- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Ayyy neden hemen olumlama yap evrene eft gonder bakimmmSelam kizlar burasida sakinlemis bu aksam ders calismam lazim içinden gelmiyor cuma gunu iki tane sinavim var ama ben laylaylom haldeyim
hanımlar merhaba ..2 gündür iş yerinin belediye işlerinin peşinde mahvoldumya.ne sorun varsa çıkarmayı huy edinen çalışanlarla yaptığım tartışmalara hiç girmeyeyim
menümü yazayım hemen dünkü..
sabah 3 ceviz .2 yumurta ile yapılmış omlet ve sade çay
öğlen köfte salata
akşam ciğer sote ve yoğurt
spor trambolinde 20 dk egzersiz
su 1,5 lt
merhabalar kızlar... yine bir temizlik günü sonrası anca gelebildim... sabah 6dan beri ayaktayım ya,okula git gel evde işe koş...temizlik bitsin çamaşırlar yıkansın asılsın... anca oturdum vallahi...Allah sağlık versin ömür versin bitmesin yapalım tabii işlerimizi de :) e biraz yoruldum yani... bugün spor yapmasam olur mu artık tam 13 saat ayakta geçirdim:)
hemen menümü yazayım efendim:)
sabah 1 yumurta ceviz badem
ara 1 bardak süt
öğlen sade türk kahvesi 1 paket diyet bisküvi
ara 1 dilim peynir
akşam levrek ızgara,salata, 1dilim kepek ekmeği
herkese iyi akşamlar olsun...umarım kalorisiz ve bol eksili günler devam eder hepimiz için... gerçi reglim yakın başlarım şişmeye bu ara
menum
KAHVALTI
1 dılım cıkolatalı yaglı ekmek(koy ekmegının kenarı)
1 bardak nesquıklı sut
1 domates
ARA
1 greyfurt
AKSAM
1 tabak tarhana corbası
1 domates
1/2 kırmızı turp
2 catal spagettı
AKSAM SONRASI
cıg kofte durum(az acılı )
1 kucuk kupa fruko
TOPLAM SU: 1 lıtre anca olmustur yatana kadar 2-2.5 tamamlamaya calıscam
ozenmemin nedeni mudur esi olarak diger ogretmen eslerinin gozu uzerimde olacak onda. iki senedir esim mudur. gecen sene yeni dogum yapmistin nr dogru duzgun bise giyfim ne de bise anladim. bu sene daha duzgun olsun istiyorum. sadece ogretmwnken o kadar tamiyodum da artik durum farkli
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimm
Anam bugünde felaket yoruldum ( psikolojik acıdan )
kuzumun bir ara ateşi 39.5 u gördü hatta hastaneye gitmeye niyetlendim ama az daha sabredeyim dedim ve ateş düşürücüsünü verip birde ılık duş aldırdım
Şükür o an düştü ama ara ara yine yükselir
Eşim akşam iğnesini ben çok yoruldum diye kendi götürüp yaptırdı ablasıylatam uyuya kaldım ki geldiler
Anam Cimcime yine yapacağını yapmış hastane önünde bir direnmiş ağlamış sonrada tamam neyse olacağım iğne demiştabi bizimkilerde kuzu sakinleşti diye rahatlamışlar ama o anda cadı hastane içinde ben iğne olmayacağım diye kaçmaya başlamış
Eşim diyor bir halini görmen lazımdı tazı gibi kaçtı zor yakaladık diyor
Söylene söylene iğnesini olmuş hatta eşimle bir sonraki iğneler içinde anlaşmışlarhesapta hiç itiraz etmeden iğnelerini olacakmış yoksa iyileşemezsin ve serum takılması gerekir diyince eşim
Yarın nasılsa ben sabahtan doktora gidicektim iğnesinide o zaman ohastanede yaptırırım dedim
Bugün yine çok yorucu ve yine halsiz bir gün daha bitti
Artık hastalıktan ööö geldi ama yine bugünümüze şükür diyorum ( RAbbim beterinden saklasın...Aminnn )
Kızlarrrr yinemi kimsecikler yok yaaa
ben geldımmmmmcalıstıgım dersten hıc bısey anlamadımmmm
Itiraf ediyorum swetim.
