80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 26 yaş geç bir yaş değil senin böyle bir karara imza atman çok yanlış olur. ha bunu sevmiyorum diyorsun diye söylüyorum. karşına elbette isteyebileceğin sevebileceğin kimseler çıkacak sıkılıp acele kararlar alma sakın. unutma ki şu anda baba evinde prensessin ama evlenince köle olacan. ha adam sadece senin gözünü boyamaya çalışıyor sakın bunlara aldanma evlenince böyle bir dünya yok. direk senin ekseninden çıkıp kendi eksenlerine yol alıyolar. ayyy ağır mı oldu söylediklerim. ama bunları aşkından ölüp biten biriyle evlenmiş ben söylüyom düşün gerisini.
tartı nihayet yüzüme güldü canım. 78 li rakamları gördüm şükür. şimdi daha da ineceği zamanı iple çekiyom. sanırım ufaktan kırdım direnci.

sana yüzde yüz katılıyorum canım..
evlilik eşittir hatından ödün vermek..çok iyi düşünmek lazım bu ağır ve zor kararı verirken..ayy bizde bekarları korkutucaz ama genelde öyle oluyor bu işler.evlenmeden önce kıymet verip iş bitince hiç değer göreremek sadece işve iş veren ilişkisi içine girmek kocayla..biz işçi onlar iş veren. ..

öyleyim canım benim..

çıkamıyorum bu durumdan napıcamı bilmiyorum.çokçaresiz hissediyorum kendimi...

haklısın canım.. bu dereyı gecme cabaları dedım ona da nasıl uzaklastırım vazgecsın bılmıyorum. bazrnde korkuyorum hanı su saplantı halıne getırıp kadına kafayı takanlar felan.. ayyy ders calısıyorum mesgulum felan dıe uzak tutarım hehalde sogur cok gorusmuyorum ama tlf dan sureklı arıyor konusmak ıstemesemde kapatmıyor durumu dusundugumu anlatmadan once tabı bızım hakkımız yok artık sevemeyız evlendık bı hata yaptık onu hatırlatıp dur felan dıyordu.bende boyle ters konusup ıncıtmek ıstemem kımseyı ama soyledım sımdı evet dedım uygun bulmadım cocukların ve eskı esın var neden sıkıntısız bı yasam varken bunu seceyım kı asık olanın gozu gormez vs bende bu durumlarda yok hepsını goruyorum dedım. bu seferde ıkna etmeye calısıyor

çok teşekkür ederim cecom yoruma kapatsam olayı buraya yazmazdım zaten rahat olabılırsınız. bende aynen senın dusundugun gıbı dusunuyorum onada bunu acıklamaya calısıyorum ama sonra bı ara haksızlık mı yapıyorum dıyorum vıcdan oldu galıba dedım ya hanı hep o fedakarlık yapıo ben kılımı bıle kıpırdatmıyorum onu ıcın gerı ona haksızlık yaptıgımı dusundurtuyor bu durum.. oda bunu saglamaya calısıyor belkıde psıkolojık bı savası nasıl kazanacagını bılııyorda ona gore davranıyor ERKEK MILLETI HERŞEY BEKLENIR

tlf konusmalarınıda onu dınlemeyıde acıklamasız kesmek zorunda kalacagım cunku hep ıkna etme cabasında ben hep acıklama savunma durumjuna gırıyorum sonra ıste acaba onyargılarımın mı eserı hıc sans tanımıyorum haksızlıkmı edıyoruma donup olay yıne basladıgı noktaya varıyor.

madem acıklayamıyorum. acıklamayıp kacmak tek yol..

asık olmadan bırıyle evleneceksem en azından mantıgıma fazlasıyla uymalı ve sartlar cok ıyı olmalı..

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]113,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%0,61[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]4,8[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 km yürüyüş
300 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]%0,47[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]14,7[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. [/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. [/TD]
[TD]pofuuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]73,6(2 hafta önce)[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]82(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. [/TD]
[TD]Nurefsani[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]87,5(iki hafta önce)[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%+0,23[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]24,3[/TD]
[TD]%+1,15[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

İyi akşamlar şekerlerr

tartı nihayet yüzüme güldü canım. 78 li rakamları gördüm şükür. şimdi daha da ineceği zamanı iple çekiyom. sanırım ufaktan kırdım direnci.

nihayet bitanemmm tbrk ederimm

öyleyim canım benim..
çıkamıyorum bu durumdan napıcamı bilmiyorum.çokçaresiz hissediyorum kendimi...

