80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir de telefondan yazmak cok zor oluyor bazen sacma seyler cikiyor ortaya
hepinizi opuyorum iyi uykular

Allah yardımcın olsun canım inşallah yarınki Öğretmenler günü yemeğiniz çoook güzel geçer
Kızzzz gazetecileri çağırdılarsa TVde de izlemeyelim sonra seni Tipik türk filmlerindeki gibi seni tanımamız için yakana kırmızı karanfil tak diyeceğim ama oda olmaz
Şaka bir yana ama gerçekten siz Öğretmenlere saygım sonsuz
Biz yeri geliyor kendi evimizdeki iki çocuğu çekemiyoruz siz koca bir sınıfı her anlamda eğitiyorsunuz üstelik hepside birbirinden farklı şekilde terbiye almış :)
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin canım ...Aminnnnnnnn

Daha öğretmenler gününe var ama Şimdiden senin nezninde hepinizi kutluyorum

İnşallah misafirlerinide ağırlar sonrada daha fazla vakit ayırabilirsin bizlere

Neyse çok geç oldu bende yatıyorum geç bile kaldım ama ha şimdi gelen olur ha şimdi derken saati yeni gördüm

İnşallah yarın herkes çok güzel bildirimler yapar bol eksili

Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah erkenden uyandım ve hemen Aşureye giriştim
Şu anda buğdayım haşlanırken zoraki de olsa kahvaltımı yapayım dedim

Tabi unutmadanda çok merakle beklenen bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg

Geçen hafta; 115.5 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 114.2 kg

Giden; - 1.3 kg

Toplam giden; 10.3 kg

İlk hedef: 110 kg
Spor; Geberene kadar öksürmek

İnşallah herkesde eksi bildirimler yaparda bu gazla daha da güzel kilolar veririz

Bu arada hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve çok daha güzelini sizlere nasip etsin yüreği güzel insanlar

İlk sinavdan ciktim super gecti çok şükür 100 verirmiş bilmiyorum ama superdi

Bildirim
Baslangic: 103,2 kg
Gecen hafta: 78,3 kg
Bu hafta:78,0 kg
Giden:0,3 gr
Toplam giden: 25,2 kg
tebrikler valla bide hamilesin ben 100gr verdim
senide tebrik ederim zıplamakta haklısın bravu oynakbasi34

Bildirim

Merveciğim valla maşallah subhanallah her anlamda süpersin
Sınavlardan güzel sonuçlar alıyorsun ve eminim çokda güzel bir dereceyle mezun olacaksın
Hamile olduğun halde her hafta az da olsa kilo veriyorsun
Her yerede ve herkesede yetişiyorsun

Rabbim seni nazarlardan saklasın Aminnnnnnn

Sağ olasın Neslim
Size yetişebilmem için daha çoook yolum var ama böyle sonuçlar görünce daha bir motive oluyorum ve daha yürekten inanıyorum bu savaşı kazanacağımı

Tabi sizlerin desteğiniz ve inancınız burda çok büyük rol oynuyor çünkü defalarca pes etmeye niyetlendiğim halde hepiniz bana inanmaktan asla vazgeçmediniz ve benim toparlanmamı sağladınız
Allah hepinizden razı olsun...Aminnnnnnnnnnn

Şu 2li haneleri de gördüğüm an daha kolay olacak gibi geliyor bana 115 sınırınıda kırdım ya artık yine bir müddet hep aşağılara doğru giderim duraklama olana kadar diye düşünüyoru ki henüz reglde olmadım ( bir kaç güne olmam lazım )

tebrikler valla bide hamilesin ben 100gr verdim

Bildirim
Baslangic: 90 kg
Gecen hafta: 76,5 kg
Bu hafta:76,4 kg
Giden:0,1 gr
Toplam giden: 13,6 kg
Sağol canim benim 100 gram deyip geçme tatlim hic verememk ten iyidir hem benmde çok gitmiyor 300 200 ole ki daha ileriki aylarda alirim büyük ihtimal şuan bebegin agirligida yok o yüzden
sağol kuzum benim bugünkü sinavlardan çok korkuyorum birini atlattim ikincisi kaldi ikincisi bu kadar iyi gecermi bilmiyorum ama birazdan sonkez onada bakicaz arkadaşla birlikte inşallah canm mevzun olayimda başka bisey istemiyorum Rabbim cumlemizi nazarlardan saklasin ins