Bir minicik tefecik poğaça yedim.
Mecburdum ama .kızı yalnız bırakamazdım.
Hatta tstlıda ikram ettim.amayemedim.
Swetim bu arada yine senin engin tecrübelerine başvurmak isterim.
Tibet yogası yapıyorum 3gündür.
2×5ile başladım.
Sonraki 2 gün 5x5 yaptım.
Haftada iki sayımı artırayım ne dersin canım.
İnternette okumuştum canım.İyi akşamlar şekerlerrr
tama karatay menüsü olmuş kuzummmafiyetolsun
iyi akşamlar daisycimmm dünya işimizi rabbim bitirmesin kuzumkiraz sapı şişkinliğini ödemini alır cnm regl döneminde içersin
oy oy oyyyyafiyetolsun yaramasın inş hamişim
Evet bitanem çok haklısın şimdi herkes müdürün eşi diye seni bir baştan aşağı süzer o yüzden fıstık gibi gitmelisin
oyyyy kıyamam meleğime ne yapsın çocuk bu yaşta ben bile tırsıyorum iğnedenateşi inş gece yükselmez cecom
Karşılaşamıyoruz ki cecom sen gidiyosun ben geliyorum saklambaç oynmar gibiyiz
hg hamişim sık bira zdaha dişini kuzum ha gayret hele bi sınavlar bitsin
itiraf etmekte bir meziyet fatoşcumsağlık olsun diğer öğünlerde dengeledin sanırım
neden 2*5 le başladınki kuzum 3*5 le başlanıp her hafta 2 artıyor haftada 2 artırırsın cnm baktın zorlandın hazır olduğun hafta artırabilirsin
sağol canım benim olabilidiğince ekmekten uzak durmaya çalışıyorum :9İyi akşamlar şekerlerrr
iyi akşamlar daisycimmm dünya işimizi rabbim bitirmesin kuzumkiraz sapı şişkinliğini ödemini alır cnm regl döneminde içersin
Evet bitanem çok haklısın şimdi herkes müdürün eşi diye seni bir baştan aşağı süzer o yüzden fıstık gibi gitmelisin
oyyyy kıyamam meleğime ne yapsın çocuk bu yaşta ben bile tırsıyorum iğnedenateşi inş gece yükselmez cecom
itiraf etmekte bir meziyet fatoşcumsağlık olsun diğer öğünlerde dengeledin sanırım
neden 2*5 le başladınki kuzum 3*5 le başlanıp her hafta 2 artıyor haftada 2 artırırsın cnm baktın zorlandın hazır olduğun hafta artırabilirsin
Günaydın kizlar Tarti öncesi son gunumuz bol eksikli geçmesi dileğiyle:)
Bugün çok sık giremeyebilirim yarin 2 sinavim var hepinizi opuyorumn
Günaydın kizlar Tarti öncesi son gunumuz bol eksikli geçmesi dileğiyle:)
Bugün çok sık giremeyebilirim yarin 2 sinavim var hepinizi opuyorumn
Merhaba,
Dun yediklerimi yaziyorum. 12 gibi; 1 simit 1 yumurta. 2 kucuk dilim peynir birazcik recek 2 fincan seketli cay. Aksama dogru haslanmis karnabahar uzerine yogurt.2 kofte. Aksam kucuk bi parca tavuk ama kizartma
Simdi de kahvalti yarim simit biraz peynir zaytin 2 su bardagi sekerli cay. Oglen sebzee yemegi ekmeksiz yerim bide salata. Aksam da corn flakes yerim bir de 2 gunde 1 ; 1.5 saat spor yapiyorum.
