80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar.
Dün ilk Dvit iğnemi yaptırdım test falanda yaptırmadım gittim eczaneden aldım. Yüksek olma olasılığı yok nasıl olsa. Omega 3 e de devam ediyorum ama şimdi yanına antioksidan arıyorum. Muhtemelen C vitamini alıcam ama tatlandırıcısız olanlarından tercih etmemiz gerekliymiş. Siz ne önerirsiniz. Antioksidan kullananlar ?

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalar
Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnn

Evet hemen aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114.2 kg
Bu hafta; 113.5 kg

Giden; - 700 gr
toplam giden; 11 kg

Spor; maalesef yok sadece ev içinde koşturmaca ve hastane ziyaretleri

Aslında dün tartıda daha az görmüştüm ama yinede bugünü baz alıyorum
İnşallah önümüzdeki haftada 112leri görürüm diye umut ediyorum
Yavaş yavaşda olsa azimle hedefime doğru ilerliyorum

Şimdiden bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum Umarım önümüzdeki hafta hepimiz çok daha güzel sonuçlar görürüz

Özlettin kendini canım
Hepinize çok geçmiş olsun inşallah hepiniz bir an önce toparlanırsınız canım evde vicksin varsa çok az bir kaseye sıcak su koyup içinde erit odanın havasını rahatlatıyor Bizde genelde öyle oluyorduk dışarda tık yok evde geberik bir öksürük tutuyordu Sabahları hava ne kadar soğuk olursa olsun camları açıp odayı iyice havalandırıp hatta buzhaneye cevirip öyle güne başlıyordum en azından mikroplar kırılsın diye

Canım hiç canını sıkma sonuçta saatlerce oturarak geldiğin için vucut ödem tutmuş olabilir
Eminim bir iki güne rahatlarsın ve yine eksi görürsün
Kız bende dün 113.2 kgyu görmüştüm hatta kesin 112yi ucundanda olsa görürüm diye düşünürken 113.5 kgyu görünce bunada şükür dedim demekki haftaya Allahın izniyle ben 112yi sende 77yi kesin görürsün

selam kızlar ben geldimmmm
herkese günaydın, hayırlı cumalar, rabbim dualarımızı katında kabul görenlerden etsin inşallah... amin
gelelim bildirime artılarla geçen 4 günün ardından iki gün doğru düzgün karatay yapmama rağmen eksideyim ya bennnn sanırım dvit in etkileri bunlar yani şu hastalık ve motive olamama durumu olmasaymış daha da iyi olacakmış sanırım birde spor ekleyebilsem tam bu hafta başlıcam derken şimdide beli sakatladık bi kaç gün daha bekleyip en azından leslie yapsam çok yormuş olmam sanırım belimi... ilaç zaten alıyorum sadece ani hareketlerde bi zıplatıyor yerimden hafif hafif yaparım bende olmazsa...
eee gelelim bildirime

başlangıç : 86,6
geçen hafta : 84,6
bu hafta : 84,1
giden : 0,500
toplam giden : 2,500
hedef : 65
spor maalesef yok

Tebrikler.. 10 kilo verdikten sonra yavaşlamadan ilerliyosun maşallah sana.

Yolculuk ödemidir canım o. Ben ne zaman yolculuk yapsam indiğimde şişmiş hissediyorum kendimi. Yarın bir daha bak bence.

Tebrikler canım. D vit e bende başladım inşallah güzel sonuçlar verir. :)

hoş geldin canım geçmiş olsun hastalık bırakmadı yakamızı bi türlü topikçe....

tebrikler cecom dahada iyi olacak inşallah biraz daha hızlı gidebilse keşke yoksa ben yılbaşı hedefimi göremiycem

canım benim sıkma canını onca saat oturdun normaldir 1 2 güne toparlar rahatlarsın

inşallah öyledir canin çünkü 1 günde +1 kilo görmek beni sok etti ve üzüldüm acikcasi 200-300 gram fazlalik olsa olur dicende koskoca 1 kg:) inşallah canm haftaya 77 ben 112 gide sen görürsün kilo ahim sahim vermek için caba harcamiyorim ama gördüğüm rakamlar ne yalan soyleyeyim hoşuma gidiyor birden fazla görünce moral gitti

