80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosbuldum tesekkür ederim canım amin saolasın...

hoşbuldum saol canım amin saol :) yarısını bitirmişsin masallah Rabbim hayırlı zamnada kucagına almayı nasib etsin
rica ederim canım sende sağol.sıkıldıkça yaz ,paylaş..buraya döktükçe yalnız olmadığımızı anlamak bize güç veriyor..

canım benim sakin ol normaldir bazen hareket etmeyebilirler, uyuyodur yeri rahattır stres yapma stres yaparsan hem kendin üzülceksin hem o etkilencek sen rahat ol uzan biraz dinlen bekle bak gör birazdan ben burdayım anne yaaa ooooo diycek sana

ilk olarak bugünkü menümü yazayım o halde :)

sabah:
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
1 salatalık
1 tutam maydonoz
1 fincan şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin

ara
5 adet kuru kayısı

öğle
1 kase bol limonlu kırmızı mercimek çorbası
3 kaşık pazı kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 mandalina 1 muz

aksam
1 kase spichal K

bunlar normal canım panik yapma. uzun bir uyku çekiyordur eminim
stres yaparsan kasılmaların olur bebek daha çok hareket etmez bence önce sakinleş
çikolata ye üzerine su iç ve biraz uzan dinlen hareket edicektr annesi

tebrikler canım artı olmasında az olsun...

hoş geldin canım aramıza umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız...

hsyırlı cumalar kızlarr

bu gün hasta gibiyim,pek keyfim yok..

MERVİŞİMM,telaş etme bebiş daha çok küçük öyle hergün hissetemezsin hareketini.hem oda yorulmuştur yolculukdan ..şöyle8,9 aylık olduğu zaman daha çok hareketli olurcanım ,korkma sen normal bi durum.dinlen biraz uyu,sonra hissersin bebiş iemin ol..yani allah korusun kanaman yok,bir yerden düşmedin,ağır kaldırmadınsa bişey yoktur bebişin inan..

aramıza hoşgeldin,işallah yineeskis gibi kilolardan kurtulucaksın..

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Bugün öğlen kendimi sokağa attım kızı tekrar kontrole götürmek için hem bacaklarındaki ağrı nasıl oldu diye gel göreyim demişti zaten doktor hemde göğsünü dinlemek için
Çok fazla beklemedik Allahtan ve kuşumu tekrar muayene ettirdim
Henüz çok az da olsa hala bir hırıltı varmış o yüzden çarşambaya tekrar görmek istedi Gayri ihtiyari yine muayene üçreti mi ödeyeceğim diyiverdim malum bu ay hastanelere çalıştık desem yeridir
Adamcağız Allah razı olsun para canlısı değilde yok olurmu öyle şey ben gel diyorum hostese haber verirsin para almayacaklar senden dedi

Dönüşte kızkardeşime oturmaya gittik Annemlerle
Ne güzel tam oturup keyif yaparken eşim arayıp bana müjde verdi Akşama anam yemeğe geliyor diye ay çıldırtacak beni bu adam cidden bayılıyor emrivaki yapmaya üstelik evi öyle bir bırakmıştım ki gözümde büyüdü hatta eşimede dedim ulen evde gram yemek yok üstelik kardeşimdeyim hani alışveriş yapıp eve gitmem bile 6 olur diye ama taktı bir kere
Çocuklar 10 gündür hasta hatunun daha yeni haberi olmuşmuş ulen daha geçen hafta cumartesi ben günde herkesin içinde dedim 2 kere hastanelik olduk kız evde hasta yatıyor diye

Koştur koştur alışverişimi yapıp kendimi mutfağa attım
Hemen bir çorba, bulgur pilavı az tavuk sote falan yaptım bari hiç yemek yapmamış olmasın diye
Allahtan büyük kızda salonu falan toparladıda şimdi işim bitti

Eşimde işten şimdi geldi tekrar Anasını almaya gitti arabayla ( bugün bendeydi ya araba direk getiremedi )
Yürüse incileri dökülür ki 4 - 5 sokak ötede oturuyor eşimin anannesi

Hayır gıcık olan tarafta yine regl olduğum güne deng getirmeyi beçerdiler şimdi ağrı sızı varken güler yüzlü davranıp birde hizmet etmek zorundayım ki ben eve gelince malak gibi yatmayı düşünüyordum

Neyse şansıma tüküreyim diyeceğim ama yine dayanamazdım zaten o yüzden iptal ettirmeyi düşünmedim bile
İlerde sonra benide damatlar istemez mazallah sonuçta etme bulma dünyası

Tebrikler.. 10 kilo verdikten sonra yavaşlamadan ilerliyosun maşallah sana.