Tecrubelilerden tavsiye bekliyorum.
sağol canım benim olabilidiğince ekmekten uzak durmaya çalışıyorum :9
günaydın canım ve tüm hanımlara Günaydıııınnn..amin inşallah eksileri görürüz.bu arada sınavın için şimdiden başarılar dilerim hamişim.kocaman öptüm.
ben dünkü menümü yazayım
sabah 1 bardak limonlu su
kahvaltı : 4 kaşık yulaf ezmesi yarım elma 4 ceviz ve yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen sade döner ve ayran
akşam balık-salata
spor 20 dk yürüyüş
su 1,5 lt
ben bitki çaylarını yazmıyorum ama hep gün içerisinde içiyorum
günaydın canım..vallaha benzedi biraz menüler sanırımaminnn canım inşallah öyle olur... sınavlarında da başarılar kuzum..
canım hoş geldin aramıza, şekeri bırakmanı tavsiye ederim birden kesemesen bile önce azalt sonra bitir ama inan şekersiz herşeyin tadı daha güzel...
günaydın canım... menülerin karatay gibi 2 gündürbitki çaylarına gelirsek onları şekersiz içmek benim için zulüm o yüzden zorla yarım bardak anca tüketebiliyorum..
Olumlamalar olumsuz donuyor bana canm ya bi isteksizliktir gidiyorAyyy neden hemen olumlama yap evrene eft gonder bakimmm
sağol kuzum dune ragmen 78.0 gördüm sabah bana değilde bebise yarasib kuzum :)))) o kilo alsin ben almayayimİyi akşamlar şekerlerrr
cok sağol kuzun dualariniza gerçekten ihtiyacim var dersin basina otururken çok zorlaniyorumsağol canım benim olabilidiğince ekmekten uzak durmaya çalışıyorum :9
günaydın canım ve tüm hanımlara Günaydıııınnn..amin inşallah eksileri görürüz.bu arada sınavın için şimdiden başarılar dilerim hamişim.kocaman öptüm.
ben dünkü menümü yazayım
sabah 1 bardak limonlu su
kahvaltı : 4 kaşık yulaf ezmesi yarım elma 4 ceviz ve yeşilçay
ara bitter çikolata ve türk kahvesi
öğlen sade döner ve ayran
akşam balık-salata
spor 20 dk yürüyüş
su 1,5 lt
ben bitki çaylarını yazmıyorum ama hep gün içerisinde içiyorum
sağol canim benim çok TSK ederimaminnn canım inşallah öyle olur... sınavlarında da başarılar kuzum..
canım hoş geldin aramıza, şekeri bırakmanı tavsiye ederim birden kesemesen bile önce azalt sonra bitir ama inan şekersiz herşeyin tadı daha güzel...
günaydın canım... menülerin karatay gibi 2 gündürbitki çaylarına gelirsek onları şekersiz içmek benim için zulüm o yüzden zorla yarım bardak anca tüketebiliyorum..
dualarım seninle canım..:)Namaz arasında bi bakayim dedim kizlar
Olumlamalar olumsuz donuyor bana canm ya bi isteksizliktir gidiyor
sağol kuzum dune ragmen 78.0 gördüm sabah bana değilde bebise yarasib kuzum :)))) o kilo alsin ben almayayim
cok sağol kuzun dualariniza gerçekten ihtiyacim var dersin basina otururken çok zorlaniyorum
sağol canim benim çok TSK ederim
İlaç yapar canim o insilun direnci için kullanilan haplar baya kilo verdiriyordu platesi sabah daha verimli olur canim çünkü aksam saatleri spordan verim çok çok az oluyorslm kızlar bugun dıyetımın 6cı gunu 79,300 ıile basladım evde tartıldım 78,700 oldumu grdum dusenlı yapıyorum ama nedense bugun pek ıstahsız ısteksızım anlamadım arkadaslar.ıyıce ıstahım gıdıyor anlamadım havadan da olabılır ya da ınsulun dırencı ıcın ılac alıyorum o yapmıs olabılır bılmıyorum ama aksmaalrıda plates yapıyorum bakalaım ıns ıyı gıder sızdede bole ıstahsızlık oluyormu ?
dualarda buluşmak dileğiyle canm sagolasindualarım seninle canım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?