80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlaaaarrrr nasılsınızzz ? ben fena yorgunum sabahtan bu yana noterlerdeyim.belgeler gözümün önünde artık uçuşuyorr

dünkü menümü yazayım hemen
sabah 3 ceviz az peynir 1 yumurta domates salatalık
ara biraz leblebi ve yeşilçay
öğlen az döner biraz lavaş salata
akşam karnıyarık küçük bir adet ve 4 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt

spor yarım saat yürüyüş
su 1,5 lt su

afiyet olsun canım menün çok güzel

HAYIRLI GÜNLER KIZLARR

dün banu cum,orucu bitirdin diyince kafa dank etti,benim oruç işi daha bitmedi,misafir gelince ara vermiştim..
bu ramazananın borcu bitti ama geçen yıldan kalan borcum var onuda tutmam lazım..her yıl 10 gün oruç yiyorum ,tutmasıda biraz uzun sürüyor..

hiç bırakmadn ard arda tutsam kolay oluyor,ara verince zoruma gidiyor..ayran detoksu oruç sonrasına kaldı ..
geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
kız sen yazarken benim bile aklıma geldi bu hamile olmasın diye,gripde mide bulanmaz pek normalde,ama ağır geçiriyorsun sanırım midenide üşüttün.nane limon yap midene iyi gelir canım.
annen hazır gelmişken yemeğini yapsa bari cecom..hastayken hiç çekilmiyor mutfak işi..
anneevin direği,anne hasta olunca tüm ev çöküyor maalesef..

ayy lahanamı ayranmı,lahanamı ayranmı,yunusudi dursunidi..

şu oruç bitsede bisede birini yapsam,evde lahanada va yoğurtda bol...yoksaaaa yoğurtlu lahana çorbasımı yapsam..
süper güç olur..

kefiri nasıl yapacaksın canım,mayayı nasıl hallettin..

menun dengeli lavaş çok değil umarım

ben takımdaki kızlardan 2 sine kargoladım bu gün kefir isteyene yollarım kargo 10tl tutuyor bişi de değil. iste yollarım beyazımm

açlıkda midem gurulduyorr

ya benim bünye değişik çalıyor,sahur yapmadışımda hiç acıkmıyorumdun ..gece yedim sahurda şimdi karnım gurulduyor çok acıkdım..
bak kefirin olsa 2 bardak sallasan açlık maçlık kalmazdı

çok azdı lavaş sorun edeceğim kadar değildi canım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Öğlen Annem beni dolaşmaya gelicekti malum Babacığımla birlikte geldiler
Halimi görünce ikiside hayret etti sonuçta hiç bir zaman bu kadar ağır geçirmiyordum
SAğ olsun Annem okul çıkışı kızımı yakalayıp onunla tavuk yollamış bende hemen tavuk suyuna çorbamı yaptım

Hatta Çorbayı yaparken dilime nereden aklıma geldiyse '' Horozumu kaçırdılar suyunada pilav pişirdiler geh bili bili bili bili bil çillide horozum ....'' diye bir şarkı vardı ya o dolandı
Deminden beri kendi kendime söylüyorum onu

Annemleri geçireceğim sırada benim küçük cimcime ablasıyla dışarı çıkmak istedi tabi ablasınında damarı tuttu götürmem seni diye Cimcime bir başladı ağlamaya iyice ateşi yükseldi ( zaten hafif ateşi vardı gün içinde )
En sonunda dayanamadım hadi Anannenlerle birlikte çıkalım bir 10 dakika kapı önünde oturalım dedim tabi millet soba yakmaya başlayınca o kurum kokusundan iyice öksürük krizine girdim ve kendimi eve zor attım

Bugünde doğru dürüst birşey yiyemedim ama bol bol su içmeye çalışıyorum birde ihlamura dadandım bol limonlu Düne nazaran daha iyiyim sanırım bir iki güne atlatırım

Bu arada kızlar Aşure zamanı ne zamana kadar
Annem sağ olsun geçenlerde bütün malzemeleri getirdi bana ama şu gripten hala yapamadım zamanı geçmedende yapmak istiyorum hem evin bereketi hemde apartmana dağıtmak istiyorum
Bize çok fazla ayırmayacağım ( nasılsa ben yemiyorum evdekilerde az yesinn dün KV yollamış inanın tadına bile bakmadım canım bile istemiyor ki normalde aşurenin kazanına düşecek kadar çok severim )

benim bi hasta çorbası tarifim var bol karabiber pulbiberli
tarhanana ekliyorsun içine ek olarak mevsim sebzesi ekliyorsun iyi geliyor ama acılı olacak

