80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerede bu millettttt

slm slm kizlr hemen menu bildirimi yapmaya basliyor ve yaza hazirlaniyorum :) sabah iki pogaca evde kahvalti yapamadim aksama dogru mercimek corbasi ve aksamd evde meyve :)

İnşallah bunlar son poğaçaların olmuştur bak şurada yaza kaç ay kaldı ( biraz abarttım sanırım ama gözün korksun ) o yüzden hemen düzenine dön ve yaz için hazırlıklı ol

Canım beyazcanım noldu sana, depresyona mı girdin.Tam zamanı, kış ayları, havalar kapalı, sosyal aktiviteler azalıyor.Burası sana iyi gelebilir, daha sık uğramaya çalış.Anlatabileceğin şeylerse paylaş,iyi gelir.Bir şekilde bir yerden mücadeleye başlamak gerek, koyverme kendini,emin ol düşündüğünden daha güçlüsün

Anammmmmmmmmm nereye kayboldunuz kızlar yaaaaaaa

Valla baktım kimsecikler yok sıkıntıdan yatak odasınıda temizledim
Hesapta yarın yapacaktım bari kımsecikler yokken yapayımda yarın sohbete fırsatım olsun dedim bir tek ütülerim kaldı

Eşim dışarda KKdada sohbet fazla olmayınca bende bari onuda aradan çıkartayım dedim
Bir tek ütülerim kaldı yarına birde salonu süpürüp silmem ondan sonra misafirler gelebilir tabi Cumartesiye daha var ama çok rahat yetiştireceğim için baya rahatladım

Mis gibi oldu her yer
Birde pislenmeseydi süper olurdu parfümlerimden tutun rujlarıma kadar hepsinin tek tek tozunuda aldım amma çok ıncık çıncığım varmış birde hiç eşyam yok diyordum

Ben geldiiim.
Büyük zorluklarla sporumuda yaptım.
Spordan önce çorbamı ve ana yemeğimi yapmıştım.sonra eşim geldi.bende ısınma amaçlı önce yarımsaat pedal çevirdim.
Sonra koşu bandına çıktım.niyetim önce 15 dak.yürümekti.sonra yarım saat yapayım dedim.arada koşuyorum kısa sürelerle bantta metoyu hızlndrmak için.
Baktım eşim geldi.çok gürültü oluyo dedi.
Sanki ilk defa yapıyorum.15 dak.olmuştu zaten.bıraktım.ama altta kalırmıyım hiç.
Gittim salona .memnunmusun dedim senin yüzünden sporum yarım kaldı dedim.
Ağzını bile açamadı.yemek yediğimizdede saat 8.5 tu.yani spor bile kurtarmaz beni bugün.yarına Allah kerim.

Neyse kızlar bana müsaade

Geç oldu birde çoraplarımı eşleştireceğim daha ondan sonra cumburlop yatağa atacağım kendimi ki yarın sabah yine erken kalkabileyim

Hepinize hayırlı geceler diliyorum
Allaha emanet olun
İnşallah yarın yine görüşürüz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam sabah azda olsa geçmiş olmuştur diye düşünürken topiği kapatanda açanda ben olmuşum
Adaşımda uğramamış hiç
Yahu kızlar ne oldu nazaramı geldik nedir Valla okadar iş içinde de olsa buraya uğrayıp iki sohbet etmek için işi savsakladığım da oluyor ama kimsecikler yok
Hadi kızlar yaaaa dönün artık yuvaya
Bakın yarın Cuma üstelik Cumartesiden sonra ben daha sık gelmek istiyorum sizlerle hasret gidermek için ama siz böyle yaparsanız oturup depine depine ağlarım

Hele şükür bugünde erkenden uyanabildim ve yediyi az geçiyordu kahvaltımı hazırlamaya başlamıştım bile

Dün gece artık gün içinde nasıl kendimi zorladıysam yorgunluktan uykuya dalmam bile zor oldu ama yinede çalalar saatimi duymuşum şükür
Kaç gündür temizlikle boğuşunca ödüm kopuyor ev dağılacak diye eşim sabah yataktan çıkar çıkmaz hemen yatağımı bile düzeltip örttüm ( her gün yapabilsem bu kadar iş çıkmayacakda ruhumda var rahatlık )

Bu arada eskiden yatak odasının aynasına kullanmadığım bir göz kalemiyle arada birşeyler yazardık eşimle
Tam en son Aynalının üzerindeki parfümleri tek tek temizlediğimde o geldi aklıma ve yeni temizlediğim aynaya ''SANA İLK GÜNKİ GİBİ AŞIĞIM'' yazdım
Bakalım eşim fark edecekmi derken adam fark etmiş ve o tek cümle üzerine nasıl aşka geldiyse gözünü üzerimden alamadı kendi isteğiyle çoraları eşlemeye bile yardım etti

Cidden arada da olsa üzerinden senelerde geçse erkeklerde şımarmak istiyor sanırım en azından ufak bir hatırlatmayla kendilerine geliyorlar

