sağol canim fena sayilmazdi çok şükür geçti gitti babaanneyi dun İzmirde büyük amcamin yanina yolladim kuzene supriz yaptı:) bende yoldayim simdi bakalim daha baya bi yolum var hayirlisiyla gece evimde olurumSlm şekerlerr
Neden olmasın kuzum 8 paket margarin gitmiş vucudundan toplu halde 8 margarini düşünürsen bol gelmesi gayet normal
Esinim ikinci menündeki sabahki yediğin patates tetiklemiş kaçamak yapmanı bence ama ilk menündeki akşam yakmış seni
Leptini bozup bozmadığını bilemem ama öğünlerden sora fırçalıyorum hemen dişlerimi kuzum sigarayı da bıraktım şükürRengarenk neslim sigarayla vedalaşman için bir sebep daha
Buralardan kopunca ipin ucu kaçıyor tatlım hoşgeldin
offff bu havada her yer gitti desene kurutmakta dert meleğim annen daldı demekkigeçmiş olsun cnm
Adaşım meleğimizin biraz daha iyi olmasına sevindim kıyamam kaç gündür mahvoldu kuzum
buzdolabından uzak dur cecommm
Şimdiden hayırlı yolculuklar canımcım sağ salim gidip dön inşumarım sınavın iyi geçmiştir babaanneni de göndermişsin
Kişinin kendisiyle barışık olması ne güzel değil miGerçekten çok şeker görünüyor
sağol canim fena sayilmazdi çok şükür geçti gitti babaanneyi dun İzmirde büyük amcamin yanina yolladim kuzene supriz yaptı:) bende yoldayim simdi bakalim daha baya bi yolum var hayirlisiyla gece evimde olurum
Mavişim suyunun içine limon doğra tarçın kabuğu hatta elma bile doğrayabilirsin birkaç karanfil at suyun aroması değişiyor mis gibi içebilirsin cnm
elma olabilir tarçın dura dura parçalanıyo ya canım benim içim kalkıyo öyle... seni yakalamışken bi sorum var canım.. dvit 3 le ilgili ben ayın 15 inde bir şişe aldım kıza da yarım verdim ayın 30 unda bir tane daha alsammı bir ay beklesemmi birde o yarımı kıza verebilirmiyim atayımmı
Sağol canim benim
Babaannen için de bir değişiklik olur cnm hayırlı yolculuklar
tarçın koyma o zaman cnm öncelikle yarım şişeyi ne sen kullan ne de prensesin kullansın at bitanem açık kalması iyi olmaz sen kendin ayın 30 unda bir tane daha iç prensesin kaç yaşında
Ben şöyle yazayım
0-1 yaş günde 8 damla
1-10 yaş günde 10 damla
10+yaş günde en az 40 damla
olacak şekilde veriliyor buna göre ayarla bitanem
Adaşım meleğimizin biraz daha iyi olmasına sevindim kıyamam kaç gündür mahvoldu kuzum
ayyy iyiki sormuşum yoksa vercektim ben onu
8 yaşında canım kızım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmmmmm
Anacığım sağ olsun geldi gitti
Kadıncağız bir sürü şey alıp gelmişBir sonraki cumartesi günüm olduğunu bildiği için bir hafta içinde yapacağım işleri sıralarken kız bir kovaya su koy birde bez getir bana da şu beyaz tekli koltuğunu ben sileyim gelmişken bari onla uğraşma dedi sağ olsun
Ben yaparım ben ederim desemde gel beraber iki dakikada halledelim nasılsa köşe koltuğun temiz silmek gerektirmez dedi ve her ne kadar sen yorulma dediysemde bir güzel beyaz koltuğumu sildi
Meşhur tursiliyle koltuğumu sildik ve cidden tertemiz oldu
Daha evvel ben bazı yerlere domestosla bile müdahale etmiştim ama çıkmamıştı
Kadıncağız zaten hep söylenir bize bir sürü şeye boşa para ödüyorsunuz Tursil ( bildiğimiz çamaşır toz deterjanı ) herşeye yeter diyeHatta hep dalga geçerim ben kız herşeye Tursil diyip duruyorsun Allah geçinden versin ölürken yanına bir torba Tursil koyacağım rahmetli çok severdi hesabı
