80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar kac gundur ugramadım takıp edemedım dıyete baslayalı tam 3 hafta oldu ve ben toplam 1,5 kılo vermısım ama sudan baslangıcta öyle olur dedı doktor.ınsalah azımlıyım hala dıkkat edıyorum bakalım haber vereyım dedım:) mıdede kuculme ıstahda azalma ve yuzumde zayıflama oldu az farkedıyorum ınsallah dıyer kısımlarda gıder :)herkese ıyı haftalar dılıyorum sımdıden ınsallah bol huzur dolu mutlu enerjık ve keyıflı bır hafta olsun:) bırde dıyetıme altarnatıf ek olarak da yogurta keten tohumu yulaf ezmesı ve bır meyve karıstırarark yenmesı ıcın eklendı bakalım aksam ara öğününde yıyecegım guselse sızlerlede paylasırım herkese ıyı gunler:)

Tekrardan selam kizlar yatak odasina bi girdim anca cikabildim dolap içlerini bastan asagiya tekrardan yerleştirdim bi yandan eşimin yikamis ve kurumus olan camasirlari katladim yerleştirdim bi yandanda iki makina camasir yikadim astim sonra mutfağa girdim buzdolabinda bi çok şey bozulmuş onlari attim bulasiklari yikadim ocagi sildim yağ coz doktum bekliyorum simdi birazdan bide öyle silicem sonrada utuye girmeyi dusunuyorum ama gözüm yemiyor belim agrimaya başladı bu arada melegimin dolabini da ayarladim4-5 parca zibini vardi onlarida bi güzel katladim yerleştirdim utuyu yapmazsamda yemek isine girisirim artik​

masallah cnm bu ne hamaratlık :) dıkkat et kendıne hamılesın fazla ayakta kalmamamya bak derım tabı.ne gusel herseyı duzene sokmusun ıyı olmus oh dınlenırsın bıtınce bebeğinde sag salım gelsın ınss kaç ay oldu nasıpse

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Malum haftasonu akraba günü bende diye temizlik operasyonum başladı
Salonda kaldırılması gereken fazlalıkları kaldırıp topladıktan sonra direk mutfağa attım kendimi
Anam fayanslarımı uzun zamandır silememiştim ve dolaplara girişmişken onlarıda aradan çıkartayım dedim
Meğer ne kadar pislenmiş fayanslarım

Geçen Alışverişe gittiğimizde Çamaşır katkılı Domestos aldım ( yeni çıkmış sprey şeklinde )
Evlendiğimden beri her tür deterjanı denedim ama bunun kadar etkilisini görmedim En yukardan sıktıkca resmen sarı sular aktı normalde elimin erdiği yerleri hep siliyorum zaten ama o şekilde bile olsa acayip etkili oldu ve hiç ovmaya gerek kalmadan yemek kirlerinden arındırdım mutfağımı

Tabi incik çıncık çok olunca bu saate kadar uğraştım
Sadece iki dolap kaldı ama artık kötü oldum ve hazır biraz kendime gelmek için oturunca dayanamadım size bakayım dedim

masallah cnm bu ne hamaratlık :) dıkkat et kendıne hamılesın fazla ayakta kalmamamya bak derım tabı.ne gusel herseyı duzene sokmusun ıyı olmus oh dınlenırsın bıtınce bebeğinde sag salım gelsın ınss kaç ay oldu nasıpse​
Hamaratliktan değil canim mecburiyetten ne zamandir evime gelmiyorsun malum Esim tek kalıyordu ev biraz dagilmis temizliğe yavaş yavaş giricem bakalim
5 aydayiz sanirim tam anlamiyorum ama20+5 gunluguz kaç aya denk geliyor ki

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Malum haftasonu akraba günü bende diye temizlik operasyonum başladı
Salonda kaldırılması gereken fazlalıkları kaldırıp topladıktan sonra direk mutfağa attım kendimi
Anam fayanslarımı uzun zamandır silememiştim ve dolaplara girişmişken onlarıda aradan çıkartayım dedim
Meğer ne kadar pislenmiş fayanslarım

