- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
Slm fıstıklar hayırlı cumalar hepimize
Hoşbuldum canım benimkuzum annemin rahatsızlıklarından dolayı hastahandeyiz sürekli bu günlerde geçecek inş kk ya kısa bir süre girebilirsem takıma bakıyorum buraya zaman kalmıyor tatlım affedin lütfen ben de özlüyorum bundan şüpheniz olmasın
yarını bekleyelim o zaman mavişim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bütün hazırlıklarım bitti ( kısır dahil) duşumu aldım giyindim hazır kimse yokken birde buraya bakayım dedim
Sanırım bir saat sonra en geç millet gelmeye başlar
Küçük kuzum kuzeni gelecek diye dünden beri heycan yaptıyatakta bile ay çok heycanlıyım ay çok heycanlıyım diye diye uyudu sabahta erkenden benimle birlikte hortladı ve şuanda da elbisesini giydi hazır bekliyor hatta bir saattir Anneciğim Buğrayı arasana nerede kaldılar diyip duruyor
Anası kılıklı gezme yada misafir olunca panik yapıyor
Bugünüde hayırlısıyla atlatayımda ondan sonra inanılmaz rahatlıyacağım
Bu arada dün gece kuzu bizimle yattı ve kapıyı kapatmadığımız halde çocuk havasız kaldı herhalde yine öksürmeye başladıyada kalan balgam falanmı vardı nedir sabah iki kere öksürmekten balgam çıkardı neyseki iyi olduğunu biliyorum ve o yüzden pek dert etmedim rahatlaması için hava makinesine bağladım yoksa bütün gün öksürmekten oda helak olacak
hadi gözün aydın kuzum... rahat rahat atlat şu günü inşallah. insan ister istemez stres oluyo..
canım cecom ne güzel fikir o öyle.evet benim artık tansiyonlarım falan düşmeli yapmacıkdan.yoksam ciddi ciddi durumum fena hal alacak.ben bunu yapıp sana sonucunu bildireceğim canım.ayrıca ayran detoksu bilgisi içinde sağolasın.bir denemek istiyorum açıkcası.umarım işe yarar.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Akşam yemeğimizide yedik ve hazır eşim dışarı çıkmışken kendimi buraya attım
Hemen aklımdayken menümüde paylaşayımgerçi akşam yemeğimin resmini çekemedim birden açlık bastırıp elim ayağım titreyince
Kahvaltı;
Eki Görüntüle 1324547
Ara;
Eki Görüntüle 1324548
Akşam;
Eki Görüntüle 1324549
Valla bir ara cidden salmıştım ben baya ama anam emekli olup İstanbulda daha uzun kalınca her an tetikte olmak zorunda olunca iki çocuklada elimden geldiğince düzen tutturmaya çalışıyorum
Heee yapıncada ıncık çıncık ne varsa giriyorum
Şu benim pasaklı marimarlar olmasa ( kızlar ) inan hiç dağımayacak evdaha biraz evvel yine iisyan bayrağını açtım büyük kıza bütün gün oturdun kız bir kerede birşey söylediğimde anında kalk diye ( hep bir dakika Anne birazdan yaparım der ama üzerinden 1 saat geçer bende deli olurum )
Kız erken kalkınca benimde misafir hazırlığım yoksa genelde öyle oluyor ama bu hafta şu gün muhabbetine fazla ayrıntıya girdim o yüzden dahada iş bitmez oldu
