- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
nerdeydın kı cnm ben tam bılmıyorum:) haklısın ev dagılmıstır.bende tam anlamıyorum ama netten bakalaım bakalım kac aya takabül edıo:) yavas yavas yap evt cnm.masallah cnm bu ne hamaratlık :) dıkkat et kendıne hamılesın fazla ayakta kalmamamya bak derım tabı.ne gusel herseyı duzene sokmusun ıyı olmus oh dınlenırsın bıtınce bebeğinde sag salım gelsın ınss kaç ay oldu nasıpseHamaratliktan değil canim mecburiyetten ne zamandir evime gelmiyorsun malum Esim tek kalıyordu ev biraz dagilmis temizliğe yavaş yavaş giricem bakalim
5 aydayiz sanirim tam anlamiyorum ama20+5 gunluguz kaç aya denk geliyor ki
5.ayimiz bugün bitmiş 6.aya bugün girmisiz canim ben üniversite son sinir ogrencisiyim o yüzden esinle ayri sehirlerdeyiz canmnerdeydın kı cnm ben tam bılmıyorum:) haklısın ev dagılmıstır.bende tam anlamıyorum ama netten bakalaım bakalım kac aya takabül edıo:) yavas yavas yap evt cnm.
5.ayimiz bugün bitmiş 6.aya bugün girmisiz canim ben üniversite son sinir ogrencisiyim o yüzden esinle ayri sehirlerdeyiz canm
benimde kafam karistim canm nisan 14 u diyor doktor ama ay hesabi yaptinmida ocak 2 de 6 ay subat 2 7 ay mart 2 ay bitmiş olması lazim internetteki yazan aya gore ama doktora gorede adetime görede nisan 14-15 cikiyorAnammmm kız Şubat sonu Mart başı olabilir kuzuYani balık burcu kız 29 şubatta doğurmayasın ben 28inde doğdum ve herkes iyi yırttın diyip durur
benimde kafam karistim canm nisan 14 u diyor doktor ama ay hesabi yaptinmida ocak 2 de 6 ay subat 2 7 ay mart 2 ay bitmiş olması lazim internetteki yazan aya gore ama doktora gorede adetime görede nisan 14-15 cikiyor
Aaa yok 2 ocakta 6 ,2 subatta 7,2 martta 8 ,2 nisanda 9 ay biticek doğru :)) şuan 5. Ayi bitirdik , 10 gün daha eklersek 12 nisan falan erken gelirse ne olur bilmiyorum:)))
Selam kızlar sorularım var size
1 ben ben haftada 3 4 öğün bulgur tuketiyorum yanlış mı yapıyorum
2 reglken yaptığım sporun etkisi olurmu kilo vermemde
3 cecom bu sorum sana instagram da yediklerimi sen görüyosun sence porsiyonlarm çok mu
Cok taktım kafaya çok
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Hemen kendi fikrimi söylüyorum
- Canan hoca kilo vermek isteyenlere haftada 1 en fazla 2 kere bulguru öneriyor yanlış hatırlamıyorsam ki ben haftada biri geçirmemeye özen gösteriyorum
- Reglken tabiki spor kilo vermene etki eder üstelik ödem tutmazsın diye düşünüyorum
- Bence yediğin porsiyonlar gayet makul
zaten Canan hocada doyana kadar yiyin demiyormu ( yavaş yersek tabi daha az yemiş oluruz miktar olarak malum 20 dakika sonra beyin doydum sinyali veriyormuş )
Sakın sıkıntı yapma kendine en büyük düşmanımız stres biliyorsunbelki suyunu yeterli içmiyorsundur yada farkındna olmadan fazla tuz tüketiyorda olabilirsin Eminim bu cuma az da olsa eksi göreceksin canım pes etme
kiz bende senin dediğim gibi düşünüyordum kafam allak bulak oluyordu simdi yazinca cozdum olayi aynen nisanda doğarsa koç geliyor kardeşim le teyzenin ufagida koç ikiside keçi gibi inatcilar hele teyzemin ufakliginin yukselenide kocHeee hakikaten benim kafa durdu 7 aylık doğurtacağım Allah korusun
Canım nisan 12 gibi olursa KOç olureşimin doğum günü o günde
ben okadar beşibir yerde çyı içtim ekmek yemedim şeker kullanmadım 1 kilo bile vermemişim
harbi ya noluyo arkadaşlar.Kızlar yaaa topigimize nazar Değdi yaaa kac gündür kimseler yok hadi ama herkes toparlansin dağılmak yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?