- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
amin canım Allah razı olsun.bugün biraz daha iyiyim.problem hallolmasada benim kendi gücüm artık uğraştığım soruna kalmadı.o nedenle kendime melisa çayları,papatya çayları yapıp relaks tutmaya işimi gücümü yapmaya çalışıyorum.ancak tek yanlışım var elimde olmadan eşime sarıyorum.yorgunlukla,moral bozukluğu ile akşam eve gidince yemekti,düzendi derken homurdanmaya başladım.niye yardım etmiyorsun?en azından bir elektrik süpürgesi tut falan diyorum.adamın geninde yok ki sen kadınsın sen yap tarzında hep.ne istiyorum senden zor olan diyor.ne yapsan yemekti,temizlikdi kabulüm diyor.ama ben istiyorum güzel yemek yapayım,evimde temiz olsun.o bocalama ile birde üstüne ailevi can acıtan şeyler olunca ben doldum kısacası.sakin ol diyorum kendme.kendini sıkmadan yap işleri..olmuyor ama işte bir yerden sonra yorgunluğunda verdiği stresle konuşmaya başlıyorum.tek isteğim aslında o an biraz yemeğin tepsiyle önüme gelmesi ve uzanmak.biliyorsunuzdur işim finans sorumluluğu.akşama kadar stajerlerimde dahil sürekli talep içindeler benden.enerjim akşama kalmıyor .bakalım toparlayacağım bunuda inşallah.yorgunluğuma çare uyku ama o da elime geçmiyor.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Akşam yemeğimide yedim geldim
Çok şükür bugün günümü güzel kapattım
Ayran detoksu yapacaktım hesapta ama sonradan vazgeçtimdaha doğrusu akşamlık evdekilere köfte falan yapacaktım canım çekince menüde değişiklik yaptım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım bari
Eki Görüntüle 1323715 Eki Görüntüle 1323716
Öğlen 1 gibide 1 koca bardak ayran içtim
Çok şükür kendimi çok hafif hissediyorum ve akşamıda erken kapattım
Gelsin leptinler gitsin kilolar
Hepimiz sana inanıyoruz ve eminim bir kaç gün kendi haline bıraksanda kendini yine toparlayıp sahalara döneceksinBiliyorsun biz burada bir aile gibi olduk ve inan yakın olsan atlar yanına gelirdim oturup bir kahve içip senin neşeni yerine getirmek için
Rabbim inşallah bir arayada gelmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnn
Rabbim sanada yardımcı olsun canım ...Sorun her neyse tez zamanda bertaraf olurda sende Beyazcanda tez zamanda aramıza dönersiniz ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
olsun canım yinede yapmışsın sporunu az olsun öz olsun bazı günler az da olsa yapmakta önemli.öyle durumlarda mekik hareketi falan yap ses olmayacak hareketler yani.yolundan çeviremesin hiç bir şey seni yani..:)Ben geldiiim.
Büyük zorluklarla sporumuda yaptım.
Spordan önce çorbamı ve ana yemeğimi yapmıştım.sonra eşim geldi.bende ısınma amaçlı önce yarımsaat pedal çevirdim.
Sonra koşu bandına çıktım.niyetim önce 15 dak.yürümekti.sonra yarım saat yapayım dedim.arada koşuyorum kısa sürelerle bantta metoyu hızlndrmak için.
Baktım eşim geldi.çok gürültü oluyo dedi.
Sanki ilk defa yapıyorum.15 dak.olmuştu zaten.bıraktım.ama altta kalırmıyım hiç.
Gittim salona .memnunmusun dedim senin yüzünden sporum yarım kaldı dedim.
