80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıkma canını güzelim bunların çoğu aynı ince fikir ince düşünce denen bir şey yok kendileri sütten çıkmış ak kaşık bize b.k atarlar.. saçını süpürge etsen yararnamazsın bizlere uzaktan akıl vermek kolayda diloşu biraz büyütünce bi işe gir derim ekonomik gücün olunca psikolojinde başka oluyo inan haaaaaa ben evlendim evleneli çalışıyorum da kıymet bilen mi var yok ama senin kafan biraz rahat oluyo en azından... sıkma hiç canını ben bi anlatsam roman olurrrr çok konuşmıyayım :)

kız ne çikolatası o... olmaz öyle şey bak şimdi eksidesin ama toparlamazsan sonuç kaçınılmaz...

hadi bakalım 2 hafta +500 çabucak toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz bu +500 ü paramparça ediyoruz

aman canım çok kaçırmadan azar azar ye yaptıklarından bak 70 leri ucundanda olsa görmüşsün dikkat et

heheheee benimde 75 ken giydiğim bir kotum 1 aydır gardrobun en ön gözünde bekliyor beni az kaldı canım ha gayret girecez o kotların içine hayatın üstesinden geliyoruz bunumu başaramıycaz ben inanıyorum...

günaydın kızlar tabi hafta sonu kimsecikler yok
ben işteyim malum cumartesi kış dönemine girdik ama şu mobilya festivali varya o yüzden illa bi kuru kalabalık oluyo insanlar merakından geliyor yine geliyoo...
bu arada ben bu sabahhh 83 ü gördüm evvelsi günde görmüştüm ama cuma ne olduysa artık anlamadım bide şu sık tartılma huyumdan vazgeçsem offf offff

Günaydın can dostlar

Hepinize güzel bir hafta sonu dilerim

@esinturgay Basit karbonhidratlar kaçamağı tetikliyor bitanem bundan sonra dikkat etmeye çalış kuzum. dvit e başlamana çok sevindim inan bana kilo vermen hızlanacak cnm:)

oynakbasi34 , Tebrikler cecom 700 gr süper cnM amacımız zaten az ve öz olması bu sefer olacak cecom emin adımlarla yaza kadar çok güzel vereceksin sonra ver elini umre

güzel duaların için çok teşekkürler kuzum bizlere ettiğin duaların kat be katını rabbim nasip etsin sana sevgili adaşım

Doktor insaflıymış cecom Kayınvaliden maşallah yani sanki çok uzakta oturuyor gibi yeni teşrif etmiş nasıl torun sevgisi var çözemedim
Yine de maşallahın var cecom kısa zamanda hazırlanmışsın

Sevgili oymakbaşım ve adaşım senden bir ricam var kuzum liste yapmadan önce menü paylaşanların listesini yaparmısın bitanem
ona göre liste yapalım benim takımdaki yaramazlar dahil düzenli menü paylaşan paylaşmayan belli olsun kuzum

askrhpozitif bitanem hem tartı değişikliğinden hem de kızların dediği gibi seyahat esnasındaki şişlikten olabilir cnm

tinkerbell0 , 500 gr harika gitmiş mavişim tebrik ederim ah bir de spor olsa var ya
mavişim sık tartılmak yok bitanemm

CLeOpaTRa slm canım hoşgeldin aramıza allah bağışlasın bebişini emzirmenin avantajı da var önerilerimizi dikkate alırsan eminim kısa sürede fazlalıklarından kurtulacaksın cnm

uyguladığın herhangi bir diyet var mı bilmiyorum fakat kalıcı ve sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorsan önerebileceğim tek beslenme şekli karataydır

