rica ederim canım sende sağol.sıkıldıkça yaz ,paylaş..buraya döktükçe yalnız olmadığımızı anlamak bize güç veriyor..hosbuldum tesekkür ederim canım amin saolasın...
hoşbuldum saol canım amin saol :) yarısını bitirmişsin masallah Rabbim hayırlı zamnada kucagına almayı nasib etsin
Kizlar bu bebisin hareketleri cildirtacak beni 2 gündür hareketleri azdi bugünde yine ayni hissedemiyorum sert olan karnim sarkik oldu ve ne yaptiysam bebegin hareketini hissedemiyorum acaba rahim yukari doğru ciktida mi hissedemiyorum tatlida yedim bisey hala hissetmiyorum cildiricam esimde rapor almis gelmiş ama uyudu kaldi gözleri ağrıyordu ne zamandir azicik uyuuayim dedi bende kiyamadm offf napsam bilemedim
Kizlar bu bebisin hareketleri cildirtacak beni 2 gündür hareketleri azdi bugünde yine ayni hissedemiyorum sert olan karnim sarkik oldu ve ne yaptiysam bebegin hareketini hissedemiyorum acaba rahim yukari doğru ciktida mi hissedemiyorum tatlida yedim bisey hala hissetmiyorum cildiricam esimde rapor almis gelmiş ama uyudu kaldi gözleri ağrıyordu ne zamandir azicik uyuuayim dedi bende kiyamadm offf napsam bilemedim
Bende hemen bildirimimi yapayım..
başlangıç :82
geçen hafta:77,6
bu hafta : 77,2
giden :0,4 :) 400 gramda birşeydir yani:)
hedef :70
dünkü menüm :
sabah müsli ve yeşilçay -3 ceviz
ara bebe bisküvi 1 tane ve sade çay
öğlen ton balıklı salata ve ayran
akşam yine balık (eşim istedi) salata
su :2 lt
spor : 2 km yürüyüş
300 ip atlama
ilk olarak bugünkü menümü yazayım o halde :)
sabah:
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 salatalık
1 tutam maydonoz
1 fincan şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
ara
5 adet kuru kayısı
öğle
1 kase bol limonlu kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık pazı kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 mandalina 1 muz
aksam
1 kase spichal K
aramıza hoşgeldin,işallah yineeskis gibi kilolardan kurtulucaksın..ilk olarak bugünkü menümü yazayım o halde :)
sabah:
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 salatalık
1 tutam maydonoz
1 fincan şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
ara
5 adet kuru kayısı
öğle
1 kase bol limonlu kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık pazı kavurması
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 mandalina 1 muz
aksam
1 kase spichal K
KİMSE YOKMUU
Tebrikler.. 10 kilo verdikten sonra yavaşlamadan ilerliyosun maşallah sana.
tebrikler cecom dahada iyi olacak inşallah biraz daha hızlı gidebilse keşke yoksa ben yılbaşı hedefimi göremiycem
inşallah öyledir canin çünkü 1 günde +1 kilo görmek beni sok etti ve üzüldüm acikcasi 200-300 gram fazlalik olsa olur dicende koskoca 1 kg:) inşallah canm haftaya 77 ben 112 gide sen görürsün kilo ahim sahim vermek için caba harcamiyorim ama gördüğüm rakamlar ne yalan soyleyeyim hoşuma gidiyor birden fazla görünce moral gitti
İnşallah canim dun çok bisey yemedim cikmadan önce yoğurt 2-3 kasik pilav azicik et yedim .otobüste bi 3u 1 arada içtim
Akşamda mercimek corbasi 5-6 kasik pilav 5-6 klasik nohut azicik salata ve 2 minik aci biber tursusu ve bol bol suydu yani 6 da yedim bide geç saatede birakmadim
umarim canim hafta sonu karsiya gecmezsem bi iki gün sonra yine cikarim tartiya
selam kızlar. Hayırlı cumalar bnde aranıza katılabilir miyimmm?
daha önce burdaki gruplarda zayıflayarak 80den 63e inmiştim daha sonra hamile kalınca
fazlasıyla geri aldım şuanda 90 kiloyumhayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım
bebegimin 5ayı bitmek üzere sadece anne sütüyle besleniyor bir sonraki ay ek gıdaya başlayacagz
o yüzden çok sıkı değil ama bugun itibariyle hayatımdan normal ekmegi şekeri ve tuzu çıkarttım
inşallah eski kiloma dönmemde bana yardımcı olursunuz çok ihtiyacım var gerçekten
aynaya bakamıyorum artık
slm kizlar nasilsiniz. benim canim cok sıkkın. kocisle atistik. sabah kahvaltimi aheste aheste yaparken iki arkadas farkli yerlerden ayni anda sana kahve icmeye geliyoz diye aradilar. ben tabi motora bagladim evi topla supur bir tek mutfak kaldi ama mutfakta tepesine kadar bulasik. ama masayi toplamayi basardim. sonra kizlar geldiler kahvemizi ictik beraberce hem cocuklari aldik okulda hmde yuruyus yaptik bir saat. donustede arkadas gel bizde cay icelim usuduk dedi. kadinin yarin misafirleri var ve alisveris yammamis. cay faslindan sonra hadi sen alisverisi yap ben cocuklara goz kulak lurum dedim gonderdim. saat ucbucuk bu arada. esim cuzdanini evde unutmus geliyorum deddi. ben evde degilim daha dedim tabi biraz sinirlendigini de farkettim. arkadas eve gelirgelmez ben de eve geldim ki iki evin arasi bes yuz mt ancak. anam adam bir sinirli vay efendim ev boyle daginik sen nerdesin gece bir yarisi oldu falan saydirdi. gitti geri. bende hiiiic uzerime alinmadim devam ettim oturmaya annemlerle falan nette gorustum. sonra toparladim mutfagi yemek yapmYa baslamistimki geldi benimki. iste sen sofrayi bile birakmistin mutfak berbatti falan yine saymaya basladi. bende icimden kndime saymaya basladim. okumazsan para kazanmazsan iste boyle essek niyetine kullanirlar seni falan. cok kizdim. ona sesimi cikarmadim. simdi tiriplesiyom. ayyyyy simdi telde konusuyo adam yatili misafir davet ediyo. deli olacam sinav ustu. bu adam heo yapiyo bunu. icimi yajnardag gibi hissediyom su an yaaaaa
başlangıç : 84.5
geçen hafta: 82.9
bu hafta : 82.7
giden :0,2
hedef :70
kızlaaar ben dıyet yapmadım
depresif kötü bır dönemdeyım hersey üstüme gelıo bende cıkolatayla saldırıyorum herşeye..
