- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
haklısın cnm aslında sabah yapmak lazım da yuruyus ıkı gun yaparsam dıer gun cıkamıom nedenı yok ama plates de tam oturtamadım aksam yapıom bende ne bılen evdeyım tum gun ıkı gundur enerjım de dusuk mıde bulantımda var evt ılac yapıo ıns verırım ama böle enerjım yok sıkılgan oldum ıkı gundur anlamadım onadan yazdım hanı keyfım de yok böle olunca odaklanamıyorum hyrlısı bakalım gecer ınss suan bıle mıdem kotu durumda dıyete bırebır uyuyom ama hareket etmem lazım yuruyus desen de böle ne bılım ıkı gundur evden cıkasım gelmedı anlamadım duygusal bır durum heralde ınss hafta sonunu beklıom acılsam esımle yuruyuse gıdecem artık ...İlaç yapar canim o insilun direnci için kullanilan haplar baya kilo verdiriyordu platesi sabah daha verimli olur canim çünkü aksam saatleri spordan verim çok çok az oluyor
Selamun Aleyküm kızlarrrrrrrr
Sabah erkenden uyandım ve hemen Aşureye giriştim
Şu anda buğdayım haşlanırken zoraki de olsa kahvaltımı yapayım dedim
Tabi unutmadanda çok merakle beklenen bildirimimide yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 115.5 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta; 114.2 kg
Giden; - 1.3 kg
Toplam giden; 10.3 kg
İlk hedef: 110 kg
Spor; Geberene kadar öksürmek
İnşallah herkesde eksi bildirimler yaparda bu gazla daha da güzel kilolar veririz
Bu arada hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve çok daha güzelini sizlere nasip etsin yüreği güzel insanlar
İlk sinavdan ciktim super gecti çok şükür 100 verirmiş bilmiyorum ama superdi
Bildirim
Baslangic: 103,2 kg
Gecen hafta: 78,3 kg
Bu hafta:78,0 kg
Giden:0,3 gr
Toplam giden: 25,2 kg
Bildirim
Baslangic: 90 kg
Gecen hafta: 76,5 kg
Bu hafta:76,4 kg
Giden:0,1 gr
Toplam giden: 13,6 kg
Ohhhh hele şükür Aşure faslı bitti ama bende bittim
Şimdi az soğumaya bıraktım üzerlerini süsliyeceğim öğlende de kızıma dağıttırırım nasılsa bir saat sonra okuldan gelecek
Baştan ay acaba azmı olucak diye düşünürken yine Maşallah bir bereketli oldu sormayınkoca tencereye zor sığdı resmen gıdım kalmıştı en son taşmasına
Çoğunu dağıtacağım ( apartman haricinde eşimin annesine, annemlere, kızkardeşime, halalara falan derken bize en azla kalacak 6 - 7 kaseeşimin şirketine bile ayırdım her sene götürüyor diye )
Çok sevmeme rağmen yemeği düşünmüyorum sonuçta okadar eksi gördüm onları heba edemem
Öğleden sonrada Annem ve kızkardeşim bana kahve içmeye geleceklermiş
Onlar gelene kadarda dinlenirim bende o arada
Aynen canım şukadarcık artı mı canını sıkacak ki eminim oda şişlik falandır yoksa gayet güzel gidiyorsun
Ha gayret yeni yıla 7li hanelerde girme ihtimalin çok yüksek
Bu haftada aynen dikkat etmeye devam ediyoruz ve hedeflerimize bir adım daha yaklaşıyoruz
haklısın cnm aslında sabah yapmak lazım da yuruyus ıkı gun yaparsam dıer gun cıkamıom nedenı yok ama plates de tam oturtamadım aksam yapıom bende ne bılen evdeyım tum gun ıkı gundur enerjım de dusuk mıde bulantımda var evt ılac yapıo ıns verırım ama böle enerjım yok sıkılgan oldum ıkı gundur anlamadım onadan yazdım hanı keyfım de yok böle olunca odaklanamıyorum hyrlısı bakalım gecer ınss suan bıle mıdem kotu durumda dıyete bırebır uyuyom ama hareket etmem lazım yuruyus desen de böle ne bılım ıkı gundur evden cıkasım gelmedı anlamadım duygusal bır durum heralde ınss hafta sonunu beklıom acılsam esımle yuruyuse gıdecem artık ...
