Şuan 2 kişi var görünüyor ama 2. Yi göremiyorum ben de kim olduğunu :))))Yaaa neden kimler online göremiyoruz kiiiii
Topikte biri varmı yokmu göremiyorum tırsıyorummmmsanki biri karanlıkta arkamda gelip elini omuzuma koyacakmış gibi hissediyorum
Şuan 2 kişi var görünüyor ama 2. Yi göremiyorum ben de kim olduğunu :))))
Yinemi kaldirdilarki acaba bende şuan sadece kendimi görüyorum ama bi tanede gizli üye var onu göremiyorum:))Yaa ama bende niye online olanları görünmüyor daha doğrusu o sıra tamamen yok bende nedense
Yinemi kaldirdilarki acaba bende şuan sadece kendimi görüyorum ama bi tanede gizli üye var onu göremiyorum:))
allah kabul etsin canım orucunu. kefir mayasını banuya sordum nerden buldun diye sağolsun gönereyim sana dediHAYIRLI GÜNLER KIZLARR
dün banu cum,orucu bitirdin diyince kafa dank etti,benim oruç işi daha bitmedi,misafir gelince ara vermiştim..
bu ramazananın borcu bitti ama geçen yıldan kalan borcum var onuda tutmam lazım..her yıl 10 gün oruç yiyorum ,tutmasıda biraz uzun sürüyor..
hiç bırakmadn ard arda tutsam kolay oluyor,ara verince zoruma gidiyor..ayran detoksu oruç sonrasına kaldı ..
geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
kız sen yazarken benim bile aklıma geldi bu hamile olmasın diye,gripde mide bulanmaz pek normalde,ama ağır geçiriyorsun sanırım midenide üşüttün.nane limon yap midene iyi gelir canım.
annen hazır gelmişken yemeğini yapsa bari cecom..hastayken hiç çekilmiyor mutfak işi..
anneevin direği,anne hasta olunca tüm ev çöküyor maalesef..
ayy lahanamı ayranmı,lahanamı ayranmı, yunusudi dursunidi..
şu oruç bitsede bisede birini yapsam,evde lahanada va yoğurtda bol.. .yoksaaaa yoğurtlu lahana çorbasımı yapsam..
süper güç olur..
kefiri nasıl yapacaksın canım,mayayı nasıl hallettin..
Çok sevindim canm benim sonucu güzel cikmis .benimde kuaföre gitmeye ihtiyacim var en son kendim kesmistik saclarimi düzelttirmek lazim kas biyik ta olsa fena olmaz gerci çok kas yok bende ama toplatinca bile baya fark ediyor :))sılanın tahil sonucunu aldım. şükür üreme görülmemiştir yazıyodu. ordan çıktım kuaföre gittim. allahım ne iyi geldi. kaşlar kalınlaşmış bıyık çıkmış saç berbat durumdaydı şimdi çok iyiyim. sılanın da saçlarını kestirdim. çok uzamıştı beline geliyodu. sabah okul hazırlığında canımız çıkıyordu resmen. eve gelirkende saç boyası aldım ohhhh sarıları kapattım. yama gibi görünmüyo artık
Şuan 2 kişi var görünüyor ama 2. Yi göremiyorum ben de kim olduğunu :))))
Enalta oluyor canim koyu pembe yerin uzerindenerede görunmesı gerek bunun ?
hoşgeldin canim aramizabenide alırmısınız aranıza
prolar goruyomus banu kaldirilmis geneYaa ama bende niye online olanları görünmüyor daha doğrusu o sıra tamamen yok bende nedense
İnşallah verirsin cnm kaç kilosun hedefin kachoşbulduk bende vermek istiyorum 3 gün oldu beşibir yerde çayını içiyorum
İnşallah en yakin zamanda ulasirsiniz hedefinize valla öneri değilde benim yaptigim şeyleri soyleyeyim seker unu yag cikarttim bi sure hayatimdan bol su tukettim ve en önemlisi spor yaptim ve çok geç yemek yemege calistim yeşil çayda tuketiyordum90 hedefim 60 boyum 164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?