80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canim fena sayilmazdi çok şükür geçti gitti babaanneyi dun İzmirde büyük amcamin yanina yolladim kuzene supriz yaptı:) bende yoldayim simdi bakalim daha baya bi yolum var hayirlisiyla gece evimde olurum

Mavişim suyunun içine limon doğra tarçın kabuğu hatta elma bile doğrayabilirsin birkaç karanfil at suyun aroması değişiyor mis gibi içebilirsin cnm

elma olabilir tarçın dura dura parçalanıyo ya canım benim içim kalkıyo öyle... seni yakalamışken bi sorum var canım.. dvit 3 le ilgili ben ayın 15 inde bir şişe aldım kıza da yarım verdim ayın 30 unda bir tane daha alsammı bir ay beklesemmi birde o yarımı kıza verebilirmiyim atayımmı

tarçın koyma o zaman cnm öncelikle yarım şişeyi ne sen kullan ne de prensesin kullansın at bitanem açık kalması iyi olmaz sen kendin ayın 30 unda bir tane daha iç prensesin kaç yaşında

Ben şöyle yazayım

0-1 yaş günde 8 damla
1-10 yaş günde 10 damla
10+yaş günde en az 40 damla

olacak şekilde veriliyor buna göre ayarla bitanem

ayyy iyiki sormuşum yoksa vercektim ben onu
8 yaşında canım kızım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Yine ben geldimmmmmmmm

Anacığım sağ olsun geldi gitti
Kadıncağız bir sürü şey alıp gelmiş Bir sonraki cumartesi günüm olduğunu bildiği için bir hafta içinde yapacağım işleri sıralarken kız bir kovaya su koy birde bez getir bana da şu beyaz tekli koltuğunu ben sileyim gelmişken bari onla uğraşma dedi sağ olsun
Ben yaparım ben ederim desemde gel beraber iki dakikada halledelim nasılsa köşe koltuğun temiz silmek gerektirmez dedi ve her ne kadar sen yorulma dediysemde bir güzel beyaz koltuğumu sildi

Meşhur tursiliyle koltuğumu sildik ve cidden tertemiz oldu
Daha evvel ben bazı yerlere domestosla bile müdahale etmiştim ama çıkmamıştı
Kadıncağız zaten hep söylenir bize bir sürü şeye boşa para ödüyorsunuz Tursil ( bildiğimiz çamaşır toz deterjanı ) herşeye yeter diye Hatta hep dalga geçerim ben kız herşeye Tursil diyip duruyorsun Allah geçinden versin ölürken yanına bir torba Tursil koyacağım rahmetli çok severdi hesabı
Ama cidden şaşırdım hiç uğraştırmadan tertemiz oldu

Tüllerimi yıkıyacağımı söyleyincede kızım tertemiz tüllerin daha yeni yıkadın kendine iş çıkarma dedi hayret ettim çünkü normalde temizlik söz konusu olduğunda hiç yeter demezdi

Bu arada birde hazır başbaşayken bol bol sohbet ettik ve çoook sevindiğim birşeyin sözünü verdi
Senelerdir banyo ve küçük tuvaleti bir araya getirip banyoyu büyütmeyi düşünüyorduk ama malum fayansdı bilmem neydi derken baya bir masraf çıkıyor diye hep erteleyip duruyorduk
Bir kaç ay evvel artık yaptırın olmadı usta parasını ben veririm diyordu ama bugün bütün masrafları üstelendiğini söyledi üstelik onlada kalmadı evin kapılarını değiştirmek istediğimide bildiği için onlarıda kattı işin içine

İnanılmaz sevindim gerçekten çünkü ilk eve taşındığımızdan beri kapıları hiç beğenmiyordum hatta eşime hep diyordum bu eve para harçamak dahi istemiyorum okadar çok hoşuma gitmeyen şey var diye Allah razı olsun Anneciğim yine dayanamadı herkes güzel güzel evlerde oturuyor ( kendi kızkardeşi köydeki evini bile süper yaptırmış onu görüncede kendi kendine ulen varken niye benim kızımında daha güzel evi olmasın demiş )
seninde banyon ve kapıların yenilenince bir tek mutfağın kalıyor ( ki mutfağım aslında güzel ufakta olsa ) onuda ileride kocan yaptırır biraz toparlanınca dedi

Tabi bu aramızda ufak bir sır olacak kimse bilmesin zaten herkese gerekeni ben yapıyorum ilan etmenin alemi yok dedi malum erkek kardeşim özellikle kendine yapılanları görmez fesatlık yaratır üstelik eşiminde rencide olmasını istemiyor hani millet sonra ulen hep KVsi yapıyor demesin diye
Kızkardeşine bile söyleme dedi en son o banyosunu yaptırırken aslında annem onada ufakda olsa bir destek oldu ama şimdi geçmişte yapılan unutulur bozulmasın dedi
Hatta kimse anlamasın diye Annemler Martta Almanyaya gittiklerinde yaptıracağız nasılsa evde yatıya kalamayabiliriz bari gidip Annemlerin evinde kalırız o ara üstelik kimsede Annemin sponsorluğundan şüphelenmez

