80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serra takıntı yapmana gerek yok ben şahsen o kadar versem mutlu olurum

canımcın napim benim bir hedefim var oyüzden ona ulaşmak istiyorum ve korkuyom kışın bi kaç kilo alsam 70 yaklaşırım en azından 60 insem 1.2 kilo alsamda dikkat ederim ne bilim işte bide birisine inat yani ben kilo verdim diye oda zayıflıyo aynı kilodayız şuan o kimseye sölemiyo diyet yaptığını banna dahii uyuz oluyorum o yüzden vermem lazımm aslında ben kıskanç birisi değilimdirde onun yaptıkları beni çıldırtıyo anlıycan canım benim oo dediğimdeee eltimmmm

YAZININ SONUNU OKUMADAN ANLADIM ZATEN KIMIN OLDUGUNU TABIKI GÜZEL BIRŞEY HEDEFINE ULAŞMAK İNŞALLAH ULAŞIRSIN CANIM ZATEN AZ KALDI SENIN HEDEFINE BIZ SENINLE BAŞLAMIŞTIK DIYETE YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BAK BANA HIÇ VEREMEDIM klava:klava:

evet canım öyle kesinlikle ama birde böyle fesat insanlar olunca insanın moralini yerle bi ediyorlar inan

Benımde ıkı tane eltım var ama benden cok bÜyÜkler bırtanesı benım annemle yaŞıt pek kıkanÇlık yok aramızda o yÜzden zaten kıskansalarda umrumda degıl

ben de armutmuşum ama kıslar ben pazartesi tartılıyorum oyüzden listeye katılamayacağım diyetin ilk günü pzt olduğundan

Iyi aksamlar kizlar .. diyet oykulerini okudum simdi .. acayip gaza geldim yaa .. tavsiye ederim \
Yarin kesinlikle bambaska bi gune uyanacagim! icimden bir ses boyle diyor.
Yarin tamda tarti gunu .. zaten bu hafta veremedim orasi kesinde bundan sonra insallah :)

ben de armutmuşum ama kıslar ben pazartesi tartılıyorum oyüzden listeye katılamayacağım diyetin ilk günü pzt olduğundan

canim cumaya alamazmisin? bundan boyle hep cumalari tartilirsin.. listeye dahil olursun daha guzel olur senin ve bizm icinde .. ama tabi kendin bilirsinopuyorumnanaktan

hey yavrum be şuraya bak miss world adaylarının ölçüleri nete düşmüş:sm_cool:

adaer kullanıcısından alıntı
ÜYELER.................. GÖĞÜS BEL KALÇA
adaer....................... 104...........102...........110
selma12.................. 102.......... 89.............115
asutaha................... 110...........100...........110
brose....................... 103...........88............ 112
handerya.................. 103...........96............ 108
serradeniz................ 89.............78............100
melocum...................98............ 85............ 105
elimphia....................101...........97...... ...... 112
yagmurgozlu..............108...........95......... ...128

:) alın bi aday ölçüsü daha ;
göğüs: 95
bel : 88
kalça : 108 umarım yanlış ölçmemişdir metreyle ölçtüm haftaya mezr alcam

adaer çook saol liste için . kilo veremiyorum diye stres yapmak kilo vermeyi zorlaştırıyo taktıkca kilo vermek daha zorlaşyo . bişiyide itiraf edeyim aç kalarak kilo vermeye çalışan biriydim önceden ama arkadşımın zoruyla yürüyüşe başladım ve kilolarm gidiyo tartıda azalma olmasa bile inceliyrm

Son düzenleme:
kızlarrr sizi iyi akşamlarrrr ben bi bakındım kaçıyorummm benim çocukları yatırayım malum büyüğünün okulu varrrrrrr

cok seviniyorum yaa yazmadan edemiycem valla :)

oglen yemegini gec yedigimiz icin ev halki acikmis .. onumde patates kizartmalari .. icecekler ve sutlu tatli ve herkez yedi ama hic bitane bile almadim. yani nekadar bi zamandir ilk kez dur dedim kendime .. belki komik gelebilir simdi size ama benim icin buyuk basari nezamandir kendimi kontrol altinda tutamiyordum bu aksam ilk kez.

basari oykulerinin etkisi var hala uzerimde

hiç komik olurmu valla çoook büyük bi başarı seninki alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi::lepi:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…