80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Genel olarak canim.çok üye var ben hepsini tanimiyorum maalesef.takimda az kişi var alistim.eskiden burasida öyleydi simdi nasallah kalabalık.bu hafta iyi rakam bbekliyorum senden lahana corbasina varmisin biz yarin yapcaz sindiylee
aa ben anlamadımmm orucu bitirmem lazım benim..ondan sonra ayrandı lahanıydı yapıcam bişeyler..

İyi geceler Eylülüm tatlı rüyalar gelde sinirlenme kuzum o kadar zaman ayırıp yazıyosun bakıyosun yok

cecom hoşgeldin adaşımmmmm
iyiki varsın meleğim..gözümüz kulağımız oldun..cecomun geldiğini sen olmasan bilmiycez valla..
kk nolurrrrrrrrrr düzelt şunu..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldimmm

Ana kız bir koşu hastanelik olduk geldik
Ben zaten çok kötüydüm öksürdükçe başımda dönmeye başlayınca eşim hadi hastaneye gidelim dedi tabi bende kuzuyuda gösterelim dedim zaten gün içinde hafif ara ara ateşi vardı

Hastaneye bir gittik kuşumun ateşi 38.8 di
Baya ağır bronşit olmuş ki zaten malum onunki birazda alerjik olduğundan ciğerlerine inmeden müdahale etmek şart oluyor Hemen kuşuma iğne yapıp takibe aldılar ve yine ilaç yazdılar ( günde 3 kerede yine 2 - 3 günlüğüne havamakinesine bağlamamız gerekiyormuş )
Tabi bizimki hasta olduğu halde cene hiç durmadı ve hemşireler bayıldı cadıya en son hastaneden ayrılırken ben büyünce Professör Doktor olucağım, çok para kazanıp kendime Pembe Porsche alacağım diyince hemşire iyice koptu Tam biz çıkarken ufak bir çocuk oda kapısında direndi girmem ben diye döndü çocuğa; '' bak korkulacak hiç bir şey yok bu odada sadece ateşini ölçecekler sakın korkma tamammı arkadaşım.'' dedi tabi odadaki diğer müşadedeki kadınların hepsi koptu cadıya
Ulen dedim milletin çocuğu hasta olunca baygın bakar senin çenen zaten çokken daha beter oldu Nasıl kızıyor bana ama Anneciğim ben çocuğum tabiki konuşacağım üstelik konuşmak çok güzel diyor

Bende o arada muayene oldum
Maşallah benim durum daha betermiş tam 7 Tane ilaç yazdı ve bende öksürük geçene kadar iki ilaçı karıştırıp hava makinesine bağlanmam gerekiyor günde 3 kere
Aslında doktora kalsa serum bağlayacaktı ama istemedim ( direk aklıma serum ödem yapar cuma öncesi asla kabul edemem cümlesi geldi tabi doktora düne nazaran daha iyiyim eğer çok gerekli değilse istemiyorum dedim oda sağ olsun antibiyotiklerimi düzenli kullanacağıma söz verince tamam gerek yok o zaman dedi

Bu arada benim ses iyice gitti evi arayanlar beni duyamıyor bile
Doktor bile şaşırdı sesimi duyunca ya sen bu kadar ağırken iyi yine ayakta duruyorsun diye
Hemen ilaçlarımızı aldık hepsini sırayla içtim size bakayım dedim

Şimdi bir yandanda hava bağlayacağım kendime
Şükür bu günümüze ne diyeyim elbet buda geçecek

Gözünüz aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların
Ohhh kendinide bir bakıma aldığın iyi oldu eminim enerjin bile yerine gelmiştir güle gülle kullan canım yeni imajını

benide alırmısınız aranıza

Aramıza hoşgeldin
Ben topiğin hasta Cecosu ama yakında iyileşip bende sıkı bir şekilde geri dönüyorum Allahın izniyle

hiç birimiz göremiyoruz cecom,sadece pro üyeler görüyormuş..biz mahrum kaldık..

Lennn zaten sesim çıkmıyor gece gece beni bağırtacaklar
Sen ve ben kaç senedir buranın müdavimlerindeniz ve en çok paylaşım yapanlardanız Normalde bizi siteye ortak bile yapsalar yeridir
Neyse küstüm o zaman bu sistemi getiren arkadaşa

Rabbim şifalar versin canım yeğeninize
İnşallah çok dikkatli olursa ileride yok olur o şeker Karatay beslenmesini onlarada bir önersen nasıl olur en azından insüline düşmemiş olur ömür boyu ki oda birşeydir

Cecoo yook uyudu herhalde mervecim sen nadilsin geçmiş yapmadim cinsiyet kesinlestimi gittinmi doktoraa

Yok anam ne uyuması hava makinesine bağlıyacağım şimdi kendimi az astronota bağlıyayımda kendime geleyim

Anam yarım saat oldu ben yazalı ama kimse birşey yazmadığına göre herkes yattı

Hava olayımda bitti hatta rahatlattı diyebilirim
En azından şu anda biraz daha rahat öksürüyorum

Neyse geç oldu bende yatayımda yarın sabah kızın iğnelerinden birini yaptırıp hemen erkenden yine buraya atarım kendimi

