Canim çok tsk ederim iyi geceler tatil rüyalar rabbime emanetsin :)ikonlar telde cikmiyor ancak gülüp somut somurtabiliyorum
o ne biçim laf hamişimmmkızkardeşler arasında sızlanmak diye bir şey olur mu hiç
Aynen valla az bakinayim sonra cupp yatagaBende yaticam topik lere laf yetistiriyom totomu koydum
Canim çok tsk ederim iyi geceler tatil rüyalar rabbime emanetsin :)ikonlar telde cikmiyor ancak gülüp somut somurtabiliyorum
Sende tatmin benim dikkat et kendine :)
Sen de öyle bitanemmm kendine de yeğenimize de çok iyi bak canım benim
Yoruldum kuzum calismaktan bide iyice kafam karmasik oldu cozdugum sorularida cozemiyorum sinir oldum
hosgeldin canim öncelikle aramiza
Hamile kalmadan önce bu topikteydim zaten canim hamileliktede buradan devam ettim hamilelikte ilk aylarda kilo verilebilir diye biliyorum ama yinede doktora danismak lazim
Bana gelince de canim ben hamile kaldigimda 87,7 kiloydum şuan 78,3 kiloyum ama benim kilo vermenin sebebi tamamen bulantilarimdan kaynaklı oldu hic bisey yiyip icemiyordum doktorumuz normal gördü hep kilolu hamile kaldigim için kilo vermemi onemsemedi acikcasi değerlerimde bebeğinde hep saglikli çok şükür son zamanlarda bulantilarimdan kurtuldum yeni yeni yemek yiyebiliyorum desem yeridir ama tabi bulantilarimdan dolayı modem kuculdugu için çok fazla yemek yediğim zaman midem yine rahatsız oluyor ve cikartiyorum bende o yüzden yiyebildigim kadar yiyorumki en azindan yediklerinden faydalansin yavrum diye dusunuyorum. Hamilelikte illa kilo alınacak diye bi gerekçe yok diye düşünmeye basladim acikcasi :)) canimin cektigi herşeyi tuketiyorum tabi bebegime zarari olduğum şeyleri daha az tüketmeye calisiyorum
Valla canm bende anlamadim bazi doktor önem veriyor kilo verip vermemeye bazisi vermiyor senin doktorun % 5 demiş ben suan%10.7 sini vermisim bilemedim hangisi iyi gerçi bebegil saglikli olduğu surece kilo vermek benim için avantaj oluyor gerçi sonrasinda ne olur bilmiyorum yok canm ne demek canim sıkilmaz benimçok teşekkür ederim canım, hoşbulduk.
maşallah ne güzel kilo vermişsin. ben de bi hamileliğimde 5 kg verdim bikaç hafta içinde. doktor ağırlığının %5inden fazla vermemen lazım demişti. o yüzden sordum. doktorun üstüne düşmüyorsa önemli değildir o kadar demek ki. umarım yediklerin şifa olur bebeğine. ben de yüksek kiloda hamile kalırsam almamayı umuyorum en azından. hamilelik kilolarıyla uğraşmayım bir daha diye. neyse kilolarla canını sıkmayalım senin. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin vakti geldiğinde inşallah.
bebeğin sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmaz sanırım canım. zaten doktorun uyarır artık verme diye gerek görürse. istersen danış gittiğinde yine de. doktordan doktora değişiyor işte. hangisi daha doğru hiç bilemiyeceğiz.Valla canm bende anlamadim bazi doktor önem veriyor kilo verip vermemeye bazisi vermiyor senin doktorun % 5 demiş ben suan%10.7 sini vermisim bilemedim hangisi iyi gerçi bebegil saglikli olduğu surece kilo vermek benim için avantaj oluyor gerçi sonrasinda ne olur bilmiyorum yok canm ne demek canim sıkilmaz benim
Aynen haklisin canm hangisine sorsam kafi agzima tikadilar gerci sagolsunlar :))(bebeğin sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmaz sanırım canım. zaten doktorun uyarır artık verme diye gerek görürse. istersen danış gittiğinde yine de. doktordan doktora değişiyor işte. hangisi daha doğru hiç bilemiyeceğiz.
İYİ GECELER MERVİŞİMM..Beyazimm ben kactim görüşürüz iyi geceler tatlim Allah rahatlik versin rabbine emanetsin:)
CANIM HOŞ GELDİN ARAMIZA..bebeğin sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmaz sanırım canım. zaten doktorun uyarır artık verme diye gerek görürse. istersen danış gittiğinde yine de. doktordan doktora değişiyor işte. hangisi daha doğru hiç bilemiyeceğiz.