Valla bu kadının hakkını ben hayatta ödeyemem
Hayalimdeki banyoya ve kapılara kavuşacağımmmmm

Adaşım meleğimizin biraz daha iyi olmasına sevindim kıyamam kaç gündür mahvoldu kuzum

buzdolabından uzak dur cecommm

Duruyorum adaşım durmazmıyım
Fıstık gibi olmak için biraz taviz vermek zorundayız sonuçta
Bugün regl olduğum halde sabah tartıda eksi gördüm ve inşallah yarında en azından sabahki rakamı görürüm ( daha aşağısı olursa tam süper olur )
Yılbaşına inşallah ilk hedefime ulaşmış olurum diye düşünüyorum

Hoşgeldin cecommm anneciğinin ellerine sağlık duramadı yine temizlik yapmadan

müjdeye çok sevindim rabbim anneciğini başından eksik etmesinkuzum gönlüne göre yaptrırırsın inş banyonusen de çok hayırlı bir evlatsın cecom

regle rağmen eksi gördüysen harika cecommm

hoş geldin cecommmmm varsa yoksa analarımız benimkide söylenir söylenir yapar geçen hafta mutfak dolaplarını silmiştim 1 aydır gelmiyoya eve gelmiş bugünnn senin kafanı kırcam dolapları sildinde o kapıdaki leke ne demezmi o da akşam portakal yağı verdı elimde o düşmüştü ordan olmuş oysa naparsan yap illa söylencek bişey buluyo kadın çünkü bildiğin temizlik hastası... duramamış onu silmiş yemeğimi yapmış, zaten bende o var diye akşam yemek hazırlamamıştım
iyiki onlar var valla allah başımızdan eksik etmesin...
sende şimdiden banyonun araştırmalarına başla hadiii...

Allah razı olsun ya cidden senin kadar olamasamda elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama eminim çok eksiğim vardır
RAbbim hayırlı evlat olmayı ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin gerisi boş zaten
Allah razı olsun her zaman bana elinden geleni yapar bazen alenen bazen gizli bende inan aklım çıkıyor onları krıacak üzecek birşey yapacağım yada söyleyeceğim diye
İnan hep kızıma bile diyorum kaç yaşında olursan ol, karşındaki sana ne derse desin asla terbiyesizlik ve saygısızlık yapma diye Allah razı olsun kızlarımda bu güne kadar arada tartışmalarda olsa bana hiç aşırı dere saygısızlık yapmadılar hatta dilimi ısırayım büyük kızım bu ara çok daha yakın davranmaya başladı yağcılık bilmeyen cadı arada bakıyorum gelip şap şup öpüyor
Dün çay demledim eşim hadi Anan demledi sen koy dedi ay bir baktım arkadan yapıştı Anneciğimmmmmmmmmm diye öpüp duruyor dedim eşşek evlat kesin yine birşeyler var öptüğüne göre nasıl gülüyor yok içimden geldi diye meğer bugünki sınav için biraz daha çalışmak istemiş ve 1 çay koyacak kadar bile vakit harçamak istememiş ben kızmayayım diye yağcılık yapıyor sen koyarmısın diye hani ucunda başka birşeyde olsa bana öyle davranması çok hoşuma gitti
Ufak ufak oda en azında büyüklerini kırmadan birşeyler elde etmeyi öğrencek ( işten kaçmak bile olsa )

Sende yüzü kadar yüreğide güzel hayırlı bir evlatsın Adaşımmmm
RAbbim Anacığına hayırlı bir damat ve sanada hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda ....Aminnnnnnn

Ay anaların hepsi aynı
Benimki eskiden çok incelerdi ama artık bu ara hastalıklardan dolayı kıyamaz oldu
Bende gelirken babamıda al gel dedimde akşam yemeğinide birlikte yeriz diye düşünüyordum ama baban evde şimdi zaten hastasınız birde bizle uğraşmayın dedi Akşamlık bende köfte + salata yemeyi düşünüyorum hatta belki azda olsa bulgur pilavı yaparım diye düşünüyorum tabi cimcime yerim derse olmadı yanına koca bir bardak ayran tamamdır malum yarın bildirim var fazlada kaçırmayalım

aynen canım cidden çok şeker görünüyor bana da :)
bende iş yerine masama bir sürahi aldım her sabah içine zencefil,limon atıyorum anca öyle içiyorum canım,deneyebilirsin:)
sağol canim fena sayilmazdi çok şükür geçti gitti babaanneyi dun İzmirde büyük amcamin yanina yolladim kuzene supriz yaptı:) bende yoldayim simdi bakalim daha baya bi yolum var hayirlisiyla gece evimde olurum
hayırlı yolculuklar Allaha emanet git hamişim:)

annene Allah daha bol versin yavrularının yüzünü güldürüyor işte.sana da mutlu oturmalar olsun inşallah canım..