slm cnm evt adetten olabılır cunku odem dolu oluyo vucut sısıyor adet zamanı yanı dogal o kılo almıs sayılmıyorsun beden su ve hava dolu oluyor yanı ödem dolu yag alarak kılo almıs sayılmassın yanı adet bıtsın rahatlarsın cnm :) gecmıs olsun ınss verırsın sende saglıklı sekılde:)kizlar bugun yarin regl olacagim umarim ondandir kilo alisim:-(
bildirim.
baslangic..84.5
gecen hafta..71.6
bu hafta..72.6
gelen..1 kilo
:-- - -(
gunayydinnn..
banucum cok duygulandim sagolasin.ben cok severek yapiyorum meslegimi ama inan cok yorucu gercekten...cunku aklim hep derslerde..bu cocuk sunu anlamadi soyle yapayim..digerinin bir derdi var yarin konusayim diye diye bende ozel hayat kalmadi aslinda..hepsi benim ozel hayatim olduama iyiki diyorum ogretmen olmusum.cabuk yaslandirsa da bu meslek beni umarim yaslndigimda ogrencilerim hatirlar
asureni Allah kabul etsin canim òlmüslerinin ruhuna degsin insallah..bugun daha iyi olmani diliyorum..
allah kabul etsin canım. bende istiyom aşure yaaaa
haklısın cnm aslında sabah yapmak lazım da yuruyus ıkı gun yaparsam dıer gun cıkamıom nedenı yok ama plates de tam oturtamadım aksam yapıom bende ne bılen evdeyım tum gun ıkı gundur enerjım de dusuk mıde bulantımda var evt ılac yapıo ıns verırım ama böle enerjım yok sıkılgan oldum ıkı gundur anlamadım onadan yazdım hanı keyfım de yok böle olunca odaklanamıyorum hyrlısı bakalım gecer ınss suan bıle mıdem kotu durumda dıyete bırebır uyuyom ama hareket etmem lazım yuruyus desen de böle ne bılım ıkı gundur evden cıkasım gelmedı anlamadım duygusal bır durum heralde ınss hafta sonunu beklıom acılsam esımle yuruyuse gıdecem artık ...
Tebrik ederim cecommm çok güzel vermişsin, daha güzel tartı günleri göstersin rabbim inşallah
ellerine sağlık cecom rabbim hayrını kabul etsin evinin bereketini arttırsın....
ahhh cecom inşallah çok istiyorum 70 leri görmeyi umarım olur... valla sıkılmıyorum desem yalan olur ama yapacak bişey yok... su içmiyorum ben yaaa bu hafta farklı bir yol izlemek istiyorum bakalım en azından suyu artırayım bitki çayı ilave edeyim istiyorum...
kizlar bugun yarin regl olacagim umarim ondandir kilo alisim:-(
bildirim.
baslangic..84.5
gecen hafta..71.6
bu hafta..72.6
gelen..1 kilo
slm cnm evt adetten olabılır cunku odem dolu oluyo vucut sısıyor adet zamanı yanı dogal o kılo almıs sayılmıyorsun beden su ve hava dolu oluyor yanı ödem dolu yag alarak kılo almıs sayılmassın yanı adet bıtsın rahatlarsın cnm :) gecmıs olsun ınss verırsın sende saglıklı sekılde:)
bozulmasın cnm ama bu normal bısı vucut su ödem dloluyu ondandır adet bıtsın böle bedenın rahatlar moral bozmak yok yola devam :):)umarim dedigin.gibi olur canim.ya yoksa bir ileri bir geri sinirim.bozuluyor:-(
2selamün aleyküm kızlaarrr
ben geldim önce bildirim yapayım
başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,3
bu hafta : 84,5
gelen : 0,200
toplam giden 2,100
hedef :65
ilk artımı gördüm sanırım kızlar ama ben ne artılar gördüm bu da geçer inşallah...
sagol kuzum benım az da olsa gıdıyor cok sukur bakalım ne kadar daha gıdecek bebıs alıyormu kılo onu cok merak edıyorumTebrik ederim cecommm çok güzel vermişsin, daha güzel tartı günleri göstersin rabbim inşallah
oooo mervem süpersin valla doğumdan sonra fit anne olcan bu gidişle
neslim etbrikler azda olsa gitmiş en azından gelmemiş bu hafta çoook daha iyi olalım inşallah..
ellerine sağlık cecom rabbim hayrını kabul etsin evinin bereketini arttırsın....
