80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar herkese :) ay heyecandan bugün uyku tutmadı beni sabah 06:50 de uyandım.ış başı 09:00 ve ben bu saatte işe geldim.Kızlar 1,5 kilo gitmiş.Bu şimdi sadece su mu yani? Yoksa yağ da varmıdır içinde.
Ayrıca serradeniz cim elti değil mi hepsi aynı bunların kıskanıyorlar kardeşim :)

brose cim tebrikler canım benim...

hadi hanımlar kiloları yazalım,ben çok mutluyum da acaba çok mu az verdim 1,5 kilo 1 haftada iyi ama değil mi yaaaaa

birde bego2 bize biraz bahsedermisin bu diyetten en azından 3 gün yapalım bizde grupça (tabi katılmak isteyenler)

merhaba arkadaşlar merak edenlere söyleyeyim 3 günde 2.5 kilo gitti. benim bu koca mideye biraz ızdırap çektirmem lazımdı ama bu diyeti uzun vadede kendi yapmama rağmen çok sağlıklı bulmuyorum benim diyete adapte olabilmem için tez zamanda kilo vermem lazımdı onun için bu diyete haftaya pazara kadar devam edip daha kalorili diyete başlıycam kızlar, vücudumdan giden yağmı sumu bilmiyorum ama elma yemekten kupkuru olan cildim parladı:lepidiyet yöntemlerimiz )yazan bölümden elma diyetine bakarsanız bulursunuz isteyen varsa en azından 1 hafta gurupça hep beraber yapalımcokacimcoook

bugünkü kilo bildirimide yapayım oğluşum uyurken :ecrin_bebek:büyükkkk bir zevkle yazıyorum
başlangıç:88
geçen hafta.85
bu hafta :82,500

günaydın kızlarrr kilom aynı 81 bu hafta çok hareketliydim veririm diyodum ama malesef aynı yerimde saymışım

bugünkü kilo bildirimide yapayım oğluşum uyurken :ecrin_bebek:büyükkkk bir zevkle yazıyorum
geçen hafta.85

tebrikler canım süper olmuş vallahi bencede büyük bir zevkle yazılacak sonuç bu kaydirigubbakcemile5

gelelim benim kilo bildirimime
başlangıç 87,7
geçen hafta 83,7
bu hafta 83,0
(hafta sonu almıştım pazartesi yani isveç diyetine başlarken 84,8 dim belirtmek istedim yerimseniben)

süpersin canım tebrik ederim...aynen devam..

tebrikler canım nerden gittiğini ilk başta anlayamazsın elbette bunu öğrenmenin en iyi yolu ölçümleri yaptırmak ama nerdee vakit bulup sürekli gidicez..sonrasında da aynı başarıyla devam etmeni diliyorum canım..

brose cim tebrikler canım benim...

hadi hanımlar kiloları yazalım,ben çok mutluyum da acaba çok mu az verdim 1,5 kilo 1 haftada iyi ama değil mi yaaaaa
yok canım az falan değil ..en sağlıklısı..

çok sevindim canım tebrikler..dediğin gibi uzun vadede yapmamak gerekiyor bence de..ama ben elma yediğimde hep içim kıyılıyor..:gitme:

geçen hafta.85
süper süper..:lepi:

günaydın kızlarrr kilom aynı 81 bu hafta çok hareketliydim veririm diyodum ama malesef aynı yerimde saymışım

olsun canım en azından almamışsın..ben artıdayım kızlar moralim çok bozuk:gitme:82.4 çıktım geçen hafta 81.1 e düşmüştüm 1300 artıdayımklava:hala şişim wc problemi devam ediyor ama ne bileyim ya ben bu kadar kilo alcak bişey de yemedim aslında hastalandım diye eşim cuma günü pide vekazandibi almıştı onları yedim tek kaçağım onlar:gitme:sporsuzluk benim başımın derdikaydirigubbakcemile

bu arada dün ölçülerimi aldım ama metreyle hala bir mezura edinemedim
göğüs 105
bel (yani göbek deliği üzerinden) 96
basen 112

canım aslında artının çoğu şişkinliğindendir iki gündür aynı problemi ben de yaşıyorum şişkinliğin geçince bir anda 1 kg gitcek emin ol :)) hiç moralini bozma canım :teselli:

bu arada dün ölçülerimi aldım ama metreyle hala bir mezura edinemedim
göğüs 105
bel (yani göbek deliği üzerinden) 96
basen 112
ölçülerimiz nerdeyse aynı canım..basen aynı..bel benim 1 cm kalın göğüs senin 4 fazla yani şimdi aklımdan yazdım ama böyleydi diye hatırlıyorum..

canım aslında artının çoğu şişkinliğindendir iki gündür aynı problemi ben de yaşıyorum şişkinliğin geçince bir anda 1 kg gitcek emin ol :)) hiç moralini bozma canım :teselli:

işallah canım ya teşekkürler..yok yok moral bozmak yok yola devam..

sunshine78 ve elimphia teşekkür ederim kızlar.Dahada iyi gidecek inşallah.
elimphia cım o artıdayım dediğin şişkinliğin canım.Acaba gaz yapıcı ve ya vücutta su tutucu yiyecekleri bir arada yemiş olabilir misin?

adaer, elimphia, sunshine78 günaydın kızlarr bende tartıldım ama malesef 3 önce 64 düşmüşken şimdi 65 çıktım biraz kaçamklarım oldu ondandır spor yapıyorum ama olmadı işte neyse ben hep öyleydim 1 hafta veriyodum 1 hafta veremiyordum hayırlısı ama biraz umudum kırıldı gibi kendimi okadar dizgiliyordum şimdi durduramıyorum yaaa ama bu günden sonra kararlıyımmmm ne olur artıda olanlara ceza verilsinnnnnnn kaptanım haftaya vermezsem beni çıkar tamam listeden artık işi ciddiye bindirelim bize o lazım yani
adaercim ve diğer bütün kilo verenleride ayrıcaaa tebrikk ederim darısı bizim başımızaa

adaer sunshine ve bego sizleri tebrik edrim kızlar alkisalkisalkis nihal moralini bozma şişkinlik kötü bi durum yediklerin gayet normal bence o 1300 şişkinliktendir bol bol su iç suda bağırsakları düzenli çalıştırıyo

valla canım bana ne gaz yapıyor biliyorum aslında onlrdan yemedim de inanılmaz şişim ya anormal yani..pirinç lapası da yedim bu hafta ödem atayım diye..aman neyse olan oldu...önümüze bakalım diyorum canım...

benimde
başlangıç 87
geçen hafta 81
buhafta81
hedef 60 handerya listeye benim hedef kilomu hiç yazmıyosun yoksa bana 60ı yakıştıramıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…