Ağzını bile açamadı.yemek yediğimizdede saat 8.5 tu.yani spor bile kurtarmaz beni bugün.yarına Allah kerim.
aynı durumdayım...valla canım bende aynıyım her an biten bişeyi toparlasa insan böyle iş birikmez de ben yapamıyorum hatta bazen çamaşırları bile makineden çıkarıyorum dürmüyorum aslında o anda çıkınca dürsem hiç kırışmıycakta sıcak sıcak iyi olacak ama nerdeeee çalışırken anca oluyonun altına sığınıyorum... oysa ne insanlar var hem çalışıp hem her saniye bal dök yala olabilen ama çoğunun eşi yardımcı bizimki nerdeee anca benle dalaşsın trip yapsın kız gibi töbe töbeeeee.. yarılıyımmm yaralıııııı.
aslında ben biraz dağınık bi insanım ondan kaynaklanıyo yetişememem... annem bana söylenince benim kız hemen savunmaya geçiyo tabi benden duydukları annaneee sen titizsin ondan bizi beğenmiyosunnn
annem diyo bacak kadar boyunla sen konuşma sende benim anneme karışmaaaaa
amin canım Allah razı olsun.bugün biraz daha iyiyim.problem hallolmasada benim kendi gücüm artık uğraştığım soruna kalmadı.o nedenle kendime melisa çayları,papatya çayları yapıp relaks tutmaya işimi gücümü yapmaya çalışıyorum.ancak tek yanlışım var elimde olmadan eşime sarıyorum.yorgunlukla,moral bozukluğu ile akşam eve gidince yemekti,düzendi derken homurdanmaya başladım.niye yardım etmiyorsun?en azından bir elektrik süpürgesi tut falan diyorum.adamın geninde yok ki sen kadınsın sen yap tarzında hep.ne istiyorum senden zor olan diyor.ne yapsan yemekti,temizlikdi kabulüm diyor.ama ben istiyorum güzel yemek yapayım,evimde temiz olsun.o bocalama ile birde üstüne ailevi can acıtan şeyler olunca ben doldum kısacası.sakin ol diyorum kendme.kendini sıkmadan yap işleri..olmuyor ama işte bir yerden sonra yorgunluğunda verdiği stresle konuşmaya başlıyorum.tek isteğim aslında o an biraz yemeğin tepsiyle önüme gelmesi ve uzanmak.biliyorsunuzdur işim finans sorumluluğu.akşama kadar stajerlerimde dahil sürekli talep içindeler benden.enerjim akşama kalmıyor .bakalım toparlayacağım bunuda inşallah.yorgunluğuma çare uyku ama o da elime geçmiyor.
bu arada cecom bana ayran detoksunu anlatırmısın?
olsun canım yinede yapmışsın sporunu az olsun öz olsun bazı günler az da olsa yapmakta önemli.öyle durumlarda mekik hareketi falan yap ses olmayacak hareketler yani.yolundan çeviremesin hiç bir şey seni yani..:)
aynı durumdayım...
Daha mutlu hanımlar ,daha dingin sakin hanımlar için dinlensin bu hatunlar:) :)
dünkü menümü yazabilirim bu arada
sabah müsli ve yeşilçay
ara bebe bisküvi ve çay
öğlen ton balıklı salata
akşam 4 kaşık pilav ve avuçiçi kadar biftek yoğurt
spor 2 km yürüyüş
200 ip atlama
su :1 lt anca..
