ben okadar beşibir yerde çyı içtim ekmek yemedim şeker kullanmadım 1 kilo bile vermemişim
Kızlar yaaa topigimize nazar Değdi yaaa kac gündür kimseler yok hadi ama herkes toparlansin dağılmak yokkkk
İYİ GECELER KIZLAR,
OKUYUP OKUYUP GİDİYORUM..BİŞEYLER YAZMAK HİÇ İÇİMDEN GELMİYOR..
selamlar...perşembeden beri telefonum bozuk..bilgisayar da bozuktu eşim yeni tamir edebildi..
yarın akşama yemeğe misafirlerim var..hazırlık yapıyorum çocuk uyumuşken...
o arada size haber vereyim dedim..telefon ve bilgisayar bozuk olduğu için hiç giremedim ve geçmişi de okuyamadım...
cuma günü yapamadığım bildirim:
başlangıç: 84.5
geçen hafta:72.6
bu hafta: 70.8 (cuma tartılmıştım)
giden: 1.800 gr
Slm kızlar,malesef ben de çoğu zaman forumu okuyup çıkıyorum, yazmaya zamnım olmuyordu.Son 1 ayda antepten kırşehire taşınma işleri ile uğraştık.Şükür 1 haftadır yerleştik, bir hafta oldu doğum iznine ayrıldım.yaklaşık 1 hafta sonra sanırım doğum olacak.75 kg ile başladığım gebeliğimi şu an 90 kg ile sürdürüyorum((Kızım zaten daha 14 aylık, ee oğlum da geliyor bakalım nasıl başedeceğim, biraz tedirginim.Ama şimdiden kilo çizelgemi diyet programımı oluşturmaya başladım, kontrollü bir emzirme dönemi geçirip kilo almazsam devamını inşallah daha iyi götürürüm.Bundan sonra düzenli gelmeye çalışacağım, hep beraber inşallah yine iyi kilolar vereceğiz.Hepinizi çoook öpüyorummmm
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Yine sabah erkenden sokağa attık kendimizi Ana kiz :)
Doktor son bir kontrol edeyim demisti o yüzden erkenden hastaneye geldik
Inşallah işimiz çabucak biterde evdeki kalan islerime girişirim
Canım istersen burada günlük yediklerini Paylaş belki goUnden kaçan bir şey vardirda biz seni uyaririz bak bu sebep diye
Valla ben su Cumartesi gününü bir atlatayim sonra kesin daha sık gelirim
Kizzzzzz sen yazmak icimden gelmiygelmiyor dediğine göre kesin diyeti sallamaya basladin
Supersin aynen devam
Allah yardimcin olsun canim
insallah bir avazda saglikli bir sekilde evladini kucagina alirsin
kilolari dert etme eminim cok cabuk verirsin
a.s. canım... valla böyle kimse olmayınca zor cecom çabuk gel...
Selam kızlarrrrrrrrrr
Şimdi doktordan eve geldim ve banyoya girişmeden önce size tekrar bir bakayım dedim
Şükür kuzum iyileşmiş tamamen
Doktor ilaçları kesebilirsin, artık hava makinesine bile bağlamana gerek yok dedi
Nasıl sevindi kuşum anlatamamdoktorun yanında oleyyyyy ilaçları içmek zorunda değilim artık dedi
Bugünde Banyo ve Yatak odamın temizliklerini bitireyim ki yarın sadece salonum kalsın ( ki o zaten iki saatimi en fazla alıruyuz çamaşır makinem bozulduğu için Tüllerimi yıkıyamıyacağım
Neyse şu günüde atlatayımda Servisi çağırırım şimdi hem masraf hemde adamlar kalkıp o günü gelmeye kalkışırlar sıkıntı olur
Ha gayret şu Günüde bir atlatayım derin bir oh çekeceğim ve uzun bir süre misafir kabul etmeyeceğim
Sık dişini canım Cumartesi akşamından itibaren Ceco sahalara dönüyor
Valla inan aklım hep burada ama ekranı açık bırakıncada işimi yapamıyorum
Şu iki üç günde geçsinde ondan sonra Allahın izniyle spora başlamayada niyetim var çünkü Canan Hoca spor şart diyor ve kilo vermelerimin durmasını istemiyorum
Umarım istikrarlı birşekilde devam edebilirim sporada
Selam kızlarrrrrrrrrr
Şimdi doktordan eve geldim ve banyoya girişmeden önce size tekrar bir bakayım dedim
Şükür kuzum iyileşmiş tamamen
Doktor ilaçları kesebilirsin, artık hava makinesine bile bağlamana gerek yok dedi
Nasıl sevindi kuşum anlatamamdoktorun yanında oleyyyyy ilaçları içmek zorunda değilim artık dedi
Bugünde Banyo ve Yatak odamın temizliklerini bitireyim ki yarın sadece salonum kalsın ( ki o zaten iki saatimi en fazla alıruyuz çamaşır makinem bozulduğu için Tüllerimi yıkıyamıyacağım