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/emziren-anneler

bu linklere bir göz atarsan çok faydasını göreceğine eminim cnm

alyagsu , 400 gr az olurmu kuzum tebrik ederim sabit kalmaktan artı çıkmaktan iyidir trombolini bıraktın sanırım tatlım

bitanem ilk menünden başlayalım istersen darılmaca yok ama karatay yapsan da yapmasan da mümkün olduğunca araları kaldırmaya çalış ki leptin hormonunu çalıştırıp depodaki yağları yakabilsin:)
salatalık ve domates mevsimi geçti bunun yerine kahvaltına turp havuç ve bol yeşillik ekleyebilirsin yeşillik sütünün artmasına da yardımcı olur:)
zeytinden lütfen korkma 20 ye kadar zeytin ev yapımı ise tüketebilirsin cnm linkleri incelersen daha iyi anlayacaksın
ekmeğe şimdilik birşey demiyorum 5 ad kuru kayısı yerine 3 tane kahvaltına eklersen hem tatlı krizlerini önlemiş olursun hem de daha geç acıkırsın cnm

akşamları mümkün olduğunca meyve yememeye çalış meyveni sabah kahvaltı sonrası 1 ad olmak üzere ya da ara ihtiyacı duyarsan yanında biraz yoğurt veya sütle tüketebilirisn bitanem:)
special light diet işlenmiş her tür ürüne karşı olduğum için akşamları daha sağlıklı bir öğün öneririm cnm

beyazcann , geçmiş olsun meleğim üşüttünmü yoksa sen de

ra_punzel ooo kaçak nerelerdesin bakim sen hayır olsun inş yardımcı olabileceğimiz birşey var mı kuzum
ne güzel verdin ne olur hemen geri gelmesin çikolata sorununu çözecekse ye diyeceğim ama sana mutsuzluk olarak geri dönecek bitanem

N nurefsani bir kaçağımız daha yuvaya dönmüş hoşgeldin cnmm hem gezmenin hem buradan ayrı kalmanın bedeli 500 gr olmuş malesef sağlık olsun cnm yine verirsin elbette

Eddoras , Yeğenine kavuştun desene kuzum inşallah o yaptıklarından abartmadan tadına bakmışsındır bitanem :) tbrkler 200 gr gitmiş

iyi tatiller cnm

aslında bana yaradı bu küslük. şimdi it gibi pişman belli dilayı kullanıyo yanaşmak için. ama ben ders çalışıyom diye çeklidim misafir odasına ohhhh biraz ders biraz kk takılıyom
Fırsatı iyi değerlendirmişsin cnm elleme hatasını anlasın biraz

ahhh canım benim sakın üzülme nedense arada böyle ara gazları tutuyor.öyle şeyler düşünüpte sakın üzme kendini.sen her halukarda değerlisin.benim için evini çeviren ne şekilde olursa olsun eli öpülesi kadın başka şekilde de değerlendirmem.
günaydın canımmm .sık tartılma sinir bozucu.çünkü biz kadınların bedeninde gram değişikliği daha fazla oluyor.ahh hormonlarr ahhhh :) üzülme sen canım.

günaydınlar canım benim trambolini bırakmadım .ama üzerinde fazla zaman geçiremiyorum.onun yerine ip atlamayı ekledim.iş yerinde ara buldukça 100 er kez zıplıyorum..sabahlarıda trambolinde zıplıyorum..

Bende tüm fıstıklarıma güzel bir hafta sonu dilerim.ben bugün yarım gün çalışıyorum.eve gidip tüm haftanın yemeklerini hazırlayacağım ve bir sürü iş..hafta sonları giremiyorum kusura bakmayın.ama diğer günlerin hepsinde burdayım.

menümü paylaşayım (dün)
sabah müsli ve yeşilçay 2 adet bebe bisküvi (regl dönemindeyim bu bastırıyor tatlı krizimi) yarım muz
öğlen 4 köfte ve salata-ayran
akşam az kuru fasülye bulgur pilavı ve yoğurt
1,5 lt su
sabah 250 öğlen 100
akşam 100 zıplama
2 km yürüyüş

