80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar arkadaşlar.
ceco çok geçmiş olsun canım.
ayyüzlüm sanada geçmiş olsun.
beni soracak olursanız iyiyim çok şükür.yorgunum.
pazar günü benim cimcimenin mezuniyet kıyafeti için zonguldak avm ye gitmiştik.
ama kös kös geri döndük.hiçbirşey bulamadık.
kızımın çok morali bozuldu.benimde tabii.
sonra ertesi gün birlikte çarşıya çıktık.
tam 4saat dolaştık.
sonuç kotondan yakası deri kırık beyaz bir şifon bluz aldık.
etek bulamadık.eve geldik.internetten siyah deri kloş etek sipariş ettik.
birde çok şık deri botie beğendik.dün gece hepsini sipariş ettik.
derin bir nefes aldım.bakalım gelen ürünlerde bi sorun çıkmaz inşallah.
şimdi arkadaş aradı. çaya gelcekcekmiş.
fatoş kaçaaar.

hosgeldınnn kuzummm ozlettın kendını aynen canım 20 haftaya gırdık cok sukurr yaramaza en son erkek demıslerdı ama sımdı sıpa bacaklarını acmayınca kız olma ıhtımalı ortaya cıktı canım doktora gıdıcemde ne zaman gıtsem dıye dusunuyorum meraktan catlıyorumm

hosgeldın canım aramıza ama cok az yemek yıyorsun sabah kahvaltısı cok onemlı kuzum benım

çok geçmiş olsun adaşım ateşin hakikaten çokmuş gülüm
şu senin cimcimeyle sohbet etmeyi çok isterdimmm mıncırmaktan fırsat kalırsa tabiii

omlete kızmadımki kuzummmm omletin yanında ekmek yediğine kızdımmm

hepsi bizim zaaflarımızı kullanıyor kuzum ama biz ne yapıyoruz demeyi öğreniyoruz

hamişim öncelikle sana sonrasında bütün kadınlara gelsiiinn

https://www.facebook.com/:

ne paylaştığını göremedim ama tşkler yine de kuzummm

oyyyyy kıyamam meleğime geçmiş olsun cecom sen olmasan eniştenin işi zor cecommm

ben durmnam zaten hamişim ill abir yerlere yazarım kuzummm

slm herkese Sweetdimple, teşekkürler bilgilendirdiğin için ceco34 hoşbulduk geçmiş olsun bu aradada ben fazla nete giremiyorum kusura bakmayın

rica ederim cnmmm ne kadar sık gelebilirsen o kadar çok motşve olursun bitanemm sağlık olsun gelebildiğin kadar artık

kolay gelsin mavişimmm doyana kadar yiyoruz kuzummm

Hoşgeldin bu topiğe de tatlım başaracağına eminim

kaçma fatoşum allahın izniyle git prensese istediği gibi bulamadınzı demek inş gelenlerde aksilik çıkmaz tatlım çayın yanında yaramazlık yapma

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Bu arada bencede çok az yemişsin
Birşeyler yiyeceksin ki mekanizma enerji üretsin ve olanları fazlasıyla yaksın

Hoşgeldin aramıza tatlım ama kahvaltını güçlü yapmalısın bitanem aç kalarak kilo veremeyiz canımcım

Çok sağ ol canım
Hava makinesinede bağlanınca ikimizde baya rahatladık hatta küçük kuzu ikidir balgam kustu ama panik yapmıyorum içinde kalacağına dışarı atması daha iyi şu an baya neşesi yerinde ( artık öksürmüyorum Anneciğim diyor kustuktan sonra )

Anam cidden çok sohbetci benim cimcimem hastane dönüşü gece benzin almaya benzinciye gittikte hemen pompacıya merhabaaaa diye selam verdi ondan sonra başladı adamla sohbet etmeye
Sabahta iğneye giderken komşuyu gördük kapıda selamlaştık tam onlar gidiyordu başladı anlatmaya Annemde bende çok hasta olduk dün hastaneye gittik bana iğne yaptılar ama ben çok az ağladım falan diye herşeyi anlatmaya

İnanılmaz yeni insanlarla tanışmaya meraklı İKeadaki çocuk oyun alanına bile girdiğinde hemen tanımadığı ilk çocuğun yanına gidip merhaba benim adım Buse Ceren senin adın ne diyor ve üstüne birde tanıştığımıza memnun oldum dur bende kağıt ve kalem alayımda beraber resim yapalım diyor

Eşim hep diyor büyük biraz daha sessiz ondan yana kafam dinç ama bu cimcime anamı ağlatacak diyor

Nasıl oldun adaşımmmm

Çok şükür adaşım valla ilaçlarda havamakineside baya rahatlattı
En azından ağrılarım gitti ve daha rahat öksürüyorum

Su bardağıda elimden düşmüyor yudum yudum devamlı su içiyorum
Sabahta zoraki de olsa kendime hakiki tereyağında omlet yaptım birde 1 çay bardağı kadar ceviz yedim KKya uygun ufak ufak toparlanmam şart o yüzden beslenmemede sadık kalarak ufak ufakda olsa yemek için zorluyorum kendimi

Ya kızlar bu arada yarın Genel Cerrahide randevum var ( malum şu cistalarımdaki ağrı için mıncıklatmaya gideceğim kendimi )
Gitmişken tahlil sonuçlarımıda göstericeğim dahiliye doktoruna ( artık o günki yoksa başkasına da olsa gösteririm nasılsa )

B12 takviyesi kesin yazacağı belli zaten ama size bir sorayım bu B12 sadece iğne olarakmı tüketiliyor yoksa kapsül şeklinde olanıda varmı İğnede olurumda hani sanki kapsül olsa daha rahat olur benim için
Olmadı mecbur iğne yaptıracağım hatta eşimde ihmal etti bu ara kendi B12 iğnesini birlikte yaptırırız o bahaneyle diyor

Dvit 3üde soracağım tabiki olmadı dışardan alır kendim takviye yaparım

41 kere maşallah cimcimeye cecom ne güzel pozitif enerji veriyor etrafına çok şanslısın cnmm ileride de çok sosyal bir çocuk olacak eminim insan ilişkileri çok güzel ama enişteye de hak vermemek elde değil
çekeceğiniz var elinden

Bencede haklısınız :) yarın daha ıyı olucak inş.
zamanla dzüenleyeceğine eminim bitanemm

adaşım b12 nin hapı da var elbette ama kalçadan olunca değerlerin daha çabuk yükselir seçim senin kuzum

Esinim hoşgeldin cnm dün sana yaptığım alıntıları kk silmiş metin yazarlığı yapıyormuşsun çok güzel düşünmüşsün cnm arada iyi olduğunu haber ver o bize yeter kuzum

ayda 3 kez deldiriyorum ben kaseyi cecommm

Eşime doktor ilk yazdığında ilk hafta her gün oluyordu sonraki hafta haftada bir ondan sonrada ayda bir olucaksın demişti ama ayda bir e geldiğinde benim akılı kocam vurulmayı bıraktı
Bugün reçetesini bulayımda akşam kızı iğneye götürdüğümüzde oda vurulacakmış ( benimde B12 alacağımı duyunca bari bende vurulayım düzenli olarak dedi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…