Ama cidden şaşırdım hiç uğraştırmadan tertemiz oldu
Tüllerimi yıkıyacağımı söyleyincede kızım tertemiz tüllerin daha yeni yıkadın kendine iş çıkarma dedihayret ettim çünkü normalde temizlik söz konusu olduğunda hiç yeter demezdi
Bu arada birde hazır başbaşayken bol bol sohbet ettik ve çoook sevindiğim birşeyin sözünü verdi
Senelerdir banyo ve küçük tuvaleti bir araya getirip banyoyu büyütmeyi düşünüyorduk ama malum fayansdı bilmem neydi derken baya bir masraf çıkıyor diye hep erteleyip duruyorduk
Bir kaç ay evvel artık yaptırın olmadı usta parasını ben veririm diyordu ama bugün bütün masrafları üstelendiğini söylediüstelik onlada kalmadı evin kapılarını değiştirmek istediğimide bildiği için onlarıda kattı işin içine
İnanılmaz sevindim gerçekten çünkü ilk eve taşındığımızdan beri kapıları hiç beğenmiyordum hatta eşime hep diyordum bu eve para harçamak dahi istemiyorum okadar çok hoşuma gitmeyen şey var diyeAllah razı olsun Anneciğim yine dayanamadı herkes güzel güzel evlerde oturuyor ( kendi kızkardeşi köydeki evini bile süper yaptırmış onu görüncede kendi kendine ulen varken niye benim kızımında daha güzel evi olmasın demiş )
seninde banyon ve kapıların yenilenince bir tek mutfağın kalıyor ( ki mutfağım aslında güzel ufakta olsa ) onuda ileride kocan yaptırır biraz toparlanınca dedi
Tabi bu aramızda ufak bir sır olacakkimse bilmesin zaten herkese gerekeni ben yapıyorum ilan etmenin alemi yok dedi malum erkek kardeşim özellikle kendine yapılanları görmez fesatlık yaratır üstelik eşiminde rencide olmasını istemiyor hani millet sonra ulen hep KVsi yapıyor demesin diye
Kızkardeşine bile söyleme dedien son o banyosunu yaptırırken aslında annem onada ufakda olsa bir destek oldu ama şimdi geçmişte yapılan unutulur bozulmasın dedi
Hatta kimse anlamasın diye Annemler Martta Almanyaya gittiklerinde yaptıracağıznasılsa evde yatıya kalamayabiliriz bari gidip Annemlerin evinde kalırız o ara üstelik kimsede Annemin sponsorluğundan şüphelenmez
Valla bu kadının hakkını ben hayatta ödeyemem
Hayalimdeki banyoya ve kapılara kavuşacağımmmmm
Duruyorum adaşım durmazmıyım
Fıstık gibi olmak için biraz taviz vermek zorundayız sonuçta
Bugün regl olduğum halde sabah tartıda eksi gördüm ve inşallah yarında en azından sabahki rakamı görürüm ( daha aşağısı olursa tam süper olur)
Yılbaşına inşallah ilk hedefime ulaşmış olurum diye düşünüyorum
Yine ben geldimmmmmmmm
Kadıncağız bir sürü şey alıp gelmişBir sonraki cumartesi günüm olduğunu bildiği için bir hafta içinde yapacağım işleri sıralarken kız bir kovaya su koy birde bez getir bana da şu beyaz tekli koltuğunu ben sileyim gelmişken bari onla uğraşma dedi sağ olsun
Ben yaparım ben ederim desemde gel beraber iki dakikada halledelim nasılsa köşe koltuğun temiz silmek gerektirmez dedi ve her ne kadar sen yorulma dediysemde bir güzel beyaz koltuğumu sildi
Kadıncağız zaten hep söylenir bize bir sürü şeye boşa para ödüyorsunuz Tursil ( bildiğimiz çamaşır toz deterjanı ) herşeye yeter diyeHatta hep dalga geçerim ben kız herşeye Tursil diyip duruyorsun Allah geçinden versin ölürken yanına bir torba Tursil koyacağım rahmetli çok severdi hesabı