Tavuk suyuna çorba yaptım bugün ama ilk fırsatta senin tarifinide denemek istiyorum acı pek yiyemem ama tavuk çorbasınada karabiber eklerim akşam yediğimde yoksa bu mikrop zor kırılır )

Sorma valla Annem gelecek diye dünden evdekilere biraz toparlayın demiştim o arada uyumuşum koltukta ve benim akıllı kocam ne kadar ütülenecek kuruyan çamaşır varsa yatak odasına atmış
Yatak odasına anam girseydi yanmıştım çenesinden kurtulamazdım hastada olsan oturduğun yerde onları katlasaydın da kız kaldırsaydı diye artık yarın ufak ufak yatak odasını toparlayabilirsem süper olur Haftasonuna kadarda yavaş yavaş ütülerimi yaparım ki Cumartesi yine Akraba gününe gideceğim Pazara işim kalmasın ki eşimle birşeyler yaparız ( valla gripten dışarı çıkamayınca daha çok daralıyorum hani iyi olunca evde oturmak koymuyor fazla )

kızlar herkesler nerdeee ???

Geldimmmmmmmmmm
Bu arada kimleri online olduğunu niye göremediğimizi öğrenebilen varmı topikte kim var kim yok göremiyorum sinir geliyor ben çıkıyorum bakıyorum bir sonraki girişimde benden 5 dakika sonra yazan olmuş

şaşkınım yani...tartıyı duvarlara fırlatıp atmamam az kalmıştı herşeyi bırakıp bozacaktım diyeti miyeti ama ilahi bişey sanırım bu...vazgeçmeyim diye böyle güzel bir sürpriz yaptı bünyem...vermiş yani benim haberim yok :)))maşallah diyeyim devamı gelsin inşallah gelsin gelsin gelsin.... kilolarımız gitsin gitsin gitsin:)

ayyy kızlar iki gün geleemdim geçmiş maşallah coşmuş..okudum da okudum sayfalarca...
bu ara ne çok hasta olmuş herkes,salgın var arkadaşlar öğrencilerimiz de çok hasta...grip ateş ishal hepsi...herkese geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum, ıhlamur elma ayva tane karabiber tarçın havlucan zencefil kaynatıp sürekli içmek zamanıdır..ve adaçayı tabii...umarım en kısa zamanda iyileşir herkes...

bu arada dün dişimi çektirdim kızlar, ataşehir diş hastanesinde.çok memnun kaldım şimdiye kadar hiç diş hastanesine gitmemiştim,geçenlerde de özel bi kliniğe gittim bana 2 diş için bin küsür lira ücret çıkardılar ve artı bir sürü şey... pek güvenememiştim işin aslı.klinikten bi liste almıştım dün hastanedeki diş hekimine gösterdim diş eti ameliyatı bile var listede ki hiç öyle bir durum yok ağzımda doktor hanım da şaşırdı. sağlık ticareti ne vicdansız birşeydir ya...neyse çok şükür hekim hanım da işinin ehli belli ağrısız sızısız tık diye çekti dişimi çok şükür tertemiz missss...
e dolayısıyla dün diyet aksadı biraz.okuldan çıkıp direkt hastaneye gittiğim için öğle yememği yerine süt ve diyet bisküvi yedim,akşama kadar da yemedim tabii.Akşam da görümcem yemeğe çağırdı sağolsun orada kaçırmadık bize göre menü yapmış canım benim:)))

hemen yazayım menülerimi ve kalkıp bir domates çorbası yapayım...kışlık domatesimden yarısını yemeğe kullandım kavanozun yarısı da ekşimeden çorba yapayım diyorum :))

pazartesi
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dlim peynir 2 dilim ekmek şekersiz çay
ara 2 küçük mandalina
öğlen 1 bardak süt 1 paket diyet bisküvi
ara yok...
akşam brokoli çorbası, fırında palamut,salata.
yemekten sonra çay içtik sadece kaçamak yok:))

salı
kahvaltı 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
öğlen 1 bardak süt 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
ara yok
akşam domates çorbası,taze fasülye
ara 1 bardak süt ve meyveyle kapatırız sanıyorum,
dün sporu yapamadım artık diş çekimi üstüne kudurmayım dedim:)) bugün de çok yorgundum ama yine de leslie ile 45 dakika+8dak squat hiç affetmem yaparım yani:)))

evet..şimdi hepinizi öpüyor,mutlu sağlıklı bir akşam diliyor ve çorbamı yapmaya mutfağıma koşuyorum :))