Neyse şu günüde atlatayımda Servisi çağırırım şimdi hem masraf hemde adamlar kalkıp o günü gelmeye kalkışırlar sıkıntı olur
Ha gayret şu Günüde bir atlatayım derin bir oh çekeceğim ve uzun bir süre misafir kabul etmeyeceğim
Sık dişini canım Cumartesi akşamından itibaren Ceco sahalara dönüyor
Valla inan aklım hep burada ama ekranı açık bırakıncada işimi yapamıyorum
Şu iki üç günde geçsinde ondan sonra Allahın izniyle spora başlamayada niyetim var çünkü Canan Hoca spor şart diyor ve kilo vermelerimin durmasını istemiyorum
Umarım istikrarlı birşekilde devam edebilirim sporada
inşallah canım bende haftada 3 gün 45 dk yürüyüş planlıyorum bugün çıkmadım yarın sabah nasipse yine stadtayım bakalım bu hafta sonunu da bi atlatayım gerçi regl olduğumda resmen şişiyomuşum ben onu öğrendim hiç dikkat etmemişim bugüne kadar yani umarım öyledir çünkü hiç kaçamağım yok artı çıkmamın başka sebebi olamaz
kızınada çok sevindim canım bizde sadece öksürük var ara ara inşallah atlatacağız tez zamanda onuda
ay sonunda da bende var gün bende son hafta başlarım geceleri telaşeye
Sana doyum olmaz ama ben kaçtım
Öğlen ikiye kadar bitirmem lazım banyoyu ki çokta geç çıkmayalım Annemle
Akşam inşallah görüşürüz nasılsa
hayırlı günler kızlarr
kaç gündür bakıp gidiyorum pek iyi hissetmiyorum kendimi.
ne telefonları cevaplıyorum nede kapıya bakıyorum deve kuşu gibi kafamı eve gömdüm,kimseyi görmek yada duymak istemiyorum..bu durumdan nasıl çıkıcam onuda bilmiyorm.aslında biliyorum ama kendimde o gücü bulmuyorum..
sürekli uyusamda zaman akıp gitse diyorum sadece..
dr dan bi fayda görmedim daha önce ama yine denize düştüm ,çarede bulamıyorum kendime.. dr gidecem evden çıkabilirsem..çokda derdime derman olurya neyse...dinlemiyolar bile insanı..
HADİ KOLAY GELSİN CANIM ÖPÜLDÜN
hayırlı günler kızlarr
ne telefonları cevaplıyorum nede kapıya bakıyorum deve kuşu gibi kafamı eve gömdüm,kimseyi görmek yada duymak istemiyorum..bu durumdan nasıl çıkıcam onuda bilmiyorm.aslında biliyorum ama kendimde o gücü bulmuyorum..
dr dan bi fayda görmedim daha önce ama yine denize düştüm ,çarede bulamıyorum kendime.. dr gidecem evden çıkabilirsem..çokda derdime derman olurya neyse...dinlemiyolar bile insanı..
Hele şükür banyom bitti ama bende bittim
Fayanslara kadar her yeri temizledim
Şimdi bir tek yerin kuruması lazım ki çamaşır sepetini ve paspasını yayıp geriye kalan banyo dolabımın bir kaç rafınıda iyice sileyim
Tabi cumartesiye kadar yine üzerinden geçeceğim ama o zaman bir tek tuvaletin ve lavabonun temizliğini tekrar yapar bir yerini silerim cuma geceden
Demin kızkardeşim aradıda ona dert yanınca dedim hatta uzun bir süre misafir kabul etmeyeceğim diyenasıl gülüyor sen dayanamazsın hem bence hazır temizlik yapmışken davet etmeyi düşündüğün birileri varsa çağırda aradan çıksın diye deli iş çıkaracak bana
15 en fazla 20 dakikalık işim kaldı ondan sonra oturup dinlenirimde çıkana kadaryoksa zor yürürüm bu yorgunlukla
Diyorum ya hep gözümde büyüyoryoksa çabucak bitiyor girişince
Bazen ben pis pasalağın tekiyim diyorumda Annem hemen itiraz ediyor yok yok canın istedimi domuz gibi yapıyorsun çabucak hallediyorsun diye
Canım inan seni çok iyi anlıyorum
Hepimiz dönem dönem o şekil oluyoruz ve resmen koca dünyada kalabalıkta bile kendimizi yanlız hissediyoruz
Ne olur kendini salmasen çok güçlü bir kadınsın üstelik sana ihtiyacı olan kuzularını düşün
BOl bol dua etbizlerde senin için dua ederiz
Yine tabiki doktorada git, belki bir çare bulur ama ben birazda kendi elimizde olduğunu düşünüyorum artık ( geçmişte bende hiç birşey bana çare olamaz ölene kadar bu böyle gider diye düşünüyordum biliyorsun ama hepiniz bana o kadar güzel kol kanat gerdiniz ki sizlerin ve dualarınızın sayesinde kendime olan inancım geri geldi ve şükür Rabbime o uyuşuk hallerim yok olduevet ara ara yine o hale geliyor gibi oluyorum ama hemen toparlıyorum kendimi sonuçta bizi bizden başkası anlamıyor )
