- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
canım 26 yaş geç bir yaş değil senin böyle bir karara imza atman çok yanlış olur. ha bunu sevmiyorum diyorsun diye söylüyorum. karşına elbette isteyebileceğin sevebileceğin kimseler çıkacak sıkılıp acele kararlar alma sakın. unutma ki şu anda baba evinde prensessin ama evlenince köle olacan. ha adam sadece senin gözünü boyamaya çalışıyor sakın bunlara aldanma evlenince böyle bir dünya yok. direk senin ekseninden çıkıp kendi eksenlerine yol alıyolar. ayyy ağır mı oldu söylediklerim. ama bunları aşkından ölüp biten biriyle evlenmiş ben söylüyom düşün gerisini.sağolun yaa iyi ki varsınız :)
26 yasında hala ne ayrı bı sehırde duzen kurur ne de evlenırsen ıste boyle annenın evınde kalıyorsun evın hanımı o kuralları o koyuyor artık agır gelıyor galıba.. kardes baba hepsının ayrı hallerı bıde bı sure tek yasayıp donunce artık bunye kaldırmıyor galıba.. yalnızlık alıskanlık yaıyor galıba ozluyordum uzaktayken aklım kalıyordu ama huzurluydum..
öte yandan bırı cıktı karsıma henuz mantıgımla karsılıyorum bu durumu duygular cok fazla yok... evlenıp ayrılmıs cocukları var :/ ama oyle boyle ılgılenmıyor herseyı bana gore ayarlıyor fln hıc etkılenmedım bu durumdan desem yalan olur ama dusununce ımkansız.. evlenıp ayrılmıs bırı elbette olabılır bende anlasamayıp ayrıla bılrım vs.. ama bı baskasının cocuklarının sorumlulugunu alamam ve onlara olması gerektıgı gıbı davranamam .. annesı ıle onlar baska sehırde ama yınede varlıkları huzursuz edebılır benjı. yanı ılerısını dusunuyorum ufak seylerr bıle dusunduru benı benım cocuguma bole dıo ondan olan cocuga bolemı dıye takarım ben ayrıntılara çok takan bırıım.. sorun ederım. henuz duygular yokken mudahale edıyorum ıstemıyorum olamaz ımkanı yok bunlar benım ıcın sorun dıyorum ama o ısrarla asık oldugunu cok sevdıgını soyluyorsen sevme onada kabul dıyo oyle olurmu ılıskı dedıgın karsılıklı olur bırı sureklı verıp bırı alan olmaz dıyorum senın kadar bende asık olup fedakarlık yapmam gerek aksı halde sen somurulmus bende buna ımkan saglamıs oluyorum hos degıl dıyorum dınlemıyor..
cok sosyalım bınlerce ınsan tanıdım ama 7 yıldır hayatıma kımseyı kabul etmedım aslında yalnızlıga bır yandan alıstım bır yandanda ılerdekı yalnızlıktan korkuyorum ve bebek olsun hayatımda ıstıyorumama bısıler hıssetmek de ıstıyorum ...
sevdıgım bı sehırde degılım cevrem okudugum sehırde kaldı.. bunalım bunalım oldum yanı
tartı nihayet yüzüme güldü canım. 78 li rakamları gördüm şükür. şimdi daha da ineceği zamanı iple çekiyom. sanırım ufaktan kırdım direnci.İyi pazarlar şekerler daisycim tatlı krizlerin varsa omega 3 kullanmanı tavsiye ederim cnm
rapunzel adaşım ve meleğim öyle güzel açıklamışlar ki hakkında hayırlısı olsun bitanem bu hayat senin hayatın nasıl olmasını istediğine sen karar vereceksin bitanem
Ayyüzlüm 78 ne zaman oldun sen helalll olsun kuzummm
Adaşım kendini iyi hissedersen yap tatlım menü takibini zamanın olursa
Meleğim bu aralar çok durgun görüyorum senisadece can sıkıntısıdır umarım
sana yüzde yüz katılıyorum canım..canım 26 yaş geç bir yaş değil senin böyle bir karara imza atman çok yanlış olur. ha bunu sevmiyorum diyorsun diye söylüyorum. karşına elbette isteyebileceğin sevebileceğin kimseler çıkacak sıkılıp acele kararlar alma sakın. unutma ki şu anda baba evinde prensessin ama evlenince köle olacan. ha adam sadece senin gözünü boyamaya çalışıyor sakın bunlara aldanma evlenince böyle bir dünya yok. direk senin ekseninden çıkıp kendi eksenlerine yol alıyolar. ayyy ağır mı oldu söylediklerim. ama bunları aşkından ölüp biten biriyle evlenmiş ben söylüyom düşün gerisini.
tartı nihayet yüzüme güldü canım. 78 li rakamları gördüm şükür. şimdi daha da ineceği zamanı iple çekiyom. sanırım ufaktan kırdım direnci.