İyi günler şekerlerr
- beyazcann
- askrhpozitif
- ceco34
- maviay1
- RengarenkNesli
- alyagsu
- oooo ne güzel herkesler toplanmışşş
çok dikkat et bitanemm ağır kaldırmıyorsundur zaten ama en ufak ters bir hareketinde ağrı çekersin rabbim şifa versin tatlım
afiyetolsun neslim
ekmek pilav börek muz üzüm poaçamiktarlar az da olsa totalde çok kuzumm
slm tatlım rica edeirmoh ekmekle vedalaşmışız tromboline başlamışız süper tbrkler cnmmm
1 çay bardağı leblebi 1 dilim ekmeğe eşit cnmcım neslimi dinlersen zararlı çıkmazsın
snei ikna etmem neden iki ay sürdüki acaba neslim
oyyyy adaşım toparlanamamışsın hala aciş şifalar kuzum acıbiberli çorbalara yüklen bitanem
rica ederim sevgili oymak başım ne demek
sağlık olsun esincim salı günü işleriz tablomuz cnmsık gelmez oldun özledik
kaçamaklarınının zararını kendin test etmen bir yerde iyi olmuş mavişim geçmiş olsun bitanem
ne kadar erken okursan ssenin açından o kadar iyi olur bitanem
Tşkler pofudukum aminn tatlım güzel bir hafta geçirelim hep birlikte hastalaırmız bir an önce iyileşsin inşallah Aminnn
Aman ceceom anneciğine yakalanırsan yandınn 1 hafta çıkmaz evden en güzeli tedbirli olmak
Mekanı cennet olsun nesliminsanlar öleceğini hissedermiş ne kadar doğru bilemiyorum ama kaç tane duydum buna benzer cnm
ooo süper bir gün olmuş kolay gelsin sana da cnm ben de birazdan kalkarım spor da bittimi tamamdır
bütün minikler hasta geçmiş olsun yeğenine de cecom
omega 3 kullanırsan tatlı krizlerini hiç yaşamazsın bitanem
Allah kavuştursun meleğim
kız tuzu normal sadece yağ yok içinde. istediğin baharatı atabiliyosun. istersen tavuk ya da et suyu bile konulabiliyor. kız baksana ayran detoksundan kolay geldi. çay ve kahve de serbesthoş geldin meleğim nasılsın,benim zeytinlerin rengi mor olmuş canım normalmiki bu...
allah iyiliğini versin senin..ne güzel tesbitler böyle çok doğru..
sağol canım tarif için.tadı güzel diyince bende yağlı tuzlu sandıydım,kızz nasık içtin onu.
lahana daha kolaaaaaay çay ve kahve serbeeeesssssstttttt
Düşünme meleğim eyleme geç lahanayı yapmsana bile 2 güncük ayran detoksu yap tabi çaysızlığa ve kahvesizliğe dayanabileceksen yoğurt çorbası yap meleğim ayran da yapabilrisin bol bol iç gülüm
gülüüüüm geçmiş olsun. ay ben hasta olduğunu kaçırmışım. hoş başımı göremiyom kaç gündür geçmiş yapamadım. tavuk çorbası iç bol limonlu. çok iyi gelirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hala hasta Ceco geldiiii
Anam ne geçmez gripmiş deli oldum tam 4 gündür ne halim var nede birşey yiyebiliyorum
Zoraki az çorba içiyorum zaten normal yemek yediğimde anında lavaboyu boyluyorum hatta eşim dün ufaklık sorunca neden annem böyle oldu diye şakasına git sor bakalım anan hamilemi demiş
TAbi alışık değil benim gripken istifrağ etmeme
Ufaklıkta gelmiş Anneciğim yoksa sen hamilemisin diyordedim bir gidin başımdan benim canım burnumda siz dalga geçiyorsunuz
Dün malum annem torununa koşturmaktan ana uğramadıbenim işime geldi tabi o ayrı ama muzurluğuna ulen öldüm haberin yok dedim kızım valla kaça bölüneceğimi şaşırdım oradayken aklımda sizdeydi ama akşam geç gelince uğrayamadım artık yarı uğrarım dedi
Sabah bende mutfağımı topladım hemen size bakayım dedim Anam gelene kadar
Öğlene doğru bir Tarhana çorbası yaparım bizlereartık akşamlıkta Allah kerim birşey uydururum ben iki gündür kafayı kaldıramayınca yemek işide iyice şaşdı büyük gündüz idare ediyor ama akşam eşim gelice hep hazır şeyler yiyorlar ( köfte falan tabi ekmeksiz yanına salatayla )
Bİr an önce toparlanayımda yine eski düzenimize dönelim ailecek
gülüüüüm geçmiş olsun. ay ben hasta olduğunu kaçırmışım. hoş başımı göremiyom kaç gündür geçmiş yapamadım. tavuk çorbası iç bol limonlu. çok iyi gelir
şimdi araştırmalarım sonucunda su bulgular gözlendi ;
çok fazla çeşidi var bunun
1-ALTIN KAPLAMA : sahibinin yıkama yağlama yada şans faktörleri sonuvcu aslı altın olmayan ama altın görünümünde olanlar bunlar.. en kıymetlı tutulanı bu
2-ALTIN
3-GÜMÜŞ
4-BRONZ
geldik en önemlisine :
5-KÖMÜR: Halk arasında kara elmas olarak da bilinir. en kıymetlı en özeli budur fakat kıymetı henuz anlasılamamısdtır . zengin yer altı kaynaklarının basında gelir. sahıbının fedakar cefakar hürmetlı hallerınden yararlanarak bır mıktar kıymet görmesi olası.. elmastan anlayan adama denk gelmek kıymetının bılınmesı ıcın ılk kosuldur
Bağlantıyı kuramayan sevgili kızçeler için BKNZ:
benim bi hasta çorbası tarifim var bol karabiber pulbiberliÇok sağ ol canım öğlenlik Tarhana yaparım diyordum ama tavuk çorbası daha güzel fikirşimdi anamı arayayımda gelirken bana 2 butta olsa tavuk getirsin şu anda inan açlıktan öleceksin deseler ( ki zate açlık hissetmiyorum iki gündür ) bayırı çıkıp tavukcumuza gidemem
Kamyon çarpmış gibiyimCuma günü bari eksi bildirim yapsamda motive olsam grip bitimi ( o güne kadar iyileşmiş olurum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?