Sen pek anlatmıyorsun ama yine canını sıkan şeyleri içine attığın için bu hale geldiğini düşünüyorum ben acıkcasıo kör olmayasıca eltin, kaynın ve diğerleri resmen bütün enerjini emiyorlar sanki bunu hissedebiliyorum
Ama ne olur kendin için , çocukların için ve hatta bizim için biraz toparlamaya çalış kendini
Dünya beni deli edeceğine ben dünyayı deli ederim diye düşün
Şöyle güzel bir duş al rahatlabir yere gitmeye niyetin olmasada otur makyaj yap kendine hatta saçınla uğraş
sonrada şöyle güzel bir müzik aç oynak tabial çocuklarınıda karşına hem eğlenin hemde şu enerji emicilerine inat enerjini geri al Kendine devamlı ben çok değerliyim ve onlar beni alt edemiyecekler diye telkinlerde bulun
Sen yüreği çok güzel bir insansın ve herşeyin en güzelini hak ediyorsun
RAbbim inşallah tez zamanda yüreğindeki sıkıntıları alır ferahlık verir .....Aminnnnnnnnnnnn
Belki sana inandırıcı gelmeyecek ama şuan sanki yüreğindeki sıkıntıyı hissedebiliyorumKalbin sebepsiz yere kuş gibi çarpıyor ve göğsüne öküz oturmuş gibi hissediyorsun gibime geliyor ama inanıyorum sen istersen üstesinden gelemeyeceğin şey yok
Her fırsatta dışarı çıkmasanda gel sohbet edelim hatta çok canın sıkıldığında çaldır beni arayım sohbet edelim
İster sıkıntını anlat ister anlatma birlikte şu Enerji Emicilere karşı savaş açıp saydıralım gerekirse ( emin ol burada yazman bile rahatlatır seni)
Seniiiiiiiiiii çoooooook seviyorum yüreği güzel insan
amin canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin huzurunu daim eylesin.inşallah tez zamanda huzuruna kavuşursun
hayırlı günler kızlarr
canım benim allah razı olsun senden
bende seni çokk seviyorum banum..
.inan aynı senin hissettiğin gibiyim..artık duygularım yok gibi ne sevinebiliyorum nede hayata dair içimde hiç bir istek yok..ne güzel giyinmek ,ne gezmek nede evim ,hepsi bana çok anlamsız geliyor..inan sokağa çulla çıksam umurum değil artık..oysa eskiden yeni güzel bişeyler giymek keyif verirdi.bir yere gitmek güzel yerlerde olmak rahatlatırdı.şimdi yorgunlukdan başka bişey olmuyor..zaten hep yorgunum.hiç enerjim yok.evimi zor ayakta tutuyorum.sağolsun ne çocuklar nede kocam yardımcı değiller.bu dağınılın içinde onlarda oturuyorlar..
kadın ne oldu sana sen böyle değildin demiyor..
işin kötüsü öncekeri beni rahatsız eden dağınıklık artık umurumda değil..
çorapmı lazım arayın diyorum..beni yok sayın.
sadece çamaşıruın hakkından gelip katladımmı benim enerji bitiyor..
kimseyi görmek istemiyorum.kaç gündür annem arıyor teli açmıyorum..faceden götüntülü konuşmak istiyor.görmezden geliyorum..
hayat çok yordu beni sadece uyumak istiyorum başka bişey değil..
inan bu durumdan hiç çıkamıycak gib hissediyorum kendimi,
iyiki sizler varsınız..sözümü kesmeden,aa sende ne var biz zamanında neler çektik diye derdimi bile anlatmaya izin vermeyen insanlar var çevremde..ama sen ve burdaki tüm kızlar allah razı olsun ne zaman bi sıkıntım olsa canı gönülden destek verdiniz.iyiki burayı tesadüfen buldum..
çok seviyorum seni ve hepinizi,iyiki varsınız ...
amin canım teşekkür ederim.Rabbim hepimizin huzurunu daim eylesin.
canım seni öyle iyi anlıyorumki.ben de senin hislerine yakın durumlar yaşıyorum.ama lütfen kendini bırakma her sorun geldiği gibi gidiyor.zorlama kendini bugünlerde akışına bırak.ama bırakırkende kendini bırakma .kafanı rahat tutmaya çalış kardeşim yoksa gün geçmiyor.
Bana gelince bende sorunlarla uğraşmaya devam ediyorum.iş,aile ev yumağı derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum.ama geçmeyen bir baş ağrısı ile uğraşıyorum.menümü paylaşmayacağım çünkü cidden menü yok ortada..hepinizi öpüyorum.inşallah yarından sonra toparlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?