80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle tesekkur ederım yorumun ıcın cnm :) dıkkat edıyorum bakalım bel önemli haklısın ters hareket etmememk lazım saol destegın ıcın:) bide gusel bır gun du evt sukur bu arada alıntı yorum olunca kımın yazdını goremedım ben ortaya bana yorum yapana karısık ayzmıs olayım :) cok tesekkurler yorumlarınız ıcın spor önemli evdede olsa yapmak alzım

çok teşekkür ederim canım, hoşbulduk.
maşallah ne güzel kilo vermişsin. ben de bi hamileliğimde 5 kg verdim bikaç hafta içinde. doktor ağırlığının %5inden fazla vermemen lazım demişti. o yüzden sordum. doktorun üstüne düşmüyorsa önemli değildir o kadar demek ki. umarım yediklerin şifa olur bebeğine. ben de yüksek kiloda hamile kalırsam almamayı umuyorum en azından. hamilelik kilolarıyla uğraşmayım bir daha diye. neyse kilolarla canını sıkmayalım senin. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin vakti geldiğinde inşallah.

Valla canm bende anlamadim bazi doktor önem veriyor kilo verip vermemeye bazisi vermiyor senin doktorun % 5 demiş ben suan%10.7 sini vermisim bilemedim hangisi iyi gerçi bebegil saglikli olduğu surece kilo vermek benim için avantaj oluyor gerçi sonrasinda ne olur bilmiyorum yok canm ne demek canim sıkilmaz benim

bebeğin sağlıklı olduğu sürece sıkıntı olmaz sanırım canım. zaten doktorun uyarır artık verme diye gerek görürse. istersen danış gittiğinde yine de. doktordan doktora değişiyor işte. hangisi daha doğru hiç bilemiyeceğiz.

Aynen haklisin canm hangisine sorsam kafi agzima tikadilar gerci sagolsunlar :))(

CANIM HOŞ GELDİN ARAMIZA..

Canım bende evden parttıme çalışıyorum yazı yazıyorum. O yüzden pek vakit bulamıyorum girmeye. Pc başında yazıyla geçiyo sonra sıkılıyorum bakamıyorum hiç bişeye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Hala hasta Ceco geldiiii
Anam ne geçmez gripmiş deli oldum tam 4 gündür ne halim var nede birşey yiyebiliyorum
Zoraki az çorba içiyorum zaten normal yemek yediğimde anında lavaboyu boyluyorum hatta eşim dün ufaklık sorunca neden annem böyle oldu diye şakasına git sor bakalım anan hamilemi demiş
TAbi alışık değil benim gripken istifrağ etmeme
Ufaklıkta gelmiş Anneciğim yoksa sen hamilemisin diyor dedim bir gidin başımdan benim canım burnumda siz dalga geçiyorsunuz

Dün malum annem torununa koşturmaktan ana uğramadı benim işime geldi tabi o ayrı ama muzurluğuna ulen öldüm haberin yok dedim kızım valla kaça bölüneceğimi şaşırdım oradayken aklımda sizdeydi ama akşam geç gelince uğrayamadım artık yarı uğrarım dedi
Sabah bende mutfağımı topladım hemen size bakayım dedim Anam gelene kadar
Öğlene doğru bir Tarhana çorbası yaparım bizlere artık akşamlıkta Allah kerim birşey uydururum ben iki gündür kafayı kaldıramayınca yemek işide iyice şaşdı büyük gündüz idare ediyor ama akşam eşim gelice hep hazır şeyler yiyorlar ( köfte falan tabi ekmeksiz yanına salatayla )

Bİr an önce toparlanayımda yine eski düzenimize dönelim ailecek

günaydın kızlar. motorlarımı takıp koşmadan önce evimi toplayıp size bakayım dedim. bu gün okula gidecem oğlum okulda kalmak istiyorum öğle arası deyince baktım içim rahat etmeyecek ben de oralarda dururum dedim. sonra sılanın tahlillerini almam lazım ve sonra da süt alacam. bu gün ilk kez kefir mayalayacam kısmetse.
kız tuzu normal sadece yağ yok içinde. istediğin baharatı atabiliyosun. istersen tavuk ya da et suyu bile konulabiliyor. kız baksana ayran detoksundan kolay geldi. çay ve kahve de serbest sözde hiç sevmem ha ama nasıl olduysa çaysız ve kahvesiz günüm geçmez oldu
lahana daha kolaaaaaay çay ve kahve serbeeeesssssstttttt

gülüüüüm geçmiş olsun. ay ben hasta olduğunu kaçırmışım. hoş başımı göremiyom kaç gündür geçmiş yapamadım. tavuk çorbası iç bol limonlu. çok iyi gelir

gülüüüüm geçmiş olsun. ay ben hasta olduğunu kaçırmışım. hoş başımı göremiyom kaç gündür geçmiş yapamadım. tavuk çorbası iç bol limonlu. çok iyi gelir

Çok sağ ol canım öğlenlik Tarhana yaparım diyordum ama tavuk çorbası daha güzel fikir şimdi anamı arayayımda gelirken bana 2 butta olsa tavuk getirsin şu anda inan açlıktan öleceksin deseler ( ki zate açlık hissetmiyorum iki gündür ) bayırı çıkıp tavukcumuza gidemem
Kamyon çarpmış gibiyim Cuma günü bari eksi bildirim yapsamda motive olsam grip bitimi ( o güne kadar iyileşmiş olurum sanırım

selam kızlar nasılsınız?

akşam gelemedim eşimi yakalamışken evde yapılcak ne iş varsa yaptırmaya çalışıyorum malum yıllık izinde de. dün akşamda tezgahın kenarlarındaki mastikleri söktürüp tekrar yaptırdım ama galiba olmadı su sıçramış tutmıycak gibi, bugünde camların önlerine bakacak inşallah... her zaman yapmaz gamsızzzz bana kalır hep bu akşamda odalarda değişecek duylar var onları söktürcem.. hee bide akşam yemeğini de yaptırdım dün eve gittim sofra hazır bayağıdır aramızda soğuk savaş vardı..değerlendiriyorum fırsatı

gelelim menüye
sabah karatay kahvaltım
öğle : bir kase kuru fasulye ve ayran
akşam : 4 çinekop (ızgara) ve bol soğanlı salata ( benim bu adama salata yapmayı öğretmem lazım )

allahımmmm kız var yaaaa ne güldümmm kömür haaaa ...
tebrik ederim valla süper bir araştırma olmuş... kuyumcular altın kaplarmı ki ???? yada altın suyuna mı batırsakkk

benim bi hasta çorbası tarifim var bol karabiber pulbiberli
tarhanana ekliyorsun içine ek olarak mevsim sebzesi ekliyorsun iyi geliyor ama acılı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…