hanımlaaaarrrr nasılsınızzz ? ben fena yorgunum sabahtan bu yana noterlerdeyim.belgeler gözümün önünde artık uçuşuyorr
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 3 ceviz az peynir 1 yumurta domates salatalık
ara biraz leblebi ve yeşilçay
öğlen az döner biraz lavaş salata
akşam karnıyarık küçük bir adet ve 4 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
spor yarım saat yürüyüş
su 1,5 lt su
sağol canım benimafiyet olsun canım menün çok güzel
geçmiş olsun tekrar arkadaşım..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hala hasta Ceco geldiiii
Anam ne geçmez gripmiş deli oldum tam 4 gündür ne halim var nede birşey yiyebiliyorum
Zoraki az çorba içiyorum zaten normal yemek yediğimde anında lavaboyu boyluyorum hatta eşim dün ufaklık sorunca neden annem böyle oldu diye şakasına git sor bakalım anan hamilemi demiş
TAbi alışık değil benim gripken istifrağ etmeme
Ufaklıkta gelmiş Anneciğim yoksa sen hamilemisin diyordedim bir gidin başımdan benim canım burnumda siz dalga geçiyorsunuz
Dün malum annem torununa koşturmaktan ana uğramadıbenim işime geldi tabi o ayrı ama muzurluğuna ulen öldüm haberin yok dedim kızım valla kaça bölüneceğimi şaşırdım oradayken aklımda sizdeydi ama akşam geç gelince uğrayamadım artık yarı uğrarım dedi
Sabah bende mutfağımı topladım hemen size bakayım dedim Anam gelene kadar
Öğlene doğru bir Tarhana çorbası yaparım bizlereartık akşamlıkta Allah kerim birşey uydururum ben iki gündür kafayı kaldıramayınca yemek işide iyice şaşdı büyük gündüz idare ediyor ama akşam eşim gelice hep hazır şeyler yiyorlar ( köfte falan tabi ekmeksiz yanına salatayla )
Bİr an önce toparlanayımda yine eski düzenimize dönelim ailecek
günaydın kızlar. motorlarımı takıp koşmadan önce evimi toplayıp size bakayım dedim. bu gün okula gidecem oğlum okulda kalmak istiyorum öğle arası deyince baktım içim rahat etmeyecek ben de oralarda dururum dedim. sonra sılanın tahlillerini almam lazım ve sonra da süt alacam. bu gün ilk kez kefir mayalayacam kısmetse.
kız tuzu normal sadece yağ yok içinde. istediğin baharatı atabiliyosun. istersen tavuk ya da et suyu bile konulabiliyor. kız baksana ayran detoksundan kolay geldi. çay ve kahve de serbestsözde hiç sevmem ha ama nasıl olduysa çaysız ve kahvesiz günüm geçmez oldu
lahana daha kolaaaaaay çay ve kahve serbeeeesssssstttttt
menun dengeli lavaş çok değil umarımhanımlaaaarrrr nasılsınızzz ? ben fena yorgunum sabahtan bu yana noterlerdeyim.belgeler gözümün önünde artık uçuşuyorr
dünkü menümü yazayım hemen
sabah 3 ceviz az peynir 1 yumurta domates salatalık
ara biraz leblebi ve yeşilçay
öğlen az döner biraz lavaş salata
akşam karnıyarık küçük bir adet ve 4 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt
spor yarım saat yürüyüş
su 1,5 lt su
ben takımdaki kızlardan 2 sine kargoladım bu gün kefir isteyene yollarım kargo 10tl tutuyor bişi de değil. iste yollarım beyazımmHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
dün banu cum,orucu bitirdin diyince kafa dank etti,benim oruç işi daha bitmedi,misafir gelince ara vermiştim..
bu ramazananın borcu bitti ama geçen yıldan kalan borcum var onuda tutmam lazım..her yıl 10 gün oruç yiyorum ,tutmasıda biraz uzun sürüyor..
hiç bırakmadn ard arda tutsam kolay oluyor,ara verince zoruma gidiyor..ayran detoksu oruç sonrasına kaldı ..
geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
kız sen yazarken benim bile aklıma geldi bu hamile olmasın diye,gripde mide bulanmaz pek normalde,ama ağır geçiriyorsun sanırım midenide üşüttün.nane limon yap midene iyi gelir canım.
annen hazır gelmişken yemeğini yapsa bari cecom..hastayken hiç çekilmiyor mutfak işi..
anneevin direği,anne hasta olunca tüm ev çöküyor maalesef..
ayy lahanamı ayranmı,lahanamı ayranmı, yunusudi dursunidi..
