birde bego2 bize biraz bahsedermisin bu diyetten en azından 3 gün yapalım bizde grupça (tabi katılmak isteyenler)
bugünkü kilo bildirimide yapayım oğluşum uyurken :ecrin_bebek:büyükkkk bir zevkle yazıyorum
başlangıç:88
geçen hafta.85
bu hafta :82,500
bugünkü kilo bildirimide yapayım oğluşum uyurken :ecrin_bebek:büyükkkk bir zevkle yazıyorum
geçen hafta.85
brose cim tebrikler canım benim...
hadi hanımlar kiloları yazalım,ben çok mutluyum da acaba çok mu az verdim 1,5 kilo 1 haftada iyi ama değil mi yaaaaa
süpersin canım tebrik ederim...aynen devam..cok seviniyorum yaa yazmadan edemiycem valla :)
oglen yemegini gec yedigimiz icin ev halki acikmis .. onumde patates kizartmalari .. icecekler ve sutlu tatli ve herkez yedi ama hic bitane bile almadim. yani nekadar bi zamandir ilk kez dur dedim kendime .. belki komik gelebilir simdi size ama benim icin buyuk basari nezamandir kendimi kontrol altinda tutamiyordum bu aksam ilk kez.
basari oykulerinin etkisi var hala uzerimde
tebrikler canım nerden gittiğini ilk başta anlayamazsın elbette bunu öğrenmenin en iyi yolu ölçümleri yaptırmak ama nerdee vakit bulup sürekli gidicez..sonrasında da aynı başarıyla devam etmeni diliyorum canım..günaydınlar herkese :) ay heyecandan bugün uyku tutmadı beni sabah 06:50 de uyandım.İş başı 09:00 ve ben bu saatte işe geldim.Kızlar 1,5 kilo gitmiş.Bu şimdi sadece su mu yani? Yoksa yağ da varmıdır içinde.
Ayrıca serradeniz cim elti değil mi hepsi aynı bunların kıskanıyorlar kardeşim :)
yok canım az falan değil ..en sağlıklısı..brose cim tebrikler canım benim...
hadi hanımlar kiloları yazalım,ben çok mutluyum da acaba çok mu az verdim 1,5 kilo 1 haftada iyi ama değil mi yaaaaa
çok sevindim canım tebrikler..dediğin gibi uzun vadede yapmamak gerekiyor bence de..ama ben elma yediğimde hep içim kıyılıyor..:gitme:merhaba arkadaşlar merak edenlere söyleyeyim 3 günde 2.5 kilo gitti. benim bu koca mideye biraz ızdırap çektirmem lazımdı ama bu diyeti uzun vadede kendi yapmama rağmen çok sağlıklı bulmuyorum benim diyete adapte olabilmem için tez zamanda kilo vermem lazımdı onun için bu diyete haftaya pazara kadar devam edip daha kalorili diyete başlıycam kızlar, vücudumdan giden yağmı sumu bilmiyorum ama elma yemekten kupkuru olan cildim parladı:lepidiyet yöntemlerimiz )yazan bölümden elma diyetine bakarsanız bulursunuz isteyen varsa en azından 1 hafta gurupça hep beraber yapalımcokacimcoook
süper süper..:lepi:bugünkü kilo bildirimide yapayım oğluşum uyurken :ecrin_bebek:büyükkkk bir zevkle yazıyorum
geçen hafta.85
günaydın kızlarrr kilom aynı 81 bu hafta çok hareketliydim veririm diyodum ama malesef aynı yerimde saymışım
süpersin canım tebrik ederim...aynen devam..
tebrikler canım nerden gittiğini ilk başta anlayamazsın elbette bunu öğrenmenin en iyi yolu ölçümleri yaptırmak ama nerdee vakit bulup sürekli gidicez..sonrasında da aynı başarıyla devam etmeni diliyorum canım..
yok canım az falan değil ..en sağlıklısı..
çok sevindim canım tebrikler..dediğin gibi uzun vadede yapmamak gerekiyor bence de..ama ben elma yediğimde hep içim kıyılıyor..:gitme:
süper süper..:lepi:
olsun canım en azından almamışsın..ben artıdayım kızlar moralim çok bozuk:gitme:82.4 çıktım geçen hafta 81.1 e düşmüştüm 1300 artıdayımklava:hala şişim wc problemi devam ediyor ama ne bileyim ya ben bu kadar kilo alcak bişey de yemedim aslında hastalandım diye eşim cuma günü pide vekazandibi almıştı onları yedim tek kaçağım onlar:gitme:sporsuzluk benim başımın derdikaydirigubbakcemile
ölçülerimiz nerdeyse aynı canım..basen aynı..bel benim 1 cm kalın göğüs senin 4 fazla yani şimdi aklımdan yazdım ama böyleydi diye hatırlıyorum..bu arada dün ölçülerimi aldım ama metreyle hala bir mezura edinemedim
göğüs 105
bel (yani göbek deliği üzerinden) 96
basen 112
canım aslında artının çoğu şişkinliğindendir iki gündür aynı problemi ben de yaşıyorum şişkinliğin geçince bir anda 1 kg gitcek emin ol :)) hiç moralini bozma canım :teselli:
sunshine78 ve elimphia teşekkür ederim kızlar.Dahada iyi gidecek inşallah.
elimphia cım o artıdayım dediğin şişkinliğin canım.Acaba gaz yapıcı ve ya vücutta su tutucu yiyecekleri bir arada yemiş olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?