ahhh cecom inşallah çok istiyorum 70 leri görmeyi umarım olur... valla sıkılmıyorum desem yalan olur ama yapacak bişey yok... su içmiyorum ben yaaa bu hafta farklı bir yol izlemek istiyorum bakalım en azından suyu artırayım bitki çayı ilave edeyim istiyorum...
odemdır o odem canımkizlar bugun yarin regl olacagim umarim ondandir kilo alisim:-(
bildirim.
baslangic..84.5
gecen hafta..71.6
bu hafta..72.6
gelen..1 kilo
tebrıkler canım benımmhayırlı cumalar arkadaşlar.
kursu astım bugün.akşama yeğenim gelecek.
hazırlık yapıyorum.
dünde oğluşumla hastaneye gittik.
d vit ve b12 tahlili için kan verdik.
sonuçlar haftaya çıkacak.hayırlısı bakalım.
kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-80.3
bu hafta-80
giden-300
spor-haftada 3gün 40 dak. yürüyüş
4 gün-5x5 tibet yogası
İkinci sinavdanda ciktim kizlar;
hoca biraz ters köse yapmis 3 klasik soru sormuş ve 1 tanesi hic bakmadigim yerden geldi allahtan 10 puanlik bır soruydu mantıken bıseyler sallamaya calıstımne kadar mantıklı salladım hocanın taktırıne kalmıs 15 soruda test sormus 7 soruda doğru yanlis sormuş o kisimlar kolaydi ama eminim herkese kolay gelmiştir inşallah can eğrisi çok yukselmezde gecerim dersten şimdide arnavutkoyde esımın babası her cocuguna bı daıre olacak sekılde apartman yaptırmıs gercı bız dıgerlerıne gore daha sanslı olmusuz sanırım catı katı bıze kalmıs ve ust katada ıkı oda yada tek bı buyuk oda sıgacak sekılde ıkı katı bırden yaptırmaya koyulduk bakalım ama ıcını herkes kendısı ıslemıs kaba ınsaat sekılde yanı esımde kasımın basında abısıyle beraber kırılacak duvarlar vardı ust kata merdıven koyulacagı ıcın holu bıraz buyuteceklerdı bı kac yerdede daha kırılacak yapılacak duvarlar vardı onları halletmıslerdı sıra sıva sap ıslerıne gelmıs ve daha sonrasında lamınanttı kapıydı mutfak dolabıydı ve catının lambırlerıne sıra gelıyormus banada nasıl bı mutfak dolabı ıstıyorsun arastır cız dedı sımdı onunla ugrasıcam nasıl kullanıslı hale getırebılırım mutfagı bılmıyorm cızebılecekmıyım onuda bılmıyorumm
200 gramla kurtarmıssın canım olsun haftaya daha ıı sonuclar olucak ınsallah
sagol kuzum benım az da olsa gıdıyor cok sukur bakalım ne kadar daha gıdecek bebıs alıyormu kılo onu cok merak edıyorum
odemdır o odem canım
tebrıkler canım benımm
sagol canım benımGözün aydın canım hem sınavın güzel geçmiş hemde Kp babalığını yapmış
RAbbim iyi günlerde sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamayı nasip etsin...Aminnnnn
Eminim çok zevkli birşey çıkacaktır senin ciziminden
hoca biraz ters köse yapmis 3 klasik soru sormuş ve 1 tanesi hic bakmadigim yerden geldi allahtan 10 puanlik bır soruydu mantıken bıseyler sallamaya calıstımne kadar mantıklı salladım hocanın taktırıne kalmıs 15 soruda test sormus 7 soruda doğru yanlis sormuş o kisimlar kolaydi ama eminim herkese kolay gelmiştir inşallah can eğrisi çok yukselmezde gecerim dersten şimdide arnavutkoyde esımın babası her cocuguna bı daıre olacak sekılde apartman yaptırmıs gercı bız dıgerlerıne gore daha sanslı olmusuz sanırım catı katı bıze kalmıs ve ust katada ıkı oda yada tek bı buyuk oda sıgacak sekılde ıkı katı bırden yaptırmaya koyulduk bakalım ama ıcını herkes kendısı ıslemıs kaba ınsaat sekılde yanı esımde kasımın basında abısıyle beraber kırılacak duvarlar vardı ust kata merdıven koyulacagı ıcın holu bıraz buyuteceklerdı bı kac yerdede daha kırılacak yapılacak duvarlar vardı onları halletmıslerdı sıra sıva sap ıslerıne gelmıs ve daha sonrasında lamınanttı kapıydı mutfak dolabıydı ve catının lambırlerıne sıra gelıyormus banada nasıl bı mutfak dolabı ıstıyorsun arastır cız dedı sımdı onunla ugrasıcam nasıl kullanıslı hale getırebılırım mutfagı bılmıyorm cızebılecekmıyım onuda bılmıyorumm