Tüllerimi yıkıyacağımı söyleyincede kızım tertemiz tüllerin daha yeni yıkadın kendine iş çıkarma dedihayret ettim çünkü normalde temizlik söz konusu olduğunda hiç yeter demezdi
Bu arada birde hazır başbaşayken bol bol sohbet ettik ve çoook sevindiğim birşeyin sözünü verdi
Senelerdir banyo ve küçük tuvaleti bir araya getirip banyoyu büyütmeyi düşünüyorduk ama malum fayansdı bilmem neydi derken baya bir masraf çıkıyor diye hep erteleyip duruyorduk
Bir kaç ay evvel artık yaptırın olmadı usta parasını ben veririm diyordu ama bugün bütün masrafları üstelendiğini söylediüstelik onlada kalmadı evin kapılarını değiştirmek istediğimide bildiği için onlarıda kattı işin içine
İnanılmaz sevindim gerçekten çünkü ilk eve taşındığımızdan beri kapıları hiç beğenmiyordum hatta eşime hep diyordum bu eve para harçamak dahi istemiyorum okadar çok hoşuma gitmeyen şey var diyeAllah razı olsun Anneciğim yine dayanamadı herkes güzel güzel evlerde oturuyor ( kendi kızkardeşi köydeki evini bile süper yaptırmış onu görüncede kendi kendine ulen varken niye benim kızımında daha güzel evi olmasın demiş )
seninde banyon ve kapıların yenilenince bir tek mutfağın kalıyor ( ki mutfağım aslında güzel ufakta olsa ) onuda ileride kocan yaptırır biraz toparlanınca dedi
Tabi bu aramızda ufak bir sır olacakkimse bilmesin zaten herkese gerekeni ben yapıyorum ilan etmenin alemi yok dedi malum erkek kardeşim özellikle kendine yapılanları görmez fesatlık yaratır üstelik eşiminde rencide olmasını istemiyor hani millet sonra ulen hep KVsi yapıyor demesin diye
Kızkardeşine bile söyleme dedien son o banyosunu yaptırırken aslında annem onada ufakda olsa bir destek oldu ama şimdi geçmişte yapılan unutulur bozulmasın dedi
Hatta kimse anlamasın diye Annemler Martta Almanyaya gittiklerinde yaptıracağıznasılsa evde yatıya kalamayabiliriz bari gidip Annemlerin evinde kalırız o ara üstelik kimsede Annemin sponsorluğundan şüphelenmez
Bugün regl olduğum halde sabah tartıda eksi gördüm ve inşallah yarında en azından sabahki rakamı görürüm ( daha aşağısı olursa tam süper olur)
d vit 3 ampul den vereceksen
2000*30=60,000 IU/ML yapar aylık cnm
dvit3 300,000IU/ML olduğuna göre ampulun beşte birini vereceksin
Hoşgeldin cecommm anneciğinin ellerine sağlık duramadı yine temizlik yapmadan
müjdeye çok sevindim rabbim anneciğini başından eksik etmesinkuzum gönlüne göre yaptrırırsın inş banyonusen de çok hayırlı bir evlatsın cecom
regle rağmen eksi gördüysen harika cecommm
hoş geldin cecommmmm varsa yoksa analarımız benimkide söylenir söylenir yapar geçen hafta mutfak dolaplarını silmiştim 1 aydır gelmiyoya eve gelmiş bugünnn senin kafanı kırcam dolapları sildinde o kapıdaki leke ne demezmi o da akşam portakal yağı verdı elimde o düşmüştü ordan olmuş oysa naparsan yap illa söylencek bişey buluyo kadın çünkü bildiğin temizlik hastası... duramamış onu silmiş yemeğimi yapmış, zaten bende o var diye akşam yemek hazırlamamıştım
iyiki onlar var valla allah başımızdan eksik etmesin...
sende şimdiden banyonun araştırmalarına başla hadiii...