şu oruç bitsede bisede birini yapsam,evde lahanada va yoğurtda bol.. .yoksaaaa yoğurtlu lahana çorbasımı yapsam..
süper güç olur..
kefiri nasıl yapacaksın canım,mayayı nasıl hallettin..
bak kefirin olsa 2 bardak sallasan açlık maçlık kalmazdıaçlıkda midem gurulduyorr
ya benim bünye değişik çalıyor,sahur yapmadışımda hiç acıkmıyorumdun ..gece yedim sahurda şimdi karnım gurulduyor çok acıkdım..
çok azdı lavaş sorun edeceğim kadar değildi canımmenun dengeli lavaş çok değil umarım
ben takımdaki kızlardan 2 sine kargoladım bu gün kefir isteyene yollarım kargo 10tl tutuyor bişi de değil. iste yollarım beyazımm
bak kefirin olsa 2 bardak sallasan açlık maçlık kalmazdı
benim bi hasta çorbası tarifim var bol karabiber pulbiberli
tarhanana ekliyorsun içine ek olarak mevsim sebzesi ekliyorsun iyi geliyor ama acılı olacak
geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
kız sen yazarken benim bile aklıma geldi bu hamile olmasın diye,gripde mide bulanmaz pek normalde,ama ağır geçiriyorsun sanırım midenide üşüttün.nane limon yap midene iyi gelir canım.
annen hazır gelmişken yemeğini yapsa bari cecom..hastayken hiç çekilmiyor mutfak işi..
anneevin direği,anne hasta olunca tüm ev çöküyor maalesef..
kızlar herkesler nerdeee ???
şaşkınım yani...tartıyı duvarlara fırlatıp atmamam az kalmıştı herşeyi bırakıp bozacaktım diyeti miyeti ama ilahi bişey sanırım bu...vazgeçmeyim diye böyle güzel bir sürpriz yaptı bünyem...vermiş yani benim haberim yok :)))maşallah diyeyim devamı gelsin inşallah gelsin gelsin gelsin.... kilolarımız gitsin gitsin gitsin:)[TR][/tr]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Anetam[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]72,8[/TD]
[TD]71,6[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]%1,65[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]83,3[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]1,3[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%1,56[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Ra_punzel[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]82,9[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]1,6[/TD]
[TD]%1,31[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]pofuduk16[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]4,5[/TD]
[TD]%1,31[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]7,5[/TD]
[TD]0,6[/TD]
[TD]13,5[/TD]
[TD]%0,78[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]hergün herşey karışık spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]14[/TD]
[TD]%0,63[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]8,5[/TD]
[TD]%0,61[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,8[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%0,59[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD] 11 km yani 1,saat 50 dk yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]pofuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,54[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]62,1[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]27,2[/TD]
[TD]%48[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]nurefsani[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]%0,46[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]78,2[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]24,9[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]5 gün 5 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]hesapkitap[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD]77,4[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1,4[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]27,6[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]9,3[/TD]
[TD]%0[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,9[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%+0,50[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]haftada iki gün 40 dak.yürüyüş.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.[/TD]
[TD]sade kahvem[/TD]
[TD]94,3[/TD]
[TD]86(2 HAFTA ÖNCE)[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]6,3[/TD]
[TD]%+1,17(2 HAFTALIK)[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
@sonundaoldu @88prenses22 @wintersun @esinturgay @elmaSekeri23 @nilay20 @evrim1478 @ozzggemumudum
@Aylyneee @eminim @adsa @elanurm @xyzxyz @chiccoo @aysenelisa @anasonn @ebus42
@siderolites @kakule71 @opscool @ebus42
nerdesiniz şekerlerr
Haftaya aylık listemizi hazırlayacağım çıtırlar Aylık liste için en az 2 bildirim gerekli sadece tek bildirimi olan arkadaşlarımız
@88prenses22 @sonundaoldu @wintersun[/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
ayyy kızlar iki gün geleemdim geçmiş maşallah coşmuş..okudum da okudum sayfalarca...