çok iyi gidiyorsun
bana tartı yemin etti 75 göstermiyo 2 haftadır mütiş spor ve menuye ragmen 2 hafta toplamım 700gr oldu
ama göstercem o tartıya bu hafta gününü

ben 90 kilodan hep 200-300-600 diye diye indim arada çok nadir 1kg gördüm alıştım artıkın ama sıkıldımda göstercem tartıya gününü

aminnnn

çok iyi gidiyorsun
bana tartı yemin etti 75 göstermiyo 2 haftadır mütiş spor ve menuye ragmen 2 hafta toplamım 700gr oldu
ama göstercem o tartıya bu hafta gününü

Aynen canım o tartılar korksun artık bizden
Allahın izniyle haftaya hepimiz yine çok güzel sonuçlar alacağız başta sen olmak üzere
Arada bir direniyor işte şu kilolar ama bizlerin ellerinden hiç birşey kurtulmaz Rabbiminde izniyle

ben 90 kilodan hep 200-300-600 diye diye indim arada çok nadir 1kg gördüm alıştım artıkın ama sıkıldımda göstercem tartıya gününü
Ben eminim canim sen tartiya gününü gosterirsinn sıkma canını eminim 1 kg larida goreceksin

Ohhhh hele şükür Aşure faslı bitti ama bende bittim

Şimdi az soğumaya bıraktım üzerlerini süsliyeceğim öğlende de kızıma dağıttırırım nasılsa bir saat sonra okuldan gelecek
Baştan ay acaba azmı olucak diye düşünürken yine Maşallah bir bereketli oldu sormayın koca tencereye zor sığdı resmen gıdım kalmıştı en son taşmasına

Çoğunu dağıtacağım ( apartman haricinde eşimin annesine, annemlere, kızkardeşime, halalara falan derken bize en azla kalacak 6 - 7 kase eşimin şirketine bile ayırdım her sene götürüyor diye )
Çok sevmeme rağmen yemeği düşünmüyorum sonuçta okadar eksi gördüm onları heba edemem

Öğleden sonrada Annem ve kızkardeşim bana kahve içmeye geleceklermiş
Onlar gelene kadarda dinlenirim bende o arada

Aynen canım şukadarcık artı mı canını sıkacak ki eminim oda şişlik falandır yoksa gayet güzel gidiyorsun
Ha gayret yeni yıla 7li hanelerde girme ihtimalin çok yüksek
Bu haftada aynen dikkat etmeye devam ediyoruz ve hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz

hayırlısı olsun tatlım geçer tabii

gunayydinnn..
banucum cok duygulandim sagolasin.ben cok severek yapiyorum meslegimi ama inan cok yorucu gercekten...cunku aklim hep derslerde..bu cocuk sunu anlamadi soyle yapayim..digerinin bir derdi var yarin konusayim diye diye bende ozel hayat kalmadi aslinda..hepsi benim ozel hayatim oldu ama iyiki diyorum ogretmen olmusum.cabuk yaslandirsa da bu meslek beni umarim yaslndigimda ogrencilerim hatirlar
asureni Allah kabul etsin canim òlmüslerinin ruhuna degsin insallah..bugun daha iyi olmani diliyorum..

mervecim masallah sana hem hamileligi hem de ogrenciligi super goturuyorsun..insallah diger sinavlarin da guzel gecer de emeklerinin karsiligini alirsin..

neslim valla simdi sen 100 gram verdim diye uzuluyorsun ya en azindan verdin.canim ben almisim yaa...bak beterin beteri var..bildirim yapmaya utaniyorum her ne kadar regl yuzunden olsa da:-(

Bildirim

Bildirim
Baslangic: 90 kg
Gecen hafta: 76,5 kg
Bu hafta:76,4 kg
Giden:0,1 gr
Toplam giden: 13,6 kg

allah kabul etsin canım. bende istiyom aşure yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…