80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Paranın Gücü Budur ışte:))) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

18 yasindaki kiz, annesine iki aydir
> hastalanmadigini soyler. Annesi, cok tedirgin olur
> ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve
> sonuclar kizinin hamile oldugunu gosterir.. Anne
> cildirmistir, bagirir cagirir ve 'Bunu yapan hangi
> domuz,bilmek istiyorum!!! ' der.
> Kiz telefon acar ve yarim saat icinde bir
> Ferrari evin onundedurur, icinden hafif kirlasmis
> saclari ve cok pahali bir elbisenin icinde manyak
> yakisikli biri iner ve kapidan iceri girer. Anne
> baba ve kizla beraber otururlar.
> Adam: ' Kiziniz durumu anlatti' der.
> 'Kisisel durumumdan dolayi kizinizla evlenemem.
Ancak tum sorumlulugu aliyorum' der. 'Eger bir kiz
cocugu dogarsa, annesine bir ev, bir yazlik villa ve
1 milyo n dolarlik bir banka hesabi...'
'Eger bir erkek cocuk olursa, birkac
fabrika ve bir milyon dolarlik bir hesap...'
'Eger ikiz dogarsa, her ikisine de 500 bin
dolarlik hesap ve birer fabrika verecegim.' der.
'Ancak dusuk olursa....'
O zamana kadar sessizce bekleyen baba
elini dostca adamin omuzuna koyar ve
'O zaman tekrar denersiniz evladim ' der.

--------------------------------------------------------------------------------

sabah:kalkınca 2 kuru kayısı + 5 i biyerde çay
kepek ekmekli sandviç+şekersiz çay
öğle:yarım kase mercimek çorba+yoğurtlu ıspanak+1 dilim kepek ekmek

canım uyardığın iyi oldu ben aynı şeyi soğan suyu faciasında yaşadım tam 10 gün reglim sürdü normalde 4 gün sürer

:roflol: :roflol: :roflol:
süperr ya hakikaten paranın gücü budur işte :roflol:

:roflol::roflol::roflol:demek öyle tekrar denersiniz he ayyy bayıldım bunasırnaşık şey

canım uyardığın iyi oldu ben aynı şeyi soğan suyu faciasında yaşadım tam 10 gün reglim sürdü normalde 4 gün sürer
alla alla canım ya nasıl iş bu hiç duymadım vallaakannehir
:roflol: :roflol: :roflol:
süperr ya hakikaten paranın gücü budur işte :roflol:
bunu okumuştum daha önce çok komik ya zamanınızın krali işte para ahhh ahhh sne nelere kadirsinkaydirigubbakcemile

Afiyet olsun canım
teşekkürler canım...

selam arkadaşlarrrrrr
selam canım hoşgeldin nasılsın??

valla çok iyiyim ne olsun sıkılıyorum işte şu kilo meselesinden gözüme öyle çok geldilerki yaa bide benim belim çokmu kalın yaaaa vee basenlerim nerdeyse aynıyım sizlee 2 çocukannesiyim gerçi onunda farkı var ama aramızda çocuğu olanda var yani bilmem ne oalcak ben zayıflamak istiyorummmmm kızlarrrrrrrrrrr yaa birden bunalıma girdim sormayın

elimpiacım o partları indirdikten sonra rar ların birincisini sağ tıkla exıt here yazan yeri tıkla media playera dönüşecek eğer ses gelir görüntü gelmezse divx programında açıyo okk eğer sorunun çözülmediyse tabi

aman canım ya hiç girmese miydik şu ölçü olayına herkes bir bunalımdasırnaşık şeyaman canım ya hepimiz bilmiyor muyduk şişko olduğumuzu ama işte böyle gözüne sokulunca bir garip geliyor di mi insana..işte hırslanmamız gerek bunlara bakarak..başarı hikayelerindeki ya da çevremizdeki ciddi zayıflayan hatunların vücut ölçülerinin nasıl değiştiğini görmüyor muyuz Serracım..biz de başarabiliriz..:lepi:Moral bozmak yok..yola devam..Biz maraton koşucusuyuz 100 mt ci değiliz:roflol:

canım çok tşk ederim ya şimdi not aldım bugün bakamam çok işim var ama denicem..sonra yardım alırım senden ok mi bu işten anlayan pek yok sanırımmafoldumben

serradeniz cim hoşgeldin,ben senin yerine yaptım canım benim 78/100 = 0.78 yani armut tiplisin 0.8 in altında olduğu için üstünde çıkarsan elma tipli oluyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…