Yahu kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz

Bİrazdan ütülerime girişeyimde onlarda bitsin kafam dinç olsun
Tüllerimide makineye atayımda ütülerim bitene kadar onlarda yıkansın

Ay dün eşimede edim bana kalsa daha savsaklardım nasılsa vakit var diye ama KKdaki kızlar olmayınca sohbet edemiyorum can sıkıntısından erkenden işleri bitirdim diye
Çatlak karıcığım benim can sıkıntısından iş yapıyorsun demekki kızlar olsa yapmayacaksın diye heee diyorum birde utanmadan

günaydınnnn geldim burdayımmmm

valla canım bende aynıyım her an biten bişeyi toparlasa insan böyle iş birikmez de ben yapamıyorum hatta bazen çamaşırları bile makineden çıkarıyorum dürmüyorum aslında o anda çıkınca dürsem hiç kırışmıycakta sıcak sıcak iyi olacak ama nerdeeee çalışırken anca oluyonun altına sığınıyorum... oysa ne insanlar var hem çalışıp hem her saniye bal dök yala olabilen ama çoğunun eşi yardımcı bizimki nerdeee anca benle dalaşsın trip yapsın kız gibi töbe töbeeeee.. yarılıyımmm yaralıııııı.
aslında ben biraz dağınık bi insanım ondan kaynaklanıyo yetişememem... annem bana söylenince benim kız hemen savunmaya geçiyo tabi benden duydukları annaneee sen titizsin ondan bizi beğenmiyosunnn
annem diyo bacak kadar boyunla sen konuşma sende benim anneme karışmaaaaa

Gunaydin kizlar
Dun eşime is yerine götürmesi için pirasali peynirli börek yapmistim pirasalari güzelce yikadim halbuki içinden tas cikmis rezil oldum ya

amaaaaannn kuzum ne takılıyon yaaa olabilir napalım ne ilk ne sonsun boşver.... tatlı canını sıktığına deymez inan o insanlar onu o anda gördü ama iki gün sonra unutacak ve sen üzüldüğünle kalacan boşverrrr... bebiş napıyooo bakim

Ay ne bilim canım ya sinir oldum pirasadan başka bisey olsa tasi anlicamda nazil girdi onun içine cozemedim bebis napsin iyi canm bol bol hareket ediyor yine çok sukur

Kız Analarımız kadar olsak zaten dediğin gibi bal dök yala olur her yer
Annem eskiden daha fenaydı geldiğinde dolap içini düzgün görmesin tepesi atınca indirip bu böyle olmaz hadi birlikte düzeltiyoruz diye girişirdi işlere her geldiğinde evi teftiş ederdi kapı arkasında toz varmı diye
Varsa vay halime çenesini dinle dur Hani yeni evliydim ya millet anası öğretmedi demesin diye devamlı ensemdeydi ama baktı istediğine yakın ( onun mükemmelik anlayışı çok farklıydı o dönem ) ses etmemeye başladı
Bekarkende hep derdi kızım keyifcisin rahatsın ama canın istedimi Domuz gibi yapıyorsun diye
O domuz gibide ne alaka senelerdir çözemedim ama halada der hatta kızımada der sende anana çekmişsin canın istedimi çok güzel iş yapıyorsun diyor
Dediğin gibi kendimiz devamlı peşinde dolansak zaten iş çıkmayacak ama evdekilerde dikkat etmeyince bazen ipin ucu kaçabiliyor

Şükür artık hiç eleştirmiyor hatta ona gittiğimde bile sen çekil beceremezsin şimdi diyip onu oturtuyorum ( becerememek bahane yorulmasın maksat ) tabi kurtlu dururmu hemen kendine başka iş bulur

Evde çoluk çocuk yok ediyle büdü baş başa kaldılar hala her sabah bütün parkeleri siler ( hemde öyle viledaylada değil çömelerek viledayı hiç sevmez nasıl olursa olsun ) mutfağını her kahvaltıdan sonra dolap kapaklarına kadar siler azmasın diye birde o banyonun yerleride tuvaletle birlikte her gün temizlenir ve saat 12de öğle yemeği bile hazırdır hatunun ben o saatte yeni işlere başlamış oluyorum genelde

neyse işime dönüyorum yoksa harbi anam gelmeden bitmemiş olacak

Bitince damlarım yine nasılsa

hahaha valla ben anamın bi eşi yok derdim ama varmış yavvvv.... aynııııı bu kadar olur ama varya analarımız olmasa biz iyice salcaz anlaşılan yaniii senle de ben aynıııı

nerde bende 12 de iş bitcek aynı senin gibi o saatte anca pazar günü saat 4 te işim bitiyo anam hergün erken kalk pazarda yatim diyommm ama o zamanda iş bitmiyor... sonrada biri gelcek olsumu motoru takıyommm

Ay ne bilim canım ya sinir oldum pirasadan başka bisey olsa tasi anlicamda nazil girdi onun içine cozemedim bebis napsin iyi canm bol bol hareket ediyor yine çok sukur

aman etsin de anasını huzursuz etmesin kuzu insan öyle oluyo... ahhh bi gelsin bi görrrr dünyan değişcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…