sagol kuzum benım az da olsa gıdıyor cok sukur bakalım ne kadar daha gıdecek bebıs alıyormu kılo onu cok merak edıyorum
odemdır o odem canım
tebrıkler canım benımm
Maltepedeyiz canım neyse ki su kesintisi olmayacakmış vazgeçmişler kesmeden halledeceklermiş ne yapacaklarsa artık...Canim sen hangi semttesinki
ben de öyle düşünüyordum ki kesintiden vazgeçilmiş çok şükür :))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hazır eşim kuzuyu iğneye götürmüşken sizlere bakayım dedimdönüşte yatak odasına girişeceğiz
Kuzum bugünki iğne yapan ablayı çok beğendi hiç canı yanmamış o yüzden başka hastaneye gidiceğini öğrenince baya bir ağladıgazanız mübarek olsun diye yolcu ettim onları ama babası baya bir uğraşacak bu gece onu ikna edene kadar
Ben o hastaneye gitmem dedemin gittiği doktorun orayı istiyorum diye ağladı durdu ama o tıp merkezi maalesef gece açık değil
Bu arada size komik birşey anlatayım bende
Bu sabah eşim tansiyonu yüksek diye işe gitmedi hatta iyi olursam öylende giderim dedi
Şirketi arayıp kendimi iyi hissetmiyorum ama acil birşey olursa öğlen daha iyi olursam gelirim dedi
Biz tabi Hastanelere koştururken benim akılı kocam daha önce netten aldığımız kupa setini kullanmışbaşı ve boynu ağrıyor diye birde boynuna kullanmış
Sonra işten acil çağırdıkları için Anneme bile öğle yemeğe gelmeye niyeti varken işe gitti.
Bütün gün şirkette gayet güzel çalışmış ve sonra büyük kızımı çağırdı hadi gel yemek için birşeyler alalım diye
Benim kızda bir ara dışardayken babasının boynuna bir bakmış mosmor
Hemde iki yerdeeve bir geldi nasıl mahçup yaa ben bugün kötü birşey yaptım diye hayırdır falan derken boynunu gösterdi ve tabi gündüz giydiği V- Yaka kazakla şirketteki herkes boynundaki iki morarmayı bir güzel görmüşler tabi onların aklına kesin başka birşey geldiği için kimsede abi boynunda iki iz var dememiş
Dedim seni Allah kahretmesin millette diyecek ki ulen bu adam sabah karnın koynundan çıkamamış artık hatunda nasıl bir kudurmuşsa adamı vantuzlamış diye
Kimseni aklına bu adam kupa kapatmış diye gelmez ki
Bizim çakma kankada tabi bütün gün görmüş orayı
Adamın yüzünden azgın Tekeye çıkacak adım
Benim uzun bir süre şirkete gitmemem lazım yoksa eminim millet normalde baksa ben acaba o izlerimi hatırlayıp cins cins bakıyorlar diye düşünürüm
REzilliğin danıskası
Hayırdır canım inşallah önemli birşey değildirde sadece havalardandır halsizliğin
Allah yardımcınız olsun canım valla ben o haberi ilk izlediğimde Anammmm acaba bizim buralardamı diye düşündüm ama Anadolu yakası diyince bir oh çektim acıkcasıtabi sonrasında Allah o insancıkların yardımcısı olsun dedim çünkü hadi bulaşık çamaşırı idare edebilir insan belki ama Lavabo için bol su şart sonuçta
Bulabildiğin kadar çok kap doldur bari canım hatta varsa büyük damacanaların ( bende eski kullanmadıklarım var hep yedekte az da olsa bulunduruyorum olurda su kesilirse tuvalete dökmeye )
sorma kuzum çok şükür kesilmeden yapacaklarmış ne yapacaklarsa.çok sevindim valal 4 gün susuz perişan olurduk :)İyi akşamlar güzeller
ilk günden etkisini hissetmene çok sevindim canım her kişi de farklı etkileri oluyor bakalım sen de nasıl etkiler yapacak enerji dışında
Hamişim yarın dualarımız seninle olacak bitanem başarılar cnmmm