Allah razı olsun inşallah hepimiz hiç duraklama yaşamadan patır patır kiloları veririz

tebrikler cecom dahada iyi olacak inşallah biraz daha hızlı gidebilse keşke yoksa ben yılbaşı hedefimi göremiycem

Valla bende bazen diyorum keşke daha hızlı gitse diye ama boşver canım varsın yavaş ama istikrarlı birşekilde gitsin kilocuklar Eminim hepimiz yaza çok güzel fark göreceğiz varsın yılbaşına yetişmesin ben sana inanıyorum çok güzel gidiyorsun sende

Canım inan ben bazen 2 hatta 3 kg fazla bile gördüğümü hatırlıyorum tartıda ve eskiden çok çok üzülüyordum ama şükür artık hiç umursamıyorum çünkü ben yediğimi içtiğimi biliyorum ve genelde ertesi gün bile hepsinin yok olduğunu görüyorum
İki gün sonra eminim sende eski kilonu görürsün

Canım panik yapma eminim yine ufaklık sana oyun oynuyordur
Yine için rahat etsin diye bir doktora görünseydin tabi Tecrübesiz olunca herkes panik yapar normaldir ama benim tahminim rahim kuzuya yer açmak adına genişlediyse oda boşda kaldı ve eskisi gibi karın duvarına deng getiremiyordur tepikleri
Bizede haber ver sonucu ki merak etmeyelim prensesimizi

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize döneriz
Burada aradığın motivasyonu fazlasıyla bulacaksın ve bir bakmışsın her hafta kilolar patır patır gidiyor

slm kizlar nasilsiniz. benim canim cok sıkkın. kocisle atistik. sabah kahvaltimi aheste aheste yaparken iki arkadas farkli yerlerden ayni anda sana kahve icmeye geliyoz diye aradilar. ben tabi motora bagladim evi topla supur bir tek mutfak kaldi ama mutfakta tepesine kadar bulasik. ama masayi toplamayi basardim. sonra kizlar geldiler kahvemizi ictik beraberce hem cocuklari aldik okulda hmde yuruyus yaptik bir saat. donustede arkadas gel bizde cay icelim usuduk dedi. kadinin yarin misafirleri var ve alisveris yammamis. cay faslindan sonra hadi sen alisverisi yap ben cocuklara goz kulak lurum dedim gonderdim. saat ucbucuk bu arada. esim cuzdanini evde unutmus geliyorum deddi. ben evde degilim daha dedim tabi biraz sinirlendigini de farkettim. arkadas eve gelirgelmez ben de eve geldim ki iki evin arasi bes yuz mt ancak. anam adam bir sinirli vay efendim ev boyle daginik sen nerdesin gece bir yarisi oldu falan saydirdi. gitti geri. bende hiiiic uzerime alinmadim devam ettim oturmaya annemlerle falan nette gorustum. sonra toparladim mutfagi yemek yapmYa baslamistimki geldi benimki. iste sen sofrayi bile birakmistin mutfak berbatti falan yine saymaya basladi. bende icimden kndime saymaya basladim. okumazsan para kazanmazsan iste boyle essek niyetine kullanirlar seni falan. cok kizdim. ona sesimi cikarmadim. simdi tiriplesiyom. ayyyyy simdi telde konusuyo adam yatili misafir davet ediyo. deli olacam sinav ustu. bu adam heo yapiyo bunu. icimi yajnardag gibi hissediyom su an yaaaaa

başlangıç : 84.5
geçen hafta: 82.9
bu hafta : 82.7
giden :0,2
hedef :70

kızlaaar ben dıyet yapmadım
depresif kötü bır dönemdeyım hersey üstüme gelıo bende cıkolatayla saldırıyorum herşeye..

