80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlaç yapar canim o insilun direnci için kullanilan haplar baya kilo verdiriyordu platesi sabah daha verimli olur canim çünkü aksam saatleri spordan verim çok çok az oluyor
haklısın cnm aslında sabah yapmak lazım da yuruyus ıkı gun yaparsam dıer gun cıkamıom nedenı yok ama plates de tam oturtamadım aksam yapıom bende ne bılen evdeyım tum gun ıkı gundur enerjım de dusuk mıde bulantımda var evt ılac yapıo ıns verırım ama böle enerjım yok sıkılgan oldum ıkı gundur anlamadım onadan yazdım hanı keyfım de yok böle olunca odaklanamıyorum hyrlısı bakalım gecer ınss suan bıle mıdem kotu durumda dıyete bırebır uyuyom ama hareket etmem lazım yuruyus desen de böle ne bılım ıkı gundur evden cıkasım gelmedı anlamadım duygusal bır durum heralde ınss hafta sonunu beklıom acılsam esımle yuruyuse gıdecem artık ...

Tebrik ederim cecommm çok güzel vermişsin, daha güzel tartı günleri göstersin rabbim inşallah

İlk sinavdan ciktim super gecti çok şükür 100 verirmiş bilmiyorum ama superdi

Bildirim
Baslangic: 103,2 kg
Gecen hafta: 78,3 kg
Bu hafta:78,0 kg
Giden:0,3 gr
Toplam giden: 25,2 kg

oooo mervem süpersin valla doğumdan sonra fit anne olcan bu gidişle

Bildirim
Baslangic: 90 kg
Gecen hafta: 76,5 kg
Bu hafta:76,4 kg
Giden:0,1 gr
Toplam giden: 13,6 kg

neslim etbrikler azda olsa gitmiş en azından gelmemiş bu hafta çoook daha iyi olalım inşallah..

ellerine sağlık cecom rabbim hayrını kabul etsin evinin bereketini arttırsın....

ahhh cecom inşallah çok istiyorum 70 leri görmeyi umarım olur... valla sıkılmıyorum desem yalan olur ama yapacak bişey yok... su içmiyorum ben yaaa bu hafta farklı bir yol izlemek istiyorum bakalım en azından suyu artırayım bitki çayı ilave edeyim istiyorum...

kizlar bugun yarin regl olacagim umarim ondandir kilo alisim:-(

bildirim.
baslangic..84.5
gecen hafta..71.6
bu hafta..72.6
gelen..1 kilo
:----(
slm cnm evt adetten olabılır cunku odem dolu oluyo vucut sısıyor adet zamanı yanı dogal o kılo almıs sayılmıyorsun beden su ve hava dolu oluyor yanı ödem dolu yag alarak kılo almıs sayılmassın yanı adet bıtsın rahatlarsın cnm :) gecmıs olsun ınss verırsın sende saglıklı sekılde:)

hayırlı cumalar arkadaşlar.
kursu astım bugün.akşama yeğenim gelecek.
hazırlık yapıyorum.
dünde oğluşumla hastaneye gittik.
d vit ve b12 tahlili için kan verdik.
sonuçlar haftaya çıkacak.hayırlısı bakalım.
kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-80.3
bu hafta-80
giden-300
spor-haftada 3gün 40 dak. yürüyüş
4 gün-5x5 tibet yogası

Aminn canım sağ olasın
Aslında eşimin dediği gibi yattıkça yatası geliyor insanın ama ne bileyim ilk kez hastalandığımda kafayı dayıyacak yer arar oldum Allahtan iki gündür hastaneydi, annemlerdi derken mecbur koşturuyorum bugünde aşure girdi araya ama iyi oldu yoksa şurda kaldı iki gün ve yarında Akraba günü olunca iyice son güne kalırdı ve daha çok sıkıntı yapardım kendime
Kaç senedir alışkanlık haline getirdim ille yapacağım diye yoksa içim rahat etmiyor
Dün gece okadar zor hazırlığımı yaptım ki inan eşim aman boşver dese anında herşeyi atıp koltuğa atacaktım kendimi ama sağ olsun eşim ben kafayı bir yere yasladıkça Banuuuuuuuuuuu kalk şurdan diye diye beni mutfağa kaçırdı İyi oldu hem biraz kendime geldim hemde buda aradan çıktı

