80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elimphia cım serradeniz in söylediği partlar şu leslie teyzeyle :) ilgili mi yoksa? öyleyse benide bir bilgilendirir misin güzelim.

adaercim evet onunla igili dün akşam çok uğraştım zorla iki part indirdim ama açılmadı ne ses var ne görüntü sürekli hata verdi..şimdi serra bişiler tarif etti müsait olunca ona bakıcam..ama birkaç gün mümkün değil..bu arada kızlar o teyzenin tam adını buraya yazmayın googlede yazınca kabak gibi biizm sayfaya atıyor bilginiz olsun..

kızlarrrrrrrr anamm kimsecikler kalmamış nere kaçtınız iyi akşamlar dicektim yarın tartı günü he unutmayın tartılıp gelin benim bu hafta kaçamaksız geçti şükür verdimmi acaba arada yürüyüşümüde yaptım inş vermişimdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:gitme:

işallah canım..ben artıdayım yarın gelmesem mi acep:gitme:

bugun yediklerimi paylasiyim

sabah: 2 dilim ekmek , peynir, zeytin , cay , recel
ara: 1kraker , 2 biskuvi
oglen/ aksam: 1 parca lasanya, cay

sohbetlerine yetişemediğim arkadaşlara iyi akşamlar :sinifsinif: benneyaptımki

gündüz iş' te olup giremiyoruz diye galiba ne soruyorsam hiç cevap veren arkadaş olmuyor benneyaptımki

iyi akşamlar şekerler hepinize,evet yarın tartı günü :) çok heyecanlıyım,şu nişanlımı verdiğim kilolarla utandırayım inşallah kaydirigubbakcemile3

gündüz iş' te olup giremiyoruz diye galiba ne soruyorsam hiç cevap veren arkadaş olmuyor benneyaptımki

BAHARNAZ AYRAN DIYETINI SORMUŞTUN AMA PEK BILEN YOK GALIBADA BENIM BILDIGIM KADARIYLA KILASIK KAHVALTI YAPACAKSIN AMA HIÇ TAVSIYE ETMEM COK KÖTÜ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

serradeniz cim elma diyetine mi başladın sen?

evet canım tamda denemez ama biraz değişiklik yaptım şimdilerde elma yiyorum bakalım yani sadece 3 gün yapıcam zaten yoksa ben hep öyle yiyemem takıldımya bu kilolardaa biraz hareket etsin diye yani şekerim bu gün güzel geçti bakalım sonra ne olur hayırlısı artık neden bilmiyorum sık sık tartıya çıkıyorum moralimi bozdum heralde ondan veremiyorum bakalım yarına kadar bişey fark edermi

canımcım onla alakası yokda bazen insan gözünden kaçıyo heralde bak ben dün bişiler yazdım arkalarda kimse bişey yazmadı canım sorunun cevabıda bende düşünüyorum yani biraz şoklamam lazım zaten o bir diyet değil detoks toksin atıyomuş o yüzden düşünüyorummantıksız gelmedi bana diyetler ve deneyimlerimizde var bak istersen kilo verenlere olumsuz pek yok ben baktım çoğunluk olumlu ama bizim
elimpia bayılmış haa haberin olsun:lepi::lepi:

serra takıntı yapmana gerek yok ben şahsen o kadar versem mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…