Ya birde Karatay yapınca öğlen ancak acıkırsam Ayran içiyorum ya o yüzden pek sıkıntı olmuyorKüçük kız için her daim birşeyler hazırda oluyor öğlenlik ama onada yalvar yemez büyüğüde yalvar gırtlağı durmaz ortası yok bunların abla kardeş Ben adını koyunca rahatlıyorum zaten yemeği yapması zor gelmiyor
Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok strestli bir iş yapıyorsun
Eniştede arada da olsa işin ucundan az tutsaya
Kız baktın çok daralıyorsun tansiyonum düştü sanırım ayağına yat koltuğa fenayım Allah aşkına sen bu gece birşeyler yap elim ayağım titriyor açlıktan ayağına numaradan
Biraz totoşu tutuşursa emin ol o tepsi önüne anında geliryapmadığım şey değil yani tecrübe konuşuyor ben herifi nasıl işe alıştırdım sanıyorsun ki ben çalışmıyorum onuda belirteyim
Canım Ayran detoksu iki günlük birşey ve her iki günde aynı yapılıyor
Metabolizmayı hızlandırıyormuş ve giden yağdan gidiyormuş ( ben yazılanın yalancısıyımama en azından motive ettiği kesin )
Ben hesapta yapacaktım kaldı ama pazartesi kesin yapacağım Allahın izniyle
Ayran detoksunda kahvaltı;
Bildiğin peynir, zeytin, domates ( mevsimine göre tabi ), salatalık ve yumurta ( yani ben hep öyle yapıyorum ki Klasik karatay kahvaltısı bile edebiliriz bence hem daha uzun süre tok tutar )
Sonrasındada acıktıkça içilecek Ayran detoksu;
1 litre ayran ( evde de yapabilirsin ama ben hep hazır kullanıyordum )
4 Yk haşlanmış nohut
4 yk haşlanmış yeşilmercimek
4 yk haşlanmış bulgur
2 adet salatalık rendesi
BOl Nane ( başka baharatta ekleyebilirsin damak tadına göre )
( ben çok çok az tuzda ekliyordum öbür türlü içemiyorum diye )
2 saatte bir içenlerde var ama ben acıktıkça içiyordum ve güzel sonuç alıyordum
Slm fıstıklar hayırlı cumalar hepimize
Hoşbuldum canım benimkuzum annemin rahatsızlıklarından dolayı hastahandeyiz sürekli bu günlerde geçecek inş kk ya kısa bir süre girebilirsem takıma bakıyorum buraya zaman kalmıyor tatlım affedin lütfen ben de özlüyorum bundan şüpheniz olmasın
Ben de nihayet 21 tekrara geçeceğim bu hafta kuzuminsan hemen geçsin istiyor değil mi
tamam o zaman 5*5 yapıyorsan cnm pts 7*5 hadi bakalım umarım çok memnun kalırsın
Hayırlı cumalar cecom olsun kuzum artı çıkmamak da önemli pes etmeyeceğine inanıyorum bu ekz sonuna kadar gideceğiz tatlım
yarını bekleyelim o zaman mavişim
hayırlı cumalar tatlım sağlık olsun artı çıkmaman da güzel ama şu erken kalkma olayını çözebilirsen emin ol daha sağlıklı olacak senin için bitanem
canım cecom ne güzel fikir o öyle.evet benim artık tansiyonlarım falan düşmeli yapmacıkdan.yoksam ciddi ciddi durumum fena hal alacak.ben bunu yapıp sana sonucunu bildireceğim canım.ayrıca ayran detoksu bilgisi içinde sağolasın.bir denemek istiyorum açıkcası.umarım işe yarar.
canım kaptanım annene acil şifalar dilerim Rabbimden.Güzel haberlerini alalım inşallah .
ben dün gelemedim hanımlar.malum anlattığım sorunlardan dolayı.ama buraya gelmeyince iki kelam yapmayınca eksiklik hissediyorum.dün bildirimimi yapamadım .müsadenizle onu yazacağım canlar.
