80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar ben geldimmm

anaaaaammm ben yarısını verdim canım yaaaa sorun olmaz demi böbrek açısından falan

korkma bitanem bir taneyle birşey olmaz ama dozunda versen iyi olur bundan sonra

Sende çok hayırlı evlatsın cecom hiç mütevazi olma bu konuda senin meleklerin de senin davranışlarını görüp örnek alıyorlar onlar da ileride çok hayırlı evlatlar olacaklar eminim cnmm

herkese hayırlı akşamlar hanımlar.yarın görüşürüz .hayırlı akşamlarEki Görüntüle 1316287 biraz tebessüm yaptırayım size gider ayak :)

Tşkler cnm iyi akşamlar

Yeni çantanı iyi günlerde kullan cnmm

Haklısın cnm rabbim dışarıda olanların yardımcısı olsun ne olur evde kalan yemeklerinizi çöpe dökmeyin kedicikler köpekler hep aç kalıyor kışın

sağol cnim benim az kaldi insallah

Sağ salim vardın inş hamişim

Ellerine sağlık meleğim ama iradene de kuvvet artıkk

Bundan sonra dozunda içir meleğim korkma fazlasının toksik bir etkisi kanıtlanmadı henüz

Sende çok hayırlı evlatsın cecom hiç mütevazi olma bu konuda senin meleklerin de senin davranışlarını görüp örnek alıyorlar onlar da ileride çok hayırlı evlatlar olacaklar eminim cnmm

Allah razı olsun canım İnşallah dediğin gibi evlatlarımdanda görürüm karşılığını

Merhabalar arkadaşlar.
Bugün oğluşumla hastaneye gittik.
Tahlil sonuçlarımızı alıp dr.a gösterdik.
Benim dvit düşük.diğer lerinde sorun yok.
Oğlumun dvitde düşük b12de.
Oğlumda kilo almaya uğraşıyor bu arada.
Sonra ben dr.a oğlumun protein ağırlıklı beslendiğini söyleyince oda midede emilimde sorun vardır belki diye endoskopi ve ordsn ince bsğırssk biopsi verdi.
Eve geldik babamıza snlattık.
Oda her zaman yaptığımız gibi birkaç dr.a daha gidelim sonra karar vetelim dedi.
İşte böyle.önümüzdeki hafta devam edicaz artık.
Yarınds yeğenim geliyo.cmrtsi dişleri takılacak.akşamada dönecek düzceye.
Pazar akşamda eşimin amcasıyla yengedini davet ettim.bu akşamda tatlı ve tuzlu kurabiye yspıyorum.hem çocuklar yesin kalırsa pazar günki misafirlere çeşit olur.
Swetim kaptanım zahmet olmazsa senin şu bitki çayının tarifini yazarmısın bir kere daha.kaybettimde.çok teşekkür ederim şimdiden.

Hoşgeldin Fatoşumm dvit ve b12 ye ana oğul devam edin tatlım

Yeğenine kavuşuyorsun demek bakalım o kilo verdimi yazarım tabiki kuzum ne demek

3 lt su
2orta boy elma
2 orta boy limon
1 dal kabuk tarçın
1tatlı kaşığı tane karabiber
1tatlı kaşığı kuru karanfil

Elma ve limonu kabuklarıyla 4 bölüp 3 litre sunun içine atıp daha sonra 1tatlı kaşığı kabuk tarçını,1tatlı kaşığı kuru karanfil ve karabiberi ekleyip 15-20 dakika kaynatıp süzerek gün boyu içeceksin cnm

bu metabolizma hızlandırıcı çay cnm

birde kendime yaptığım içme suyuma2,5 lt lik sürahiye 1 limon doğruyorum 2 fincan yeşilçay ekliyorum 1 kabuk tarçın ve birkaç karanfil atıyorum

ikisini de yazdım tatlım

swetimm meleğimm senin yoğurttan ne haber..sonu nasıl.
ben o kadar çok mutluyum anlatam,şimdiye kadar yoğurt yememişiz .nasıl güzel bişey oldu yiyen birdaha yiyor..cecomm sende yapıcaktın sanırım,iyileşince mutlaka yap mükemmek bir şey bundan sonra başka yoğurt yiyebileceğimi sanmıyorum..