kesinlikle canım 100/100KESİNLİKLE HERŞEY AİLE HUZURU İÇİN :)
kesinlikle canım 100/100
hahaha valla ben anamın bi eşi yok derdim ama varmış yavvvv.... aynııııı bu kadar olur ama varya analarımız olmasa biz iyice salcaz anlaşılan yaniii senle de ben aynıııı
nerde bende 12 de iş bitcek aynı senin gibi o saatte anca pazar günü saat 4 te işim bitiyo anam hergün erken kalk pazarda yatim diyommm ama o zamanda iş bitmiyor... sonrada biri gelcek olsumu motoru takıyommm
amin canım Allah razı olsun.bugün biraz daha iyiyim.problem hallolmasada benim kendi gücüm artık uğraştığım soruna kalmadı.o nedenle kendime melisa çayları,papatya çayları yapıp relaks tutmaya işimi gücümü yapmaya çalışıyorum.ancak tek yanlışım var elimde olmadan eşime sarıyorum.yorgunlukla,moral bozukluğu ile akşam eve gidince yemekti,düzendi derken homurdanmaya başladım.niye yardım etmiyorsun?en azından bir elektrik süpürgesi tut falan diyorum.adamın geninde yok ki sen kadınsın sen yap tarzında hep.ne istiyorum senden zor olan diyor.ne yapsan yemekti,temizlikdi kabulüm diyor.ama ben istiyorum güzel yemek yapayım,evimde temiz olsun.o bocalama ile birde üstüne ailevi can acıtan şeyler olunca ben doldum kısacası.sakin ol diyorum kendme.kendini sıkmadan yap işleri..olmuyor ama işte bir yerden sonra yorgunluğunda verdiği stresle konuşmaya başlıyorum.tek isteğim aslında o an biraz yemeğin tepsiyle önüme gelmesi ve uzanmak.biliyorsunuzdur işim finans sorumluluğu.akşama kadar stajerlerimde dahil sürekli talep içindeler benden.enerjim akşama kalmıyor .bakalım toparlayacağım bunuda inşallah.yorgunluğuma çare uyku ama o da elime geçmiyor.
bu arada cecom bana ayran detoksunu anlatırmısın?
olsun canım yinede yapmışsın sporunu az olsun öz olsun bazı günler az da olsa yapmakta önemli.öyle durumlarda mekik hareketi falan yap ses olmayacak hareketler yani.yolundan çeviremesin hiç bir şey seni yani..:)
aynı durumdayım...
Daha mutlu hanımlar ,daha dingin sakin hanımlar için dinlensin bu hatunlar:) :)
dünkü menümü yazabilirim bu arada
sabah müsli ve yeşilçay
ara bebe bisküvi ve çay
öğlen ton balıklı salata
akşam 4 kaşık pilav ve avuçiçi kadar biftek yoğurt
spor 2 km yürüyüş
200 ip atlama
su :1 lt anca..
İyi akşamlar fıstıklar kusurabakmayın elde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorum bu ara
Hakikaten ne oldu bu topiğesayfalarca geçmiş beklerken hemen bitti
Alyagsucum neyse ki sen toparlanmışsın bitanem
Cecom prensesimiz iyileşmiş çok sevindim tatlım maşallah sen de iyileştin ayaklandın ve evi yağ dök yala yapmışsın tatlımanneciğinin gölgesi yetiyor dimi ..................
Sorma canım inan kaç gündür ne oldu bu topiğe diye düşünüp duruyorumhavalardanmıdır herkesde bir haller var tabi ev işleri yada başka yoğunluklarda oluyor ama çoğu zaman o vakti yaratıp iki sohbet etmeye fırsatımız oluyordu
İnşallah bir iki güne herkes yine toplanır valla nasıl bağımlılık yarattıysa burası kimse yazmayınca canım sıkılıyorKKdan önce internette saatlerce oyun oynayabilen ben şimdi KK hariç bir tek facee giriyorum oda boş boş duruyor sayfa hani yazan olursa cevap veriyorum okadar
Ben eski sohbetleri özledimmmmmmmmmmm
Bu arada sorma hakikaten gölgesi yetiyor kadınınbirde cidden çok fedakar bir anneye sahibiz ( çok şükür hakkını asla ödeyemeyiz sonuçta sırf doğurmakla bana göre Anne olunmuyor )
