80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim canm benim sonucu güzel cikmis .benimde kuaföre gitmeye ihtiyacim var en son kendim kesmistik saclarimi düzelttirmek lazim kas biyik ta olsa fena olmaz gerci çok kas yok bende ama toplatinca bile baya fark ediyor :))
kız insanın yüzü gözü açılıyo ne diyon
canııım çok geçmiş olsun ikinize de madem o kadar kötüydün niye bu kadar bekledin kız. allah esirgesin zatüre ye de dönebilir
allah seni ne yapsın. hakkaten ne güzel yapıyolar onlar
inşallah sorunsuz gelir ürünler. ben çok korkuyom netten bişe almaya ya
ağızdan da alınıyoda zor be hergün hergün. kalçadan haftada bir deldiriyon önce. sonra ayda bire düşüyo daha kolay tabi benim gibi unutmazsan

aynen canımm bı delı cesaretı edıp kendı sacımı kendım kestım kuruturken canım cıkıyordu dokuz saat kurumuyor topladım sacımı oylece kesı verdım ama kaslara gırısmeye cesaret edemıyorumsaclarımı nasılsa basortusu kullanıyorum dıye cesaret ettım yuzumu neyle kapıcam batırırısampece bıle kurtarmaz valla

of ya moralim çok bozuk. güya bu hafta kilo verecem ya. hani pazartesi günü benim en önem verdiğim öğretmenler günü yemeği var ya. hani o gün fıstık gibi olacam ya. bu kadar iğrençlik olur. ben o gün adet olacam ya davul gibi şiş olacam. zaten kıyafet de almadım daha ne alacamı bilmiyom. eşime dedim ne yapacağım ben diy. ne yaparsan yap diyo. e sponsor sensin ondan soruyom dedim. sen nerde duracağını bilirsin dedi. evet durim ben en iyisi burnumu bile çıkarmayayım dışarı. ay yine terelellilerim geldi geçen gömlek baktım 80 tl dedim ohaaaa dedi. eeee ben çantaya varana kadar alacağıma göre 300 ü gözden çıkarmam lazım. ona oha diyen buna ne der ama o gün gerçekten çok güzel görünmek istiyorum ben. kocam bile vay benim hatuna bak dedin. çok şey mi istiyom

Canım ya kırk yılın başı sonuçta
Üstelik zaten devamlı alışveriş yapan kuaförden çıkmayan bir kadın değilsin eniştede artık okadarını gözden çıkarsın canım
Ya aslında biz kadınlar bu herifleri öyle alıştırmışız ben hep diyorum yeni evliyken aman masraf olmasın diye hep kendimden taviz vermeseydim şu anda istediğimi alırdım eşimde gıkını çıkarmazdı çünkü bu hatun zaten aldığımdan beri böyle derdi
Sanki zengin olucağız anasını satayım o iki parçayı eksik alınca

Valla hiçte çok şey istemiyorsun ve sonuna kadarda hak ediyorsun sonuçta kolay değil okadar çocukla uğraşmak sen iyisimi eniştenin ağzından gir burnun çık aldır birşeyler

haklısın biz alıştırdık böyle. ama o zamanlarda da yoktu ondan kıstık. şimdi var çok şükür ama eskisi gibi davranmaya devam ediyoz. dün kuaförde bir kadın vardı iki haftada bir gelecem dedi gitti giderken de 120 tl verdi. ulen ben 25 tl verdim çok mu diye düşündüm. kerizlik işte. hatta daha ucuza gelsin diye marketten gittim boya aldım.
şeytan diyo git mağazaya etiketine bakmadan al çık alacağını. ay bide ne alacağımı bilsem çok iyi olacakta

kuzum senın herhalın fıstık gıbı zaten dert etme onemlı olan kıyafetler degılkı ıcındekı sen emınım uygun fıyata cok guzel seyler bulacaksın moral bozmak yok

kuzum senın herhalın fıstık gıbı zaten dert etme onemlı olan kıyafetler degılkı ıcındekı sen emınım uygun fıyata cok guzel seyler bulacaksın moral bozmak yok
inşallah bulabilirim. aslında pazar çıkayım alışverişe dedim ama hava bu günden sonra çok soğuyacakmış.

ayda 2 dvit bazen 1 abzen 2 tane de b 12 yapılıyorum cnm hiç olmazsa ayda bir yapılsaydı keşke ikiniz briden yapılın her ayın 1 i ve 15 i iyi oluyor unutmamak için

bitanem moraliniz bozma bol bol kiraz sapı iöersin adet şişkinliğini alır kuzum

o kadar özeniyosun bu yemeğe cecomun dediği gibi öyle müsrif biri de değilsin enişteye de dersin ki esni en iyi şekilde temsil etmek istiyorum o zaman ne alırsan al gıkı çıkmaz

