- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
masallah cnm bu ne hamaratlık :) dıkkat et kendıne hamılesın fazla ayakta kalmamamya bak derım tabı.ne gusel herseyı duzene sokmusun ıyı olmus oh dınlenırsın bıtınce bebeğinde sag salım gelsın ınss kaç ay oldu nasıpseTekrardan selam kizlar yatak odasina bi girdim anca cikabildim dolap içlerini bastan asagiya tekrardan yerleştirdim bi yandan eşimin yikamis ve kurumus olan camasirlari katladim yerleştirdim bi yandanda iki makina camasir yikadim astim sonra mutfağa girdim buzdolabinda bi çok şey bozulmuş onlari attim bulasiklari yikadim ocagi sildim yağ coz doktum bekliyorum simdi birazdan bide öyle silicem sonrada utuye girmeyi dusunuyorum ama gözüm yemiyor belim agrimaya başladı bu arada melegimin dolabini da ayarladim4-5 parca zibini vardi onlarida bi güzel katladim yerleştirdim utuyu yapmazsamda yemek isine girisirim artik
Kolay gelsin canim ben daha temizliğe giremedim ancak gardolap içlerini topladim minige de yer actim camasir katladim camasir yikadim mutfagi topladim buzdolabi icindekileri attim ancak yarin temizlik ve utuye gircem
Selam kizlarr nasilsiniz.ilk göz agrim bu tipik buraya fazla ugrayamamak uzuyo beni ama hem takim hem burasi ev çolukcçocuk olmuyor iste.arada ugrayincada yeni arkafaslari taniyamiyorum bu sefer uzakta kalmis oluyorum.ama aklimdasiniz seviyorum sizi mervecim beyazcanim cecomm sizi özellikle hatirliyorumm:)diğerkizlarada sselam olsun opuldunuzz
Ben geldimmmmmmiyi akşamlar fıstıklar hemen geçmişe uçayım
Sende iyiki varsın canım benim
Biz burada aile gibi olduk ve cidden başkalarına anlatamadığımız ne varsa burada gönül rahatlığı ile paylaşıp fikir alabiliyoruzve inan herkesin içinden geldiği gibi yazdığına adım gibi eminim
Ben açıkcası kendimi Annenin yerine koyuyorum ( daha gençim o ayrı) Kadıncağız ne hayaller kuruyordur seninle ilgili ve eminim bu durumu bilse oda kızım çok iyi düşün der çünkü her Anne kızının hiç sıkıntı yaşamasını istemez her şeyin en güzeline laik görür yavrusunu ( yaş kaç olursa olsu hepimiz analarımızn kuzularıyız sonuçta )
Bak bir örnek daha geldi aklıma
Eşimin hala kızı 28 yaşında, çok hoş ama bir okadarda saf bir kız
Çok sevgi dolu ve ilgi içinde büyüdüğü halde hep ilgiye aç biri ve maalesef bu güne kadar hep erkelerden zarar görmüşO evlenip yuvam olsun diye bakar her ilişkisine ve hepte yanlış insanlara deng gelir
Bu geçen sene biriyle tanışmışadam 34 yaşında ve inanılmaz ilgi gösteriyor buna ( bu adamda dul ve bir oğlu varmış Annesiyle başka bir şehirde yaşıyormuş adamın demesi )
Aynen senin dediğin gibi kızcağıza devamlı ilgi alaka tabi bizimki havalarda uçuyor seviyor seviliyorum diye.