başlangıç:82
geçen hafta:77,6
bu hafta : 77,9
gelen :300
hedef :70
ben anlayamadım bu gelen bu 300 durumunu ama bu hafta karbonhidrat fazla oldu son 2 gün sanırım ondan.çünkü her gün spor yaptım aslında ama olunca oluyor sanırım
canım cecom ne güzel fikir o öyle.evet benim artık tansiyonlarım falan düşmeli yapmacıkdan.yoksam ciddi ciddi durumum fena hal alacak.ben bunu yapıp sana sonucunu bildireceğim canım.ayrıca ayran detoksu bilgisi içinde sağolasın.bir denemek istiyorum açıkcası.umarım işe yarar........
kızlar çoook uzun süre giremedim farkındayım ama mazur görün taşınma telaşesinden yeni iş temposuna alışmak falan anca toparlanabildim diyete devam durmak yookk, geçen haftasonu askerimin yanına gittik orda tabi birazcık ipin ucu kaçtı çok fazla kilo veremedim ama almadım da çok şükür
başlangıç:80
geçen hafta:74,5
bu hafta : 74
hedef : 65
Kesinlikle arada numara yapmak şart erkeklere
Kız ben 15 senedir adama neler yaptımda kıvama geldiyoksa ilk evlendiğimizde inadım inat biriydi ( inan öleceğini bilse birşeye hayır dedimi evete dönmezdi )
Bazen diyor ulen numaramı yapıyorsun gerçekmi bilemiyorum diye bende hemen istersen bir şansını dene diyorum içimden
İnan bu ufak oyunlar sayesinde Anasıyla Babasına karşı bile yeri geldi karşı savundu ; el insaf yazık şu kadıncağızı hasta ettiniz hesabıhe tabi asla terbiye ve saygısını bozmadan
Gelişmeleri mutlaka iletbende numara çok takıldığın yerde kopya veririm
Tekrar hoşgeldin canım
Şükür almamışsın inşallah bundan sonrada daha sık uğramaya fırsatın olur
inşallah canıım hoşbulduk, yok yok sahalara dönüyorum hihihiKesinlikle arada numara yapmak şart erkeklere
Kız ben 15 senedir adama neler yaptımda kıvama geldiyoksa ilk evlendiğimizde inadım inat biriydi ( inan öleceğini bilse birşeye hayır dedimi evete dönmezdi )
Bazen diyor ulen numaramı yapıyorsun gerçekmi bilemiyorum diye bende hemen istersen bir şansını dene diyorum içimden
İnan bu ufak oyunlar sayesinde Anasıyla Babasına karşı bile yeri geldi karşı savundu ; el insaf yazık şu kadıncağızı hasta ettiniz hesabıhe tabi asla terbiye ve saygısını bozmadan
Gelişmeleri mutlaka iletbende numara çok takıldığın yerde kopya veririm
Tekrar hoşgeldin canım
Şükür almamışsın inşallah bundan sonrada daha sık uğramaya fırsatın olur
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Akşam yemeğimizide yedik ve hazır eşim dışarı çıkmışken kendimi buraya attım
Hemen aklımdayken menümüde paylaşayımgerçi akşam yemeğimin resmini çekemedim birden açlık bastırıp elim ayağım titreyince
Kahvaltı;
Eki Görüntüle 1324547
Ara;
Eki Görüntüle 1324548
Akşam;
Eki Görüntüle 1324549
Valla bir ara cidden salmıştım ben baya ama anam emekli olup İstanbulda daha uzun kalınca her an tetikte olmak zorunda olunca iki çocuklada elimden geldiğince düzen tutturmaya çalışıyorum
Heee yapıncada ıncık çıncık ne varsa giriyorum