Meleğim yine kaynınlar mı üzdü yoksa seni ne olur sıkma kendini cnm benim sen kendini içine kapatınca değişen birşey oluyor mu rabbim büyük sabret kuzum

Kadın erkek eşit değildir. Kadın şahane bir şeydir.
Licia Ronzulli Avrupa parlemantosunda

Kesinlikle katılıyorum rapucummm
Diğer konudaki düşüncelerin gayet mantıklı en güzeli hiç görüşmemek tatlım

Selam canlar dun en son yazdıktan sonra taaa aksam 17 ye kadar öldüm açlıktan resmen hele wc allahım dedim yapıcam altıma galiba kac müşteri baktım bilmiyorum bile. Bugün instagramda 21 kacamaksiz gün sözü vermisler bende katıldım. Kahvaltı yaptıktan sonra kızı dışarı çıkardım 2 saat ayaktaydim1 saati bbilfiil yürüdüm gelelim menülere
Dün
sabah Karatay kahvaltım
Aksam annemdeydim neler neler vardi sofrada bi bilseniz ama ben iki kaşık taze fasulye bir parca tavuk bir kase cacik ve bol acı çiğ köfte 5 tene yedim sonra 50 dk yürüyü
Bugün
Sabah kkk saat11 de
Akşam mercimek çorbası
Pırasa böreği tabi unsuz
Yoğurt ve piyaz
Veee ben iki öğün yemeye başlıyorum

menümude yaziyim
sabah soğanlı yumurta
3 ceviz
6 zeytin
Peynir
akşam
mercimek yemeği
ayran
2 lt şu
Spor yok bol ev işi
çocuk arkasından kosturmaca
bu arada oğlum hasta oyüzden çok giremiyorum herkese kolay gelsin

Sweetcim bi onceki alıntina cevabi burdan yazıyorum canım tam spora başlıyorum dedigimde cok cok kötü belimi incittim ya şimdi resmen korkuyorum canım ya çünkü n ufak bi ters harekette kirilacakmis gibi acıyor basıyorum çığlığı işyerinde bile sence sadece yürüyüş yada leslie ile olurmu buiş aaslında mekik istiyorum gobegim var çünkü.

Yürüyüş tüm kasları çalıştıran en güzel spor bitanemm sadece yürüyüş yeterli yeter ki tempolu ve en az 45 dk olsun belin bu haldeyken başka spor yapman ızdırabını artırır skaın mekik filan çekme

C

Çok sağol canım suan cekemem zaten bi emar cektireyim sonra belimi güçlendirecek bi kaç hareket buldum onları yapıcam. Bu haftada inşallah yürüyüş eklemeyi istiyorum.

Çok sağol canım suan cekemem zaten bi emar cektireyim sonra belimi güçlendirecek bi kaç hareket buldum onları yapıcam. Bu haftada inşallah yürüyüş eklemeyi istiyorum.

Mr çektir tabiki mavişim ama mr a randevu al çektir sonucuna baktır hakikaten uzun sürüyor çektirene dek ılık zeytinyağında aspirin eritip ağrıyan bölgene sür cnm ağrıyı biraz olsun azaltıp rahatlatıyor

Bel ağrısı sen de her zaman oluyorsa eve barfiks al ve arada sallan bitanem bu sallanmka omurları açarak rahatlatıyor ben aldım ve hakikaten rahatladım tavsiye ederim cnm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Eşim dün gece iyice hasta oldu ve sabaha kadar uyumadı tabi bende baya geç yattım onunla ilgilenirken
Sabah geç uyandık ve kahvaltı ettikten sonra direk hazırlanmaya başladım Amcamlara gideceğimiz için
Saat 1 gibi yola çıktık ve 1 saat yol sürdü zaten trafikte olunca
Aslında eşimde gelecekti hesapta ama kendini kötü hissettiği için evde kaldı
Son anda iptal etmek olmayıca bizde onsuz gittik tabi aklım evde kaldı ve sık sık arayıp halini sordum