Kocaman öpüyorum herkesi

kefir bencede güzeeeell :))
bide omlet dedıgım yumurtanın ıcıne peynır attım bırazz :) nıye ızdın kı ona :)

ama yarım wanted ıcın haklısın ama hındıstancevızlı yenı cıkmıs adiler çok guzel yapmıs beee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah eşim işe gitmeden hemen kuzumun sabah iğnesini yaptırıp geldik
Yavrum hastane önünde durunca babası iğne olacak sanmış ben senin elini tutarım babacığım diye diye gitti ben arabanın içinde bekledim o arada çekmesinler diye
İki dakika sonra bir hastaneden çıkışı var salya sümük ağlıyor Anneciğim ben babama sanmıştım ama kadın çok acıttı iğneyi içinde bıraktı diye o hali çok tatlıydı üzülsem bile

Birde içerideyken babasına önce sen yat sedyeye diye tutturmuş neyseki oturup konuştum onunla bak daha 3 iğnen daha var diye ( aslında 5 olması gerekirdi ama benim akıllı kocam dün gece cocuğu kandırmak için birtane burada yaptılar kaldı dört dedim diye eczanede iğneleri verdiklerinde 2sini almamış hanım 4 iğne demişti diye dedim harbı kocakafalısın doktor ne yazdıysa o sen benim çocuğa ne dediğime niye takılıyorsun
Gülüyor ne bileyim ben diye artık onlar bitince mecbur 2 tane daha ampul alıp yaptıracağız sonuçta doktor kaç yazdıysa okadar yaptırmak zorundayız kuzunun iyice iyileşmesi için

Şimdi zorlada olsa birşeyler yiyip ilaçlarımızı içelim

Geçmiş olsun cecom bak sende çocuklarında dvit 3 kullanan ben iğne oluyorum kiZlara zeytin yagiyla iciriyorum çok fayda gordumm.ufak kizimda bronsitli çok çekerdim ondan bu sene hafif burun skintisundan öte bisey olmadi şiddetle oneriyorumm

Kiyamam kzuya cook geçmiş olsun.eşinin iğneyi eksik almadida komikmis

Kiyamam kzuya cook geçmiş olsun.eşinin iğneyi eksik almadida komikmis

B12 için iğne verecek zaten yarın doktor büyük ihtimalle ama Dvit 3ü de söylerim yazarsa ssk üzerinden alırım olmadı kendim eczaneden alırım
Sorma eşim dün gece gece deli etti beni hadi o an kıza söylediğime inandın bari eczanedeyken sorsaydın ya bana seslenip bak doktor böyle yazmış sen yanlışmı anladın yoksa diye Neyse 2 tane daha sonradan alıcağız artık nasılsa recetede 6 iğne yazıyor

Gunaydin kizlar birazdan sinavim var nolur dua edin bana
Sweetdimple dun aksam yazdigina çok guldum ben cin min değilim ilahi kuzum:))( dun biri bizi gözetliyor gibiydi burasi senin geldiğini anliyorum ben hemen begenilerdrn
oynakbasi34 kuzum çok geçmiş olsunbkiyamam cadiya ben Rabbim bir an ince acil sifasini versin
beyazcann yok canim sac boyatmam hamileyken sadece kesim yaptirmam lazim ama bakalim ne zaman olur bilmiyorum
@eylül um daha cinsiyetimiz bellibolmadi kuzum
hamişim öncelikle sana sonrasında bütün kadınlara gelsiiinn

https://www.facebook.com/:
cokkk sağol kuzummmn

slm herkese Sweetdimple, teşekkürler bilgilendirdiğin için ceco34 hoşbulduk geçmiş olsun bu aradada ben fazla nete giremiyorum kusura bakmayın

Çok sağ ol canım
Bu arada fırsat buldukça uğra emin ol çok motive olacaksın ve kilolar patır patır gidecektir
Biz buraya okadar alıştık ki sorumluluk hissediyoruz ve kaçamak yapacağımız zaman buradaki kızları düşünüp vazgeçiyoruz

selam kızlaaaarrrrr
hemen menümü yazayım zira bugün kesilecek bir ton fatura beni bekler

sabah karatay kahvaltım ve az etli çorbam
öğle : tavuk sote 2 kaşık bulgur küçük bir kase cacık
akşam : karnıbahar yemeği patatessiz havuçsuz bir kase yoğurt domates aalatalık söğüş zeytinyağlı

valla dün çookk kaçırdım yada bi şeyler şişkinlik yaptı patlıycak gibiydim hep ama midem açlıktan kazındı diye yedim daha şiştimmm ... şimdilik kaçıyorum kızlarrr geçmişi okudum bi çırpıda alıntı yapmaya zamanım yok bi süredir yapamıyorummmm affedin beni...

Selam kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum, işerim yoğun, fırsat buldukça ders çalışıyorum şeflik sınavı için, bir yandan 6.takım, iki haftadır da izinliydim o yüzden burayı çok ihmal ettim. Sınavı bir atlatayım döneceğim aranıza inşallah.

Canım nasıl gidiyor hamilelik. 20 hafta oldu mu yaa, yarılamışsın desene. Hani cinsiyeti erkekti, ben mi yanlış hatırlıyorum, göstermiyormu kendini küçük yaramaz. Ben de son hamileliğimde 7,5 aylık öğrendim cinsiyetini. Bir türlü anlaşılamıyodu. Göbek bağı bacak arasındaydı o yüzden doktor bir türlü kesin birşey diyemiyordu.

Aleyküm selam canım
İnşallah sınavınıda alnın akıyla atlatır tekrar aramıza dönersin
Bir sonraki gelişin umarım kalıcı ve güzel haberlerle olur

Aleyküm selam canım
İnşallah sınavınıda alnın akıyla atlatır tekrar aramıza dönersin
Bir sonraki gelişin umarım kalıcı ve güzel haberlerle olur
Amin canım inşallah. özlemişim kız seni, uzun uzun yazmalarını Geçmiş yapamasam da arada selam veririm size yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…