80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünün menüsü
KAHVALTİ
1/2 dilim cikolatali ekmek
1/2 dilim yagli biberli baharatlı ekmek
1 domates
1 bardak cay
AKSAM
3 minik köfte
Küçük bir tabak sipagetti
Bol marul salatasi
Yoğurtlu sarimsakli kuru kabak kizartmasi
SU
1 LT (2 ve üzerine tamamlamaya calisicam)
AKSAM SONRASİ( yersem eğer)
1 armut yada 1 greyfurt yerim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür evime gelebildim
Sabah evden çıktığım için her yer her yerde duruyor ama girişmeden sizlere bir bakayım dedim
Bugün biraz daha iyiyim ama ara ara nedense bir an sesim kısılıyor sonrada yine düzeliyor ( düzeliyor dediysem Travesti moduna geçiyor )

Muarrem Ayının bitmesine 3 gün kalmış o yüzden Annem ille yarın yap şu Aşureni artık dedi
Neyseki bu ara canım hiç birşey istemiyorda Aşure bana sınav gibi gelmiyor
Mübarek Cuma günü yap dağıt işte diyince iyi bari dedim tabi öğleden sonra Annemle babam bana gelecekler kahve içmeye o yüzden mecbur önce evi toparlamam lazım ki yarın sadece Aşureyle ilgileneyim

Bu arada yarın bildirim günü
Bu sabah bir tartıya çıkayım dedim vee gözlerime inanamadımmm

Yarın sabah inşallah çooook güzel bir bildirim yapacağım kızlar nasipse

Cumarteside günümüz var ( ki yine büyük ihtimal yiyemem hem hastalıktan hemde kaçamak yapmamak acısından ) ondan sonrada inşallah çok daha iyi olurumda düzenli olarak menülerimi paylaşmaya devam ederim Karataya uygun tabiki

Malum bugün doktor günümdü yine bir yukarı bir aşağı maf oldum hastanede
Kuzumun iğnesinide yaptırdım zorlada olsa ( hanımı ikna edene kadar göbeğim çatladı elinde olsaydı yine kaçacaktı ama köşeye kıstırdım )
Doktor iki göğsümde de ufak kistler var sanki dedi ama büyük ihtimalle süt bezelerinden kaynaklanıyordur tabi ne olur ne olmaz birde Ultrason çekelim dediler ve maşallah önümüzdeki ayın 16sına randevu verdi o bölüm
Neyse mecbur bekleyeceğim ve inşallah temiz çıkar oda
Bu arada artık her sene rutin kontrole gel dedi malum erken teşhis her anlamda önemli ve doktoru beğendim kadınların işi gerçekten zor Göğüslede olmuyor göğüssüzde olmuyor o yüzden biz üzerimize düşeni yapıp ihmal etmeyelim dedi

Ohhh bee salonu Büyük kızımla Ana kız salonu ve mutfağı bitirdik çok şükür

Hava makinesinede bağladık kendimizi ufak kuzuyla sırayla ve baya rahatladım

Şimdide eşimin gelmesini bekliyorum birşeyler yemek için
Akşamda yatak odasında biraz işim var ama hastayım diye sağ olsun eşim bende yardımcı olurum dedi ve ütülenmeyecekleri dolaplara yerleştirip tekrar nevresim değiştireceğim Sağ olsun dün gece cadı kızım balgam çıkardı sildim tabi ama sabah değiştirmeye fırsatım olmadı içim rahat etmez diye değiştirmek istiyorum

iyi akşamlar kızlar bi ara girip bi gözattım buralara ama sonra mutfağa daldım,yemek yapayım biraz dedim..bugün pazardan aldıklarımı temizledim,marulları rokaları yıkadım kurumaya bıraktım kağıt havluya paketleyip saklarım. Pazartesiden itibaren 4 gün su kesintisi olacakmış Anadolu yakasında,Cumaya kadar susuzuz yani mümkün olan herşeyi yıkayıp temizleyip koyayım hatta haftasonu da biraz extra yemek yapmam gerek haftaiçi zor olur susuz şimdi....apartmanın deposu kaç gün dayanır ki..4 gün kesinti nedir ya...Istanbul çilesi.............
neyse menümü yazayım
kahvaltı 1 domstes 1 salatalık 1 yeşil biber 2 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği
ara 1mandalina 1 bardak süt
öğlen 1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek
ara 1 mandalina bugün mandalina diye delirdim resmen hayrolsun :))
akşam fırında etli sebze yemeği,salata,yoğurt
1 bardak sütle günü kapatırız umuyorum :))
herkese mutlu sağlıklı akşamlar olsun inşallah...şimdiden hayırlı cumalar ...

