80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrr napiyonuz ben cildirmak uzereyimmm
hayırdır inşallah? umarım kötü bi şey değildir.

bu arada hamilesiniz galiba. ve kilo verme grubundasınız :) yanlış anlamazsanız bi şey sormak istiyorum, tamamen meraktan. hamilelikte kilo vermek tehlikeli değil mi? ben bilmediğimden soruyorum, doktorunuz ne diyor bu duruma. ben de bikaç düşük yaşadım ve bebek düşünüyoruz da o yüzden soruyorum. sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

Hayırdrı hamişim nolduuu
Yoruldum kuzum calismaktan bide iyice kafam karmasik oldu cozdugum sorularida cozemiyorum sinir oldum

hosgeldin canim öncelikle aramiza
Hamile kalmadan önce bu topikteydim zaten canim hamileliktede buradan devam ettim hamilelikte ilk aylarda kilo verilebilir diye biliyorum ama yinede doktora danismak lazim
Bana gelince de canim ben hamile kaldigimda 87,7 kiloydum şuan 78,3 kiloyum ama benim kilo vermenin sebebi tamamen bulantilarimdan kaynaklı oldu hic bisey yiyip icemiyordum doktorumuz normal gördü hep kilolu hamile kaldigim için kilo vermemi onemsemedi acikcasi değerlerimde bebeğinde hep saglikli çok şükür son zamanlarda bulantilarimdan kurtuldum yeni yeni yemek yiyebiliyorum desem yeridir ama tabi bulantilarimdan dolayı modem kuculdugu için çok fazla yemek yediğim zaman midem yine rahatsız oluyor ve cikartiyorum bende o yüzden yiyebildigim kadar yiyorumki en azindan yediklerinden faydalansin yavrum diye dusunuyorum. Hamilelikte illa kilo alınacak diye bi gerekçe yok diye düşünmeye basladim acikcasi :)) canimin cektigi herşeyi tuketiyorum tabi bebegime zarari olduğum şeyleri daha az tüketmeye calisiyorum

Selam kizlar menumu hemencik yazwyim
sabah kefir corekotu
7.30 da kk kahvaltisi
2.30da 5 mercimek kofte ayran
7.30 da kiymali patates yemegi bokoli haslama ve yogurtlu semiz
spor sabahb15 dk yurume esneme
aksam 35dk lesli ve esneme

Bugünlerde geçecek hamişimmmm biraz daha sık dişini kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…