Selam kizlar dun doktora gittim çok şükür iyiymis gerçi içimi rahatlatmadi ama kalbi atiyor dedi sanki bebeğe bakarken bi sorun varmis gibi surat ifadesi bi tuhafti ama bana bisey demedi tabi bu haftalarda bebek hissedilmezmis oyle söyledi 2 hafta dir hissediyorum ben orasi ayri

slm kizlardunki menu bildirimimi yaoamadim ama hemen simdi yapiyim 73.6 hala ayni veremedim bu hafta ya bugunki menum kahvaltim oglen bi kase mercimek corbasi ve bi kase yogurt aksam haslanmis gogus ve salata haftaya kadar cok dikkat etmem lazimmmmm

merhaba kızlar .. bu hafta gram gitmedi benden ama hakettim.... biliyorum...kaç gündür tatlı krizine giriyorum ama görseniz acırsınız halime dün gece kalkıp evdeki tek malzeme pirinç unu bulunca azcık şekerle muhallebi yaptım yedim yemesem ölecektim kızlar pişman mıyım hayır değilim:) yedim mutluyum napayım....

ya aslında bi tuhaflık var farkındayım, birden bire geliyo tatlı krizi..elim ayağım titriyor çıldırıyorum çikolatadan tatlıdan bi deniz olsa kendimi oraya atsam o kadar yani... kriz geldikçe yemeyim diye leslie açıp yürüyorum bir kaç mil... ama sonra bi ara yine aklıma geliyor allaaaaaaaaaah deliriyorum işte o an ( geçen akşam da çikolata yedim aynı çılgınlıkla

bu arada tahlil sonuçlarımı paylaşayım kan tahlillerimde pıhtı sorunu olmuş ondan kan sayımı yapılamamış yani demirim ne durumda bilemiyorum ama şüphelendim yine kansız kaldıysam bu üşümeler ve ani şeker krizleri ondan olabilir sanıyorum. b12de 400 çıktı ,glukoz 117 çıktı bu canımı sıkıyor işteve insülin 18 . offfff...Allahtan diğerleri kolestrol trigiliserid falan onlar hep güzel. Yine de tekrar kan verip kan sayımı yaptırmam gerek.
umuyorum önümüzdeki haftalar bol eksili olur benim ve hepimiz için... Böyle oldukça mutsuz oluyorum ve geriliyorum...depresif haller beni çekiyor...

Herkese mutlu haftasonları olsun menümü de yazayım hemen;
sabah kahvaltı 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara 1 armut 1 çay bardağı süt
öğlen yok..
ara yok..
akşam lahana sarması tarhana çorbası salata planlıyorum:) ama keşke eşim erken gelse de dışarı çıksak biraz havam değişir...

çok konuştum ne demek gülüm elbette anlatacan dinleyesez
bu sabah acayip mutlu oldum 78 leri gördüm
çok sık tartılmak stres yapıyomuş o da kortizon üz
retimi ile daha çok kilo aldırıyomuş canım

slm kızlaaar ben bu gün ev alışveriş derken akşam ettim. ama kazasız bir gündü mutluyum.
sabah: 1,5 haşlanmış yumurta ve yarım bağ tere ile kk
ara: aralıklarla 2 fincan kahve, 2 bardak kefir
akşam: 1 servis kaşığı domatesli bulgur pilavı, 3 serviskaşığı kadar musakka, birsürü birsürü mercimek salatası (tabi mısırsız)

Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Bugün ancak fırsat ulabildim gelmek için
Sabah kahvaltıdan sonra hesapta mutfağımı temizleyecektim ama kendimi kuaföre attım
Bayadır ihmal etmiştim ve çok iyi geldi
Döndüğümde bir baktım eşimde sarılmış yorgana salonda yatıyor sonunda oda yamuldu
Hemen ona ilk müdahaleyi yaptım sonrada eşimin halasına gittim çocuklarla çaya
Aslında eşimle gidecektik eniştesinin uydusunda kanal ayarlanması gerekiyor diye ( hep bana ayarlatır yakaladıkça ama bu kez telefon açıp gelirmisiniz demiş ) oda hali olmayınca bizi gönderdi
Yaklaşık iki saat evvel geldim ve tabi kocacığımla ilgilemekten ancak gelebildim