Herkese merhaba diyorum 2 haftadır ara verdim buraya yazmaya ama aklım hep burdayd ı herkese bol eksili haftalar diliyorum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Başlangıç 88.4
Geçen hafta 87.4
Bu hafta 87.9
Gelen + 500
Yatılı gezmeye gittim orda çok yedim ama az hasarla atlattim buna şükür
Merhabalar canlarım.
Anca işim bitti.uzandım biraz.
Yeğenim yolda geliyor.çayı demledim.ama çayın yanına yaptıklarımı yazmıyım canınız çekmesin.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.8
Giden:200 gr.
Spor:yok
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum canlarım.
aslında bana yaradı bu küslük. şimdi it gibi pişman belli dilayı kullanıyo yanaşmak için. ama ben ders çalışıyom diye çeklidim misafir odasına ohhhh biraz ders biraz kk takılıyomYeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmmmmmm
Kvyi eşim evine bırakıp geldi bende hazır fırsat bulmuşken hemen buraya damladım
Maalesef canım erkeklerin hepsi aynı
Benimkide bugün beni deli ettiZaten regl olmuşum ağrım var birde kırk yılın başı arabayı bıraktı bana ( kendi arabasını sattığından beri benimkini alıp işe gidiyor bugünde sırf kızı doktora götüreceğim diye bıraktı lüftedip )
Hadi hazır araba varken kardeşimede gidelim dedim Anneme ( hazır yeğenlerde öğretmenleri hasta diye okula gitmemişken )
Zaten hastaneden geç çıkmışız birde biz kardeşime vardıktan 1 saat sonra müjde veriyor annem yemeğe gelecek diye.
Hee işleri hallettim tabiki ama biliyor emrivakiden nefret ettiğimi yinede her defasında aynısını yapıyor
Sinir olduğumu bildiğinden de anasının yanında daha bir yakın davranıyor sırf o gittiğinde ağzımı açmıyayım diyebunların canı çıkar huyu çıkmaz
Biz onlar dışardayken arayıp aniden bak şu kişi geliyor gel diye çağırsak anında dışarda olduğumu bilmiyormusun niye ertelemedin diye söylenirler
Benimkide daha yeni anahtar taşımaya başladı yoksa elli kere arar çağırırdı bir yere gittiğimde ( hepde aksilik ben bir yere gidince evde birşeyini unuturdu) şimdi arabanın anahtarnın üzerinde ev anahtarıda varda rahat veriyor tabi araba bende değilse
kız niye çikolataya saldırıyorsun sen bakayım
Otur yamacımıza sohbetimizi edelim ne depresyon kalır ne birşey
Yine şükür artı görmemişsin
Bak 7li hanelere az kalmış be gülüm e olur kendine kötülük yapma daha fazla ve aramıza dön
Bağımlılık yaratıyoruz
Çok şükür fazla artı görmemişsin ve inanıyorum az sıkarsan onlarda anında gider
Sende dön artık aramıza ki birlikte kurtulalım şu kilolardan
Aman yaptıklarından fazla kaçırma ( hiç yeme diyemiyorum çünkü göz hakkı denen bir şey var
İnşallah sende haftasonunu hasarsız atlatırsın
Sanada güzel bir haftasonu diliyorum
ben size anlatmayı unuttuuuuuuum. benim bir kot pantolonum vardı. üni zamanında almıştım ama çok seviyordum. bacağımın teki dahi girmeyi beceremiyordu. bir yıl olmadı bir arkadaşa verdim bana olacak zamana kadar sende kalsın o zaman acımam alırım demiştim. bu gün o arkadaşın evindeydim. şu pantolonu bi versene bakim dedim. anaaaam bacaklarım girdi yetmedi totomda büyük ölçüde sığdı pantolona. nasıl mutlu oldum anlatamam . ha gayret gülay az kaldı dedim. 75 ken içine girebiliyordum ben onun. neden yeniden olmasın ki. çok uğraşacam ve başaracam. bu kez kararlıyım
aslında bana yaradı bu küslük. şimdi it gibi pişman belli dilayı kullanıyo yanaşmak için. ama ben ders çalışıyom diye çeklidim misafir odasına ohhhh biraz ders biraz kk takılıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?