80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam kendimi bir sokağa attım daha yeni gelebildim ancak
Geberdim ama yorgunluktan
TAbi Banyo Temizliği yalan oldu artık biraz dinlenip girişirim yarına kalırsa çok fazla iş kalır üstelik detoks yapmayı düşünüyorum ve öyle olunca ağır kokulu iş yapamam iyice halsiz kalırım diye

Sağ olsun eşim inat etti gelmedi bizimle ve ilk gittiğim marketin önünde yarım saat park yeri bekledim ( uyuz geleydi o arabada beklerken alışveriş işi hallolmuştu )
Çoğu şeyi ya pahalı yada yok diye alamayınca ikinci bir markete gitmek zorunda kaldım ( keşke baştan direk Real'e gitseydim en azından bir kerette hepsini alırdım ve bu kadar trafikle boğuşmazdım )
Bir sürü şeyde alınca ( malum cumarteside misafirim var onun alıışverişide çıksın aradan dedim ) kollarım koptu onları eve taşıyana kadar

nerdeydın kı cnm ben tam bılmıyorum:) haklısın ev dagılmıstır.bende tam anlamıyorum ama netten bakalaım bakalım kac aya takabül edıo:) yavas yavas yap evt cnm.

slm kızlar bende bugun yuruyusumu yaptım komsumla hemde pazarıoda gezmıs oldum ıyı geldı ınsan evde durdukca kıs gunu sıkıntıdan patlıo aslında hergun yapmak lazım bu yuruyusu ama bazen belım agrıyor uzanıyorum ıcımden bısı yapmak gelmıo ama dıyet gusel gıdıyor bakalım kontrollerde gusel gıdıo bakalım ıns sag slaım vereyım su kılolarımı :)

nerdeydın kı cnm ben tam bılmıyorum:) haklısın ev dagılmıstır.bende tam anlamıyorum ama netten bakalaım bakalım kac aya takabül edıo:) yavas yavas yap evt cnm.
5.ayimiz bugün bitmiş 6.aya bugün girmisiz canim ben üniversite son sinir ogrencisiyim o yüzden esinle ayri sehirlerdeyiz canm

5.ayimiz bugün bitmiş 6.aya bugün girmisiz canim ben üniversite son sinir ogrencisiyim o yüzden esinle ayri sehirlerdeyiz canm

Anammmm kız Şubat sonu Mart başı olabilir kuzu Yani balık burcu kız 29 şubatta doğurmayasın ben 28inde doğdum ve herkes iyi yırttın diyip durur

Anammmm kız Şubat sonu Mart başı olabilir kuzu Yani balık burcu kız 29 şubatta doğurmayasın ben 28inde doğdum ve herkes iyi yırttın diyip durur
benimde kafam karistim canm nisan 14 u diyor doktor ama ay hesabi yaptinmida ocak 2 de 6 ay subat 2 7 ay mart 2 ay bitmiş olması lazim internetteki yazan aya gore ama doktora gorede adetime görede nisan 14-15 cikiyor

benimde kafam karistim canm nisan 14 u diyor doktor ama ay hesabi yaptinmida ocak 2 de 6 ay subat 2 7 ay mart 2 ay bitmiş olması lazim internetteki yazan aya gore ama doktora gorede adetime görede nisan 14-15 cikiyor

Heee hakikaten benim kafa durdu 7 aylık doğurtacağım Allah korusun

Aaa yok 2 ocakta 6 ,2 subatta 7,2 martta 8 ,2 nisanda 9 ay biticek doğru :)) şuan 5. Ayi bitirdik , 10 gün daha eklersek 12 nisan falan erken gelirse ne olur bilmiyorum:)))

Canım nisan 12 gibi olursa KOç olur eşimin doğum günü o günde

Selam kızlar sorularım var size
1 ben ben haftada 3 4 öğün bulgur tuketiyorum yanlış mı yapıyorum
2 reglken yaptığım sporun etkisi olurmu kilo vermemde
3 cecom bu sorum sana instagram da yediklerimi sen görüyosun sence porsiyonlarm çok mu

Cok taktım kafaya çok

Aleyküm selam canım hoşgeldin

Hemen kendi fikrimi söylüyorum
  1. Canan hoca kilo vermek isteyenlere haftada 1 en fazla 2 kere bulguru öneriyor yanlış hatırlamıyorsam ki ben haftada biri geçirmemeye özen gösteriyorum
  2. Reglken tabiki spor kilo vermene etki eder üstelik ödem tutmazsın diye düşünüyorum
  3. Bence yediğin porsiyonlar gayet makul zaten Canan hocada doyana kadar yiyin demiyormu ( yavaş yersek tabi daha az yemiş oluruz miktar olarak malum 20 dakika sonra beyin doydum sinyali veriyormuş )

Sakın sıkıntı yapma kendine en büyük düşmanımız stres biliyorsun belki suyunu yeterli içmiyorsundur yada farkındna olmadan fazla tuz tüketiyorda olabilirsin Eminim bu cuma az da olsa eksi göreceksin canım pes etme

İnşallah canım pes etmem asla oyle yada boyle her yolu deniycem ve bu kilolar gidecek o ayrı. sanırım bulgurda hata yapıyorum ve su malesef su en büyük hatam o

Heee hakikaten benim kafa durdu 7 aylık doğurtacağım Allah korusun

Canım nisan 12 gibi olursa KOç olur eşimin doğum günü o günde
kiz bende senin dediğim gibi düşünüyordum kafam allak bulak oluyordu simdi yazinca cozdum olayi aynen nisanda doğarsa koç geliyor kardeşim le teyzenin ufagida koç ikiside keçi gibi inatcilar hele teyzemin ufakliginin yukselenide koc

Merhabalar arkadaşlar.
Tam işlerimi bitirdim missfirleride yolladım rahatçada spora başlarım diyordumkii.
Yine su koyverdim.iku gündür öğlene kadar uyuyorum.ve sıfır moralle spor yapasımda gelmedi.bugünde geç kalkınca spor yapamam diye düşündüm önce.sonra zorladım kendimi.
Kaptanım swetim yanlış yaptıysam söyle.1haftadır yoga yapmıyordum.
Geç kalkıncada akşam hemde ısınmış olurum spor öncesi dedim akşam yaptım tibet yogası.yanlışmı olduki.
Yarım saatte pedal çevirdim.
Bu arada itiraflar geliyor.
Azzz sonraaa.

Evet başlıyım itiraflara.
Eşim her akşam kestane getiriyor eve.
Birde çay demliyorum yanına.
Of yemeden duramıyorum.
Aslında çok canım istediği için değil zevkten yiyorum.
Ama bu akşam son olsun.hsftada birgün çok az olmak şartıyla yerim.
Bugünki menüm şöyle
sabah-yani öğleden sonra kkk
akşam-az patatesli et haşlama yoğurt
sonrasında kestane ve çay
5x5 tibet yogası
yarım saat bisiklet
spor yapınca havam değişiyor yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…