Şu benim pasaklı marimarlar olmasa ( kızlar ) inan hiç dağımayacak evdaha biraz evvel yine iisyan bayrağını açtım büyük kıza bütün gün oturdun kız bir kerede birşey söylediğimde anında kalk diye ( hep bir dakika Anne birazdan yaparım der ama üzerinden 1 saat geçer bende deli olurum )
Kız erken kalkınca benimde misafir hazırlığım yoksa genelde öyle oluyor ama bu hafta şu gün muhabbetine fazla ayrıntıya girdim o yüzden dahada iş bitmez oldu
Ya birde Karatay yapınca öğlen ancak acıkırsam Ayran içiyorum ya o yüzden pek sıkıntı olmuyorKüçük kız için her daim birşeyler hazırda oluyor öğlenlik ama onada yalvar yemez büyüğüde yalvar gırtlağı durmaz ortası yok bunların abla kardeş Ben adını koyunca rahatlıyorum zaten yemeği yapması zor gelmiyor
Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok strestli bir iş yapıyorsun
Eniştede arada da olsa işin ucundan az tutsaya
Kız baktın çok daralıyorsun tansiyonum düştü sanırım ayağına yat koltuğa fenayım Allah aşkına sen bu gece birşeyler yap elim ayağım titriyor açlıktan ayağına numaradan
Biraz totoşu tutuşursa emin ol o tepsi önüne anında geliryapmadığım şey değil yani tecrübe konuşuyor ben herifi nasıl işe alıştırdım sanıyorsun ki ben çalışmıyorum onuda belirteyim
Canım Ayran detoksu iki günlük birşey ve her iki günde aynı yapılıyor
Metabolizmayı hızlandırıyormuş ve giden yağdan gidiyormuş ( ben yazılanın yalancısıyımama en azından motive ettiği kesin )
Ben hesapta yapacaktım kaldı ama pazartesi kesin yapacağım Allahın izniyle
Ayran detoksunda kahvaltı;
Bildiğin peynir, zeytin, domates ( mevsimine göre tabi ), salatalık ve yumurta ( yani ben hep öyle yapıyorum ki Klasik karatay kahvaltısı bile edebiliriz bence hem daha uzun süre tok tutar )
Sonrasındada acıktıkça içilecek Ayran detoksu;
1 litre ayran ( evde de yapabilirsin ama ben hep hazır kullanıyordum )
4 Yk haşlanmış nohut
4 yk haşlanmış yeşilmercimek
4 yk haşlanmış bulgur
2 adet salatalık rendesi
BOl Nane ( başka baharatta ekleyebilirsin damak tadına göre )
( ben çok çok az tuzda ekliyordum öbür türlü içemiyorum diye )
2 saatte bir içenlerde var ama ben acıktıkça içiyordum ve güzel sonuç alıyordum
Arkadaşlar ben birşey sorcam, karatay dietine basladim bugün , ornek kahvalti menusunden faydalandim, extra birşey yemedim ama 5 saat gecmeden acikmaya basladim gibi, ilk gün olduğu için mi boyle acaba
Saol canim inşallah ilk gün diyedir :) evet bugün neler yedim karatay diyetine göre diyet yapiyorum bu arada = Sabah Kahvaltisi ; 2 haslanmis yumurta, kk kadar peynir, 3kurukayisi , domates ve yeşil biber ... Aksam Yemeği ; 2 kase bulgur pilavı , salata, ayran. Arada 1 tane mandalina yedim . su içiorum. Bugunluk bu kadar yedim fazla bileValla canım bunyeye göre değişiyor sanırım ben hala acikiyorum
anaaaammm cecom varya çok fenasın haaaa kız hiç aklıma gelmezdi vallaaa sen çok yaşa emi....
