- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kizlar merhaba.. yeni girebildim kac gundur..
dersler cok yogunlasti..sabah gitmeden sagi solu toplayip yemek yapiyorum..oglen annem gelince ben ise gidiyorum aksam 10bucukta geliyorum...
sali gunu erken.cikmistim asure yaptim ben de..o saatten sonra yap dagit gece 12ydi eve geldik..
dun de veli toplantisi vardi..
yarin aksam da ogretmenler gunu yemegimiz var hiltonda olacagi icin ve lansman yapilacagi icin kurucumuz gazetecileri cagirmis..simdi kendimizi ekstra hazirlanmak zorunda hissettik..hem yorucu hem de stresli bir gun olacak yani...benimse tek istegim aslinda evimde bos vakit gecirip kafami dinleyip burada sizle takilmak..inanin cok yoruldum artik..her bos gunumde bir program cikiyor ve benim davet etmemi bekleyen 4 aile var bu da 4 bos gun ve 4 hafta daha dinlenememek demek:-( ciglik atip daglara yerlesesim varkafanizi sisirdim...menulere gelirsek asure disinda kacamak tpmadim ama calisma saatlerim degisince yeme duzenim de bozuldu..degisince
bir de telefondan yazmak cok zor oluyor bazen sacma seyler cikiyor ortaya
hepinizi opuyorum iyi uykular
tebrikler valla bide hamilesin ben 100gr verdimİlk sinavdan ciktim super gecti çok şükür 100 verirmiş bilmiyorum ama superdi
Bildirim
Baslangic: 103,2 kg
Gecen hafta: 78,3 kg
Bu hafta:78,0 kg
Giden:0,3 gr
Toplam giden: 25,2 kg
İlk sinavdan ciktim super gecti çok şükür 100 verirmiş bilmiyorum ama superdi
Bildirim
senide tebrik ederim zıplamakta haklısın bravuoynakbasi34
tebrikler valla bide hamilesin ben 100gr verdim
senide tebrik ederim zıplamakta haklısın bravuoynakbasi34
Sağol canim benim 100 gram deyip geçme tatlim hic verememk ten iyidir hem benmde çok gitmiyor 300 200 ole ki daha ileriki aylarda alirim büyük ihtimal şuan bebegin agirligida yok o yüzdenBildirim
Baslangic: 90 kg
Gecen hafta: 76,5 kg
Bu hafta:76,4 kg
Giden:0,1 gr
Toplam giden: 13,6 kg
sağol kuzum benim bugünkü sinavlardan çok korkuyorum birini atlattim ikincisi kaldi ikincisi bu kadar iyi gecermi bilmiyorum ama birazdan sonkez onada bakicaz arkadaşla birlikte inşallah canm mevzun olayimda başka bisey istemiyorum Rabbim cumlemizi nazarlardan saklasin insMerveciğim valla maşallah subhanallah her anlamda süpersin
Sınavlardan güzel sonuçlar alıyorsun ve eminim çokda güzel bir dereceyle mezun olacaksın
Hamile olduğun halde her hafta az da olsa kilo veriyorsun
Her yerede ve herkesede yetişiyorsun
Rabbim seni nazarlardan saklasınAminnnnnnn
çok iyi gidiyorsunSağ olasın Neslim
Size yetişebilmem için daha çoook yolum var ama böyle sonuçlar görünce daha bir motive oluyorum ve daha yürekten inanıyorum bu savaşı kazanacağımı
Tabi sizlerin desteğiniz ve inancınız burda çok büyük rol oynuyor çünkü defalarca pes etmeye niyetlendiğim halde hepiniz bana inanmaktan asla vazgeçmediniz ve benim toparlanmamı sağladınız
Allah hepinizden razı olsun...Aminnnnnnnnnnn
Şu 2li haneleri de gördüğüm an daha kolay olacak gibi geliyor bana115 sınırınıda kırdım ya artık yine bir müddet hep aşağılara doğru giderim duraklama olana kadar diye düşünüyoru ki henüz reglde olmadım ( bir kaç güne olmam lazım )
ben 90 kilodan hep 200-300-600 diye diye indim arada çok nadir 1kg gördüm alıştım artıkın ama sıkıldımdaSağol canim benim 100 gram deyip geçme tatlim hic verememk ten iyidir hem benmde çok gitmiyor 300 200 ole ki daha ileriki aylarda alirim büyük ihtimal şuan bebegin agirligida yok o yüzden