İnşallah canim dun çok bisey yemedim cikmadan önce yoğurt 2-3 kasik pilav azicik et yedim .otobüste bi 3u 1 arada içtim
Akşamda mercimek corbasi 5-6 kasik pilav 5-6 klasik nohut azicik salata ve 2 minik aci biber tursusu ve bol bol suydu yani 6 da yedim bide geç saatede birakmadim
umarim canim hafta sonu karsiya gecmezsem bi iki gün sonra yine cikarim tartiya

Kizlar bu bebisin hareketleri cildirtacak beni 2 gündür hareketleri azdi bugünde yine ayni hissedemiyorum sert olan karnim sarkik oldu ve ne yaptiysam bebegin hareketini hissedemiyorum acaba rahim yukari doğru ciktida mi hissedemiyorum tatlida yedim bisey hala hissetmiyorum cildiricam esimde rapor almis gelmiş ama uyudu kaldi gözleri ağrıyordu ne zamandir azicik uyuuayim dedi bende kiyamadm offf napsam bilemedim

Kizlar bu bebisin hareketleri cildirtacak beni 2 gündür hareketleri azdi bugünde yine ayni hissedemiyorum sert olan karnim sarkik oldu ve ne yaptiysam bebegin hareketini hissedemiyorum acaba rahim yukari doğru ciktida mi hissedemiyorum tatlida yedim bisey hala hissetmiyorum cildiricam esimde rapor almis gelmiş ama uyudu kaldi gözleri ağrıyordu ne zamandir azicik uyuuayim dedi bende kiyamadm offf napsam bilemedim

selam kızlar. Hayırlı cumalar bnde aranıza katılabilir miyimmm?
daha önce burdaki gruplarda zayıflayarak 80den 63e inmiştim daha sonra hamile kalınca
fazlasıyla geri aldım şuanda 90 kiloyum hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım
bebegimin 5ayı bitmek üzere sadece anne sütüyle besleniyor bir sonraki ay ek gıdaya başlayacagz
o yüzden çok sıkı değil ama bugun itibariyle hayatımdan normal ekmegi şekeri ve tuzu çıkarttım
inşallah eski kiloma dönmemde bana yardımcı olursunuz çok ihtiyacım var gerçekten
aynaya bakamıyorum artık

balım yakında bir yere gidip baktırsanız mı ki?korkma sakın canım ben anlamıyorum bu durumlardan ama bir yere gidip durumuna baktırsan için rahat eder gibi..

hoşgeldin arkadaşım sana da hayırlı cumalar olsun..güzel bir azimle başlamışsın.inşallah buranın sana da faydası dokunur.menülerini her gün yaz.cuma günleri kilo bildirimi.kaptanımız senide alır canım üzülme.hepimiz aynı yoldayız..evladınıda Allah bağışlasın..yavaş yavaş gidecektir kiloların sıkma canını..

Bende hemen bildirimimi yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta:77,6
bu hafta : 77,2
giden :0,4 :) 400 gramda birşeydir yani:)
hedef :70
dünkü menüm :
sabah müsli ve yeşilçay -3 ceviz
ara bebe bisküvi 1 tane ve sade çay
öğlen ton balıklı salata ve ayran
akşam yine balık (eşim istedi) salata
su :2 lt
spor : 2 km yürüyüş
300 ip atlama

Hoşgeldin canim aramiza inşallah hedefine ulasiriz hep beraber Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah benimde 19 haftam kaldi doğuma insallah

gitcem canim eşimin uyanmasini bekliyorum rahim yukarimi cikti anlamadimki birden

Tebrik canm dun -100 gramdim bugün buradaki tartida +1000 gramim

hosbuldum tesekkür ederim canım amin saolasın...

Hoşgeldin canim aramiza inşallah hedefine ulasiriz hep beraber Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah benimde 19 haftam kaldi doğuma insallah

hoşbuldum saol canım amin saol :) yarısını bitirmişsin masallah Rabbim hayırlı zamnada kucagına almayı nasib etsin

gitcem canim eşimin uyanmasini bekliyorum rahim yukarimi cikti anlamadimki birden
yani olabilir canım benim şimdi ne desem yanlış olur ama ben eminim kötü bir şey yoktur Allahımın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…