Canim sen hangi semttesinki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hazır eşim kuzuyu iğneye götürmüşken sizlere bakayım dedim dönüşte yatak odasına girişeceğiz
Kuzum bugünki iğne yapan ablayı çok beğendi hiç canı yanmamış o yüzden başka hastaneye gidiceğini öğrenince baya bir ağladı gazanız mübarek olsun diye yolcu ettim onları ama babası baya bir uğraşacak bu gece onu ikna edene kadar
Ben o hastaneye gitmem dedemin gittiği doktorun orayı istiyorum diye ağladı durdu ama o tıp merkezi maalesef gece açık değil

Bu arada size komik birşey anlatayım bende
Bu sabah eşim tansiyonu yüksek diye işe gitmedi hatta iyi olursam öylende giderim dedi
Şirketi arayıp kendimi iyi hissetmiyorum ama acil birşey olursa öğlen daha iyi olursam gelirim dedi
Biz tabi Hastanelere koştururken benim akılı kocam daha önce netten aldığımız kupa setini kullanmış başı ve boynu ağrıyor diye birde boynuna kullanmış
Sonra işten acil çağırdıkları için Anneme bile öğle yemeğe gelmeye niyeti varken işe gitti.
Bütün gün şirkette gayet güzel çalışmış ve sonra büyük kızımı çağırdı hadi gel yemek için birşeyler alalım diye
Benim kızda bir ara dışardayken babasının boynuna bir bakmış mosmor
Hemde iki yerde eve bir geldi nasıl mahçup yaa ben bugün kötü birşey yaptım diye hayırdır falan derken boynunu gösterdi ve tabi gündüz giydiği V- Yaka kazakla şirketteki herkes boynundaki iki morarmayı bir güzel görmüşler tabi onların aklına kesin başka birşey geldiği için kimsede abi boynunda iki iz var dememiş
Dedim seni Allah kahretmesin millette diyecek ki ulen bu adam sabah karnın koynundan çıkamamış artık hatunda nasıl bir kudurmuşsa adamı vantuzlamış diye

Kimseni aklına bu adam kupa kapatmış diye gelmez ki
Bizim çakma kankada tabi bütün gün görmüş orayı

Adamın yüzünden azgın Tekeye çıkacak adım
Benim uzun bir süre şirkete gitmemem lazım yoksa eminim millet normalde baksa ben acaba o izlerimi hatırlayıp cins cins bakıyorlar diye düşünürüm
REzilliğin danıskası

iyi akşamlar kızlarr

canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr,hiç bişey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorumm..

Hayırdır canım inşallah önemli birşey değildirde sadece havalardandır halsizliğin

Allah yardımcınız olsun canım valla ben o haberi ilk izlediğimde Anammmm acaba bizim buralardamı diye düşündüm ama Anadolu yakası diyince bir oh çektim acıkcası tabi sonrasında Allah o insancıkların yardımcısı olsun dedim çünkü hadi bulaşık çamaşırı idare edebilir insan belki ama Lavabo için bol su şart sonuçta

Bulabildiğin kadar çok kap doldur bari canım hatta varsa büyük damacanaların ( bende eski kullanmadıklarım var hep yedekte az da olsa bulunduruyorum olurda su kesilirse tuvalete dökmeye )

çok guldum canim ya kotu olmuş valla:)))

İyi akşamlar güzeller

İnternette okumuştum canım.
Dediģin gibi yaparım canım.
Çok teşekkür ederim.
Ayrıca çok zinde hissediyorum kendimi.

ilk günden etkisini hissetmene çok sevindim canım her kişi de farklı etkileri oluyor bakalım sen de nasıl etkiler yapacak enerji dışında

Günaydın kizlar Tarti öncesi son gunumuz bol eksikli geçmesi dileğiyle:)
Bugün çok sık giremeyebilirim yarin 2 sinavim var hepinizi opuyorumn