Sabah yine erkek yeğenim fena olmuş kadıncağız kahvaltıyı yaptığı gibi fırlamış kardeşimeakşama kadar onunla hastanede vakit geçirmiş ( KVsi duysada hastaneye gelmez en fazla kocasını yollar oda Annemlere karşı göstermelik yani ) ordan minibüse bile binmeden koştur koştur gelmiş bana yinede pazarlık yapmış ( ki telefon açıp kardeşimden ulaştığımda tembihledim bak yoruldun zaten sakın birşey alma yarın eşime aldırırım birşeye ihtiyacım yok diye )
Kendi evinin önününden pas geçip bana geliyor ve kapıdan aldıklarını bırakıp bu seferde babama akşamlık yapmak için eve koşturdu ( tabi ben yaptığım tavuktan hemen koydum bir kaba bari yemekle uğraşmasın diye )
Bİzim iyiliğiimiz için devamlı çabalar ve o yüzden asla onun kırılmasını istemeyizikimizde ( kardeşimle ) sırf o mutlu olsun huzurlu olsun diye devamlı onun gönlünü yapmaya çalışırız ( evleri bile toplu görünce kadıncağız rahatlıyor aklı bizde kalmıyor kızlar iyi hissetmiyorda evlerine yansıyor diye düşünmesin hesabı )
Bak kadın benim Günümün alışverişini yaptığı yetmiyormuş gibi birde Cumartesi sabah namazından sonra börek yapacakmış ( gerek yok yada bir gün evvel yap dedim olmaz taze olsun sevmem öyle baştan savma işi diyor)
Geçen gün eşimin halasıda geldiğinde ısrarla bak yapılacak birşey varsa bizde birşeyler yapalım dedi ama benim KV o son hesapta hasta ziyaretinden sonra bir kere bile aramadı nasıl kız diye yada gün için birşeye ihtiyacın varmı diye ( zaten birşey istememde insan bir kerecik arayıp sorar bari yarım ağızlada olsaama ben onun yaptığını yapmayacağım hem kpninde senesi o yüzden ona söylemeden direk bir çeşit birşey yapıp götüreceğim kendi utansın
Ben face e bile girmiyorum cecom tüm zamanım burada geçiyor biraz da gazeteleri okuyorum net bitiyor benim için ama hakikaten eski sohbetleri özledim
Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesinboş ver kv ni kuzum anneciğin sana yeter de artar.Utanır mı ki acaba iyilik sende kalsın en güzeli cecom Sen kayınpederin için yapacaksın ilerde bizim ardımızdan da yapanlar olur inş Benim anneciğim iyi olsun başımda dursun bana yetiyor ne mutlu bize malesef bazı anneler de var ki anne kelimesini hak etmiyorlar
Selam kızlar ben geldim.... Allah tüm evlatları anasından ayırmasın. Bende annemin hakkını nasıl öderim bilmiyorum bana baktığı yetmedi enekli oldu şimdide kızıma bakıyor benden çoktur emeği üstünde. ..
Hoşgeldin mavişim evlat fındıksa torun fındık içiymiş eminim seve seve bakıyordur annen
Canım ben Allah rızası için yapacağımbiz anamızdan öyle gördük sonuçta
Dediğin gibi bazıları Anne kelimesini hak etm yüzden kaç senedir KVye Anne bile demiyorum yafarkında ama bir kez olsun sen bana neden Anne demiyorsun diye sormaya cesaret bile edemedi sonuçta bana Analıkmı yapmış ki Anne diyeyim Küçük kuzuma bile hamileyken yapmadıklarını bırakmadılar düşük tehlikesi olduğu halde Komşu ablam sağ olsun Annemler Almanyada diye her gün birşeye ihtiyacım varmı diye sordu durdu hatta kadıncağız sık sık birşeyler yapıp uzatıyordu hatta doğumdan sonra her gün aralıksız birşeyler uzattı sen uğraşma dinlen kuzunla ilgilen diye ( tatlıma kadar hemde )
Defalarca kadıncağıza Anne diye ağzımdan kaçtıHakkını asla ödeyemem Annemden sonra o geliyor bana göre ki bu zamanda böyle komşu inan çok zor bulunur
