakar hürmetlı hallerınden yararlanarak bır mıktar kıymet görmesi olası.. elmastan anlayan adama denk gelmek kıymetının bılınmesı ıcın ılk kosuldur

Bağlantıyı kuramayan sevgili kızçeler için BKNZ:

Ben resmen eşime diyorum onlarinki altin kaplı benimki teneke herhalde diye

Inan simdiden bile hep dua ediyorum Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin diye
Rabbim sizede hayirlisini nasip eder insallah

şu çorbayı nasıl yaptın,kavurdunmu çiğdenmi bastın,yağ koydunmu hiç.....................................................................
buranin lahanalari az tekerlek gibi kocaman. o yuzden bulabildigimin en kucugunu bulup yarisini incecik dogradim. iki domates ve uc kadar biber de dogradim. dort tane de sogani ve bir top maydonozu da dogradim hepsini birden cig olaray yagsiz ama tuzlu dudukluye bastim yarim saat pisirdim

bulgularına bayıldımmmm

sweetim canim bir tek bu hafta evden cikmamaya calisacam. ha ne derece basarabilirim bilmiyom

hadi bakalım gülayım başarılar kuzummmm

hoş geldin meleğim nasılsın ,benim zeytinlerin rengi mor olmuş canım normalmiki bu...

allah iyiliğini versin senin..ne güzel tesbitler böyle çok doğru..

sağol canım tarif için.tadı güzel diyince bende yağlı tuzlu sandıydım,kızz nasık içtin onu.

Hoşbulduk meleğimm zeytinlerin aldığında gökse yani tam olmamışsa mor olur kuzum korkma bişey olmaz çalkalamayı unutma sende mi başlayacaksın çorbaya kuzumm

Hoşbulduk meleğimm zeytinlerin aldığında gökse yani tam olmamışsa mor olur kuzum korkma bişey olmaz çalkalamayı unutma sende mi başlayacaksın çorbaya kuzumm
valla meleğim düşünüyorum,ama şimdilik sadece düşünüyorum,ayyüzlünün alacağı sonuç bu düşüncemi neye çevirir bilmiyorum,aslında evde yoğurt çok,aytan detoksu yapsamda bitse o yoğurtlar,yoksa biz bitiremeyiz ..

Düşünme meleğim eyleme geç lahanayı yapmsana bile 2 güncük ayran detoksu yap tabi çaysızlığa ve kahvesizliğe dayanabileceksen yoğurt çorbası yap meleğim ayran da yapabilrisin bol bol iç gülüm

mEnüM
sabah aç karnına1 tatlı kaşığı çörek otu+2 kuru erik

KAHVALTI
soğanlı omlet
peynir
15 zeytin
2 bebek havuç
1 çay bardağı fıstık ve ceviz
1 fincan ekinezya çayı
1 cennet elması

ÖĞLE:
yarım narlı tarçınlı kefir

AKŞAM:
sebze çorbası
fırında kabak mücver
yogurt

Spor
sabah 15 x 5tibet yogası
20 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 30 dk p90x3 videosu

Sıvı
2,5.lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
2 bardak çay
1 fincan ekinezya
1 fincan türk kahvesi

sobaya nohutu buğdayı koyuyumda pişsin banum.
ben 2 kez yaptım ikisindede çay içtimtiryaki sayılırım..

sobaya nohutu buğdayı koyuyumda pişsin banum.
ben 2 kez yaptım ikisindede çay içtimtiryaki sayılırım..

valla çok şanslısın meleğim ohh ne güzel soba da çayın yemeğin miss gibi olmazki kuzum çöay kahve yasak ben kahvesizliğe dayanamayıp bozdum 1, günün akşamı çatladı başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…