Neyse kızlar bana müsaade

Kuzuyla ilgileneyim hafif ateşlendi yine
Kocaman öpüyorum akşam fırsatım olursa damlarım yine tabi kuzuya bağlı

grşrz cecommm hayırlısıyla bi iyileşseydiniz sen hasta cimcime hasta

evet oyle dıyorlar pastırma sıcakları bıtıyormus artık

bitsin de bir an önce kış bitip yaz gelsin hamişimmm

hanımlar merhaba ..2 gündür iş yerinin belediye işlerinin peşinde mahvoldumya.ne sorun varsa çıkarmayı huy edinen çalışanlarla yaptığım tartışmalara hiç girmeyeyim
menümü yazayım hemen dünkü..
sabah 3 ceviz .2 yumurta ile yapılmış omlet ve sade çay
öğlen köfte salata
akşam ciğer sote ve yoğurt
spor trambolinde 20 dk egzersiz
su 1,5 lt

merhabalar kızlar... yine bir temizlik günü sonrası anca gelebildim... sabah 6dan beri ayaktayım ya,okula git gel evde işe koş...temizlik bitsin çamaşırlar yıkansın asılsın... anca oturdum vallahi...Allah sağlık versin ömür versin bitmesin yapalım tabii işlerimizi de :) e biraz yoruldum yani... bugün spor yapmasam olur mu artık tam 13 saat ayakta geçirdim:)

hemen menümü yazayım efendim:)
sabah 1 yumurta ceviz badem
ara 1 bardak süt
öğlen sade türk kahvesi 1 paket diyet bisküvi
ara 1 dilim peynir
akşam levrek ızgara,salata, 1dilim kepek ekmeği

herkese iyi akşamlar olsun...umarım kalorisiz ve bol eksili günler devam eder hepimiz için... gerçi reglim yakın başlarım şişmeye bu ara

menum
KAHVALTI
1 dılım cıkolatalı yaglı ekmek(koy ekmegının kenarı)
1 bardak nesquıklı sut
1 domates
ARA
1 greyfurt
AKSAM
1 tabak tarhana corbası
1 domates
1/2 kırmızı turp
2 catal spagettı

AKSAM SONRASI
cıg kofte durum(az acılı )
1 kucuk kupa fruko
TOPLAM SU: 1 lıtre anca olmustur yatana kadar 2-2.5 tamamlamaya calıscam

ozenmemin nedeni mudur esi olarak diger ogretmen eslerinin gozu uzerimde olacak onda. iki senedir esim mudur. gecen sene yeni dogum yapmistin nr dogru duzgun bise giyfim ne de bise anladim. bu sene daha duzgun olsun istiyorum. sadece ogretmwnken o kadar tamiyodum da artik durum farkli

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldimm

Anam bugünde felaket yoruldum ( psikolojik acıdan )
kuzumun bir ara ateşi 39.5 u gördü hatta hastaneye gitmeye niyetlendim ama az daha sabredeyim dedim ve ateş düşürücüsünü verip birde ılık duş aldırdım
Şükür o an düştü ama ara ara yine yükselir
Eşim akşam iğnesini ben çok yoruldum diye kendi götürüp yaptırdı ablasıyla tam uyuya kaldım ki geldiler

Anam Cimcime yine yapacağını yapmış hastane önünde bir direnmiş ağlamış sonrada tamam neyse olacağım iğne demiş tabi bizimkilerde kuzu sakinleşti diye rahatlamışlar ama o anda cadı hastane içinde ben iğne olmayacağım diye kaçmaya başlamış
Eşim diyor bir halini görmen lazımdı tazı gibi kaçtı zor yakaladık diyor

Söylene söylene iğnesini olmuş hatta eşimle bir sonraki iğneler içinde anlaşmışlar hesapta hiç itiraz etmeden iğnelerini olacakmış yoksa iyileşemezsin ve serum takılması gerekir diyince eşim

Yarın nasılsa ben sabahtan doktora gidicektim iğnesinide o zaman ohastanede yaptırırım dedim

Bugün yine çok yorucu ve yine halsiz bir gün daha bitti
Artık hastalıktan ööö geldi ama yine bugünümüze şükür diyorum ( RAbbim beterinden saklasın...Aminnn )

Itiraf ediyorum swetim.
Bir minicik tefecik poğaça yedim.
Mecburdum ama .kızı yalnız bırakamazdım.
Hatta tstlıda ikram ettim.amayemedim.
Swetim bu arada yine senin engin tecrübelerine başvurmak isterim.
Tibet yogası yapıyorum 3gündür.
2×5ile başladım.
Sonraki 2 gün 5x5 yaptım.
Haftada iki sayımı artırayım ne dersin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…