Herkese merhaba diyorum 2 haftadır ara verdim buraya yazmaya ama aklım hep burdayd ı herkese bol eksili haftalar diliyorum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Başlangıç 88.4
Geçen hafta 87.4
Bu hafta 87.9
Gelen + 500
Yatılı gezmeye gittim orda çok yedim ama az hasarla atlattim buna şükür

Merhabalar canlarım.
Anca işim bitti.uzandım biraz.
Yeğenim yolda geliyor.çayı demledim.ama çayın yanına yaptıklarımı yazmıyım canınız çekmesin.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.8
Giden:200 gr.
Spor:yok
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum canlarım.

Yeni Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmmmmmm
Kvyi eşim evine bırakıp geldi bende hazır fırsat bulmuşken hemen buraya damladım

Maalesef canım erkeklerin hepsi aynı
Benimkide bugün beni deli etti Zaten regl olmuşum ağrım var birde kırk yılın başı arabayı bıraktı bana ( kendi arabasını sattığından beri benimkini alıp işe gidiyor bugünde sırf kızı doktora götüreceğim diye bıraktı lüftedip )
Hadi hazır araba varken kardeşimede gidelim dedim Anneme ( hazır yeğenlerde öğretmenleri hasta diye okula gitmemişken )
Zaten hastaneden geç çıkmışız birde biz kardeşime vardıktan 1 saat sonra müjde veriyor annem yemeğe gelecek diye.
Hee işleri hallettim tabiki ama biliyor emrivakiden nefret ettiğimi yinede her defasında aynısını yapıyor
Sinir olduğumu bildiğinden de anasının yanında daha bir yakın davranıyor sırf o gittiğinde ağzımı açmıyayım diye bunların canı çıkar huyu çıkmaz
Biz onlar dışardayken arayıp aniden bak şu kişi geliyor gel diye çağırsak anında dışarda olduğumu bilmiyormusun niye ertelemedin diye söylenirler
Benimkide daha yeni anahtar taşımaya başladı yoksa elli kere arar çağırırdı bir yere gittiğimde ( hepde aksilik ben bir yere gidince evde birşeyini unuturdu ) şimdi arabanın anahtarnın üzerinde ev anahtarıda varda rahat veriyor tabi araba bende değilse

kız niye çikolataya saldırıyorsun sen bakayım
Otur yamacımıza sohbetimizi edelim ne depresyon kalır ne birşey
Yine şükür artı görmemişsin
Bak 7li hanelere az kalmış be gülüm e olur kendine kötülük yapma daha fazla ve aramıza dön

Bağımlılık yaratıyoruz
Çok şükür fazla artı görmemişsin ve inanıyorum az sıkarsan onlarda anında gider
Sende dön artık aramıza ki birlikte kurtulalım şu kilolardan

Aman yaptıklarından fazla kaçırma ( hiç yeme diyemiyorum çünkü göz hakkı denen bir şey var
İnşallah sende haftasonunu hasarsız atlatırsın
Sanada güzel bir haftasonu diliyorum

ben size anlatmayı unuttuuuuuuum. benim bir kot pantolonum vardı. üni zamanında almıştım ama çok seviyordum. bacağımın teki dahi girmeyi beceremiyordu. bir yıl olmadı bir arkadaşa verdim bana olacak zamana kadar sende kalsın o zaman acımam alırım demiştim. bu gün o arkadaşın evindeydim. şu pantolonu bi versene bakim dedim. anaaaam bacaklarım girdi yetmedi totomda büyük ölçüde sığdı pantolona. nasıl mutlu oldum anlatamam. ha gayret gülay az kaldı dedim. 75 ken içine girebiliyordum ben onun. neden yeniden olmasın ki. çok uğraşacam ve başaracam. bu kez kararlıyım

aslında bana yaradı bu küslük. şimdi it gibi pişman belli dilayı kullanıyo yanaşmak için. ama ben ders çalışıyom diye çeklidim misafir odasına ohhhh biraz ders biraz kk takılıyom

süpersin canım maşallah
Ben inanıyorum sen çok kısa bir süre sonra o pantolona rahat rahat gireceksin aynen devam

aslında bana yaradı bu küslük. şimdi it gibi pişman belli dilayı kullanıyo yanaşmak için. ama ben ders çalışıyom diye çeklidim misafir odasına ohhhh biraz ders biraz kk takılıyom

o zaman naz yapmaya devam
Arada erkeklerin burnunu sürtmek farz yoksa fazla havalanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…