SAğ olsun Amcamlar eşimin gelmediğini görünce çok üzüldüler meğer duvar kağıdı almışlar ve eşime yaptırmaya niyetleri varmış baktık yengem hayal kırıklığına uğradı Annemde hadi biz yapalım kağıdı dedi ( zaten bekarken bütün evi hep Annem ve ben yapardık Babam kaytarmak için Annemi kızdırıp her defasında Camiye kaçtığı için ) Kızkardeşim, eşi, Annem ve ben yaptık ama tek duvarda olsa yorgunluktan geberdik

İki saatte bitirdik ama dördümüzde baya yorulduk tabi Yengem ve Amcam çok memnun oldular ( her nekadar işin ucundan tutmasalarda )
Kuzen yine maşallah 26 yaşında olduğu halde kazeyi büyüttü hiç birşeyin ucundan tutmadan

Neyseki bu faslıda atlattık ve erkenden kaçtık ( saat 8i az geçiyordu )
YOl açık olunca 40 dakikada döndük evimize
Eşim yarın işe gitmeyi düşünmüyordu ama bugün baya bir dinlenince toparlanmış biraz ve işe giderim diyor
Eeee Cumarteside Akraba günü bende olduğu için bende Temizlik operasyona başlıyacağım

Cumaya kadar bitirmem lazımki Cuma günüde oturup ertesi gün için Sarma ve poğçamı rahat rahat yapayım

nasıl oluyum ,canım sıkılıyorcecom..kız nasıl oldu bacakları öksürüğü ne alemde..

Çok şükür çok çok iyi
Öksürük hiç yok denecek kadar az bacaklarının ağrısıda tamamen geçti
TAbi yine Carşamba günü doktor tekrar getir dedi diye kontrole götürüp göğsünü dinleteceğim ne olur ne olmaz

Aynen canım eğer mantık evliliği olacaksada cidden mantıklı biri olmalı ve sana her anlamda çok şey verebilmeli ( sıkıntı hariç )
Dediğin gibi sen ona birşeyleri izah etmeye çalıştıkca o seni ikna etmeye çalışacak ve bu zamanla sana sıkıntı olur çünkü alışkanlık haline gelirse senin sınır koyman çok daha zor olucak
SEn çok akıllı bir kızsın ve zaten nasıl davranman gerektiğini kendin söylüyorsun

Sonradan çok daha fazla üzüleceğine şu anda ilişkiyi kesmen en mantıklısı Allah korusun saplantı haline gelmesin dediğin gibi

Anammmmmmmmmmm birinci olmuşummmmmmmmm
Adaşım ellerine ve emeğine sağlık

Kızların hepsini kutluyorum inşallah bir sonraki hafta çok daha fazla kilolar veririz

menümude yaziyim
sabah soğanlı yumurta
3 ceviz
6 zeytin
Peynir
akşam
mercimek yemeği
ayran
2 lt şu
Spor yok bol ev işi
çocuk arkasından kosturmaca
bu arada oğlum hasta oyüzden çok giremiyorum herkese kolay gelsin

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk toparlanır oğlun
Maalesef salgın var ve herkes hasta birde eve girdiği an herkesi sırayla yatırıp öyle terk ediyor maalesef

çok sevındım hakkımda böyle düşündüğün içiin
hepiniz de iyi ki varsınız :) rahatladım yaa kımseyede söyleyemıyordum ..ohh

çok sevındım hakkımda böyle düşündüğün içiin
hepiniz de iyi ki varsınız :) rahatladım yaa kımseyede söyleyemıyordum ..ohh

Sende iyiki varsın canım benim
Biz burada aile gibi olduk ve cidden başkalarına anlatamadığımız ne varsa burada gönül rahatlığı ile paylaşıp fikir alabiliyoruz ve inan herkesin içinden geldiği gibi yazdığına adım gibi eminim

Ben açıkcası kendimi Annenin yerine koyuyorum ( daha gençim o ayrı ) Kadıncağız ne hayaller kuruyordur seninle ilgili ve eminim bu durumu bilse oda kızım çok iyi düşün der çünkü her Anne kızının hiç sıkıntı yaşamasını istemez her şeyin en güzeline laik görür yavrusunu ( yaş kaç olursa olsu hepimiz analarımızn kuzularıyız sonuçta )