Rabbim herkesin evine şu mübarek Muarrem Ayının son günleride olsa hatrına bereket, bolluk ve helal rızık nasip etsin...Aminnnnn
Rabbim kimseyi açlıkla, hastalıkla ve başka sıkıntılarla sınamasın inşallah ....Aminnnnnnnnnn

allah kabul etsin canım. bende istiyom aşure yaaaa

Aminnnnnnn canım
dettt bize yok Bunlar yemelik değil dağıtmalık şekerim
İnan ben hani tek başına kazana bile dalacak kadar çok severken sadece şekerinin tadına bakmak iiçin minicik bir yudum suyunun tadına baktım ve sonra hiç bir daha ellemedim ellemeyide düşünmüyorum

Bende bir alemim önce öpüyorum sonra dövüyorum
Kız şu son hedeflerimize ulaşalım sırf kendimize küçük bir tencere aşure yapalım ama önce hedeflerimiz

Canım havalarda etkiliyor yada umarım yanılıyorumdur ama hasta olmak üzeresin
Benimde genelde öyle oluyor hastalanacağıma yakın
Belkide bünye ilaça alışana kadar biraz böyle yapabiliyor ( bende insülin direnci için ilaç kullandığımda ilk bir kaç gün öyleydim hatta eşimde öyle oldu ve doktor ağır geliyor sana yarım yarım iç demişti sonra ne mide bulantısı kaldı nede halsizlik )

İNşallah bir kaç güne toparlarsın kendinide çok daha enerjik olursun
Bu arada diyeti çok kafana takma buraya sırf sohbete de olsa gel eminim motivasyonun çok çabuk düzelecektir

Canım güzel temennilerin için duaların için çoook teşekkür ederim
RAbbim cümlemizin evinin bereketini artırsın hayırlarını kabul etsin....Aminnnnnnnnn

Canım benim bu hafta hastalık yüzünden bilinçsizce yaptığım şeyi bir dene istersen su içme konusunda
Boğazlarım çok fazla gıcık yaptığı için ama suyuda lıkır lıkır içincede canım yanınca sırf öksürmemek için elime bir bardak su aldım ve ara ara bir yudum içtim
Bittikçe bir daha doldurdum ve oturduğum süre içinde kaç bardak su içtiğimi saymadım ama bağırsaklar bile yumuşadı ve farkında olmadan bol bol su içmiş oldum

İstersen bir dene yada cebine Water Your Body progamını indir sana saat başı su içmeyi hatırlatsın ve her gün ne kadar su içtiğini hesaplasın inan çok işe yarıyor oda hatta bende de kurulu ara ara su sesiyle beni uyarıyor hatta babam bazen boş bulunup ulen nereye su döküldü diyor hani uyuyan insanı altına yaptırır

bildirim.
baslangic..84.5
gecen hafta..71.6
bu hafta..72.6
gelen..1 kilo

Bencede kesinlikle Reglden dolayıdır o bir kilo şişlik
Eminim haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacaksın

aynen cnm havalarda dusensız onun ıcınde bıde evdeyım sureklı saol yorumun ıcın cok tesekkurler ıcımı actın cnm :) ılac evt yapıoyor hastalıgım gectı yenı bıttı cnm yaa sukur sorunum da yok ama evde durmakda etkılıo cevre olmayınca sıkıldım galıba saol cnm hep gırmeye calısıyorum konusuruz burdan ınss saol yanı:) suan bıras mızık actım oynuyorum :) ıyı gelıo hem dusunemedım dı hee oynayarakda kılo vermıstım ben daha once:)ıns duselecek ıkı gunluk bısı gıbı geldı bana bakalım bır haftayı gectı ılac ıste bakalım yrm yrm ıcıom zaten ben bunye meselesı ya belkıde herkes de aynı olmuyordur :) neyse cnm cok saol ıyı geldı yorumun saolasın :):)bence kopalım oynamak ıyı gelıo

