80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin fazlasını hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah....Aminnnnnnn

Bugün Cuma malum bildirim günü

Maalesef bu hafta sanrım birazda Misafir hazırlığı ve stresden dolayı kilo verememişim
Baştan baya üzüldüm ama bir yandanda kilo almamaktan iyidir diye düşündüm ( hafta içi bir ara daha fazlasınıda tartıda gördüğümden biraz rahatladım )

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 113.5 kg
Bu hafta; 113.5 kg

Gelen/ Giden; yok

Spor; sadece bir kere 30 dakika kadar yürüyüş

Sizlerin huzurunuzda kendime söz veriyorum önümüzdeki hafta o 112li hane görülecek belkide daha aşağısı ama kesinlikle eksi göreceğime adım gibi eminim Pes etmek yok aynen devam

aaaa akşam o kadar yazdım hiçbiri yok bende diyorum niye kimse cevap vermiyor hahaha....
selam kızlar ben bildirimi yarın yapıcam malum dönemim bugün bitiyo artık.. yarın daha sağlıklı olur inşallah

hayırlı cumalar arkadaşlar.
kilo bildirimi
rumuz-eddoras
başlangıç-82
geçen hafta-79.8
bu hafta-79.8
spor-haftada 3gün 5x5tibet yogası 2gün bisiklet ve yürüyüş
umarım herkes güzel sonuçlar almıştır..
benim umudum bir sonraki haftaya kaldı.

Slm fıstıklar hayırlı cumalar hepimize

Hoşbuldum canım benim kuzum annemin rahatsızlıklarından dolayı hastahandeyiz sürekli bu günlerde geçecek inş kk ya kısa bir süre girebilirsem takıma bakıyorum buraya zaman kalmıyor tatlım affedin lütfenben de özlüyorum bundan şüpheniz olmasın

Ben de nihayet 21 tekrara geçeceğim bu hafta kuzum insan hemen geçsin istiyor değil mi
tamam o zaman 5*5 yapıyorsan cnm pts 7*5 hadi bakalım umarım çok memnun kalırsın

Hayırlı cumalar cecom olsun kuzum artı çıkmamak da önemli pes etmeyeceğine inanıyorum bu ekz sonuna kadar gideceğiz tatlım

aaaa akşam o kadar yazdım hiçbiri yok bende diyorum niye kimse cevap vermiyor hahaha....
selam kızlar ben bildirimi yarın yapıcam malum dönemim bugün bitiyo artık.. yarın daha sağlıklı olur inşallah

yarını bekleyelim o zaman mavişim

hayırlı cumalar tatlım sağlık olsun artı çıkmaman da güzel ama şu erken kalkma olayını çözebilirsen emin ol daha sağlıklı olacak senin için bitanem

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sarmalarımı sarıp ateşe koydum
Tam 126 adet sarma olmuş koca bir tencere
Bİraz evvel hatta Annemle konuştum ( kızkardeşimde bugün ) 126 adet diyince nasıl gülüyor kız birde üşenmeden oturup saydınmı onları diye dedim ne yapayım tek tük takıntılarım var onlardan biride sarma yaptığımda saymak

Şimdide zeytinli poğçaya girişeceğim
Sağ olsun büyük kız salonu temizledi bir yandan ( bir tek masa ve sehpanın tozunu alıp örtülerini yayacak )
Belim deminden beri sabit oturmaktan ağrıdı ama iki dakika da olsa bir size bakayım dedim

Akşam sohbete damlarım nasılsa
Kaçıyorum hemen bitsinki bende rahat olayım

Elleirine sağlık cecom ilahi bereketini kaçıracaksın sayma

Kolay gelsin tatlım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sarma ve poğça faslıda bitti çok az mutfakta işim kaldı ama bende bittim
Şimdi biraz dinlenip çay keyfi yapayımda sonra inşallah bulaşık makinemi boşaltıp tabaklarımıda hazır edip herhalde hemen yatarım ancak kendime gelirim

Poğaçalarım cidden çok güzel oldu ( Sağ olasın Beyazcanım kızlarda eşimde bayıldılar )
Eminim yarın hepsi çok beğenecek

Ay yeminle şu Günüde atlatayımda Pazar günü iş yaparsam ne olayım hatta eşimede Pazartesi hatta SAlıya kadar grevdeyim dedim gülüyor iyi öyle olsun diye ama eminim Pazartesi öğlende en geç başlar aşkım akşam yemeğinde ne var diye