öyleyim canım benim..İyi pazarlar şekerler daisycim tatlı krizlerin varsa omega 3 kullanmanı tavsiye ederim cnm
rapunzel adaşım ve meleğim öyle güzel açıklamışlar ki hakkında hayırlısı olsun bitanem bu hayat senin hayatın nasıl olmasını istediğine sen karar vereceksin bitanem
Ayyüzlüm 78 ne zaman oldun sen helalll olsun kuzummm
Adaşım kendini iyi hissedersen yap tatlım menü takibini zamanın olursa
Meleğim bu aralar çok durgun görüyorum senisadece can sıkıntısıdır umarım
haklısın canım.. bu dereyı gecme cabaları dedım ona da nasıl uzaklastırım vazgecsın bılmıyorum. bazrnde korkuyorum hanı su saplantı halıne getırıp kadına kafayı takanlar felan.. ayyy ders calısıyorum mesgulum felan dıe uzak tutarım hehalde sogur cok gorusmuyorum ama tlf dan sureklı arıyor konusmak ıstemesemde kapatmıyor durumu dusundugumu anlatmadan once tabı bızım hakkımız yok artık sevemeyız evlendık bı hata yaptık onu hatırlatıp dur felan dıyordu.bende boyle ters konusup ıncıtmek ıstemem kımseyı ama soyledım sımdı evet dedım uygun bulmadım cocukların ve eskı esın var neden sıkıntısız bı yasam varken bunu seceyım kı asık olanın gozu gormez vs bende bu durumlarda yok hepsını goruyorum dedım. bu seferde ıkna etmeye calısıyorcanım 26 yaş geç bir yaş değil senin böyle bir karara imza atman çok yanlış olur. ha bunu sevmiyorum diyorsun diye söylüyorum. karşına elbette isteyebileceğin sevebileceğin kimseler çıkacak sıkılıp acele kararlar alma sakın. unutma ki şu anda baba evinde prensessin ama evlenince köle olacan. ha adam sadece senin gözünü boyamaya çalışıyor sakın bunlara aldanma evlenince böyle bir dünya yok. direk senin ekseninden çıkıp kendi eksenlerine yol alıyolar. ayyy ağır mı oldu söylediklerim. ama bunları aşkından ölüp biten biriyle evlenmiş ben söylüyom düşün gerisini.
tartı nihayet yüzüme güldü canım. 78 li rakamları gördüm şükür. şimdi daha da ineceği zamanı iple çekiyom. sanırım ufaktan kırdım direnci.
