80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah kabul etsin canım orucunu. kefir mayasını banuya sordum nerden buldun diye sağolsun gönereyim sana dedi dün gece de elime ulaştı. sütümü pişirdim mayalayacam amaaaaaa unuttuğum bir nokta vardı. lahana da süt ürünleri yok. sadece 5. gündemi ne yağsız süt var

sılanın tahil sonucunu aldım. şükür üreme görülmemiştir yazıyodu. ordan çıktım kuaföre gittim. allahım ne iyi geldi. kaşlar kalınlaşmış bıyık çıkmış saç berbat durumdaydı şimdi çok iyiyim. sılanın da saçlarını kestirdim. çok uzamıştı beline geliyodu. sabah okul hazırlığında canımız çıkıyordu resmen. eve gelirkende saç boyası aldım ohhhh sarıları kapattım. yama gibi görünmüyo artık

Çok sevindim canm benim sonucu güzel cikmis .benimde kuaföre gitmeye ihtiyacim var en son kendim kesmistik saclarimi düzelttirmek lazim kas biyik ta olsa fena olmaz gerci çok kas yok bende ama toplatinca bile baya fark ediyor :))

Dün menü bıldırımı yapmamısım been

sabah
peynırlı omlet
1 dılım ekmek
yesıl cay
beyaz peynır
domates salatalık

ara- 2 mandalın

18.00
avuc ıcı kadar yufka (yufka dııl tam ama surıye ekmegı - cok sevdım ben onu )
1 biber 1 kabak dolması
1 bardak bol dereotlu yogurt

ara- turk kahvesı -yarım wanted
1 portakal

Selam yoldaslarim
Menu yazim bu arada bi gecmise bakim
sabah kefir ve corekotu
kahvalti;yumurtali dogranmis ekmek kavurmasi ekmekleri ayirdim ama yarim dilim yemisimdir,avakado yesillik zeytin badem 1 kaysikurusu
13.00 de 1 bardak kefir. 1 mandalin. 3 kasik tazefasulye
18.30 da izgara et ve sebze
spor
sabah 15dk yurume
ogle 39dk yurume
aksam 40dk lesli tifany step karmasi

90 hedefim 60 boyum 164
İnşallah en yakin zamanda ulasirsiniz hedefinize valla öneri değilde benim yaptigim şeyleri soyleyeyim seker unu yag cikarttim bi sure hayatimdan bol su tukettim ve en önemlisi spor yaptim ve çok geç yemek yemege calistim yeşil çayda tuketiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…