umarim dedigin.gibi olur canim.ya yoksa bir ileri bir geri sinirim.bozuluyor:-(

İkinci sinavdanda ciktim kizlar;
hoca biraz ters köse yapmis 3 klasik soru sormuş ve 1 tanesi hic bakmadigim yerden geldi allahtan 10 puanlik bır soruydu mantıken bıseyler sallamaya calıstım ne kadar mantıklı salladım hocanın taktırıne kalmıs15 soruda test sormus 7 soruda doğru yanlis sormuş o kisimlar kolaydi ama eminim herkese kolay gelmiştir inşallah can eğrisi çok yukselmezde gecerim derstenşimdide arnavutkoyde esımın babası her cocuguna bı daıre olacak sekılde apartman yaptırmıs gercı bız dıgerlerıne gore daha sanslı olmusuz sanırım catı katı bıze kalmıs ve ust katada ıkı oda yada tek bı buyuk oda sıgacak sekılde ıkı katı bırden yaptırmaya koyulduk bakalım ama ıcını herkes kendısı ıslemıs kaba ınsaat sekılde yanı esımde kasımın basında abısıyle beraber kırılacak duvarlar vardı ust kata merdıven koyulacagı ıcın holu bıraz buyuteceklerdı bı kac yerdede daha kırılacak yapılacak duvarlar vardı onları halletmıslerdı sıra sıva sap ıslerıne gelmıs ve daha sonrasında lamınanttı kapıydı mutfak dolabıydı ve catının lambırlerıne sıra gelıyormus banada nasıl bı mutfak dolabı ıstıyorsun arastır cız dedı sımdı onunla ugrasıcam nasıl kullanıslı hale getırebılırım mutfagı bılmıyormcızebılecekmıyım onuda bılmıyorumm

200 gramla kurtarmıssın canım olsun haftaya daha ıı sonuclar olucak ınsallah
sagol kuzum benım az da olsa gıdıyor cok sukur bakalım ne kadar daha gıdecek bebıs alıyormu kılo onu cok merak edıyorum

bildirim.
baslangic..84.5
gecen hafta..71.6
bu hafta..72.6
gelen..1 kilo
odemdır o odem canım
tebrıkler canım benımm

Gözün aydın canım hem sınavın güzel geçmiş hemde Kp babalığını yapmış
RAbbim iyi günlerde sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamayı nasip etsin...Aminnnnn

Eminim çok zevkli birşey çıkacaktır senin ciziminden

sagol canım benımınsallah becerebılırım canım bıseyler cızmeyelı kac sene oldu en son lıse 1 deydım galıba resım falan cızelı

Slm fıstıklar tek tek alıntı yapmadım felaket uykusuzum hayırlı cumalar hepimize cecom allah kabul etsin bitanem harika vermişsin tbrk ederim fatoşcum sende vermissin kuzum artı çıkanlar önümüze bakıyoruz artık haftaya daha güzel olacağına eminim moral bozmak yok

neslim hala aşuremi diyorsun sen

Hamişim hadi bugünü de atlattın tbrkler cnmm ooo bebişimiz bereketiyle geliyor kp inin gönlüne sağlık kuzum

aynen öyle canım hadi geçmiş olsun sınav için inşallah geçersin canım...
ev içinde şimdiden hayırlı olsun zor bi dönem olur sanırım telaşeli onu beğen bunu beğen ama kp helal olsun...

ben de öyle düşünüyordum ki kesintiden vazgeçilmiş çok şükür :))

sorma kuzum çok şükür kesilmeden yapacaklarmış ne yapacaklarsa.çok sevindim valal 4 gün susuz perişan olurduk :)

canım Allah kabul etsin.tekrar geçmiş olsun.şerden hayır doğmuş kilo vermişsin.ama tabikide bu şekilde inşallah bir daha olmasın.sağlıklı ol ve öyle gitsin kiloların inşallah.

k.babaya teşekkürlerimizi iletiyoruz:) mutlu,selametli oturmak nasip olsun canım.bu arada sayende kilo vermeden hamile kalmayı düşünür oldum canım :) maşallah sana..ayrıca sınavında güzel sonuçlanır inşallah hamişim..

evet kızlar bende yapayım bildirimimi.bir ara girdim yazacağım diye sonrası bir iş geldi kaldı.boşluk yakalamışken hemen yazayım.ya birde şu sitenin mobil uygulamasını yapsalarda artık akşamları bende rahatça gelsem

başlangıç kilom :82
geçen hafta :77,9
bu hafta:77,6
giden:0,3
hedef :70

ben anlamadım niye böyle az gidiyor.cidden kaçamak falanda yapmıyorum artık.yani şu işimden ara bulup kesin tahlillerimi yaptırmalıyım.

Verene maşallah ve azmin devamını,veremeyene sabır ve bol şans diliyorum fıstık hanımlar..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…