Canım gerçektende bunalmakta haklısın
Yaşadığın şeyler gerçekten insanın kafasını karıştırabilir ama Allahtan mantıklı bir kızsın
Tabiki boşanmakda doğal ama ben özellikle çocuklu insanların 10 kere daha düşünmeleri gerekir çünkü olan hep çocuklara oluyor maalesefAna baba ayrı şehirlerde diyorsun bu çocuklar babalarını özleyecek hatta belkide kıskanacaklar ( sen kabul edip onları bağrına bassan bile adı üzerinde çocuk çok farkli bir hayal alemine dalıp seni kaçırmayada çalışabilirler heee tam tersi seni çok çok sevebilirlerde ama her an tetikte olmak zorunda olacaksın onlarla bir aradayken )
Annem hep der kendi evladına sıkıldığında bir git başımdan diyebilirsin hatta çok sinirlendiğinde ona dayanamayıp vurabilirsinde ( tabi şiddete karşıyız ) ama çok sevsende işin içinde üveylik olunca çocuklar psikolojik olarak kendi evladına olsa yapmaz diyebilirler
TAmam yüreği güzel birisin ondan şüphemiz yok ama daha 26 yaşındasın ( bakma ben erken evlendim ama kızlarımın beklemesini tercih ederim )
Hani çok fazla mesuliyeti olan bir evlilik olur şayet evet dersenBizim evlatlarımız bile Rabbimden emanet ve iyi davranmak zorundayız sonuçta fakat ona bile kötü davranınca günaha girdiğimizi düşünüyorsak eşinin evladına çok çok daha dikkatli olmak zorundasın, git öte demek bile bana göre günah olur sonuçta öksüz sayılıyorlar
CAnım tamam çok seviyorum diyebilir ama ben biraz cins düşünürüm o konudadaevet seviyor amenna ama bir erkek her konuda taviz veriyorsa, karşı tarafı etkilemek adınada olsa herşeyi kadının eline teslim ediyorsa ben maalesef karakterinin ve özgüveninin eksik olduğunu düşünürüm
Bana göre bir erkek her anlamda kol kanat germeli ama ilk önce çocuklarına ( onlardan başka bir şehirde yaşaması bile bana göre çok yanlış ) planlayıcı ve her türlü kararı mantıklı bir şekilde verebilmeli
Af edersin popişi sıkıştığında aşkım sen bilirsin diye sana mı devredecek sıkıntıları
Ne olur beni mazur gör sen duygularım yok dediğin için bu kadar rahat yazdım içimden gelenleri
ASlında daha sayfalarca yazabilirim bu konuda ama canını sıkmak istemedim
Şükür ben yaşamadım ( Rabbim kimseyede yaşatmasın ...Aminnn ) ama maalesef eşimin bir arkadaşı aynı şeyleri yaşadıeşiyle tek evladı varken boşandı ve adam ( arkadaşımız ) ilk başlarda yanlızlığın tadını çıkartırken bir ara aşık oldu hatta bayanla bende tanıştım dünya tatlısı bir kızdı ama hayat tecrübesi yoktu ve devamlı ben evladına Annelik yaparım diyip durdu onada ozaman dedim onun Annesi olamazsın asla ancak arkadaşı yada ablası olabilirsin diye çocuk tabi kadını istemedi sonuçta Annesiyle Babasının barışma hayalini kuruyormuş Çocuk babasıyla görüşmeyi red etti hatta uzun süre ne yaptıysak istemedi. Arkadaşda bir yandan yeni hayatını sürdürürken bir yandan oğluna sadece para gönderdi hani maddi acıdan sıkıntı yaşamasın diye
Çocuğun nasıl bir psikolojisi bozulduysa çocuk hap kullanmaya başlamış ş
Şimdi eşime hep diyorum o Babası ( eşimin arkadaşı ) bunun vebalini çekecek sonuçta başka birinin peşine koşarken farkında olmadanda olsa evladını ihmal ettikadından ayrılıp bir kaç sene sonra başkasıyla evlendi ama hala ne çocuğu o durumdan kurtarabilmiş nede o konuda vicdanını rahatlatabiliyor
Eşide dünya tatlısı ama emin ol ne zaman oğlundan konu açılsa huzursuzluk yaşıyorlarki kadınında ilk eşinden 14 yaşında kızı var ( eşimin arkadaşı sırf kadını etkilemek için aşkından karısının kızını yanına almayı istiyor ama kendi oğlu ne alemde belli değil eşinin yüzünede dedim tamam senin evladınada sahip olsun ama önce kendi evladını kurtarsın diye )
Dallas gibi olaylar anlayacağın ki eminim ne Anneciğin nede Babacığın senin böyle sıkıntıların oluşabileceği bir yuva kurmanı hayal etmemişlerdir
Hazır duyguların yokken bencede uzaklaşman daha iyi olur tabi yine karar senin sonuçta cahil bir kız değilsin
Birde haddimi aştıysam affolasenin sonradan pişman olup üzülmeni asla istemem
canım 26 yaş geç bir yaş değil senin böyle bir karara imza atman çok yanlış olur. ha bunu sevmiyorum diyorsun diye söylüyorum. karşına elbette isteyebileceğin sevebileceğin kimseler çıkacak sıkılıp acele kararlar alma sakın. unutma ki şu anda baba evinde prensessin ama evlenince köle olacan. ha adam sadece senin gözünü boyamaya çalışıyor sakın bunlara aldanma evlenince böyle bir dünya yok. direk senin ekseninden çıkıp kendi eksenlerine yol alıyolar. ayyy ağır mı oldu söylediklerim. ama bunları aşkından ölüp biten biriyle evlenmiş ben söylüyom düşün gerisini.