bu ara ne çok hasta olmuş herkes,salgın var arkadaşlar öğrencilerimiz de çok hasta...grip ateş ishal hepsi...herkese geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum, ıhlamur elma ayva tane karabiber tarçın havlucan zencefil kaynatıp sürekli içmek zamanıdır..ve adaçayı tabii...umarım en kısa zamanda iyileşir herkes...
bu arada dün dişimi çektirdim kızlar, ataşehir diş hastanesinde.çok memnun kaldım şimdiye kadar hiç diş hastanesine gitmemiştim,geçenlerde de özel bi kliniğe gittim bana 2 diş için bin küsür lira ücret çıkardılar ve artı bir sürü şey... pek güvenememiştim işin aslı.klinikten bi liste almıştım dün hastanedeki diş hekimine gösterdim diş eti ameliyatı bile var listede ki hiç öyle bir durum yok ağzımda doktor hanım da şaşırdı. sağlık ticareti ne vicdansız birşeydir ya...neyse çok şükür hekim hanım da işinin ehli belli ağrısız sızısız tık diye çekti dişimi çok şükür tertemiz missss...
e dolayısıyla dün diyet aksadı biraz.okuldan çıkıp direkt hastaneye gittiğim için öğle yememği yerine süt ve diyet bisküvi yedim,akşama kadar da yemedim tabii.Akşam da görümcem yemeğe çağırdı sağolsun orada kaçırmadık bize göre menü yapmış canım benim:)))
hemen yazayım menülerimi ve kalkıp bir domates çorbası yapayım...kışlık domatesimden yarısını yemeğe kullandım kavanozun yarısı da ekşimeden çorba yapayım diyorum :))
pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dlim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara 2 küçük mandalina
öğlen 1 bardak süt 1 paket diyet bisküvi
ara yok...
akşam brokoli çorbası, fırında palamut,salata.
yemekten sonra çay içtik sadece kaçamak yok:))
salı
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
öğlen 1 bardak süt 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara yok
akşam domates çorbası,taze fasülye
ara 1 bardak süt ve meyveyle kapatırız sanıyorum,
dün sporu yapamadım artık diş çekimi üstüne kudurmayım dedim:)) bugün de çok yorgundum ama yine de leslie ile 45 dakika+8dak squat hiç affetmem yaparım yani:)))
evet..şimdi hepinizi öpüyor,mutlu sağlıklı bir akşam diliyor ve çorbamı yapmaya mutfağıma koşuyorum :))
menun dengeli lavaş çok değil umarım
ben takımdaki kızlardan 2 sine kargoladım bu gün kefir isteyene yollarım kargo 10tl tutuyor bişi de değil. iste yollarım beyazımm
bak kefirin olsa 2 bardak sallasan açlık maçlık kalmazdı
ayyy kızlar iki gün geleemdim geçmiş maşallah coşmuş..okudum da okudum sayfalarca...
bu ara ne çok hasta olmuş herkes,salgın var arkadaşlar öğrencilerimiz de çok hasta...grip ateş ishal hepsi...herkese geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum, ıhlamur elma ayva tane karabiber tarçın havlucan zencefil kaynatıp sürekli içmek zamanıdır..ve adaçayı tabii...umarım en kısa zamanda iyileşir herkes...
bu arada dün dişimi çektirdim kızlar, ataşehir diş hastanesinde.çok memnun kaldım şimdiye kadar hiç diş hastanesine gitmemiştim,geçenlerde de özel bi kliniğe gittim bana 2 diş için bin küsür lira ücret çıkardılar ve artı bir sürü şey... pek güvenememiştim işin aslı.klinikten bi liste almıştım dün hastanedeki diş hekimine gösterdim diş eti ameliyatı bile var listede ki hiç öyle bir durum yok ağzımda doktor hanım da şaşırdı. sağlık ticareti ne vicdansız birşeydir ya...neyse çok şükür hekim hanım da işinin ehli belli ağrısız sızısız tık diye çekti dişimi çok şükür tertemiz missss...