İnşallah herkesin haftasonu çok güzel geçer

Bak ödemmiş işte eminim önümüzdeki cumada 82 kgyu göreceksin pes etmek yok
Bu arada sana kolay gelsin çok zor iş valla üstelik dediğin gibi sırf meraktan gelen insanlarla uğraşınca

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim adaşım
Tabiki seve seve takip ederim menüleri malum hastalıktan dolayı takip edemedim bu ara ama yarından itiaren söz yine düzenli olarak takip ederim herkesi

Hadi gözün aydın canım inşallah bir daha öyle bir tedirginlik yaşamazsın ....Aminnnnnn
Aklına kötü şeyler getirme güzelim Allah korusunn
İyi düşün iyi olsun

Pes etmek yok eminim haftaya 72li rakamları rahat görüsün
Biraz daha dikkat ve her gün menü paylaşımı yap ki varsa senin gözünden kaçan birşey biz fark edip uyaralım seni

Canım şükür tahlillerinde çok fazla kötü rakamlar çıkmamış
Eminim biraz daha dikkatli beslenirsen o rakamlar çok daha güzel olacaktır
Birde şu tatlı krizlerin emin ol beslenmede eksik var diye kendi adıma karatayın çok az dışına çıkacak gibi olunca içimdeki aç kurt ortaya çıkıyor ama şükür uzun zamandır elim ayağım titremiyor ani açlık krizleride yaşamıyorum şükür
Mesela bugün öğlen ve ara yapmamışsın ve o yüzden bence elin ayağın titremiştir ama eğer çok zengin bir kahvaltı etseydin hiç açlık hissetmeden, krize girmeden akşamı yapardın sorunsuz
Armuttada maalesef baya şeker var ve tatlı krizlerimizide tetikleyebilir tarçın serpip yediğinde dahamı masum olur emin değilim ama ben genel olarak şeker oranı fazla yüksek meyvelerde uzak duruyorum

Kızlarrrrrrrr ama nerelere kayboldunuz siz yaaa

İki sohbet ederiz diye düşündüm ama kimsecikler yokkkkk

Bu arada aklımdayken yazayım

Yarın sabah kahvaltıdan sonra az iş yapıp öğlene doğru Amcamlara gideceğiz oturmaya
Yani büyük ihtimal ancak akşam geç saatte girebilirim hani merak etmeyin

Eşimde inşallah yarın sabah kendini daha iyi hissederde kıvırmaz gelmemek için ( sağ olsun çok kötü olursam siz gidin ben kalırım diyor ama bu seferde aklım onda kalacak gitmesemde amcamlar kırılacak
Adamcağıza ilaç verdim deminden beri uyuyor belki biraz kendine gelir

sağolun yaa iyi ki varsınız :)

26 yasında hala ne ayrı bı sehırde duzen kurur ne de evlenırsen ıste boyle annenın evınde kalıyorsun evın hanımı o kuralları o koyuyor artık agır gelıyor galıba.. kardes baba hepsının ayrı hallerı bıde bı sure tek yasayıp donunce artık bunye kaldırmıyor galıba.. yalnızlık alıskanlık yaıyor galıba ozluyordum uzaktayken aklım kalıyordu ama huzurluydum..

