- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
slm slm kizlr hemen menu bildirimi yapmaya basliyor ve yaza hazirlaniyorum :) sabah iki pogaca evde kahvalti yapamadim aksama dogru mercimek corbasi ve aksamd evde meyve :)
hayırlı günler kızlarr
kaç gündür bakıp gidiyorum pek iyi hissetmiyorum kendimi.
ne telefonları cevaplıyorum nede kapıya bakıyorum deve kuşu gibi kafamı eve gömdüm,kimseyi görmek yada duymak istemiyorum..bu durumdan nasıl çıkıcam onuda bilmiyorm.aslında biliyorum ama kendimde o gücü bulmuyorum..
sürekli uyusamda zaman akıp gitse diyorum sadece..
dr dan bi fayda görmedim daha önce ama yine denize düştüm ,çarede bulamıyorum kendime.. dr gidecem evden çıkabilirsem..çokda derdime derman olurya neyse...dinlemiyolar bile insanı..
hayırlı olsun ay gercekten mı kıyamam zor olur ama öyle ınss sag salım kavusursunuz bebegınzde bırlıkte ınss cnm yaa :)5.ayimiz bugün bitmiş 6.aya bugün girmisiz canim ben üniversite son sinir ogrencisiyim o yüzden esinle ayri sehirlerdeyiz canm
günaydınnnn geldim burdayımmmmYahu kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz
Bİrazdan ütülerime girişeyimde onlarda bitsin kafam dinç olsun
Tüllerimide makineye atayımda ütülerim bitene kadar onlarda yıkansın
Ay dün eşimede edim bana kalsa daha savsaklardım nasılsa vakit var diye ama KKdaki kızlar olmayınca sohbet edemiyorum can sıkıntısından erkenden işleri bitirdim diye
Çatlak karıcığım benim can sıkıntısından iş yapıyorsun demekki kızlar olsa yapmayacaksın diyeheee diyorum birde utanmadan
Yahu kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz
Bİrazdan ütülerime girişeyimde onlarda bitsin kafam dinç olsun
Tüllerimide makineye atayımda ütülerim bitene kadar onlarda yıkansın
Ay dün eşimede edim bana kalsa daha savsaklardım nasılsa vakit var diye ama KKdaki kızlar olmayınca sohbet edemiyorum can sıkıntısından erkenden işleri bitirdim diye
Çatlak karıcığım benim can sıkıntısından iş yapıyorsun demekki kızlar olsa yapmayacaksın diyeheee diyorum birde utanmadan
Gunaydin kizlar
Dun eşime is yerine götürmesi için pirasali peynirli börek yapmistim pirasalari güzelce yikadim halbuki içinden tas cikmis rezil oldum ya
Ay ne bilim canım ya sinir oldum pirasadan başka bisey olsa tasi anlicamda nazil girdi onun içine cozemedim bebis napsin iyi canm bol bol hareket ediyor yine çok sukuramaaaaannn kuzum ne takılıyon yaaa olabilir napalım ne ilk ne sonsun boşver.... tatlı canını sıktığına deymez inan o insanlar onu o anda gördü ama iki gün sonra unutacak ve sen üzüldüğünle kalacan boşverrrr... bebiş napıyooo bakim
valla canım bende aynıyım her an biten bişeyi toparlasa insan böyle iş birikmez de ben yapamıyorum hatta bazen çamaşırları bile makineden çıkarıyorum dürmüyorum aslında o anda çıkınca dürsem hiç kırışmıycakta sıcak sıcak iyi olacak ama nerdeeee çalışırken anca oluyonun altına sığınıyorum... oysa ne insanlar var hem çalışıp hem her saniye bal dök yala olabilen ama çoğunun eşi yardımcı bizimki nerdeee anca benle dalaşsın trip yapsın kız gibi töbe töbeeeee.. yarılıyımmm yaralıııııı.