e dolayısıyla dün diyet aksadı biraz.okuldan çıkıp direkt hastaneye gittiğim için öğle yememği yerine süt ve diyet bisküvi yedim,akşama kadar da yemedim tabii.Akşam da görümcem yemeğe çağırdı sağolsun orada kaçırmadık bize göre menü yapmış canım benim:)))
hemen yazayım menülerimi ve kalkıp bir domates çorbası yapayım...kışlık domatesimden yarısını yemeğe kullandım kavanozun yarısı da ekşimeden çorba yapayım diyorum :))
pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dlim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara 2 küçük mandalina
öğlen 1 bardak süt 1 paket diyet bisküvi
ara yok...
akşam brokoli çorbası, fırında palamut,salata.
yemekten sonra çay içtik sadece kaçamak yok:))
salı
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
öğlen 1 bardak süt 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara yok
akşam domates çorbası,taze fasülye
ara 1 bardak süt ve meyveyle kapatırız sanıyorum,
dün sporu yapamadım artık diş çekimi üstüne kudurmayım dedim:)) bugün de çok yorgundum ama yine de leslie ile 45 dakika+8dak squat hiç affetmem yaparım yani:)))
evet..şimdi hepinizi öpüyor,mutlu sağlıklı bir akşam diliyor ve çorbamı yapmaya mutfağıma koşuyorum :))
cecommCanım çok çok geçmiş olsun
Diş gerçekten çok önemli hatta benimde yapılması gerek bir kaç diş ( baya aslındaama az daha bekler komple yaptırırım diyorum hem dişçide korkuyorum ( her ne kadar benim dişçimde eli hafif bir bayansada ) hemde maşallah sadece şimdiki yapılacaklara 1.500 TL istiyor ( ki cevreye göre uygun ) ama şu an değil 1.500 TL 500 TLde dese yaptıramam kızlar iliğimi kuruttuğundan şaka şaka ödemelerimiz fazla o yüzden az sallamam lazım çünkü nakit istiyorlar ve bir kerede veremem şu ara okadar parayı
cecomm
nasılsın,gerçi hastasın biraz saçma bi soru oldu ama ben yinede sordum gitti..
soğan sarımsak yesem nasıl olur acaba cecom,doğl antibiyotik nede olsa ,mikroplara ölümmmm...Bugünüme şükür canım hala çok kötü öksürüyorum ama en azından bugün istifrağ etmedim
Küçük kuzum öğleden beri ara ara ateşleniyor ama şükür halsizliği yok çenede yerinde
Öksürmekten artık boğazlarım tahriç oldu sanırım sesim gidiyor ufak ufakama önceki günlere rağmen en azında otobüs çarpmış gibi değilim
Canım çok çok geçmiş olsun
Diş gerçekten çok önemli hatta benimde yapılması gerek bir kaç diş ( baya aslındaama az daha bekler komple yaptırırım diyorum hem dişçide korkuyorum ( her ne kadar benim dişçimde eli hafif bir bayansada ) hemde maşallah sadece şimdiki yapılacaklara 1.500 TL istiyor ( ki cevreye göre uygun ) ama şu an değil 1.500 TL 500 TLde dese yaptıramam kızlar iliğimi kuruttuğundan şaka şaka ödemelerimiz fazla o yüzden az sallamam lazım çünkü nakit istiyorlar ve bir kerede veremem şu ara okadar parayı
teşekkürler canım çok şükür kurtuldum:)iyi akşamlar kızlarri
sabah kızı okula götürdükden sonra uyuduğum halde hala gözümü açamıyorum,çok uykum var.
sanırım can sıkıntısından,1 allah kulu görmüyorum,evde küçük kızla yalnızım ,büyük kızda geç geliyor,hoş erken gelsede oa çok konuşan bir çocuk değil,gerçi küçüğüm hepimizin yerine konuşuyor oda ayrı ..ama normal bir insana ihtiyacım var,çok şükür ki sizler varsınız..yoksa tırlatıcam..
bu gün oruçtum canım,ondan acıkdım,.,
çok teşekkür ederim neslim ama kefirin tadını bile bilmiyorum açıkcası,severmiyim içermiyim bilmiyorum.olmazsa hazır alıp bi içiyim içebilirsem isterim senden maya ,tabii eziyet olmayacaksa..
geçmiş olsun ,diş ağrısı zor canım neyseki kurtulmuşun bu dertten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?