Bak bir örnek daha geldi aklıma
Eşimin hala kızı 28 yaşında, çok hoş ama bir okadarda saf bir kız
Çok sevgi dolu ve ilgi içinde büyüdüğü halde hep ilgiye aç biri ve maalesef bu güne kadar hep erkelerden zarar görmüş O evlenip yuvam olsun diye bakar her ilişkisine ve hepte yanlış insanlara deng gelir
Bu geçen sene biriyle tanışmış adam 34 yaşında ve inanılmaz ilgi gösteriyor buna ( bu adamda dul ve bir oğlu varmış Annesiyle başka bir şehirde yaşıyormuş adamın demesi )
Aynen senin dediğin gibi kızcağıza devamlı ilgi alaka tabi bizimki havalarda uçuyor seviyor seviliyorum diye.
Sen yine mantıklı düşünmüşsün bizim saf hemen Annelik yaparım yok yanımıza alırız falan diye sayıklamaya başlamış ( bizim tabi o ara haberimiz yok )
Bir gün kızkardeşine anlatmış ki o 19 yaşında olduğu halde ablasına ağzına geleni söylemiş sen nasıl böyle bir şeye tamam dersin saçmalama diye Anneciği ( yani eşimin halası ) duyduğunda günlerce ağlamış kızına izah etmeye çalıştıkça ne kadar zorlu birşeye karar verdiğini duyunca

Buda kendine yandaş arıyor ya ikna etmek için geldi bana anlattı Yengeciğim işte çok seviyorum oda çok seviyor ne olur Babam ve Annem sana çok değer veriyorlar ikna et diye
Aslında çok kızdım ama belli etmedim çünkü cahil ( senin gibi değil inan )
Oturdum saatlerce konuştum onunla zorlukları izah ettim, hatta adamın yalan söyleme ihtimalinide göz önünde bulundurmasını istedim Ben nasıl ki kızım öyle bir evlilik yapmasını istemeyeceksem onun içinde Babasını ikna etmek için benden medet ummamasını söyledim
Baştan bozuldu ama ona bak iyice araştır, eminsen önce sen ikna et Anneni ama emin ol dayın ( eşime dayı diyor ) asla gelmez düğününe çünkü sonradan üzüleceğine adı gibi eminken ikiyüzlü davranıp düğününde göbek atacak hali yok demiştim

Ondan sonra benim söylediklerimede takılmış birde adamın yalanlarını yakalamış ve uğruna az daha ailesini bile silmesini isteyen adam ( kaçalım diyip duruyormuş herif ailem izin vermiyor dedikçe ) gerçek yüzü ortaya çıkınca kaçacak yer aramış ( inan tek amacı kızı evliliğe ikna edip başka şeylere ikna etmekmiş üstelik sanırım benim tahmin ettiğim gibi adam boşanmamışda olabilir emin değilim ama kıza sorduğumda Yengeciğim çok haklıymışsın çok şeyler oldu ve bir daha asla yüzünü görmek istemiyorum dedi

Şükür vazgeçti ama çok zor şeyler yaşadığına eminim ve ona ders oldu çünkü cidden aşığım diye ilgi gösteren her sevgilisiyle evlilik hayali kuruyordu çatlak şimdi biraz sakinledi Allahtan ve daha dikkatli adımlar atıyor

anaaam belim acıdığında annem şu kapının üstünde sallan dedi de denedim çok acıdı beni daha sakatlıcan istemiyom diye ağlandıydım ... ahhh ahhh analar biliyoda biz takmıyoz..
zeytinyağıda mantıklı ilaç sürüyorum zaten sürekli yoksa daha ağrıyo bide onu deniyeyim canım hiç değilse doğal... çok sağol

Gunaydin kizlar hafta sonu pek giremedim gorumcemlerdeydik evin sonunda kaba isleri bitti mutfak dolaplari ,laminent,kapilar ve catinin lambiri kaldi onlarida seçtim beğendim çok şükür bi ustanin gelip yapmasi kaldi
Hafta sonu gören herkes çok zayiflamissin deyip durdular onlar dedikce ben mutlu oldum benimle ayni gün evlenip mahallelerine gelen bi gelin vardi oda hamileymis daha3,5 aylik ama onun benden çok karni cikmis benimkine bakip bakip dümdüz deyip durdular
Bogazim fena halde hafiften ateşin var bakalim bugün nasip geçecek bi dünya is var evde

Tebrik ederiherkesi.
Bldirim yapamıyorum tartım kafayı yedi çünkü. Her çıkışımda farklı tartıyo artık. Bazen 100 2000 gr bazen 2 - 2.5 kilo farklı tartıyo delircem. Pilini de değiştirdik ama yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…