İyi aksamlar arkadaslar, kadınlar kulubune sifremi kaybettigim için uzun zamandir giremiyordum çok sukur yeni şifre oluşturup girebiliyorum artik :) . umarim hepiniz iyisinizdir ? Arkadaşlar öncelikle kendimi tanitayim, 23 yasindayim 2 yillik evliyim, çocuğum yok , iki tane düşük yaptim inşallah Allah saglikli bi evlat nasip eder. Ben bundan bir kac sene önce yaklasik 103 kg civarindaydim. Boyum 168, azimle sporla saglikli bir şekilde 1 sene sonunda 77 kiloya kadar dustum 26 kg filan verdim. Fakat evlendikten sonra tekrar almaya basladim su an 82 kiloyum. Naparsam yapayim gitmiyor canim çok sıkılıyo daha anne olacam inşallah pff biri bana gaz versin

Ellerine sağlık cecom çok yoruldun artık dinlen kuzum 3 gün grev yap bence

Aramıza hoşgeldin cnmm iyiyiz çok şükür başın sağolsun bitanem rabbim en doğru zamanda kucağını doldursun tatlım daha genceciksin rabbimin izniyle sağlıklı bir bebişin olacak inş
Günlük menülerini paylaşırsan yardımcı olabiliriz cnm

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

verdiğim linklere bir göz atarsan sevinirim cnm

hosbuldum canim Hemen bakiyorum TSK ederim link için

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz ....Aminnnn

Kızlar yorgunluktan geberiyorum resmen

Sabah 11den sonra gelirler ( Öğle namazını kılıp hemen başlanıyor okumaya )
O yüzden sabah 6da uyanıp kısırımıda yapatıktan sonra hazır bekleyeceğim

Hemen yatıp uyuyacağım yoksa mümkün değil uyanamam
Eşimde sağ olsun güllaçı yapıyor şu anda

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın gece inşallah bütün telaş bitince bol bol sohbet ederiz

Kaptanım çok geçmiş olsun.
Rabbim şifa versin anneciğine.
tahmin ettim zaten anneciğinle uğraştığını.
Rabbim güç kuvvet versin ikinizede.
Swetcim 1hafta boyunca düzensiz uyku ve menü olunca almadığıma sevindim nerdeyse.
Gerçektende yogada sayıyı artırmak için diğer haftayı iple çekiyorum canım.
Hem affetmek ne demekmiş canım benim.özlüyoruz ondan.

Tşk ederim bitanemm amin kuzum bugün iyi gibi şükür dünyalar benim oldu inan
uykuz düzensizliği hakikaten etkiliyor kilo verme oranını cnm
Canımsın İnsan alışınca hakikaten görmek istiyor çok alışıyoruz birbirimize

İyi geceler cecom allah rahatlık versin cnmm yarını da atlattınmı tamamdır kuzum

Kızlar Günaydın önce menu paylaşayım
öncesinde 1 kase mercimek çorbası içtim bir tanede balık köftesi
sonrada sade kahvem ve tahin helvam

Eklentiler

• 20141205_193806.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bütün hazırlıklarım bitti ( kısır dahil ) duşumu aldım giyindim hazır kimse yokken birde buraya bakayım dedim
Sanırım bir saat sonra en geç millet gelmeye başlar

Küçük kuzum kuzeni gelecek diye dünden beri heycan yaptı yatakta bile ay çok heycanlıyım ay çok heycanlıyım diye diye uyudu sabahta erkenden benimle birlikte hortladı ve şuanda da elbisesini giydi hazır bekliyor hatta bir saattir Anneciğim Buğrayı arasana nerede kaldılar diyip duruyor

Anası kılıklı gezme yada misafir olunca panik yapıyor
Bugünüde hayırlısıyla atlatayımda ondan sonra inanılmaz rahatlıyacağım

Bu arada dün gece kuzu bizimle yattı ve kapıyı kapatmadığımız halde çocuk havasız kaldı herhalde yine öksürmeye başladı yada kalan balgam falanmı vardı nedir sabah iki kere öksürmekten balgam çıkardı neyseki iyi olduğunu biliyorum ve o yüzden pek dert etmedim rahatlaması için hava makinesine bağladım yoksa bütün gün öksürmekten oda helak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…