Canım çok çok geçmiş olsun
Diş gerçekten çok önemli hatta benimde yapılması gerek bir kaç diş ( baya aslında ama az daha bekler komple yaptırırım diyorum hem dişçide korkuyorum ( her ne kadar benim dişçimde eli hafif bir bayansada ) hemde maşallah sadece şimdiki yapılacaklara 1.500 TL istiyor ( ki cevreye göre uygun ) ama şu an değil 1.500 TL 500 TLde dese yaptıramam kızlar iliğimi kuruttuğundan şaka şaka ödemelerimiz fazla o yüzden az sallamam lazım çünkü nakit istiyorlar ve bir kerede veremem şu ara okadar parayı

iyi akşamlar kızlarri
sabah kızı okula götürdükden sonra uyuduğum halde hala gözümü açamıyorum,çok uykum var.

sanırım can sıkıntısından,1 allah kulu görmüyorum,evde küçük kızla yalnızım ,büyük kızda geç geliyor,hoş erken gelsede oa çok konuşan bir çocuk değil,gerçi küçüğüm hepimizin yerine konuşuyor oda ayrı ..ama normal bir insana ihtiyacım var,çok şükür ki sizler varsınız..yoksa tırlatıcam..

bu gün oruçtum canım,ondan acıkdım,.,

çok teşekkür ederim neslim ama kefirin tadını bile bilmiyorum açıkcası,severmiyim içermiyim bilmiyorum.olmazsa hazır alıp bi içiyim içebilirsem isterim senden maya ,tabii eziyet olmayacaksa..

geçmiş olsun ,diş ağrısı zor canım neyseki kurtulmuşun bu dertten..

cecomm
nasılsın,gerçi hastasın biraz saçma bi soru oldu ama ben yinede sordum gitti..

cecomm
nasılsın,gerçi hastasın biraz saçma bi soru oldu ama ben yinede sordum gitti..

Bugünüme şükür canım hala çok kötü öksürüyorum ama en azından bugün istifrağ etmedim
Küçük kuzum öğleden beri ara ara ateşleniyor ama şükür halsizliği yok çenede yerinde

Öksürmekten artık boğazlarım tahriç oldu sanırım sesim gidiyor ufak ufak ama önceki günlere rağmen en azında otobüs çarpmış gibi değilim

soğan sarımsak yesem nasıl olur acaba cecom,doğl antibiyotik nede olsa ,mikroplara ölümmmm...

ben biraz ihmal ettim aslında ne zamandır kırık dişim gezip duruyodum,İzmirde kuzenim diş hekimi hep ona gidiyordum istanbulda güvenip de gittiğim kimse yoktu ihtiyaç da olmamıştı şimdiye kadar.Eve yakın diye gittiğim özel diş hastanesi de bildiğin beni bi güzel yolmaya niyetlenmiş,düşün hiç olmayan şeyleri yazmışlar iyi ki yaptırmamışım orada. İlk defa bi devlet diş hastanesine gittim aslında ben de giderken çekindim pistir eskidir nasıl olacak falan diye olmadı vazgeçer çıkarım diye düşünerek gittim ama hiç de öyle olmadı,bina eski ama donanım gayet iyi,heryer çamaşır suyu kokuyordu valla misss gibi hijyenik ,diş hekimi de süper çıktı.ona gitmeye devam ederim artık aldım bile bir sonraki randevuyu:))
bu arada geçmiş olsun cecocum,umarım biran önce iyileşirsiniz ... :)

teşekkürler canım çok şükür kurtuldum:)

Yaaa neden kimler online göremiyoruz kiiiii

Topikte biri varmı yokmu göremiyorum tırsıyorummmm sanki biri karanlıkta arkamda gelip elini omuzuma koyacakmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…