öte yandan bırı cıktı karsıma henuz mantıgımla karsılıyorum bu durumu duygular cok fazla yok... evlenıp ayrılmıs cocukları var :/ ama oyle boyle ılgılenmıyor herseyı bana gore ayarlıyor fln hıc etkılenmedım bu durumdan desem yalan olur ama dusununce ımkansız.. evlenıp ayrılmıs bırı elbette olabılır bende anlasamayıp ayrıla bılrım vs.. ama bı baskasının cocuklarının sorumlulugunu alamam ve onlara olması gerektıgı gıbı davranamam .. annesı ıle onlar baska sehırde ama yınede varlıkları huzursuz edebılır benjı. yanı ılerısını dusunuyorum ufak seylerr bıle dusunduru benı benım cocuguma bole dıo ondan olan cocuga bolemı dıye takarım ben ayrıntılara çok takan bırıım.. sorun ederım. henuz duygular yokken mudahale edıyorum ıstemıyorum olamaz ımkanı yok bunlar benım ıcın sorun dıyorum ama o ısrarla asık oldugunu cok sevdıgını soyluyor sen sevme onada kabul dıyo oyle olurmu ılıskı dedıgın karsılıklı olur bırı sureklı verıp bırı alan olmaz dıyorum senın kadar bende asık olup fedakarlık yapmam gerek aksı halde sen somurulmus bende buna ımkan saglamıs oluyorum hos degıl dıyorum dınlemıyor..

cok sosyalım bınlerce ınsan tanıdım ama 7 yıldır hayatıma kımseyı kabul etmedım aslında yalnızlıga bır yandan alıstım bır yandanda ılerdekı yalnızlıktan korkuyorum ve bebek olsun hayatımda ıstıyorum ama bısıler hıssetmek de ıstıyorum ...

sevdıgım bı sehırde degılım cevrem okudugum sehırde kaldı.. bunalım bunalım oldum yanı

Canım gerçektende bunalmakta haklısın
Yaşadığın şeyler gerçekten insanın kafasını karıştırabilir ama Allahtan mantıklı bir kızsın
Tabiki boşanmakda doğal ama ben özellikle çocuklu insanların 10 kere daha düşünmeleri gerekir çünkü olan hep çocuklara oluyor maalesef Ana baba ayrı şehirlerde diyorsun bu çocuklar babalarını özleyecek hatta belkide kıskanacaklar ( sen kabul edip onları bağrına bassan bile adı üzerinde çocuk çok farkli bir hayal alemine dalıp seni kaçırmayada çalışabilirler heee tam tersi seni çok çok sevebilirlerde ama her an tetikte olmak zorunda olacaksın onlarla bir aradayken )
Annem hep der kendi evladına sıkıldığında bir git başımdan diyebilirsin hatta çok sinirlendiğinde ona dayanamayıp vurabilirsinde ( tabi şiddete karşıyız ) ama çok sevsende işin içinde üveylik olunca çocuklar psikolojik olarak kendi evladına olsa yapmaz diyebilirler

TAmam yüreği güzel birisin ondan şüphemiz yok ama daha 26 yaşındasın ( bakma ben erken evlendim ama kızlarımın beklemesini tercih ederim )
Hani çok fazla mesuliyeti olan bir evlilik olur şayet evet dersen Bizim evlatlarımız bile Rabbimden emanet ve iyi davranmak zorundayız sonuçta fakat ona bile kötü davranınca günaha girdiğimizi düşünüyorsak eşinin evladına çok çok daha dikkatli olmak zorundasın, git öte demek bile bana göre günah olur sonuçta öksüz sayılıyorlar

CAnım tamam çok seviyorum diyebilir ama ben biraz cins düşünürüm o konudada evet seviyor amenna ama bir erkek her konuda taviz veriyorsa, karşı tarafı etkilemek adınada olsa herşeyi kadının eline teslim ediyorsa ben maalesef karakterinin ve özgüveninin eksik olduğunu düşünürüm
Bana göre bir erkek her anlamda kol kanat germeli ama ilk önce çocuklarına ( onlardan başka bir şehirde yaşaması bile bana göre çok yanlış ) planlayıcı ve her türlü kararı mantıklı bir şekilde verebilmeli
Af edersin popişi sıkıştığında aşkım sen bilirsin diye sana mı devredecek sıkıntıları

Ne olur beni mazur gör sen duygularım yok dediğin için bu kadar rahat yazdım içimden gelenleri
ASlında daha sayfalarca yazabilirim bu konuda ama canını sıkmak istemedim