canım teog sonuçları geçen sene bizim 3.sınavlardan sonra açıklanmıştı sanırım yine ocağı bulur... Alalh emeklerini boşa götürmesin yavruların:))güzel sonuçlar alalım inşallah:)

Bugün ingilizce sınavı olduğu için sınavda görevli değildik ama yine de okula gitmeyi mecbur tuttular 9 da okulda olun sınav başlayınca gidersiniz dediler aynen öyle yaptık...e evime uzak okulum...tam da trafik saati...5 dak okulda durucam diye 40dak gittim 40 dak geldim...sinir!!!!!!!! laf olsun diye iş bu...neyse dönünce bi alışveriş merkezine daldım kimsecikler yoktu rahat rahat gezdim denedim falan buldum bi iki bişey aldım ayyy bi de dayanamadım çanta aldım ayyy çok beğendim:))
sonra gelirken balıkçıya uğradım akşama balık aldım,eve geldim pazara indim brokoli aldım çorbasını yapıcam diye...bi de yeşillik falan...ayy resmen kar soğuğu var dondum inanın... eve zor attım kendimi Allah dışarılarda çalışanlara evsiz barksızlara yoksullara ve hayvancıklara da yardım etsin acısın Rabbim korusun hepsini...
eve geldim ki su kesik aradım arızayı 6da gelecekmiş güyya...balıklar bekliyor öyle bakalım duruma göre akşam menüsünü değiştirebilirim:) hemen menüyü yazalım:)
kahvaltı 1 salatalık 1 domates 1 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği yeşil biber şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 bardak süt 1 paket diyet bisküvi
ara yok
akşam fırında uskumru salata ...su gelmezse dolapta yemeğim var onu çıkarıcam lahana sarması elma kompostosu şekeri yok kadar az tarçın ve karanfille tatlandırdım daha çok...
günü de 1 meyve 1 bardak sütle kapatırız sanırım.
herkese mutlu akşamlar olsun:)

sağol cnim benim az kaldi insallah

hayırlı akşamlar kızlrr

çok şükür totom yer gördü..ekmeğimi böreğimi yaptım, soba çok kuvvetli yanıyor diye üstüne ne koyacağımı şaşırdım,ev koktu ama yemeklerimi pişirdim üstünde,evde iyice ısındı bu arada..
tabi gir çık ekmeklerim kontrolet baya hareketoldu..ardından biçok bulaşık..neyseki etraf temizlendide oturdum..
annene allah kavuştursun canım,,
tonbul hatun gerçekdençok şeker çok tatlı..

o kıturlar tabakta çok yer kaplamıyor cecom yaa..mayalı tonbik tonbik göz dolduruyor ,işallah beyenirsin..

allah kuzularımızın emeğinin karşılığını versin işallah..

çocuklar yiycek canım ,biz yemiyoruz ama onların canı istiyor ..işallah çok güzel olucak canım..
yolun açık olsun ,hayırlı yolculuklar merve..

d vit 3 ampul den vereceksen

2000*30=60,000 IU/ML yapar aylık cnm

dvit3 300,000IU/ML olduğuna göre ampulun beşte birini vereceksin
anemmm ben küçük kıza bi ampülü içirdimm,zararı olmasa bari tühh..
iyi günlerde giy canım aldıklarını..
öğretmenlerin hakkı ödenmez ,bu gün kızımada dedim sizden çok onlar yoruldu diye..kızımda diyor anne öğretmenimiz hemen başladı zaten yeni sorular hazırlamaya diye ,hepinizden allah razı olsun...

o kıturlar tabakta çok yer kaplamıyor cecom yaa..mayalı tonbik tonbik göz dolduruyor ,işallah beyenirsin..

allah kuzularımızın emeğinin karşılığını versin işallah..

İNşallah yapacağım canım cuma günü hatta akşam üzere yapayım ki sabah nasılsa erken geliyor millet çok fazla vakit geçmemiş olur üstelik kuranın sonlarına doğruda ısıtırım dahada güzel olur mis gibi

Hemen aklımdayken bugün yediklerimide paylaşayım

Sabah;
2 yumurtalı omlet
1 ç. bardağı Yerfıstığı
1/2 Salatalık
10 zeytin
1 büyük bardak ayran

Öğlen;
1 büyük bardak ayran
1/2 Çay bardağı yer fıstığı ( canım pek birşey istemedi )

Akşam;
4 adet köfte
bol karışık salata ( marul, turp, salatalık, kırmızı lahana, limon, zeytinyağ )
3 adet marulla çiğköfte ( büyük kızın siparişi )
1 su bardağı ayran

Bugünüde böyle atlattım şükür
Bol bol suyumu içtim birde Annemle şekersiz nescafemiz vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…