Hamişim yarın dualarımız seninle olacak bitanem başarılar cnmmm

bitanem simit yemektense bir dilim kepekli ekmek ye daha zararsız kuzum kahvaltına mutlaka zeytin yeşillik eklemelisin reçelleri kilo verme süresince unutmaya çalış cnmcım akşama doğru meyveli yoğurt yesen ve akşam karnabahar ve köfteni yesen daha iyi olurdu cnmcım market tavukları malesef çok zararlı bir de onu kızartarak transyağla birleştirmişsin bitanem mümkün olduğunca fırında veya haşlama yaparsan daha iyi olur

bugünkü menüne gelirsek simiti lütfen terket onun yerine ekmekten vazgeçemediğine göre en zararsızı tahullı kepekli birer dilim ekmek ye peyniri avuç için büyüklüğünde ve kalınlığında yiyebilrisin zeytin ev yapımı ise korkma 20 ye kadar yiyebilirsin karatay yapmasan bile 2 su bardağına kaç şeker atıyorusn canımcım mümkün olduğunca azaltmaya çalış akşam cornflkes türü şeylere karşı olduğum için önermiyorum salata yoğurt veya çorba daha sağlıklı olurdu bol su içmeyi de unutma kuzum

aminnn canım inşallah öyle olur... sınavlarında da başarılar kuzum..

içine zencefil tarçın atsan aromaları hoşuna gider daha kolay içebilirsin belki mavişim

bende baya ilerliyorum galiba yememeye dikkat ediyorum tamamen herşeyi çıkardım hayatımda tatlılar gazlı içecekler hamur işleri ekmek şeker bitki çayı içiyorum

süperrrr bol su ve spor da eklersen harika olur cnm

Tartıyı çok merak ettim şimdi cecommmm

Sen gönlünü ferah tut inş sonuçlar temiz çıkacak cnmcım

iyi akşamlar kızlarr

canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr,hiç bişey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorumm..

Hayırdır meleğimmm

Elektrik de su da kesildimi hayat duruyor resmen dasiycim bulabildiğin herşeyi doldur artık gün çok zorlanacaksın cnm

sagol kuzum benım bıraktm artık calısmayı sabh bıde gırmeden son kez bakarım yeter ınsallahh :)

Çok sağ olun kızlar yaaa

Bu gecede 3 gibi yine uyanıp öksürük krizine tutulmuştum ve sonrasında uyuyamayınca sersem gibi oldum demin hesapta yatak odasına girişecektim ama az koltuğa uzanayım dedim uyumuşum
Neyse artık yarın hallederim bu gece sadece temiz nevresim geçiririm yatmadan

Yarınki Aşure için hazırlığımıda yatmadan yaparım
Hazır eşim film izlemeye dalmışken bende buraya bakayım dedim

Adaşımmmmmmmmmmm geldimmmm

Ama ben kim var kim yok göremiyorum ki

Orada kimse varmııııııııııııııııııııııı
Sesimi duyan varmıııııııııııııııı

Aşurelik bütün malzemelerimide hazırladım hatta kayısıyla inciri de minik minik doğrayıp kapalılara koydum yarın uğraşmıyayım diye

Sabah sadece haşlama ve karıştırma işlemi kaldı Fındıklarıda Annem sağ olsun ayıklamıştı Eşimede az kavurda kabukları soyulsun dedim oda tamam

Gözümde boşuna büyütmüşüm yarısı bitti gibi geliyor bana şu anda

Yahuuuu hala kimsecikler uğramamış Aşağısıda bende görünmüyor kim online kim değil
Şimdi kesin ben çıkarım millet damlar
Neyse bir 10 dakika daha takılır çıkarım yoksa uyku saatim fazla geçikmiş olur

kizlar merhaba.. yeni girebildim kac gundur..
dersler cok yogunlasti..sabah gitmeden sagi solu toplayip yemek yapiyorum..oglen annem gelince ben ise gidiyorum aksam 10bucukta geliyorum...
sali gunu erken.cikmistim asure yaptim ben de..o saatten sonra yap dagit gece 12ydi eve geldik..
dun de veli toplantisi vardi..
yarin aksam da ogretmenler gunu yemegimiz var hiltonda olacagi icin ve lansman yapilacagi icin kurucumuz gazetecileri cagirmis..simdi kendimizi ekstra hazirlanmak zorunda hissettik..hem yorucu hem de stresli bir gun olacak yani...benimse tek istegim aslinda evimde bos vakit gecirip kafami dinleyip burada sizle takilmak..inanin cok yoruldum artik..her bos gunumde bir program cikiyor ve benim davet etmemi bekleyen 4 aile var bu da 4 bos gun ve 4 hafta daha dinlenememek demek:-( ciglik atip daglara yerlesesim var kafanizi sisirdim...menulere gelirsek asure disinda kacamak tpmadim ama calisma saatlerim degisince yeme duzenim de bozuldu..degisince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…