sağol kuzum benim bugünkü sinavlardan çok korkuyorum birini atlattim ikincisi kaldi ikincisi bu kadar iyi gecermi bilmiyorum ama birazdan sonkez onada bakicaz arkadaşla birlikte inşallah canm mevzun olayimda başka bisey istemiyorum Rabbim cumlemizi nazarlardan saklasin ins
aminnnnMerveciğim valla maşallah subhanallah her anlamda süpersin
Sınavlardan güzel sonuçlar alıyorsun ve eminim çokda güzel bir dereceyle mezun olacaksın
Hamile olduğun halde her hafta az da olsa kilo veriyorsun
Her yerede ve herkesede yetişiyorsun
Rabbim seni nazarlardan saklasınAminnnnnnn
çok iyi gidiyorsun
bana tartı yemin etti 75 göstermiyo 2 haftadır mütiş spor ve menuye ragmen 2 hafta toplamım 700gr oldu
ama göstercem o tartıya bu hafta gününü
Ben eminim canim sen tartiya gününü gosterirsinn sıkma canını eminim 1 kg larida goreceksinben 90 kilodan hep 200-300-600 diye diye indim arada çok nadir 1kg gördüm alıştım artıkın ama sıkıldımdagöstercem tartıya gününü
selamün aleyküm kızlaarrr
ben geldim önce bildirim yapayım
başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,3
bu hafta : 84,5
gelen : 0,200
toplam giden 2,100
hedef :65
ilk artımı gördüm sanırım kızlar ama ben ne artılar gördüm bu da geçer inşallah...
hayırlısı olsun tatlım geçer tabiiselamün aleyküm kızlaarrr
ben geldim önce bildirim yapayım
başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,3
bu hafta : 84,5
gelen : 0,200
toplam giden 2,100
hedef :65
ilk artımı gördüm sanırım kızlar ama ben ne artılar gördüm bu da geçer inşallah...
Allah yardımcın olsun canım inşallah yarınki Öğretmenler günü yemeğiniz çoook güzel geçer
Kızzzz gazetecileri çağırdılarsa TVde de izlemeyelim sonra seniTipik türk filmlerindeki gibi seni tanımamız için yakana kırmızı karanfil tak diyeceğim ama oda olmaz
Şaka bir yana ama gerçekten siz Öğretmenlere saygım sonsuz
Biz yeri geliyor kendi evimizdeki iki çocuğu çekemiyoruz siz koca bir sınıfı her anlamda eğitiyorsunuz üstelik hepside birbirinden farklı şekilde terbiye almış :)
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin canım ...Aminnnnnnnn
Daha öğretmenler gününe var ama Şimdiden senin nezninde hepinizi kutluyorum
İnşallah misafirlerinide ağırlar sonrada daha fazla vakit ayırabilirsin bizlere
Neyse çok geç oldu bende yatıyorum geç bile kaldım ama ha şimdi gelen olur ha şimdi derken saati yeni gördüm
İnşallah yarın herkes çok güzel bildirimler yapar bol eksili
İlk sinavdan ciktim super gecti çok şükür 100 verirmiş bilmiyorum ama superdi
Bildirim
Bildirim
Baslangic: 90 kg
Gecen hafta: 76,5 kg
Bu hafta:76,4 kg
Giden:0,1 gr
Toplam giden: 13,6 kg
allah kabul etsin canım. bende istiyom aşure yaaaaOhhhh hele şükür Aşure faslı bitti ama bende bittim
Şimdi az soğumaya bıraktım üzerlerini süsliyeceğim öğlende de kızıma dağıttırırım nasılsa bir saat sonra okuldan gelecek
Baştan ay acaba azmı olucak diye düşünürken yine Maşallah bir bereketli oldu sormayınkoca tencereye zor sığdı resmen gıdım kalmıştı en son taşmasına
Çoğunu dağıtacağım ( apartman haricinde eşimin annesine, annemlere, kızkardeşime, halalara falan derken bize en azla kalacak 6 - 7 kaseeşimin şirketine bile ayırdım her sene götürüyor diye )
Çok sevmeme rağmen yemeği düşünmüyorum sonuçta okadar eksi gördüm onları heba edemem
Öğleden sonrada Annem ve kızkardeşim bana kahve içmeye geleceklermiş
Onlar gelene kadarda dinlenirim bende o arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?