Şükür ben yaşamadım ( Rabbim kimseyede yaşatmasın ...Aminnn ) ama maalesef eşimin bir arkadaşı aynı şeyleri yaşadı eşiyle tek evladı varken boşandı ve adam ( arkadaşımız ) ilk başlarda yanlızlığın tadını çıkartırken bir ara aşık oldu hatta bayanla bende tanıştım dünya tatlısı bir kızdı ama hayat tecrübesi yoktu ve devamlı ben evladına Annelik yaparım diyip durdu onada ozaman dedim onun Annesi olamazsın asla ancak arkadaşı yada ablası olabilirsin diye çocuk tabi kadını istemedi sonuçta Annesiyle Babasının barışma hayalini kuruyormuş Çocuk babasıyla görüşmeyi red etti hatta uzun süre ne yaptıysak istemedi. Arkadaşda bir yandan yeni hayatını sürdürürken bir yandan oğluna sadece para gönderdi hani maddi acıdan sıkıntı yaşamasın diye
Çocuğun nasıl bir psikolojisi bozulduysa çocuk hap kullanmaya başlamış ş

Şimdi eşime hep diyorum o Babası ( eşimin arkadaşı ) bunun vebalini çekecek sonuçta başka birinin peşine koşarken farkında olmadanda olsa evladını ihmal etti kadından ayrılıp bir kaç sene sonra başkasıyla evlendi ama hala ne çocuğu o durumdan kurtarabilmiş nede o konuda vicdanını rahatlatabiliyor
Eşide dünya tatlısı ama emin ol ne zaman oğlundan konu açılsa huzursuzluk yaşıyorlar ki kadınında ilk eşinden 14 yaşında kızı var ( eşimin arkadaşı sırf kadını etkilemek için aşkından karısının kızını yanına almayı istiyor ama kendi oğlu ne alemde belli değil eşinin yüzünede dedim tamam senin evladınada sahip olsun ama önce kendi evladını kurtarsın diye )

Dallas gibi olaylar anlayacağın ki eminim ne Anneciğin nede Babacığın senin böyle sıkıntıların oluşabileceği bir yuva kurmanı hayal etmemişlerdir

Hazır duyguların yokken bencede uzaklaşman daha iyi olur tabi yine karar senin sonuçta cahil bir kız değilsin
Birde haddimi aştıysam affola senin sonradan pişman olup üzülmeni asla istemem

allah sana hayırlı olanı versin canım.

gerçekden yaşın daha çok genç,26 yaş başka bir çocuğa annelik yada ablalık yapmak için çok genç gerçekden..zaten sevgi yok diyorsun.karşındaki sevdiğini söylüyor ama senin duygularınında karşılklı olması lazım böyle büyük bir yükün altına girmek için..
cecom çok güzl yazmış.her yazdığına katılıyorum canım.inan kend çocuğumuza bile bazen tahammul edemeyip kızıp sert çıkıyoruz.ve öz anesi olamıza rağmen bize çok kızıyorlar.tabii bizde vicdan yapıyoruz sonradan ama sonuçta kendi çocuğun bii süre sonra unutır..tabii sen en güzelini bilirsin ama ne kadar annenin yanındada olsa çocuk çocukdur,ve babanın sorumluluğu büyük..sen bunları kaldırailecekmisin iyice düşün canım..
yaşın çok genç ,o yüzden sıkıntı olur gibi geldi canım..

İyi pazarlar şekerler daisycim tatlı krizlerin varsa omega 3 kullanmanı tavsiye ederim cnm

rapunzel adaşım ve meleğim öyle güzel açıklamışlar ki hakkında hayırlısı olsun bitanem bu hayat senin hayatın nasıl olmasını istediğine sen karar vereceksin bitanem

Ayyüzlüm 78 ne zaman oldun sen helalll olsun kuzummm

Adaşım kendini iyi hissedersen yap tatlım menü takibini zamanın olursa

Meleğim bu aralar çok durgun görüyorum senisadece can sıkıntısıdır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…