Geçen Alışverişe gittiğimizde Çamaşır katkılı Domestos aldım ( yeni çıkmış sprey şeklinde )
Evlendiğimden beri her tür deterjanı denedim ama bunun kadar etkilisini görmedim En yukardan sıktıkca resmen sarı sular aktı normalde elimin erdiği yerleri hep siliyorum zaten ama o şekilde bile olsa acayip etkili oldu ve hiç ovmaya gerek kalmadan yemek kirlerinden arındırdım mutfağımı

Tabi incik çıncık çok olunca bu saate kadar uğraştım
Sadece iki dolap kaldı ama artık kötü oldum ve hazır biraz kendime gelmek için oturunca dayanamadım size bakayım dedim
Kolay gelsin canim ben daha temizliğe giremedim ancak gardolap içlerini topladim minige de yer actim camasir katladim camasir yikadim mutfagi topladim buzdolabi icindekileri attim ancak yarin temizlik ve utuye gircem

Kızlarrrrrrrr alıntı olayını çözdüm galiba
Alıntıyı yazı alınına yerleştirmeden evvel bira kaç sıra boş bırakıyoruz Entere basıp sonrada alıntıyı o araya bir yere yerleştiriyoruz ancak o zaman pembe alanın dışına yazabiliyoruz ve yazılarımız karışmayacak
Tabi mecbur her alıntı tek tek yapılacak öbür türlü olmuyor

Kolay gelsin canim ben daha temizliğe giremedim ancak gardolap içlerini topladim minige de yer actim camasir katladim camasir yikadim mutfagi topladim buzdolabi icindekileri attim ancak yarin temizlik ve utuye gircem

Sağ olasın canım daha çok işim var ama mutfak bitti ya biraz gözümde fazla büyümüyor kalan işler
Benimde bir tepe ütüm var ama artık çarşamba falan yaparım herhalde onları ( yarın şu banyomuda aradan çıkartayımda malum domestosla çamaşır suyu insanı maf ediyor ağır işler bitsinde kolayları yaparım nasılsa )

Mutfağım bitti ama bende bittim

Anam erkekler emekli olacakları günleri sayıyor ama biz kadınların emekliliği ancak mezarda

Bari karşılığında maaş alsam içim yanmayacak en azından maaş gününü sayarak iş yapardım

Selam kizlarr nasilsiniz.ilk göz agrim bu tipik buraya fazla ugrayamamak uzuyo beni ama hem takim hem burasi ev çolukcçocuk olmuyor iste.arada ugrayincada yeni arkafaslari taniyamiyorum bu sefer uzakta kalmis oluyorum.ama aklimdasiniz seviyorum sizi mervecim beyazcanim cecomm sizi özellikle hatirliyorumm:)diğerkizlarada sselam olsun opuldunuzz

Aleyküm selam canım
İyi olmana sevindim

Malesef bende de var bu ara yoğunluk ama en ufak fırsatı değerlendiriyorum
Valla kadın olmak çok zor ( bugün iyice yorulunca içimdeki feminist uyandı sanırım ) inan bende çoğu zaman yetişemiyorum bazen işlerim yarım bile kalıyor ama arada kafamı dağıtmam için buraya kızlara kaçıyorum
Hala aklımda yapılması gereken işleri düzenliyorum şu Cumartesiyide bir atlatayım derin bir oh çekeceğim ( gündüz akraba günü var ve gece eşimin kuzeni büyük ihtimal bize yatıya gelcek )

Sonra kesinlikle iki gün kendime özel tatil ilan edeceğim ve cidden hiç iş yapmayacağım kafam dağılsın biraz artık çamaşırsuyu kokusunun ciğerlerime indiğini hissediyorum ama öbür türlüde temiz olduğuna emin olamıyorum
Bir ara eşim dalga geçiyordu ölünce yanına domestos koyacağım diye