Arkadaşlar ben birşey sorcam, karatay dietine basladim bugün , ornek kahvalti menusunden faydalandim, extra birşey yemedim ama 5 saat gecmeden acikmaya basladim gibi, ilk gün olduğu için mi boyle acaba
1
hahaaa tansıyanum dustu elım ayagım tıtrıyor olayına bayıldımmmm
bunları hep yazıyorum bı kenara uygulayacak adam bulunca tek tek denıycem cecom
bide dememiş mi ben adamı ıs yapmaya nasıl alıstırdım dıyekoptum yaa
balıklar yağda kızartılmış gibi görünüyor mavişimKızlar Günaydın önce menu paylaşayım
öncesinde 1 kase mercimek çorbası içtim bir tanede balık köftesi
sonrada sade kahvem ve tahin helvam
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Bütün hazırlıklarım bitti ( kısır dahil) duşumu aldım giyindim hazır kimse yokken birde buraya bakayım dedim
Sanırım bir saat sonra en geç millet gelmeye başlar
Küçük kuzum kuzeni gelecek diye dünden beri heycan yaptıyatakta bile ay çok heycanlıyım ay çok heycanlıyım diye diye uyudu sabahta erkenden benimle birlikte hortladı ve şuanda da elbisesini giydi hazır bekliyor hatta bir saattir Anneciğim Buğrayı arasana nerede kaldılar diyip duruyor
Anası kılıklı gezme yada misafir olunca panik yapıyor
Bugünüde hayırlısıyla atlatayımda ondan sonra inanılmaz rahatlıyacağım
Bu arada dün gece kuzu bizimle yattı ve kapıyı kapatmadığımız halde çocuk havasız kaldı herhalde yine öksürmeye başladıyada kalan balgam falanmı vardı nedir sabah iki kere öksürmekten balgam çıkardı neyseki iyi olduğunu biliyorum ve o yüzden pek dert etmedim rahatlaması için hava makinesine bağladım yoksa bütün gün öksürmekten oda helak olacak
karatayın tek kusuru bu işte mavişim en ufak kaçamağı bile affetmiyor malesefve bildirim
hiç bişey anlamadım bi kaç kez çıktım hepsinde farklı çıktı
başlangıç : 86,6
geçen hafta : 83,9
bu hafta : 83,9
giden : 0
toplam giden : 2,70
spor : 10 km yol yürüdüm
ayrıca bu hafta 2 defa kaçamağım var kızlar.. evvelsi akşam ve dün akşam toplamda 3 kahve yanına konulan kurabiyelerden... kendim ettim kendim buldum...
regl olmama yani yemi bitmesine rağmen artı olmadığıma dua edeyim napim...
ama söz bu hafta yeni bir ben, yeni bir düzenle daha iyi olacak inşallah...
geçmiş olsun sweetcim anneciğine rabbim tüm hastalara şifa versin onları başımızdan eksik etmesin inşallah...
yarını bekledik gördük ama pek iç açıcı bir sonuç çıkmadı be canım... olsun öyle yada böyle olacak bu iş
canım cecom ne güzel fikir o öyle.evet benim artık tansiyonlarım falan düşmeli yapmacıkdan.yoksam ciddi ciddi durumum fena hal alacak.ben bunu yapıp sana sonucunu bildireceğim canım.ayrıca ayran detoksu bilgisi içinde sağolasın.bir denemek istiyorum açıkcası.umarım işe yarar.
canım kaptanım annene acil şifalar dilerim Rabbimden.Güzel haberlerini alalım inşallah .
ben dün gelemedim hanımlar.malum anlattığım sorunlardan dolayı.ama buraya gelmeyince iki kelam yapmayınca eksiklik hissediyorum.dün bildirimimi yapamadım .müsadenizle onu yazacağım canlar.
başlangıç:82
geçen hafta:77,6
bu hafta : 77,9
gelen :300
hedef :70
ben anlayamadım bu gelen bu 300 durumunu ama bu hafta karbonhidrat fazla oldu son 2 gün sanırım ondan.çünkü her gün spor yaptım aslında ama olunca oluyor sanırım
kızlar çoook uzun süre giremedim farkındayım ama mazur görün taşınma telaşesinden yeni iş temposuna alışmak falan anca toparlanabildim diyete devam durmak yookk, geçen haftasonu askerimin yanına gittik orda tabi birazcık ipin ucu kaçtı çok fazla kilo veremedim ama almadım da çok şükür
başlangıç:80
geçen hafta:74,5
bu hafta : 74
başlangıç:84.5
geçen hafta:82,7
bu hafta : 82,4
giden :300
toplam giden: 2.,1
hedef :75
kızlar okuyorum okuyorum cıkıyorum yazdıklarınızı OLUMSUZ PASBAL Bİ ENERJI VAR USTUMDE
menümü de hiç paylaşmıyorum marıfetmıs gıbı bıde yazımmı dıet felan yok çok dukur kı kılolarım bana sadık kalmadı
az az da olsa gidiyorlar.