Rabbim dediğin gibi Analarımızı başımızdan eksik etmesin...Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bak biliyorsun bizim gelinde hamile Anasının umuru değilhiç heves edipte şunu yaparızda demiyormuş şakasına gelin bak torun geliyor sen ne alacaksın demişde kadın 15 sene evvel kardeşinin kullandığımız küveti ve puseti var onları veririm yeter demiş Annem duyunce çıldırdı ve resti çekti asla almayacaksınız onları ben daha ölmedim herşeyinizi ben alacağım diye ( sağ olsun bizdede aynısını yapmıştı baktı dünürlerden hayır yok hatta bana doğum hediyesi ne istersin dediğinde ya önemli değil yaptıkların yeter demiştimde kadıncağız yinede çıkardı çok yüklü bir para verdi o zamanda bizde onunla doğumu ödemiştik )
Aslında varya o tip umursamaz insanlar yaşlanmıyordabencillikleri yüzünden yıpranmıyorlar ( evladım ne alemde yada işte birinede bir hayrım dokunsun demedikleri için rahatlar )
Eşimin Ananneside öylekadın 96 yaşında ama hayat ona güzel herkese istediğini söyler, ne perhiz bilir ne bişey, herşeyin en iyisini yer, kızlarım yada torunlarım ne hisseder umursamaz, herkesin onun dediğiyle iş yapmasını bekler ....vs. .vs. ama cidden son gören doktor bile demiş Teyze benden sağlıklı valla yatmasıda sadece tembellikten vucut kendini salmış yoksa kemiklerde birşey yok diye
Rabbim hepimize yüreği güzel insanlardan olmayı nasip etsinde bari öbür tarafta o konuda sorguya çekilmeyelim
Canım ben Allah rızası için yapacağımbiz anamızdan öyle gördük sonuçta
Dediğin gibi bazıları Anne kelimesini hak etmiyorlar ( o yüzden kaç senedir KVye Anne bile demiyorum yafarkında ama bir kez olsun sen bana neden Anne demiyorsun diye sormaya cesaret bile edemedi sonuçta bana Analıkmı yapmış ki Anne diyeyim Küçük kuzuma bile hamileyken yapmadıklarını bırakmadılar düşük tehlikesi olduğu halde Komşu ablam sağ olsun Annemler Almanyada diye her gün birşeye ihtiyacım varmı diye sordu durdu hatta kadıncağız sık sık birşeyler yapıp uzatıyordu hatta doğumdan sonra her gün aralıksız birşeyler uzattı sen uğraşma dinlen kuzunla ilgilen diye ( tatlıma kadar hemde )
Defalarca kadıncağıza Anne diye ağzımdan kaçtıHakkını asla ödeyemem Annemden sonra o geliyor bana göre ki bu zamanda böyle komşu inan çok zor bulunur
Rabbim dediğin gibi Analarımızı başımızdan eksik etmesin...Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bak biliyorsun bizim gelinde hamile Anasının umuru değilhiç heves edipte şunu yaparızda demiyormuş şakasına gelin bak torun geliyor sen ne alacaksın demişde kadın 15 sene evvel kardeşinin kullandığımız küveti ve puseti var onları veririm yeter demiş Annem duyunce çıldırdı ve resti çekti asla almayacaksınız onları ben daha ölmedim herşeyinizi ben alacağım diye ( sağ olsun bizdede aynısını yapmıştı baktı dünürlerden hayır yok hatta bana doğum hediyesi ne istersin dediğinde ya önemli değil yaptıkların yeter demiştimde kadıncağız yinede çıkardı çok yüklü bir para verdi o zamanda bizde onunla doğumu ödemiştik )
Aslında varya o tip umursamaz insanlar yaşlanmıyordabencillikleri yüzünden yıpranmıyorlar ( evladım ne alemde yada işte birinede bir hayrım dokunsun demedikleri için rahatlar )