Hoşbuldum cecom ama alıntılar bulmaca gibi olmuş

Mavişim ne varsa eskilerde var sen dinle anneciğini kuzum

rapucum sen de iyi ki varsın tatlım bu topiğin farkı bu işte en büyük şansımız ise cecom gibi yol gösterici ilgili tüm tecrübelerini hiç üşenmeden anlatan yazan oymakbaşımızın olması

Mervecimm lütfen yağ çöz vs gibi şeyleri kullanmamaya çalış tatlım kaldı ki sne iki canlısın cecom sen de lütfen domestos tamam vazgeçilmezimiz ama lütfen solumamaya çalışın

meleğim nerelerdesinnn

Eylülüm yolu bulabilmişsin hoşgeldin kuzum

kendını kaptırdıktan ınanmak ıstedıkten sonra aksını ıdda edenlere bıle dusman olur ınsan.. ben kaptırmadım asık degılımde ondan mantık haal calısıyor cok sukur. dünden beride ıstemedıgımı ne t bı sekılde bı kac kez daha soledım bugun de gunde 10 kere arıyosa 2 kere actım soguk onusup kapattım sana bırı bısımı söyledı tmm ıstemıyordunda bu tepkıler ne dedı :)) bırıyle konusup dolmus gıbısın dıo hahaaaa KK dan bahsedecektım :))

ben herseyı anneme anlatırım teklıf edenlerıde sevenlerıde hoslandıklarımı felan da hep anlatırdım hep bılır. dısardayken kımle nerde oldugumu hep bıldı sehır dısında okurken bıle arkadaslarımın hepsını tanır gıbıydı nereye gıttım nerede kaldımsa hepsını söyledım. o yuzden guvenırler aslında annem babam bana.

Bu adamıda anlattım aslında da evlenıp ayrıldıgını soyledım , cocukları soyleyemedım suratını astı ılgılenıp dınlemedı yanı dınlemıyorum oluru bıle ok mesajı verdı herhalde.

elbette kızlarda hayaller kurar annelerde :)

En güzelini yapmışsın rapucumm annenden gizli saklının olmaması çok güzel tebrik ederim annen tavrıyla zaten yorumunu yapmış

bence dijitaller hep böyle.. cunku bennımkıde aldıgım gunden berı ılk cıktıgın en uygun kılo oluyo hemen ardından ın ın cık neredeyse 700 800 gr daha koyabılıyor delırtıyor bazen benı .. aldıgım gunden berı de böyle.

Merak etme adaşım kullandığımda zaten mutfak camı ve kapısı sonuna kadar açık oluyor tabi yine azda olsa etkiliyor dediğin gibi

İyiki çocukları söylememişsin valla kadıncağız emin ol surat asmakla kalmazdı
Çok iyi yapmışsın kararlı davranarak canım helal sana Heee Ceco doldurdu beni deseydin
O seni kimin doldurduğunu oturup düşüneceğine çocuklarımın geleceklerini nasıl kurtarırım diye düşünsün önce

Ne mutlu Annen ve Babana ki senin gibi sağlam, dürüst ve mantıklı bir evlada sahipler
Valla görüyoruz ne kızlar var Burculara ders çalışmaya diye çıkıp nerelere gidiyorlar
İnan bende bekarken hiç Anneme yalan söylemedim, çıktığım varsada onaylamasada haberi olurdu ve şu anda bile hep der Allah razı olsun beni o konularda hiç üzmediniz, asla yalan söylemediniz diye
Bende aynı şeyi hep kızıma derim çok kötü birşey bile olsa bana asla yalan söyleme, doğruyu söyle emin ol dürüst davrandığın için kızmayacağım diye ve şükür bu güne kadar kendi hatalıda olsa okulda olan biteni bana anlatır ( henüz ufak olduğu için şimdilik sırf okul muhabbetimiz var )

RAbbim inşallah gönlünden geçenlerin çok daha fazlasını sana hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…