Dün sabah tartıldım ama anlamadım bı anda 84 çıktı bende takmadım bugun tekrar tartıldım 82.4 2 gündür çok az su içmiştim ondan oldu galiba dedim dun biraz içmeye calıstım.
Bazı günler 1 öğün yiyorum ,bazen 2 , bazende hiç yemedıgım oldu (2 haftadır)
sabaha karsı uykuya dalıyorum defalarca uyaanarak 6-7 saat uyuyorum ama bütün gün yataktayım uyanıkkende yatıyorum yani bişi yaptıgım yok.
depresyon bu oluyo galiba _
Saol canim inşallah ilk gün diyedir :) evet bugün neler yedim karatay diyetine göre diyet yapiyorum bu arada = Sabah Kahvaltisi ; 2 haslanmis yumurta, kk kadar peynir, 3kurukayisi , domates ve yeşil biber ... Aksam Yemeği ; 2 kase bulgur pilavı , salata, ayran. Arada 1 tane mandalina yedim . su içiorum. Bugunluk bu kadar yedim fazla bile
slm kizlar bugunku menum sabah zeytin peynir salata domates kavurmali yumurta bi dilim ekmek aksamda corba ictim birazdan annemlere gidicen ordada buyuk ihtimalle cayin yaninda bi iki bisey yerim :):)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok şükür misafirlerimide gönderdim ve uzun bir süre misafir kabul etmiyorum
Eşimede hatta dedim 3 gün grevdeyim diye
Tabi misafirlerin bulaşıklarınıda anında makineye dizdim kalanlrınıda yıkadım çok şükür
Şimdide eşimle kuzeni oyun konsolunda kapışırken sizlere bakayım dedim
Çok şükür ikramların hepsine bayıldılar tabi özellikle Annemin yaptığı ıspanaklı böreğeşansada her zaman güzel olur zaten ama bu kez daha bir güzel olmuş ( ufacık bir parça tadımlık yedim tabi )
Millet bu sefer her zamankinden fazla oturdu ve tabi bu durumda benim çay servisim bitmek bilmediaslında keşke adım sayarımı taksaymışım en azından millet dağıldığında o süre içinde kaç adım attığımı görmüş olurdum
Neyse artık bir kaç ay rahatım ( eşimle cift olark para verdiğimiz için bir daha gelecekler bana ama tabi biraz ara olsun diğerlerinde evine gidilsin öyle geliriz tekrar dediler tabi benimde canıma minnet)
Kızzzzzzzzz ben sana en kötü oyunumu anlatayımda kopun gece gece
Bir ara eşimle aramız çok kötüydü ( hep anası yüzünden tabi )
Adamda o dönem tabi daha bana dönmemişti ( hep anası babası haklıydı ben kabahatliydim onun gözünde ) ve devamlı kavga ediyorduk.