aynen canım cidden çok şeker görünüyor bana da :)Slm şekerlerr
Neden olmasın kuzum 8 paket margarin gitmiş vucudundan toplu halde 8 margarini düşünürsen bol gelmesi gayet normal
Esinim ikinci menündeki sabahki yediğin patates tetiklemiş kaçamak yapmanı bence ama ilk menündeki akşam yakmış seni
Leptini bozup bozmadığını bilemem ama öğünlerden sora fırçalıyorum hemen dişlerimi kuzum sigarayı da bıraktım şükürRengarenk neslim sigarayla vedalaşman için bir sebep daha
Buralardan kopunca ipin ucu kaçıyor tatlım hoşgeldin
offff bu havada her yer gitti desene kurutmakta dert meleğim annen daldı demekkigeçmiş olsun cnm
Şimdiden hayırlı yolculuklar canımcım sağ salim gidip dön inşumarım sınavın iyi geçmiştir babaanneni de göndermişsin
Kişinin kendisiyle barışık olması ne güzel değil miGerçekten çok şeker görünüyor
bende iş yerine masama bir sürahi aldım her sabah içine zencefil,limon atıyorum anca öyle içiyorum canım,deneyebilirsin:)bu arada kızlar ben menü paylaşmadım bugün
sabah : 1 yumurta ile zeytin peynir 10 tane kadar fıstık
öğle : yarım kase çorba ( hepsini içerdimde son anda şehriye çorbası olduğunu farkedip apar topar bıraktım)
akşam : evde hazırda yemek yoktu geçte çıkınca enfes bi karatay kahvaltısı yaptım zira annemin sabotajlarından dolayı sabah kahvaltıdan bişey anlamamıştım)
su su su su su su su su içemiyorum çıldırcam kışın su içmek ne zorrrrr yaaa toplasan 3 4 bardak anca oluyodur offffff
hayırlı yolculuklar Allaha emanet git hamişim:)sağol canim fena sayilmazdi çok şükür geçti gitti babaanneyi dun İzmirde büyük amcamin yanina yolladim kuzene supriz yaptı:) bende yoldayim simdi bakalim daha baya bi yolum var hayirlisiyla gece evimde olurum
Yine ben geldimmmmmmmm
Aminnnn canım inşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırlar
Bu arada bu teogların sonuçları mebin sayfasında yazılana göre Mart gibimi acıklanacakikinci sınav içinde haziranda açıklanacak diyordu ama biz nasıl öğrenceğiz onu tam anlamadım
Dediğin gibi sistemler değiştikçe öğrencilerde öğretmenlerde çok yıpranıyor
Umarım artık tekrar bir değişiklik yapmazlar
HOşgeldin kaçak
Maalesef ara ara hepimiz sapıtabiliyoruz ama emin ol buradan uzak duruncada oluyor aynı şey
Sürüden ayrılanı kurt kapıyoro yüzden kesinlikle bir daha ayrılma bizden kuzummmm
Eminim bir kaç güne toparlarsın
Bende regl olmaya başladım biraz evvel ve inan zor tutuyorum kendimidolapta bir tane puding var birde meyveli yoğurt deminden beri gidip bakıp dolabı kapatıyorum pudingi 2 gün önce kızım yapmıştı daha tadına bile bakmadım direniyorum bakalım nereye kadar
Canım çok sağ ol sizede büyük geçmiş olsun dediğin gibi odalarada taşsaymış hem daha çok iş çıkacaktı hemde kış günü o hasarı tamir ettirmesi bile deli ederdi insanı
Kuzum şu anda daha iyi hatta babasıyla karşılıklı çay içiyorlararada kalkıp babacığım bak yürüyebiliyorum diye dolanıyor salonda paytak paytak ama eminim bir iki güne hem hastalık hem eklem ağrıları geçmiş olucak
sağol cnim benim az kaldi insallahaynen canım cidden çok şeker görünüyor bana da :)
bende iş yerine masama bir sürahi aldım her sabah içine zencefil,limon atıyorum anca öyle içiyorum canım,deneyebilirsin:)
hayırlı yolculuklar Allaha emanet git hamişim:)
annene Allah daha bol versin yavrularının yüzünü güldürüyor işte.sana da mutlu oturmalar olsun inşallah canım..