öyleyim canım benim..
çıkamıyorum bu durumdan napıcamı bilmiyorum.çokçaresiz hissediyorum kendimi...
Kadın erkek eşit değildir. Kadın şahane bir şeydir.
Licia Ronzulli Avrupa parlemantosunda
Sweetdimplealiweetdimple708 .!.:İyi akşamlar şekerlerr
nihayet bitanemmm tbrk ederimm
Meleğim yine kaynınlar mı üzdü yoksa senine olur sıkma kendini cnm benim sen kendini içine kapatınca değişen birşey oluyor mu rabbim büyük sabret kuzum
Kesinlikle katılıyorum rapucummm
Diğer konudaki düşüncelerin gayet mantıklı en güzeli hiç görüşmemek tatlım
Sweetcim bi onceki alıntina cevabi burdan yazıyorum canım tam spora başlıyorum dedigimde cok cok kötü belimi incittim ya şimdi resmen korkuyorum canım ya çünkü n ufak bi ters harekette kirilacakmis gibi acıyor basıyorum çığlığı işyerinde bile sence sadece yürüyüş yada leslie ile olurmu buiş aaslında mekik istiyorum gobegim var çünkü.
üyüş tüm kasları çalıştıran en güzel spor bitanemm sadece yürüyüş yeterli yeter ki tempolu ve en az 45 dk olsun belin bu haldeyken başka spor yapman ızdırabını artırır skaın mekik filan
çekme
Çok sağol canım suan cekemem zaten bi emar cektireyim sonra belimi güçlendirecek bi kaç hareket buldum onları yapıcam. Bu haftada inşallah yürüyüş eklemeyi istiyorum.
nasıl oluyum ,canım sıkılıyorcecom..kız nasıl oldu bacakları öksürüğü ne alemde..
çok teşekkür ederim cecom yoruma kapatsam olayı buraya yazmazdım zaten rahat olabılırsınız. bende aynen senın dusundugun gıbı dusunuyorum onada bunu acıklamaya calısıyorum ama sonra bı ara haksızlık mı yapıyorum dıyorum vıcdan oldu galıba dedım ya hanı hep o fedakarlık yapıo ben kılımı bıle kıpırdatmıyorum onu ıcın gerı ona haksızlık yaptıgımı dusundurtuyor bu durum.. oda bunu saglamaya calısıyor belkıde psıkolojık bı savası nasıl kazanacagını bılııyorda ona gore davranıyor ERKEK MILLETI HERŞEY BEKLENIR
tlf konusmalarınıda onu dınlemeyıde acıklamasız kesmek zorunda kalacagım cunku hep ıkna etme cabasında ben hep acıklama savunma durumjuna gırıyorum sonra ıste acaba onyargılarımın mı eserı hıc sans tanımıyorum haksızlıkmı edıyoruma donup olay yıne basladıgı noktaya varıyor.
madem acıklayamıyorum. acıklamayıp kacmak tek yol..
asık olmadan bırıyle evleneceksem en azından mantıgıma fazlasıyla uymalı ve sartlar cok ıyı olmalı..