Psikolojim iyice bozulmuştu ve ota çoka ağlıyordum ( eşimde haklı olsan ağlamazsın modundaydı öküz)
Bİr gün çok canımı sıktı ve Annesinin iftiralarına inanıp bana hakaret etmişti ( kadınım diye dolanıyorsun ortada ama ne anamlarla geçinebiliyorsun nede evde görevlerini yerine getiriyorsun dedi o sinirle)
TAbi benim o zaman çok ağrıma gitti şimdi olsa çokta lülü der birde böyle yapardım kesin
Bu söylediğine seni pişman etmezsem benimde adım banu değil demiştimve kendimi salona kitledim
Adam kapıdan giremeyince balkona açılan oturma odası camından ( balkon kapısı salonda ) girmeye niyetlendi ama balkon kapısınıda kitleyip arkamı balkon kapısına dönüp camdan bakıyormuş gibi tekliye yerleştimadam aç kapıyı dedikçe duymamazlığa geldim ama kendimi gülmemek için zor tutuyorum ( sırtım dönük görmüyor tabi )
Ne halin varsa gör dedi gitti yattıbende salondan söylediklerine pişman olucaksın demiştim sadece
Gece oturdum TV izledim, müzik dinledim, kendime kahve yapıp sigarayla keyif yaptım o zamanlartabi adamın totoşunda pireler uçuşuyor Mutfağa gittik bir kutu ağrı kesici alıp Banyonun lavabosuna döktüm üzerinede çok az su gezdirdim tabi ilaçlar iyice bulamaç oldu ama akıp gitmedi
Sonra tekrar salona geçip kapımı kitleyip keyif yapmaya devam ettim sessizce
Sabah yüzünü yıkamaya giden eşim o lavaboyu görünce resmen böyle oldu
Hemen geldi salon kapısını kırarcasına vurmaya başladı
Bende gıcıklığına baya bir beklettim onu öyle ( tabi adam ilaçları içip intihara kalkıştığımı düşündüğü için kalpten gidecek o anerimiş hapları görünce son anda pişman olup kustuğumu düşünmüş )
Kapıyı açtıktn sonra tabi nasıl yüzümü bir şekle soktuysam ( hesapta kötüyüm) adam nasıl beni kontrol ediyor aşkım iyimisin, aşkım sen nasıl böyle birşeye niyetlenirsin, hadi kalk hastaneye gidelim, yok işte dilim kurusaydıda sana öyle demeseydim diye saydı durdu
Bende ısrarla doktora gitmem, iyi işte geberirim kurtulursunuz benden diyip durdum o zaman
Tabi adam numara olduğunu bu güne kadar öğrenemedi
Sırf onun ve ailesinin yaptıkları yüzünden psikolojimin intihar edecek kadar çok bozulduğunu düşünmüş o an ve inan sonrasında hiç aramayan adam günde 3 kere arar oldu, bir şey olduğunda hep ben haklı oldumve inan en az 1 ay hiç bir dediğim iki edilmedi hatta aksine anında yapıldı
Sırf psikolojim düzelsin hesabı adamcağız neler yapmadı hatta o zamanda dedi Annenlere ne hesap verirdim üstelik sana deli gibi aşığım sen bana nasıl böyle bir acıyı yaşatmaya kalkışırsın diye
Ay şimdi bile aklıma gelince ne güldümbir bilse o zamanlar numara yaptığımı yeminle şimdide olsa kalayı basar ama o andan sonra adam yola gelmeye başladı ( tabi sonradan bir çok numara daha yaptım ama bu cidden yüreğine iniyordu ama kendi kaşındı )
Canım istersen menünü burada paylaş her gün bizde sana gereken uyarıları yaparız az yada çok oldu gibilerindenBende Karatay yapıyorum elimden geldiğince ve inan sabah en geç 7 buçukta kahvaltı ettiğimde öğlen 2 den sonra acıkma hissediyorum ozmanda ya bir büyük ayran içip akşamı çok rahat yapıyorum ( iki öğün yapmaya çalışıyorum genelde ) ama çok acıktıysamda 3 öğün yapıyorum daha doğrusu 2.5 ( yani öğlen hafif birşeyler yiyorum çok az )
