benim de 0.86 ben de elmaymışımkaydirigubbakcemileaman ya elma armut kel mahmut..Bel Kalça Oranı – WHR
Bel / Kalça Oranınız (WHR): %0.93
Elma Vücud : Vücud Yağlarının genelde karın bölgesinde toplandığı kişilerdeki vücud tipidir. Elma Vücud tipindeki kişiler obezite ile ilgili hastalıklara karşı Armut vücud tipindeki kişilere oranla daha büyük bir risk taşımaktadırlar. Kadınlar da Bel Kalça oranı 0.85 ve üzeri değerlerdeyse bu kişilerin vücud tipi elma-tip olarak adlandırılabilir.
Ölçme Önerisi : Belinizin ölçüsünü alırken belinizin en ince yerinden bir mezura yardımı ile ölçme yapmanız gerekmektedir. Genellikle belinizin en ince noktası göbek deliğinizin en üst noktasıdır.
Kalça ölçünüzü alırken kalçanızın en geniş yeri olan kalça kemiklerinizin etrafından bir mezura yardımı ile ölçü almanız gerekmektedir.
Mezuranın yere paralel olacak şekilde, kırışıklık olmadan ve cok fazla sıkmadan kullanılması gerekmekted
bak canım bu elma olan..
be geldim oku oku bitmedi yaaa bende elmaymışım kızlar bu arada
elmaya gel elmaya..sen ben aader elmayız canım diğer kızlar armut sanırım..
kızlarrrrrrrr anamm kimsecikler kalmamış nere kaçtınız iyi akşamlar dicektim yarın tartı günü he unutmayın tartılıp gelin benim bu hafta kaçamaksız geçti şükür verdimmi acaba arada yürüyüşümüde yaptım inş vermişimdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrr anamm kimsecikler kalmamış nere kaçtınız iyi akşamlar dicektim yarın tartı günü he unutmayın tartılıp gelin benim bu hafta kaçamaksız geçti şükür verdimmi acaba arada yürüyüşümüde yaptım inş vermişimdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sohbetlerine yetişemediğim arkadaşlara iyi akşamlar :sinifsinif: benneyaptımki
gündüz iş' te olup giremiyoruz diye galiba ne soruyorsam hiç cevap veren arkadaş olmuyor benneyaptımki
canım çok tşk ederim ya şimdi not aldım bugün bakamam çok işim var ama denicem..sonra yardım alırım senden ok mi bu işten anlayan pek yok sanırımmafoldumben
serradeniz cim elma diyetine mi başladın sen?
sohbetlerine yetişemediğim arkadaşlara iyi akşamlar :sinifsinif: benneyaptımki
gündüz iş' te olup giremiyoruz diye galiba ne soruyorsam hiç cevap veren arkadaş olmuyor benneyaptımki
evet canım tamda denemez ama biraz değişiklik yaptım şimdilerde elma yiyorum bakalım yani sadece 3 gün yapıcam zaten yoksa ben hep öyle yiyemem takıldımya bu kilolardaa biraz hareket etsin diye yani şekerim bu gün güzel geçti bakalım sonra ne olur hayırlısı artık neden bilmiyorum sık sık tartıya çıkıyorum moralimi bozdum heralde ondan veremiyorum bakalım yarına kadar bişey fark edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?