Süper meleğimm hatta bugün tekrar mayaladım az önce açtım enfes herkes bayılıyo tadına bütün apartmana teyzemlere dağıttım

aynen bu tat bambaşka ben de kolay kolay yiyemem canım

resim ekleyebilsem keşke yeni sistemde eklemek işkence

ayyüzlümmm

neredesin topiğin güzel annesii..

Ayyüzlüm vanı gezip geldi bugüna

Elin kolun dert görmedin swetim.
Çooook teşekkür ederim canım benim.
İyiki varsın.biraz bitki çaylarına ağırlık vereyim dedim.ne yapayım.yarında kursum var.adımsayarımıda takaýım belime.
Artık Allah ne verdiyse tabana kuvvet yürüycem artık.
Kendine iyi bak swetim kaptanım.

Oyy kuzum çok var mı daha ayakların şişmiştir
Sorma canim bacaklarim falan oturmaktan fena halde ufaklik desen tepik halinde oda rahatsız sanirim devamli oturmamdan ileriki zamanlarda yolculuk daha bi zor olacak sanirim gidip gelmek benim acimdan mümkün olmayacak sanirim:)

Sorma canim bacaklarim falan oturmaktan fena halde ufaklik desen tepik halinde oda rahatsız sanirim devamli oturmamdan ileriki zamanlarda yolculuk daha bi zor olacak sanirim gidip gelmek benim acimdan mümkün olmayacak sanirim:)

Prenses rahatsız olmuştur tabiki cnm ilerleyen zamanlarda zaten yolculuk tehlikeli bildiğim kadarıyla

Rica ederim Fatoşum sen de iyi bak canımcımm
aman havalar soğudu yürüyeceğm derken hasta olma skaın dikkat et cnm

Canım çok geçmiş olsun şükür değerlerde sorun çıkmamış
Dvit ve B12 takviyeside alınca çok daha rahat kilo verirsin zaten

Hadi gözünüz aydın yeğende geliyormuş bir günlüğünede olsa

Evet canım hastalık maşallah 10 gündür hayatımı baltalamıştı ama bugün çok çok iyiyim şükür
Bende yarın Allahın izniyle yapmaya başlıyorum nohuttan mayamı Günlük süt alayımda yarın şimdi evde sadece yarım yağlı pastörize var ( onuda zaten sırf kahve içerken kullanıyorum birde çok nadiren kuzu içiyor )
Nasılsa bir hafta sürüyor mayanın oluşması o arada yine normal mayamı kullanırım yoğurtsuz kalmamak için

Beyazcanim sağol kuzum

Yok sweetim daha varamadim henüz ama bu yolculuk beni çok yorduu

Canım yarın hiç bir iş yapmadan yat ve iyice dinlen
Kuzum yazık kaç saattir hoşafa dönmüştür içinde kıyamam ben küçük prensesimize

İyi geceler can dostlar tatlı rüyalar hepinize ben kaçtım yarın tartı hepinizin emekleirnin karşılığını göstersin inş

Aminnnn inşallahhhhhh

Sanada iyi geceler canım
Valla sen iyi geceler demesen iyice dalmıştım nette Liselerin taban puanlarına
Şimdiden bir bakayım dedim okul puanlarına ve şükür düşük puan bile alsa ( ki iyi bir puan bekliyoruz ama en kötüsünü düşünerek baktım ve bize yakın kuzuma uygun 9 adet okul buldum bile tabi puanı daha yüksek olursa çok daha fazla seçeneği olucak Allahın izniyle )
Sağ olsun kuzum bir an ümitsizliğe kapılıp yine ağlama krizine girmişti ama eşimle oturup onunla uzun uzun konuşunca okullarıda gösterince rahatladı biraz

Rabbim bütün öğrencilere gönüllerine göre Liseye yazılmayı nasip etsin...Aminnnnn

Neyse bende kaçtım malum leptinlerden faydalanmak şart
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

slm kızlar karabatak ben geldim. iki gündür eşim evdeydi. ilk gün hastalıktan kalkamadık. dünde hasta olsakta çıkalım dedik soluğu van da aldık. arabadan inmesekde doğru düzgün değişiklik oldu. hava buz gibiydi ya. kendimiz hadi neyse de diloş daha kötü olacak diye tırstık. anam o kadar gezdik bir kere bile öksürmedim eve geldik nerdeyse kriz geçirecektim. bu evin havasında mı var bişe acaba.

Banucum bende farkettim patates salatısını sabah yiyince çok acıktım gün içinde ondan tırtıkladım bişeyler eminim :)
Bide daha aslaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…