annene allah kavuştursun canım,,canım yavrucuğuna tekrar geçmiş olsun.vallaha okurken bir an korktum.inşallah çabucak iyileşsin meleğin.ne güzel annene yakınsın benim annem uzakta aylardır göremiyorum.vallaha çok özledim içim kanıyor düşününce.neyseee bu konu uzun..annenin ellerinden öp benim için cecom :)
enemmm bu tarifi bende alıyorum.ellerine sağlık beyazcanım :)
Bu arada dünkü menümü yazayım hemen
sabah yulaflı müsli ve yeşilçay 3 ceviz
ara sütlü nescafe şekersiz
öğlen çorba salata
ara az çikolata ve yeşilçay
akşam az bulgur pilavı 2 kaşık kuru fasülye ve yoğurt
su :1,5 lt
spor:200 zıplama
60 dk yürüyüş
bu hatunu youtube kanalından takip ediyorum.ya bir insan hem kilolu hemde böyle şık cici olur mu..elbette kilo eşittir sağlık sıkıntıları ama ne olursa olsun kendinle bütün olmak güzel bir şey :)
Yine dayanamadım iki dakikada olsa bakayım dedim
Bende de benzer bir şeker vardı Annem almanyadan getirmiştide dolabın dibinde kaybolmuş
Ondada sanırım okaliptus tarzı birşeyler var ama işte Karatay yapınca ne olursa olsun şeker vardır içinde diye uzak durdum bu güne kadar
Bugünde şükür güzel geçti diyor hatta ingilizceden özellikle çok umutlu
Umarım hisleri yanıltmıyordur cadıyı
Sağ olasın canım hemen kayıt ediyorum bunu
Anam eskiden neler yapardım ama kaç senedir yapmaya yapmaya unuttumtabi birde benim yaptıklarım genelde kıtır poğçalardan oluyordu bol yağlı o yüzden o tarifleri kullanmak istemiyorum
Söyledim cadıya canım yarın TEOG sınavının kitapciğini verecekmiş öğretmen zaten ama akşam birlikte bakarız dedi ( şimdi arkadaşı çağırdı apartman içinde oturup sohbet ediyor cadılarşükür sokakta fink atma huyu yok kızların )
çocuklar yiycek canım ,biz yemiyoruz ama onların canı istiyor ..işallah çok güzel olucak canım..ok sağol canım ben hiç beceremem mayalıları olmuyo diye de çok uğraşmıyorum bide çalışınca hepten unuttum hazıra dadanmıştım ama 1 aydır eve hazır pek bişey sokmadım en azından kıza içime sine sine yaparım kendim yiyemesemde :))
yolun açık olsun ,hayırlı yolculuklar merve..sağol canim fena sayilmazdi çok şükür geçti gitti babaanneyi dun İzmirde büyük amcamin yanina yolladim kuzene supriz yaptı:) bende yoldayim simdi bakalim daha baya bi yolum var hayirlisiyla gece evimde olurum
anemmm ben küçük kıza bi ampülü içirdimm,zararı olmasa bari tühh..
d vit 3 ampul den vereceksen
2000*30=60,000 IU/ML yapar aylık cnm
dvit3 300,000IU/ML olduğuna göre ampulun beşte birini vereceksin
iyi günlerde giy canım aldıklarını..Bugün ingilizce sınavı olduğu için sınavda görevli değildik ama yine de okula gitmeyi mecbur tuttular 9 da okulda olun sınav başlayınca gidersiniz dediler aynen öyle yaptık...e evime uzak okulum...tam da trafik saati...5 dak okulda durucam diye 40dak gittim 40 dak geldim...sinir!!!!!!!! laf olsun diye iş bu...neyse dönünce bi alışveriş merkezine daldım kimsecikler yoktu rahat rahat gezdim denedim falan buldum bi iki bişey aldım ayyy bi de dayanamadım çanta aldım ayyy çok beğendim:))
sonra gelirken balıkçıya uğradım akşama balık aldım,eve geldim pazara indim brokoli aldım çorbasını yapıcam diye...bi de yeşillik falan...ayy resmen kar soğuğu var dondum inanın... eve zor attım kendimi Allah dışarılarda çalışanlara evsiz barksızlara yoksullara ve hayvancıklara da yardım etsin acısın Rabbim korusun hepsini...
eve geldim ki su kesikaradım arızayı 6da gelecekmiş güyya...balıklar bekliyor öyle bakalım duruma göre akşam menüsünü değiştirebilirim:) hemen menüyü yazalım:)
kahvaltı 1 salatalık 1 domates 1 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği yeşil biber şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 bardak süt 1 paket diyet bisküvi
ara yok
akşam fırında uskumru salata ...su gelmezse dolapta yemeğim var onu çıkarıcam lahana sarması elma kompostosu şekeri yok kadar az tarçın ve karanfille tatlandırdım daha çok...
günü de 1 meyve 1 bardak sütle kapatırız sanırım.
herkese mutlu akşamlar olsun:)
o kıturlar tabakta çok yer kaplamıyor cecom yaa..mayalı tonbik tonbik göz dolduruyor ,işallah beyenirsin..
allah kuzularımızın emeğinin karşılığını versin işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?