Kız bende numara çokyukarda görüldüğü gibi
Kocayı bul yola getirmesi kolaybazen kadınlıkla bazende edepsizlikle çoğu zamanda ufak oyunlarla
Ben eşimede diyorum hep bir kadın kafaya koyduktan sonra elde edemeyeceği erkek, başaramayacağı iş yok yeterki niyet olsun diyeValla başka kadınları bilemem ama senden korkulur diyor
İmkansız diye birşey yoktur sadece biraz zaman alır derler ya işte o hesap
ay çok şükür ilaç gibi geldi gerçekten çok keyifliyimİyi akşamlar şekerler
balıklar yağda kızartılmış gibi görünüyor mavişimtahin helvası fırstaını da kaçırmamışsın afiyetolsun cnm ızgara veya fırında yaparsan daha sağlıklı olur kuzum
tam iyileşti derken cecom tekrarlıyor demek ki prensesimizin öksürüğü
karatayın tek kusuru bu işte mavişim en ufak kaçamağı bile affetmiyor malesef
sağlık olsun tatlım bu hafta dikkat edersen vereceksin inş
Amin bitanem tşk ederimsağlık olsun kuzum verene dek burdayız bak eylüle 1 senede 34 kilo verdi bu iş sabır işi bu hafta mezun ettik kuzumu
Cecomun yöntemleri çok etkilidir sonuç garantiinşallah bir an önce bu sorunları çözersiniz tatlım
İyi dilekleirn için çok tşk ederim bitanem iyi olacak rabbimin izniyle inşallah
Kuzum basit karbonhidrat tüketmemeye çalış o kahvaltı gevrekleri filan aslında göründüğü kadar masum değil inan bana
Hoşgeldin kaçakaskeirmizi de görmüşsün kotivasyon full olmalı o zaman
az gitsin öz gitsin bitanem yeter ki gelmesin kalıcı gitsin önemli olan bu
Rapucum yatarken bir bardak ayran içmeyi denesen uyumana yardımcı olur tatlım
Tatlım karatay diyeti yapmaya karar verdiysen tüm bildiklerini unut görüyorum ki henüz eski diyet alışkanlıklaırnı unutmamışsın
2 haşlanmış yumurta kayısı kıvamında olacak bu tamam
kk kadar peynir yok bu ölçüyü hafızandan sil avuç için büyüklüğünde ve kalınlığında peynir yiyebilirsin
haşlanmış yumurtana tereyağı veya z.yağı sür tatlım bu sayede yumurtadaki vitaminleri alabilelim
20 kadar ev yapımı zeytin yiyebilirsin sakın korkma
karatay sağlıklı beslenmesinin temelinde mevsiminde ve doğal sebzeler var o yüzden domates ve biberi bu mevsimde tüketmiyoruz cnm onun yerine çiğ havuç turp yeşillik doyuncaya dek yiyebilirsin kayısı ile birlikte böyle bir kahvaltı seni 5 saatten fazla tok tutacaktır bir de böyle dene bakalım kaç saat sonra acıkacaksın kuzum
akşam menün az olmuş akşamları çorba veya sebze yemeği veya ızgara türü kendi mutfak alışkanlıklarına göre ekleyebilrisin sadece 2 kaşık bulgur pilavıyla olmaz yanında salata yemişsin gerçi ama gece acıkman muhtemel tatlım şunu unutma karatayda doyana dek sağlıklı serbest besinlerden yiyebiliyoruz tabiki bu abartmak değil hepimiz ölçümüzü biliriz ayrıca günde 30 dk lık bir yürüyüş veya başka spor şart kuzum
http://woto.com/karatay-menusu
istersen buradaki menülerden yararlanabilsin tatlım
slm cnm yemesen olmazz dimiiisağlık olsun artık afiyetolsun yaramasın inş
Aleyküm selam cecomçok şükür bugünü de başarıyla atlatmışsın cnmm
hakikaten büyük cesaret kuzum ya enişteye birşey olsaydı o korkuyla ama çok iyi bir ders vermişsin
hayranım sana bilesin
ay çok şükür ilaç gibi geldi gerçekten çok keyifliyimhoşbulduk canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?