[TR][/tr]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]113,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%0,61[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]4,8[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 km yürüyüş
300 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]%0,47[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]14,7[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]pofuuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]73,6(2 hafta önce)[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]82(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Nurefsani[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]87,5(iki hafta önce)[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%+0,23[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]24,3[/TD]
[TD]%+1,15[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/TR][TR][/tr][TR][/tr]
menümude yaziyim
sabah soğanlı yumurta
3 ceviz
6 zeytin
Peynir
akşam
mercimek yemeği
ayran
2 lt şu
Spor yok bol ev işi
çocuk arkasından kosturmaca
bu arada oğlum hasta oyüzden çok giremiyorum herkese kolay gelsin
çok sevındım hakkımda böyle düşündüğün içiinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Eşim dün gece iyice hasta oldu ve sabaha kadar uyumadı tabi bende baya geç yattım onunla ilgilenirken
Sabah geç uyandık ve kahvaltı ettikten sonra direk hazırlanmaya başladım Amcamlara gideceğimiz için
Saat 1 gibi yola çıktık ve 1 saat yol sürdü zaten trafikte olunca
Aslında eşimde gelecekti hesapta ama kendini kötü hissettiği için evde kaldı
Son anda iptal etmek olmayıca bizde onsuz gittik tabi aklım evde kaldı ve sık sık arayıp halini sordum
SAğ olsun Amcamlar eşimin gelmediğini görünce çok üzüldülermeğer duvar kağıdı almışlar ve eşime yaptırmaya niyetleri varmış baktık yengem hayal kırıklığına uğradı Annemde hadi biz yapalım kağıdı dedi ( zaten bekarken bütün evi hep Annem ve ben yapardık Babam kaytarmak için Annemi kızdırıp her defasında Camiye kaçtığı için ) Kızkardeşim, eşi, Annem ve ben yaptık ama tek duvarda olsa yorgunluktan geberdik
İki saatte bitirdik ama dördümüzde baya yorulduktabi Yengem ve Amcam çok memnun oldular ( her nekadar işin ucundan tutmasalarda )
Kuzen yine maşallah 26 yaşında olduğu halde kazeyi büyüttü hiç birşeyin ucundan tutmadan
Neyseki bu faslıda atlattık ve erkenden kaçtık ( saat 8i az geçiyordu )
YOl açık olunca 40 dakikada döndük evimize
Eşim yarın işe gitmeyi düşünmüyordu ama bugün baya bir dinlenince toparlanmış biraz ve işe giderim diyor
Eeee Cumarteside Akraba günü bende olduğu için bende Temizlik operasyona başlıyacağım
Cumaya kadar bitirmem lazımki Cuma günüde oturup ertesi gün için Sarma ve poğçamı rahat rahat yapayım
Çok şükür çok çok iyi
Öksürük hiç yok denecek kadar azbacaklarının ağrısıda tamamen geçti
TAbi yine Carşamba günü doktor tekrar getir dedi diye kontrole götürüp göğsünü dinleteceğimne olur ne olmaz
Aynen canım eğer mantık evliliği olacaksada cidden mantıklı biri olmalı ve sana her anlamda çok şey verebilmeli ( sıkıntı hariç )
Dediğin gibi sen ona birşeyleri izah etmeye çalıştıkca o seni ikna etmeye çalışacak ve bu zamanla sana sıkıntı olur çünkü alışkanlık haline gelirse senin sınır koyman çok daha zor olucak
SEn çok akıllı bir kızsın ve zaten nasıl davranman gerektiğini kendin söylüyorsun
Sonradan çok daha fazla üzüleceğine şu anda ilişkiyi kesmen en mantıklısıAllah korusun saplantı haline gelmesin dediğin gibi
Anammmmmmmmmmm birinci olmuşummmmmmmmm
Adaşım ellerine ve emeğine sağlık
Kızların hepsini kutluyorum inşallah bir sonraki hafta çok daha fazla kilolar veririz
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah çok çabuk toparlanır oğlun
Maalesef salgın var ve herkes hasta birde eve girdiği an herkesi sırayla yatırıp öyle terk ediyor maalesef
çok sevındım hakkımda böyle düşündüğün içiin
hepiniz de iyi ki varsınız :) rahatladım yaa kımseyede söyleyemıyordum ..ohh
Mr çektir tabiki mavişim ama mr a randevu al çektir sonucuna baktır hakikaten uzun sürüyor çektirene dek ılık zeytinyağında aspirin eritip ağrıyan bölgene sür cnm ağrıyı biraz olsun azaltıp rahatlatıyor
Bel ağrısı sen de her zaman oluyorsa eve barfiks al ve arada sallan bitanem bu sallanmka omurları açarak rahatlatıyor ben aldım ve hakikaten rahatladım tavsiye ederim cnm
[TR][/tr]Haftalık Kilo Bildirim Listesi
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]113,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]%0,61[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]4,8[/TD]
[TD]%0,52[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]2 km yürüyüş
300 ip atlama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]0,4[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]%0,47[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]14,7[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,9(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]1,8[/TD]
[TD]%0,12[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]pofuuduk[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]73,6(2 hafta önce)[/TD]
[TD]73,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]daisyishere[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]82(2 hafta önce)[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Nurefsani[/TD]
[TD]88,4[/TD]
[TD]87,5(iki hafta önce)[/TD]
[TD]87,9[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%+0,23[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]+0,9[/TD]
[TD]24,3[/TD]
[TD]%+1,15[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]
[/TR][TR][/tr][TR][/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?