Sen yine mantıklı düşünmüşsün bizim saf hemen Annelik yaparım yok yanımıza alırız falan diye sayıklamaya başlamış ( bizim tabi o ara haberimiz yok )
Bir gün kızkardeşine anlatmış ki o 19 yaşında olduğu halde ablasına ağzına geleni söylemiş sen nasıl böyle bir şeye tamam dersin saçmalama diyeAnneciği ( yani eşimin halası ) duyduğunda günlerce ağlamış kızına izah etmeye çalıştıkça ne kadar zorlu birşeye karar verdiğini duyunca
Buda kendine yandaş arıyor ya ikna etmek için geldi bana anlattı Yengeciğim işte çok seviyorum oda çok seviyor ne olur Babam ve Annem sana çok değer veriyorlar ikna et diye
Aslında çok kızdım ama belli etmedim çünkü cahil ( senin gibi değil inan )
Oturdum saatlerce konuştum onunla zorlukları izah ettim, hatta adamın yalan söyleme ihtimalinide göz önünde bulundurmasını istedimBen nasıl ki kızım öyle bir evlilik yapmasını istemeyeceksem onun içinde Babasını ikna etmek için benden medet ummamasını söyledim
Baştan bozuldu ama ona bak iyice araştır, eminsen önce sen ikna et Anneni ama emin ol dayın ( eşime dayı diyor ) asla gelmez düğününe çünkü sonradan üzüleceğine adı gibi eminken ikiyüzlü davranıp düğününde göbek atacak hali yok demiştim
Ondan sonra benim söylediklerimede takılmış birde adamın yalanlarını yakalamış ve uğruna az daha ailesini bile silmesini isteyen adam ( kaçalım diyip duruyormuş herif ailem izin vermiyor dedikçe ) gerçek yüzü ortaya çıkınca kaçacak yer aramış ( inan tek amacı kızı evliliğe ikna edip başka şeylere ikna etmekmiş üstelik sanırım benim tahmin ettiğim gibi adam boşanmamışda olabilir emin değilim ama kıza sorduğumda Yengeciğim çok haklıymışsın çok şeyler oldu ve bir daha asla yüzünü görmek istemiyorum dedi
Şükür vazgeçti ama çok zor şeyler yaşadığına eminim ve ona ders oldu çünkü cidden aşığım diye ilgi gösteren her sevgilisiyle evlilik hayali kuruyordu çatlakşimdi biraz sakinledi Allahtan ve daha dikkatli adımlar atıyor
kendını kaptırdıktan ınanmak ıstedıkten sonra aksını ıdda edenlere bıle dusman olur ınsan.. ben kaptırmadım asık degılımde ondan mantık haal calısıyor cok sukur. dünden beride ıstemedıgımı ne t bı sekılde bı kac kez daha soledım bugun de gunde 10 kere arıyosa 2 kere actım soguk onusup kapattım sana bırı bısımı söyledı tmm ıstemıyordunda bu tepkıler ne dedı :)) bırıyle konusup dolmus gıbısın dıohahaaaa KK dan bahsedecektım :))
ben herseyı anneme anlatırım teklıf edenlerıde sevenlerıde hoslandıklarımı felan da hep anlatırdım hep bılır. dısardayken kımle nerde oldugumu hep bıldı sehır dısında okurken bıle arkadaslarımın hepsını tanır gıbıydı nereye gıttım nerede kaldımsa hepsını söyledım. o yuzden guvenırler aslında annem babam bana.
Bu adamıda anlattım aslında da evlenıp ayrıldıgını soyledım , cocukları soyleyemedım suratını astı ılgılenıp dınlemedı yanı dınlemıyorum oluru bıle ok mesajı verdı herhalde.
elbette kızlarda hayaller kurar annelerde :)
Tebrik ederiherkesi.
Bldirim yapamıyorum tartım kafayı yedi çünkü. Her çıkışımda farklı tartıyo artık. Bazen 100 2000 gr bazen 2 - 2.5 kilo farklı tartıyo delircem. Pilini de değiştirdik ama yok yani
Hoşbuldum cecom ama alıntılar bulmaca gibi olmuş
Mavişim ne varsa eskilerde var sen dinle anneciğini kuzum
rapucum sen de iyi ki varsın tatlım bu topiğin farkı bu işte en büyük şansımız ise cecom gibi yol gösterici ilgili tüm tecrübelerini hiç üşenmeden anlatan yazan oymakbaşımızın olması
Mervecimm lütfen yağ çöz vs gibi şeyleri kullanmamaya çalış tatlım kaldı ki sne iki canlısın cecom sen de lütfen domestos tamam vazgeçilmezimiz ama lütfen solumamaya çalışın
meleğim nerelerdesinnn
Eylülüm yolu bulabilmişsin hoşgeldin kuzum
kendını kaptırdıktan ınanmak ıstedıkten sonra aksını ıdda edenlere bıle dusman olur ınsan.. ben kaptırmadım asık degılımde ondan mantık haal calısıyor cok sukur. dünden beride ıstemedıgımı ne t bı sekılde bı kac kez daha soledım bugun de gunde 10 kere arıyosa 2 kere actım soguk onusup kapattım sana bırı bısımı söyledı tmm ıstemıyordunda bu tepkıler ne dedı :)) bırıyle konusup dolmus gıbısın dıohahaaaa KK dan bahsedecektım :))
ben herseyı anneme anlatırım teklıf edenlerıde sevenlerıde hoslandıklarımı felan da hep anlatırdım hep bılır. dısardayken kımle nerde oldugumu hep bıldı sehır dısında okurken bıle arkadaslarımın hepsını tanır gıbıydı nereye gıttım nerede kaldımsa hepsını söyledım. o yuzden guvenırler aslında annem babam bana.
Bu adamıda anlattım aslında da evlenıp ayrıldıgını soyledım , cocukları soyleyemedım suratını astı ılgılenıp dınlemedı yanı dınlemıyorum oluru bıle ok mesajı verdı herhalde.
elbette kızlarda hayaller kurar annelerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?