bitanem simit yemektense bir dilim kepekli ekmek ye daha zararsız kuzum kahvaltına mutlaka zeytin yeşillik eklemelisin reçelleri kilo verme süresince unutmaya çalış cnmcım akşama doğru meyveli yoğurt yesen ve akşam karnabahar ve köfteni yesen daha iyi olurdu cnmcım market tavukları malesef çok zararlı bir de onu kızartarak transyağla birleştirmişsin bitanemmümkün olduğunca fırında veya haşlama yaparsan daha iyi olur
bugünkü menüne gelirsek simiti lütfen terket onun yerine ekmekten vazgeçemediğine göre en zararsızı tahullı kepekli birer dilim ekmek ye peyniri avuç için büyüklüğünde ve kalınlığında yiyebilrisin zeytin ev yapımı ise korkma 20 ye kadar yiyebilirsin karatay yapmasan bile2 su bardağına kaç şeker atıyorusn canımcım mümkün olduğunca azaltmaya çalış akşam cornflkes türü şeylere karşı olduğum için önermiyorum salata yoğurt veya çorba daha sağlıklı olurdu bol su içmeyi de unutma kuzum
içine zencefil tarçın atsan aromaları hoşuna gider daha kolay içebilirsin belki mavişim
süperrrr bol su ve spor da eklersen harika olur cnm
Tartıyı çok merak ettim şimdi cecommmm
Sen gönlünü ferah tut inş sonuçlar temiz çıkacak cnmcım
Hayırdır meleğimmm
Elektrik de su da kesildimi hayat duruyor resmen dasiycim bulabildiğin herşeyi doldur artık gün çok zorlanacaksın cnm
canım Allah kabul etsin.tekrar geçmiş olsun.şerden hayır doğmuş kilo vermişsin.ama tabikide bu şekilde inşallah bir daha olmasın.sağlıklı ol ve öyle gitsin kiloların inşallah.Aminn canım sağ olasın
Aslında eşimin dediği gibi yattıkça yatası geliyor insanın ama ne bileyim ilk kez hastalandığımda kafayı dayıyacak yer arar oldumAllahtan iki gündür hastaneydi, annemlerdi derken mecbur koşturuyorum bugünde aşure girdi araya ama iyi oldu yoksa şurda kaldı iki gün ve yarında Akraba günü olunca iyice son güne kalırdı ve daha çok sıkıntı yapardım kendime
Kaç senedir alışkanlık haline getirdim ille yapacağım diye yoksa içim rahat etmiyor
Dün gece okadar zor hazırlığımı yaptım ki inan eşim aman boşver dese anında herşeyi atıp koltuğa atacaktım kendimi ama sağ olsun eşim ben kafayı bir yere yasladıkça Banuuuuuuuuuuu kalk şurdan diye diye beni mutfağa kaçırdıİyi oldu hem biraz kendime geldim hemde buda aradan çıktı
Rabbim herkesin evine şu mübarek Muarrem Ayının son günleride olsa hatrına bereket, bolluk ve helal rızık nasip etsin...Aminnnnn
Rabbim kimseyi açlıkla, hastalıkla ve başka sıkıntılarla sınamasın inşallah ....Aminnnnnnnnnn
Aminnnnnnn canım
dettt bize yok Bunlar yemelik değil dağıtmalık şekerim
İnan ben hani tek başına kazana bile dalacak kadar çok severken sadece şekerinin tadına bakmak iiçin minicik bir yudum suyunun tadına baktım ve sonra hiç bir daha ellemedim ellemeyide düşünmüyorum
Bende bir alemimönce öpüyorum sonra dövüyorum
Kız şu son hedeflerimize ulaşalım sırf kendimize küçük bir tencere aşure yapalım ama önce hedeflerimiz
Canım havalarda etkiliyor yada umarım yanılıyorumdur ama hasta olmak üzeresin
Benimde genelde öyle oluyor hastalanacağıma yakın
Belkide bünye ilaça alışana kadar biraz böyle yapabiliyor ( bende insülin direnci için ilaç kullandığımda ilk bir kaç gün öyleydim hatta eşimde öyle oldu ve doktor ağır geliyor sana yarım yarım iç demiştisonra ne mide bulantısı kaldı nede halsizlik )
İNşallah bir kaç güne toparlarsın kendinide çok daha enerjik olursun
Bu arada diyeti çok kafana takma buraya sırf sohbete de olsa gel eminim motivasyonun çok çabuk düzelecektir
odemdır o odem canım
tebrıkler canım benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?