- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
slm kizlar nasilsiniz. benim canim cok sıkkın. kocisle atistik. sabah kahvaltimi aheste aheste yaparken iki arkadas farkli yerlerden ayni anda sana kahve icmeye geliyoz diye aradilar. ben tabi motora bagladim evi topla supur bir tek mutfak kaldi ama mutfakta tepesine kadar bulasik. ama masayi toplamayi basardim. sonra kizlar geldiler kahvemizi ictik beraberce hem cocuklari aldik okulda hmde yuruyus yaptik bir saat. donustede arkadas gel bizde cay icelim usuduk dedi. kadinin yarin misafirleri var ve alisveris yammamis. cay faslindan sonra hadi sen alisverisi yap ben cocuklara goz kulak lurum dedim gonderdim. saat ucbucuk bu arada. esim cuzdanini evde unutmus geliyorum deddi. ben evde degilim daha dedim tabi biraz sinirlendigini de farkettim. arkadas eve gelirgelmez ben de eve geldim ki iki evin arasi bes yuz mt ancak. anam adam bir sinirli vay efendim ev boyle daginik sen nerdesin gece bir yarisi oldu falan saydirdi. gitti geri. bende hiiiic uzerime alinmadim devam ettim oturmaya annemlerle falan nette gorustum. sonra toparladim mutfagi yemek yapmYa baslamistimki geldi benimki. iste sen sofrayi bile birakmistin mutfak berbatti falan yine saymaya basladi. bende icimden kndime saymaya basladim. okumazsan para kazanmazsan iste boyle essek niyetine kullanirlar seni falan. cok kizdim. ona sesimi cikarmadim. simdi tiriplesiyom. ayyyyy simdi telde konusuyo adam yatili misafir davet ediyo. deli olacam sinav ustu. bu adam heo yapiyo bunu. icimi yajnardag gibi hissediyom su an yaaaaa
sıkma canını güzelim bunların çoğu aynı ince fikir ince düşünce denen bir şey yok kendileri sütten çıkmış ak kaşık bize b.k atarlar.. saçını süpürge etsen yararnamazsın bizlere uzaktan akıl vermek kolayda diloşu biraz büyütünce bi işe gir derim ekonomik gücün olunca psikolojinde başka oluyo inan haaaaaa ben evlendim evleneli çalışıyorum da kıymet bilen mi var yok ama senin kafan biraz rahat oluyo en azından... sıkma hiç canını ben bi anlatsam roman olurrrr çok konuşmıyayım :)
başlangıç : 84.5
geçen hafta: 82.9
bu hafta : 82.7
giden :0,2
hedef :70
kızlaaar ben dıyet yapmadım
depresif kötü bır dönemdeyım hersey üstüme gelıo bende cıkolatayla saldırıyorum herşeye..
kız ne çikolatası o... olmaz öyle şey bak şimdi eksidesin ama toparlamazsan sonuç kaçınılmaz...
Herkese merhaba diyorum 2 haftadır ara verdim buraya yazmaya ama aklım hep burdayd ı herkese bol eksili haftalar diliyorum ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum
Başlangıç 88.4
Geçen hafta 87.4
Bu hafta 87.9
Gelen + 500
Yatılı gezmeye gittim orda çok yedim ama az hasarla atlattim buna şükür
hadi bakalım 2 hafta +500 çabucak toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz bu +500 ü paramparça ediyoruz
Merhabalar canlarım.
Anca işim bitti.uzandım biraz.
Yeğenim yolda geliyor.çayı demledim.ama çayın yanına yaptıklarımı yazmıyım canınız çekmesin.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçen hafta:80
Bu hafta:79.8
Giden:200 gr.
Spor:yok
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum canlarım.
aman canım çok kaçırmadan azar azar ye yaptıklarından bak 70 leri ucundanda olsa görmüşsün dikkat et
ben size anlatmayı unuttuuuuuuum. benim bir kot pantolonum vardı. üni zamanında almıştım ama çok seviyordum. bacağımın teki dahi girmeyi beceremiyordu. bir yıl olmadı bir arkadaşa verdim bana olacak zamana kadar sende kalsın o zaman acımam alırım demiştim. bu gün o arkadaşın evindeydim. şu pantolonu bi versene bakim dedim. anaaaam bacaklarım girdi yetmedi totomda büyük ölçüde sığdı pantolona. nasıl mutlu oldum anlatamam . ha gayret gülay az kaldı dedim. 75 ken içine girebiliyordum ben onun. neden yeniden olmasın ki. çok uğraşacam ve başaracam. bu kez kararlıyım
heheheee benimde 75 ken giydiğim bir kotum 1 aydır gardrobun en ön gözünde bekliyor beni az kaldı canım ha gayret girecez o kotların içine hayatın üstesinden geliyoruz bunumu başaramıycaz ben inanıyorum...