selmacım nasılsın tatlımm
serra takıntı yapmana gerek yok ben şahsen o kadar versem mutlu olurum
IYIYIM CANIM SEN NASILSIN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımcın napim benim bir hedefim var oyüzden ona ulaşmak istiyorum ve korkuyom kışın bi kaç kilo alsam 70 yaklaşırım en azından 60 insem 1.2 kilo alsamda dikkat ederim ne bilim işte bide birisine inat yani ben kilo verdim diye oda zayıflıyo aynı kilodayız şuan o kimseye sölemiyo diyet yaptığını banna dahii uyuz oluyorum o yüzden vermem lazımm aslında ben kıskanç birisi değilimdirde onun yaptıkları beni çıldırtıyo anlıycan canım benim oo dediğimdeee eltimmmm
ben bugün elimpia yı çok mutlu gördüm işi dalgaya alıyooo yaa ne güzel
YAZININ SONUNU OKUMADAN ANLADIM ZATEN KIMIN OLDUGUNU TABIKI GÜZEL BIRŞEY HEDEFINE ULAŞMAK İNŞALLAH ULAŞIRSIN CANIM ZATEN AZ KALDI SENIN HEDEFINE BIZ SENINLE BAŞLAMIŞTIK DIYETE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BAK BANA HIÇ VEREMEDIMklava: klava:
allah mutlulugunu dayım etsın kımseler mutsuz olmasın mutsuzluk cok zor
evet canım öyle kesinlikle ama birde böyle fesat insanlar olunca insanın moralini yerle bi ediyorlar inan
ben de armutmuşum ama kıslar ben pazartesi tartılıyorum oyüzden listeye katılamayacağım diyetin ilk günü pzt olduğundan
hey yavrum be şuraya bak miss world adaylarının ölçüleri nete düşmüş:sm_cool:
cok seviniyorum yaa yazmadan edemiycem valla :)
oglen yemegini gec yedigimiz icin ev halki acikmis .. onumde patates kizartmalari .. icecekler ve sutlu tatli ve herkez yedi ama hic bitane bile almadim. yani nekadar bi zamandir ilk kez dur dedim kendime .. belki komik gelebilir simdi size ama benim icin buyuk basari nezamandir kendimi kontrol altinda tutamiyordum bu aksam ilk kez.
basari oykulerinin etkisi var hala uzerimde
cok seviniyorum yaa yazmadan edemiycem valla :)
oglen yemegini gec yedigimiz icin ev halki acikmis .. onumde patates kizartmalari .. icecekler ve sutlu tatli ve herkez yedi ama hic bitane bile almadim. yani nekadar bi zamandir ilk kez dur dedim kendime .. belki komik gelebilir simdi size ama benim icin buyuk basari nezamandir kendimi kontrol altinda tutamiyordum bu aksam ilk kez.
basari oykulerinin etkisi var hala uzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?