80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

meleğim şayet ayran seviyorsan kefiri de seversin hiçbir farkı yok tatlımhazır kefirle evde mayalanan kefirin alakası yok

Yaaa neden kimler online göremiyoruz kiiiii

Topikte biri varmı yokmu göremiyorum tırsıyorummmm sanki biri karanlıkta arkamda gelip elini omuzuma koyacakmış gibi hissediyorum

korkma cecommmm ben geldim ama sanırım sen gittin
bu haksızlığı protesto ediyorum

Şuan 2 kişi var görünüyor ama 2. Yi göremiyorum ben de kim olduğunu :))))

Bak şuan seni görüyorum altta ama hala 3. Göremiyorum tirsmaya basladim bu görünmeyen 3. Kimse cinsin ortaya

hamişim ben gizliyim ama geldimmi hemen anlarsın beğeniler başlar çünkü yazmadan çıkmam hem geç geldim ben vallahi cin min değşlim sweetim ben sweett

şifa olsun bitanemmm o zaman lahana kürün bitene dek bekle cnmcım yasaksa

ohhh süper haberler bakımda yapılmışş sılanın saçlarını iyi yapmışsın cnm hem toparlanır hem de boyunun uzamasını engellemez
bu wanted için bu da hem omlet hem ekmek yediğin için bu ise cesaretle itiraf ettiğin için gece meyve yeme ne olur rapucumm

benide alırmısınız aranıza

hoşbulduk bende vermek istiyorum 3 gün oldu beşibir yerde çayını içiyorum

önerilerde bulunurmusunuz bana neler yapmalıyım

aramıza hoşgeldin bitanemm önerebileceğim tek beslenme şekli bu saatten sonra sadece karatay sağlıklı beslenmesidir kuzum

fakat kilo vermenin kuralları belli un ve şeker ailesiyle vedalaşacaksın bol su ve biraz da spor ekledinmi gitmemesi için bir neden yok bir de sık sık ara öğün yapmazsan leptin hormonu çalışır ve yağları yakar
öğünlerin arasında 4,5-5 saat olmalı ki leptin hormonu çalışabilsin

kahvaltını çok güçlü akşam ve öğle yemeğini hafif geçirmelisin meyveleri de 15,00 ten sonra yememeye çalış bitanem

linkleri vereyim incele istersen

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

Yaa ama bende niye online olanları görünmüyor daha doğrusu o sıra tamamen yok bende nedense
hiç birimiz göremiyoruz cecom,sadece pro üyeler görüyormuş..biz mahrum kaldık..
kk nın güzelliği işte,sağolsun kızlar her daim yardımcı..banada nesli gönderebilirim istersen dedi.ama beb tadını bilmiyorum hiç önce bi içmem lazım. biraz cins olabiliyorum bu içeceklerde,eşim boza almıştı marketten ben içemedim midem bulandı mama gibi geldi bana,kefiri denemem lazım..se

geçmiş olsun sılanın sonucunun temiz çıkmasına sevindim..
ohh ne güzel rahatlamışın bu gün.güle güle kullan saçlarını..
Çok sevindim canm benim sonucu güzel cikmis .benimde kuaföre gitmeye ihtiyacim var en son kendim kesmistik saclarimi düzelttirmek lazim kas biyik ta olsa fena olmaz gerci çok kas yok bende ama toplatinca bile baya fark ediyor :))

mervişim saçını boyatma sakın,biliyorsundur ama ben hatırlatıyım yinede..hamilelikde çok zararlı..

hoşgeldin meleğimmm

evet ayranı çok severim canım,demek hazırla alakası yok..o zaman neslimden rice edicem banada kefir mayası gönderebilirmi diye.gerçi sağolsun teklif ondn geldi..kk olarak kefirlenicez..
peki meleğim bu kefirin mayasını sürekli çogaltma şansımız varmı yoğurt gibi..

tabiki meleğim kefirler kendileri büyüyüp bölünüyor dikkat etmen gereken tek şey asla metal kaşık veya süzgeç değmeyecek sürekli çoğalır dağıtırsın sen de

O yasta seker hastasi cok yazik.kilolumu
yok canım çok zayıf..şekere 4 yaşında yakalandı..aile çok sağlıklı beslenir..hayatta hazır gıda,şeker bisküvi kola almaz,simit bile yemezler dışarda..her şey evde yapılır.ama işte çocukta çok küçük yaşta şeker oldu..

Genel olarak canim.çok üye var ben hepsini tanimiyorum maalesef.takimda az kişi var alistim.eskiden burasida öyleydi simdi nasallah kalabalık.bu hafta iyi rakam bbekliyorum senden lahana corbasina varmisin biz yarin yapcaz sindiylee

İlginç ="beyazcann, post: 37856102, member: 632129"]yok canım çok zayıf..şekere 4 yaşında yakalandı..aile çok sağlıklı beslenir..hayatta hazır gıda,şeker bisküvi kola almaz,simit bile yemezler dışarda..her şey evde yapılır.ama işte çocukta çok küçük yaşta şeker oldu..[/QUOTE]
İlginc allah şifa versin.

Hoş buOTE="Sweetdimple, post: sürekli b5, member: 513088"]Eylülüm hoşgeldinn ne sinir oldum yine alıntılarımın yarısı çıkmış yarısı çıkmamış şu kk yı bir rayına oturtsalar artık esine mavişe alyagsu ya yazdıkalrım gitmişdaisy ye [/QUOTE]
Hosbulduk kaptanim sinirlenme surekli biseler yapiyolar bi oturtamadilar

Genel olarak canim.çok üye var ben hepsini tanimiyorum maalesef.takimda az kişi var alistim.eskiden burasida öyleydi simdi nasallah kalabalık.bu hafta iyi rakam bbekliyorum senden lahana corbasina varmisin biz yarin yapcaz sindiylee
lahana çorbasını ayyüzlüm yapıyor canım,ben merak ediyorum sadece..

İyi geceler Eylülüm tatlı rüyalar gelde sinirlenme kuzum o kadar zaman ayırıp yazıyosun bakıyosun yok

cecom hoşgeldin adaşımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…