- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yarın erken kalkmam lazım şekerler kaçıyorum allah rahatlık versin hepinize iyi geceler
bence dijitaller hep böyle.. cunku bennımkıde aldıgım gunden berı ılk cıktıgın en uygun kılo oluyo hemen ardından ın ın cık neredeyse 700 800 gr daha koyabılıyor delırtıyor bazen benı .. aldıgım gunden berı de böyle.
gunaydin cnm masallh çok güzel yurumussunGünaydın yahu bu fotolar neden düz eklenmiyor ben beceremiyorum yada
gunaydin cnm masallh çok güzel yurumussun
Odemdir canm benimde +1 hala duruyor ona moralim bozuk ya tartiyla alakalidir inşallah bi günde 1 kilo almis olmayi dusunemiyorummgünaydın canım benimmmm
inşallah devam ederim canım yaa çok istiyorum yılbaşında hedef var biliyosun ya, bide regl oldum onun artısı diye umuyorumda artıyı görünce ürktüm biraz
Odemdir canm benimde +1 hala duruyor ona moralim bozuk ya tartiyla alakalidir inşallah bi günde 1 kilo almis olmayi dusunemiyorumm
Ginaydin kizlar gece hic uyuyamadim kesimde uyuyamamis yazik uykulu uykulu gitti ise
inşallah öyledir canm yoksa cildiricam yani yada bu tarti kafayi yedivalla bende öyle umuyorum canım ama ben cumaya kadar tartılmama kararı aldım çünkü sürekli etkileniyorum.. bu hafta iki öğüne geçtim bakalım bu hafta nasıl gidecek. bir günde kilo değildir canım o ya ödem falandır seninde
geçmiş olsun canm sorma valla bugece ne kendim uydum nede adami uyuttum deliksiz bi uykuya hasret kaldim yaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam bu ara havalardanmıdır nedir erkende yatsam kafam kalkmıyor ( birazda yorgunluktan )
deli oldum sabah ne güzel erkenden kalkıyordum artık kalkamıyorum diye
Bugün eşim işe gitmedigrip adamıda yamulttu
Temizlik operasyonum devam ediyorBanyoyu bugün aradan çıkartacağım
Yarında yatak odasını elden geçirince bir tek salon kalacak ( büyük kız nasılsa kendi odasını halledecek )
HAvalardanmıdır nedir bizde ailecek böyleyizya çok yoruluyoruz yada daha tam grip mikrobunu atamadık sanırım
Merak etme adaşım kullandığımda zaten mutfak camı ve kapısı sonuna kadar açık oluyor tabi yine azda olsa etkiliyor dediğin gibi
İyiki çocukları söylememişsin valla kadıncağız emin ol surat asmakla kalmazdı
Çok iyi yapmışsın kararlı davranarak canım helal sanaHeee Ceco doldurdu beni deseydin
O seni kimin doldurduğunu oturup düşüneceğine çocuklarımın geleceklerini nasıl kurtarırım diye düşünsün önce
Ne mutlu Annen ve Babana ki senin gibi sağlam, dürüst ve mantıklı bir evlada sahipler
Valla görüyoruz ne kızlar var Burculara ders çalışmaya diye çıkıp nerelere gidiyorlar
İnan bende bekarken hiç Anneme yalan söylemedim, çıktığım varsada onaylamasada haberi olurdu ve şu anda bile hep der Allah razı olsun beni o konularda hiç üzmediniz, asla yalan söylemediniz diye
Bende aynı şeyi hep kızıma derim çok kötü birşey bile olsa bana asla yalan söyleme, doğruyu söyle emin ol dürüst davrandığın için kızmayacağım diye ve şükür bu güne kadar kendi hatalıda olsa okulda olan biteni bana anlatır ( henüz ufak olduğu için şimdilik sırf okul muhabbetimiz var)
RAbbim inşallah gönlünden geçenlerin çok daha fazlasını sana hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnn
tesekkur ederım Cecom :))
Rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın cok korkuyorum cocugumu ıyı yetıstırememekten .. sızınkılerı dah da guzel huylar versın..
elbette her yaptıgım sey onayladıkları sey degıldı ama bende kızıcagını bılsemde soylerdım. nıye soyluyosun kızacak bılıyosun derlerdı soylım kızsın ıcım rahat olsun derdim. bısıler saklamanın yuku cok agır gelırdı hep. kızdıklarında küssem de o sıradada anlatırımçok komık olurmus sımdı dusunuyorum da :)
canım benim tebrik ediyorum seni ve anneni dürüst olmak ve dürüst evlat yetiştirmek hiç kolay değil...
sana gelecek olursak elbette karar senin ama mantık evliliği düşünüyorsan kafanda soru işareti kalmayacak şekilde başlamalısın daha yaşında küçük sayılır.. bu ağır bir yük ve sorumluluk olur senin için sen ne kadar iyi yaklaşsanda bazen insanın kafası kendi evladını bile götürmüyor ya sürekli kendinde ödün vermen gerekir buda bir yere kadar en ufak bir sert bakışın bile yanlış anlaşılabilir ve emin ol bir kere sorun oldumu hep karşı tarafta devam eder o adamın ailesi çocuğun annesinin ailesi anında adını üvey anneye çıkarır yaptığın tüm iyilikler bir anda silinir... yani çevrede bakınca bu hep böyle olmuştur daha çoook gençsin ve sevebileceğin biri çıkar karşına yada mantıksada çok çok daha iyi şartlarda biri çıkar mutlaka sen şuan ailenin yanında özgürlüğünün kısıtlanmış olmasının boşluğunu yaşıyorsun bence ve bu adamın ilgili olması seni acabalara zorluyor ama inan evlilik zor iş o yüzden önce kendini ve kendi mutluluğunu düşün sen mutlu olursan çevreni mutlu edebilirsin. çok karışmış sayılmam sanırım burda bir bütün olduğumuz için sende duygularım pek yok dediğin için yorum yapıyorum... öpüyorum seni.. rabbim hakkında hayırlı yazılar yazsın inşallah
evet o boşluktayım hanı herseyımı bılırlerdı evet ama yalnız yasamaya fazla alısmısım 4 yılda. uzun süredir kimseylede cıkmadım sankı artık kımseye bısı hıssedemıyorum sankı hep boyle kalacak gıbı grlıyor da ben her ortama duruma kısıye cabuk alısan bırıyım yıne alıskanlık olur bı sekıld e yasar severım herhalde dıyorum ondan mantık daha yakın gelıo bana. tabıkı bı sıcaklık olmalı ondada nefret edecegın bırıne sartlar uygun dıe evet denmez de işte..
o konuya gelırsek 2 gun soguk durdumda yok yanı gecıccı bı gergınlık sanıyor bu bunu bende sımdı yuzune kapattım heryerdende engelledım senı ıstemıyorum senınle konusmak da ıstemıyorum dedım. baska turlu olmuyor..
insallah takıntı halıne saplantı halıne getırmezkorktum ama :/
merhaba hanımlar..cumartesiden beri gelemedim.ailevi bir sorun var,canımızı sıkan.onu halletmeye çalışıyorum.ve enerji,moral olarak sıfır durumdayım..inşallah çabucak bu günler geçer ve rahatlarım.çünkü iş yeri de zor geliyor bu şekilde iken.
ben dünkü menümü paylaşayım.cmrtesi-pazarı malesef tam hatılamıyorum.zaten de ortada menü yok.
sabah yulaflı müsli ve çay
öğlen tavuk şiş ve ayran
akşam çorba ve yoğurt
spor 300 ip atlama
30 dk yürüyüş..
su yarım lt ancak içmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?