aslında ben biraz dağınık bi insanım ondan kaynaklanıyo yetişememem... annem bana söylenince benim kız hemen savunmaya geçiyo tabi benden duydukları annaneee sen titizsin ondan bizi beğenmiyosunnn
annem diyo bacak kadar boyunla sen konuşma sende benim anneme karışmaaaaa
Kız Analarımız kadar olsak zaten dediğin gibi bal dök yala olur her yer
Annem eskiden daha fenaydı geldiğinde dolap içini düzgün görmesin tepesi atınca indirip bu böyle olmaz hadi birlikte düzeltiyoruz diye girişirdi işlereher geldiğinde evi teftiş ederdi kapı arkasında toz varmı diye
Varsa vay halime çenesini dinle durHani yeni evliydim ya millet anası öğretmedi demesin diye devamlı ensemdeydi ama baktı istediğine yakın ( onun mükemmelik anlayışı çok farklıydı o dönem ) ses etmemeye başladı
Bekarkende hep derdi kızım keyifcisin rahatsın ama canın istedimi Domuz gibi yapıyorsun diye
O domuz gibide ne alaka senelerdir çözemedim ama halada der hatta kızımada der sende anana çekmişsin canın istedimi çok güzel iş yapıyorsun diyor
Dediğin gibi kendimiz devamlı peşinde dolansak zaten iş çıkmayacak ama evdekilerde dikkat etmeyince bazen ipin ucu kaçabiliyor
Şükür artık hiç eleştirmiyor hatta ona gittiğimde bile sen çekil beceremezsin şimdi diyip onu oturtuyorum ( becerememek bahane yorulmasın maksat ) tabi kurtlu dururmu hemen kendine başka iş bulur
Evde çoluk çocuk yok ediyle büdü baş başa kaldılar hala her sabah bütün parkeleri siler ( hemde öyle viledaylada değil çömelerekviledayı hiç sevmez nasıl olursa olsun ) mutfağını her kahvaltıdan sonra dolap kapaklarına kadar siler azmasın diye birde o banyonun yerleride tuvaletle birlikte her gün temizlenir ve saat 12de öğle yemeği bile hazırdır hatunun ben o saatte yeni işlere başlamış oluyorum genelde
nerde bende 12 de iş bitcek aynı senin gibi o saatte anca pazar günü saat 4 te işim bitiyo anam hergün erken kalk pazarda yatim diyommm ama o zamanda iş bitmiyor... sonrada biri gelcek olsumu motoru takıyommmKız Analarımız kadar olsak zaten dediğin gibi bal dök yala olur her yer
Annem eskiden daha fenaydı geldiğinde dolap içini düzgün görmesin tepesi atınca indirip bu böyle olmaz hadi birlikte düzeltiyoruz diye girişirdi işlereher geldiğinde evi teftiş ederdi kapı arkasında toz varmı diye
Varsa vay halime çenesini dinle durHani yeni evliydim ya millet anası öğretmedi demesin diye devamlı ensemdeydi ama baktı istediğine yakın ( onun mükemmelik anlayışı çok farklıydı o dönem ) ses etmemeye başladı
Bekarkende hep derdi kızım keyifcisin rahatsın ama canın istedimi Domuz gibi yapıyorsun diye
O domuz gibide ne alaka senelerdir çözemedim ama halada der hatta kızımada der sende anana çekmişsin canın istedimi çok güzel iş yapıyorsun diyor
Dediğin gibi kendimiz devamlı peşinde dolansak zaten iş çıkmayacak ama evdekilerde dikkat etmeyince bazen ipin ucu kaçabiliyor
Şükür artık hiç eleştirmiyor hatta ona gittiğimde bile sen çekil beceremezsin şimdi diyip onu oturtuyorum ( becerememek bahane yorulmasın maksat ) tabi kurtlu dururmu hemen kendine başka iş bulur
Evde çoluk çocuk yok ediyle büdü baş başa kaldılar hala her sabah bütün parkeleri siler ( hemde öyle viledaylada değil çömelerekviledayı hiç sevmez nasıl olursa olsun ) mutfağını her kahvaltıdan sonra dolap kapaklarına kadar siler azmasın diye birde o banyonun yerleride tuvaletle birlikte her gün temizlenir ve saat 12de öğle yemeği bile hazırdır hatunun ben o saatte yeni işlere başlamış oluyorum genelde
Ay ne bilim canım ya sinir oldum pirasadan başka bisey olsa tasi anlicamda nazil girdi onun içine cozemedim bebis napsin iyi canm bol bol hareket ediyor yine çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?