80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın erken kalkmam lazım şekerler kaçıyorum allah rahatlık versin hepinize iyi geceler

Sanada iyi geceler tatlım
Rabbim Rahatlık versin...Aminnnnn

Benimkide öyle o yüzden hep ilk çıktığımı baz alıyorum Bazen tartılıyorum sonra lavaboya gidip tekrar tartılıyorum ulen bir bakıyorum 500 gr fazla Anam mimkin değil sonuçta tuvalette su içip mideyi doldurmuyorum aksine boşaltıyorum ama manyak bu tuvalette birşey yedi sanıyor tövbe tövbe

Neyse kızlar bana müsaade

Artık gözlerim kapanıyor bilgisayar başında oturmaktan
Az koltuğa uzanıp herifle iki laklak yapayım sonra doğru yatağa atacağım kendimi

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun

günaydın canım benimmmm
inşallah devam ederim canım yaa çok istiyorum yılbaşında hedef var biliyosun ya, bide regl oldum onun artısı diye umuyorumda artıyı görünce ürktüm biraz
Odemdir canm benimde +1 hala duruyor ona moralim bozuk ya tartiyla alakalidir inşallah bi günde 1 kilo almis olmayi dusunemiyorumm

Odemdir canm benimde +1 hala duruyor ona moralim bozuk ya tartiyla alakalidir inşallah bi günde 1 kilo almis olmayi dusunemiyorumm

valla bende öyle umuyorum canım ama ben cumaya kadar tartılmama kararı aldım çünkü sürekli etkileniyorum.. bu hafta iki öğüne geçtim bakalım bu hafta nasıl gidecek. bir günde kilo değildir canım o ya ödem falandır seninde

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam bu ara havalardanmıdır nedir erkende yatsam kafam kalkmıyor ( birazda yorgunluktan )
deli oldum sabah ne güzel erkenden kalkıyordum artık kalkamıyorum diye

Bugün eşim işe gitmedi grip adamıda yamulttu
Temizlik operasyonum devam ediyor Banyoyu bugün aradan çıkartacağım
Yarında yatak odasını elden geçirince bir tek salon kalacak ( büyük kız nasılsa kendi odasını halledecek )

Ginaydin kizlar gece hic uyuyamadim kesimde uyuyamamis yazik uykulu uykulu gitti ise

HAvalardanmıdır nedir bizde ailecek böyleyiz ya çok yoruluyoruz yada daha tam grip mikrobunu atamadık sanırım

inşallah öyledir canm yoksa cildiricam yani yada bu tarti kafayi yedi

geçmiş olsun canm sorma valla bugece ne kendim uydum nede adami uyuttum deliksiz bi uykuya hasret kaldim ya

tesekkur ederım Cecom :))
Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın cok korkuyorum cocugumu ıyı yetıstırememekten .. sızınkılerı dah da guzel huylar versın..
elbette her yaptıgım sey onayladıkları sey degıldı ama bende kızıcagını bılsemde soylerdım. nıye soyluyosun kızacak bılıyosun derlerdı soylım kızsın ıcım rahat olsun derdim. bısıler saklamanın yuku cok agır gelırdı hep. kızdıklarında küssem de o sıradada anlatırım çok komık olurmus sımdı dusunuyorum da :)

canım benim tebrik ediyorum seni ve anneni dürüst olmak ve dürüst evlat yetiştirmek hiç kolay değil...

sana gelecek olursak elbette karar senin ama mantık evliliği düşünüyorsan kafanda soru işareti kalmayacak şekilde başlamalısın daha yaşında küçük sayılır.. bu ağır bir yük ve sorumluluk olur senin için sen ne kadar iyi yaklaşsanda bazen insanın kafası kendi evladını bile götürmüyor ya sürekli kendinde ödün vermen gerekir buda bir yere kadar en ufak bir sert bakışın bile yanlış anlaşılabilir ve emin ol bir kere sorun oldumu hep karşı tarafta devam eder o adamın ailesi çocuğun annesinin ailesi anında adını üvey anneye çıkarır yaptığın tüm iyilikler bir anda silinir... yani çevrede bakınca bu hep böyle olmuştur daha çoook gençsin ve sevebileceğin biri çıkar karşına yada mantıksada çok çok daha iyi şartlarda biri çıkar mutlaka sen şuan ailenin yanında özgürlüğünün kısıtlanmış olmasının boşluğunu yaşıyorsun bence ve bu adamın ilgili olması seni acabalara zorluyor ama inan evlilik zor iş o yüzden önce kendini ve kendi mutluluğunu düşün sen mutlu olursan çevreni mutlu edebilirsin. çok karışmış sayılmam sanırım burda bir bütün olduğumuz için sende duygularım pek yok dediğin için yorum yapıyorum... öpüyorum seni.. rabbim hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah

Hazır eşim evdeyken komşu ablama kahve içmeye kaçayım dedim ama eşimin halası iki dakika sonra arayıp kahve içmeye geliyorum dedi
Tabi hemen eve kaçıp salonu toparladım ( birkaç birşeydi Allahtan )
Halası nasıl dalga geçiyor vayyyy hayin gelin yeğenim hasta yatarken sen komşuya kaçtın hee diye

Birlikte kahve içtik fazla oturmadan gitti

Şimdide kızlarla alışerişe çıkıp gelir gelmezde Banyoya girişeceğim
Eşime dedim ama köşe minderi gibi koltukta yayıldı kalkmıyor yine ihale bana kaldı

Neyse çok çalışmam lazım çoook

merhaba hanımlar..cumartesiden beri gelemedim.ailevi bir sorun var,canımızı sıkan.onu halletmeye çalışıyorum.ve enerji,moral olarak sıfır durumdayım..inşallah çabucak bu günler geçer ve rahatlarım.çünkü iş yeri de zor geliyor bu şekilde iken.
ben dünkü menümü paylaşayım.cmrtesi-pazarı malesef tam hatılamıyorum.zaten de ortada menü yok.
sabah yulaflı müsli ve çay
öğlen tavuk şiş ve ayran
akşam çorba ve yoğurt
spor 300 ip atlama
30 dk yürüyüş..
su yarım lt ancak içmişimdir.

evet o boşluktayım hanı herseyımı bılırlerdı evet ama yalnız yasamaya fazla alısmısım 4 yılda. uzun süredir kimseylede cıkmadım sankı artık kımseye bısı hıssedemıyorum sankı hep boyle kalacak gıbı grlıyor da ben her ortama duruma kısıye cabuk alısan bırıyım yıne alıskanlık olur bı sekıld e yasar severım herhalde dıyorum ondan mantık daha yakın gelıo bana. tabıkı bı sıcaklık olmalı ondada nefret edecegın bırıne sartlar uygun dıe evet denmez de işte..

o konuya gelırsek 2 gun soguk durdumda yok yanı gecıccı bı gergınlık sanıyor bu bunu bende sımdı yuzune kapattım heryerdende engelledım senı ıstemıyorum senınle konusmak da ıstemıyorum dedım. baska turlu olmuyor..
insallah takıntı halıne saplantı halıne getırmez korktum ama :/

inşallah canım takıntı yapacak birimi sence dünde demişsin bunu..

inşallah tez zamanda huzuruna kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…