Eşimin Ananneside öylekadın 96 yaşında ama hayat ona güzel herkese istediğini söyler, ne perhiz bilir ne bişey, herşeyin en iyisini yer, kızlarım yada torunlarım ne hisseder umursamaz, herkesin onun dediğiyle iş yapmasını bekler ....vs. .vs. ama cidden son gören doktor bile demiş Teyze benden sağlıklı valla yatmasıda sadece tembellikten vucut kendini salmış yoksa kemiklerde birşey yok diye
Rabbim hepimize yüreği güzel insanlardan olmayı nasip etsinde bari öbür tarafta o konuda sorguya çekilmeyelim
Sweetcim canım herkese her soruya tek tek cvap veriyorsun cok sagol. Galiba uc öğün devam edicem hatalarımi kesfediyorum sizlerle öğreniyorum kendime en uygun hale getirim yeniden yeniden yılmadan başlayıp devam ediyorum sayenizde burası kac gündür sessiz ve benim hemen motivem düştü burasının ve instagramin bende cok etkisi var iyiki varsınız hepiniz
Komşular konusunda haklısın cecom yeri geliyor bazen en yakın akrabadan daha candan koşuyorlar allah razı olsun tüm komşularımızdan
Dediğin gibi gamsız olmak ömrü uzatıyor sanırım benim de var öyle tanıdıklarım maşallah asırık çınar ikisi de yaradılış meselesi cecom herkes aynı olamaz
Senin yüreğinin güzelliğine ben kefilim cecom
Sizin gelin düşürmemişmiydi almanyada olanbenim aklımda mı yanlış kaldı
YOk çok şükür kuzu iyi ama işte oda ana olacak bakalım nasıl bir ana olacak
İnşallah kuzu doğduğunda anlar neyin ne olduğunuda ona göre güzel bakar kuzuya
Neyse size doyum olmaz ama bana müsaade
Sabah erkenden kalkacağım inşallah
Eşimde uykumu alamadım yatalım diyip duruyor hazır kuzuda uyumuşken
İnşallah yarında son hazırlıklarımı yaparım ( poğça ve sarma ) sonrada derin bir oh çekerim
Bu arada eşimin kuzeni Bursadan gelmiş bir kaç günlüğüne ve Cumartesi akşamı oda bize yatıya gelecekmiş
neyseki misafirlere hazırlık yapınca onada kalır nasılsa birşeyler
Sağ olsun hiç eziyeti yoktur aksine kendi evinde bir su bile almayan 20 yaşındaki çocuk bana gelince sofra kurmaya bile yardım eder sırf ben yorulmayayım diye
Hoşgeldin kaptanım swetim.İyi akşamlar fıstıklar kusurabakmayın elde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorum bu ara
Hakikaten ne oldu bu topiğesayfalarca geçmiş beklerken hemen bitti
Alyagsucum neyse ki sen toparlanmışsın bitanem
Cecom prensesimiz iyileşmiş çok sevindim tatlım maşallah sen de iyileştin ayaklandın ve evi yağ dök yala yapmışsın tatlımanneciğinin gölgesi yetiyor dimi
Beyazcanım inan çok üzüldüm durumuna ama herşey biz insanlar için kuzum sen neleri atlattın ne olur kendini eve kapama cecom öyle güzel yazmış ki başka ne söylenebilirdi bilmiyorum seni çok seviyoruz ve lütfen senin düşmeni bekleyenleri sevindirme silkelen ve kendine gel prenseslerin için kuzum
Eddorascım 10 gün tibete ara verdiysen bir alt tekrardan devam ediyorsun bitanem koşu bandı çok gürültü yapıyorsa ince matlardan ser altına bir de yağlamayı ihmal etme sık sık o zaman fazla gürültü olmuyor bitanem ve lütfen erken kalkmaya çalış
Azecim hamileliğinin son günleri sağlıkla kucağına al inş bebişini tatlım kolay doğumlar dilerim
Mavişim iki öğün yapmak için neden kendini zorluyorsun ki kuzum erken kahvaltı yapıyorsan 3 öğünde yiyebilirsin
Anetam bildirimini kaydettim cnm
snowflake sporu düzenli her gün yapabilirsen çok iyi olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?