- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi akşamlar ben geldimmm
korkma bitanem bir taneyle birşey olmaz ama dozunda versen iyi olur bundan sonra
Sende çok hayırlı evlatsın cecom hiç mütevazi olma bu konuda senin meleklerin de senin davranışlarını görüp örnek alıyorlar onlar da ileride çok hayırlı evlatlar olacaklar eminim cnmm
Tşkler cnm iyi akşamlar
Yeni çantanı iyi günlerde kullan cnmm
Haklısın cnm rabbim dışarıda olanların yardımcısı olsun ne olur evde kalan yemeklerinizi çöpe dökmeyin kedicikler köpekler hep aç kalıyor kışın
Sağ salim vardın inş hamişim
Bundan sonra dozunda içir meleğim korkma fazlasının toksik bir etkisi kanıtlanmadı henüz
anaaaaammm ben yarısını verdim canım yaaaa sorun olmaz demi böbrek açısından falan
korkma bitanem bir taneyle birşey olmaz ama dozunda versen iyi olur bundan sonra
Allah razı olsun ya cidden senin kadar olamasamda elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama eminim çok eksiğim vardır
RAbbim hayırlı evlat olmayı ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin gerisi boş zaten
Allah razı olsun her zaman bana elinden geleni yapar bazen alenen bazen gizlibende inan aklım çıkıyor onları krıacak üzecek birşey yapacağım yada söyleyeceğim diye
İnan hep kızıma bile diyorum kaç yaşında olursan ol, karşındaki sana ne derse desin asla terbiyesizlik ve saygısızlık yapma diyeAllah razı olsun kızlarımda bu güne kadar arada tartışmalarda olsa bana hiç aşırı dere saygısızlık yapmadılar hatta dilimi ısırayım büyük kızım bu ara çok daha yakın davranmaya başladı yağcılık bilmeyen cadı arada bakıyorum gelip şap şup öpüyor
Dün çay demledim eşim hadi Anan demledi sen koy dedi ay bir baktım arkadan yapıştı Anneciğimmmmmmmmmm diyeöpüp duruyor dedim eşşek evlat kesin yine birşeyler var öptüğüne göre nasıl gülüyor yok içimden geldi diye meğer bugünki sınav için biraz daha çalışmak istemiş ve 1 çay koyacak kadar bile vakit harçamak istememiş ben kızmayayım diye yağcılık yapıyor sen koyarmısın diye hani ucunda başka birşeyde olsa bana öyle davranması çok hoşuma gitti
Ufak ufak oda en azında büyüklerini kırmadan birşeyler elde etmeyi öğrencek ( işten kaçmak bile olsa)
Sende yüzü kadar yüreğide güzel hayırlı bir evlatsın Adaşımmmm
RAbbim Anacığına hayırlı bir damat ve sanada hayırlı evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda ....Aminnnnnnn
Ay anaların hepsi aynı
Benimki eskiden çok incelerdi ama artık bu ara hastalıklardan dolayı kıyamaz oldu
Bende gelirken babamıda al gel dedimde akşam yemeğinide birlikte yeriz diye düşünüyordum ama baban evde şimdi zaten hastasınız birde bizle uğraşmayın dediAkşamlık bende köfte + salata yemeyi düşünüyorum hatta belki azda olsa bulgur pilavı yaparım diye düşünüyorum tabi cimcime yerim derse olmadı yanına koca bir bardak ayran tamamdır malum yarın bildirim var fazlada kaçırmayalım
Sende çok hayırlı evlatsın cecom hiç mütevazi olma bu konuda
herkese hayırlı akşamlar hanımlar.yarın görüşürüz .hayırlı akşamlarEki Görüntüle 1316287 biraz tebessüm yaptırayım size gider ayak :)
Tşkler cnm iyi akşamlar
Bugün ingilizce sınavı olduğu için sınavda görevli değildik ama yine de okula gitmeyi mecbur tuttular 9 da okulda olun sınav başlayınca gidersiniz dediler aynen öyle yaptık...e evime uzak okulum...tam da trafik saati...5 dak okulda durucam diye 40dak gittim 40 dak geldim...sinir!!!!!!!! laf olsun diye iş bu...neyse dönünce bi alışveriş merkezine daldım kimsecikler yoktu rahat rahat gezdim denedim falan buldum bi iki bişey aldım ayyy bi de dayanamadım çanta aldım ayyy çok beğendim:))
sonra gelirken balıkçıya uğradım akşama balık aldım,eve geldim pazara indim brokoli aldım çorbasını yapıcam diye...bi de yeşillik falan...ayy resmen kar soğuğu var dondum inanın... eve zor attım kendimi Allah dışarılarda çalışanlara evsiz barksızlara yoksullara ve hayvancıklara da yardım etsin acısın Rabbim korusun hepsini...
eve geldim ki su kesikaradım arızayı 6da gelecekmiş güyya...balıklar bekliyor öyle bakalım duruma göre akşam menüsünü değiştirebilirim:) hemen menüyü yazalım:)
kahvaltı 1 salatalık 1 domates 1 dilim peynir 2 dilim kepek ekmeği yeşil biber şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 bardak süt 1 paket diyet bisküvi
ara yok
akşam fırında uskumru salata ...su gelmezse dolapta yemeğim var onu çıkarıcam lahana sarması elma kompostosu şekeri yok kadar az tarçın ve karanfille tatlandırdım daha çok...
günü de 1 meyve 1 bardak sütle kapatırız sanırım.
herkese mutlu akşamlar olsun:)
Yeni çantanı iyi günlerde kullan cnmm
Haklısın cnm rabbim dışarıda olanların yardımcısı olsun
sağol cnim benim az kaldi insallah
Sağ salim vardın inş hamişim
Ellerine sağlık meleğim ama iradene de kuvvet artıkkhayırlı akşamlar kızlrr
çok şükür totom yer gördü..ekmeğimi böreğimi yaptım, soba çok kuvvetli yanıyor diye üstüne ne koyacağımı şaşırdım,ev koktu ama yemeklerimi pişirdim üstünde,evde iyice ısındı bu arada..
tabi gir çık ekmeklerim kontrolet baya hareketoldu..ardından biçok bulaşık..neyseki etraf temizlendide oturdum..
annene allah kavuştursun canım,,
tonbul hatun gerçekdençok şeker çok tatlı..
o kıturlar tabakta çok yer kaplamıyor cecom yaa..mayalı tonbik tonbik göz dolduruyor ,işallah beyenirsin..
allah kuzularımızın emeğinin karşılığını versin işallah..
çocuklar yiycek canım ,biz yemiyoruz ama onların canı istiyor ..işallah çok güzel olucak canım..
yolun açık olsun ,hayırlı yolculuklar merve..
anemmm ben küçük kıza bi ampülü içirdimm,zararı olmasa bari tühh..
iyi günlerde giy canım aldıklarını..
öğretmenlerin hakkı ödenmez ,bu gün kızımada dedim sizden çok onlar yoruldu diye..kızımda diyor anne öğretmenimiz hemen başladı zaten yeni sorular hazırlamaya diye ,hepinizden allah razı olsun...
Bundan sonra dozunda içir meleğim korkma fazlasının toksik bir etkisi kanıtlanmadı henüz