80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bugün gittim beyaz eşyalarımı ve küçük ev aletlerimi aldım çeyizim içinnn

Rabbim güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kuzum ne güzel hazırlıklar bunlar

iyi yapmışsın tatlım yavaş yavaş anca tamamlarsın bir kına gecesi daha yapacağız desene topicte

Rabbim güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kuzum ne güzel hazırlıklar bunlar

iyi yapmışsın tatlım yavaş yavaş anca tamamlarsın bir kına gecesi daha yapacağız desene topicte
ay inşallah Rabbim o günleri de göstersinnn aminn çok sağoll aynen bir yerden başlamak lazım muhakkak

Kız o zaman benimkide cahillik dediğin gibi o an adamın kalbi sıkışsa korkudan yola getireyim derken herifi tahtalı köyede gönderebilirmişim Şimdi olsa okadarını yapmam zaten ( sonuçta oldu adam 40 birşey mişey olur Allah korusun )
Heee tabi artık yola geldi birde 15 sene olunca ikimizde birbirimizi daha iyi tanıdık ve ona göre davranmayı öğrendik Tabi bazı erkekler laftan anlamayınca ufak bir ders şartı bukadar ağır olmasada

İnan şimdi eşim bazen konuşuyoruz da cidden senden başkasıda ne Ailemi ne beni çekmezdi senelerce diye itirafta bulunuyor Heee benimde denyo taraflarım var ( damarıma bastığında ) ama cidden yaşadıklarım dönem dönem psikolojimi bozmuşta olsa yine iyi sayılırım başkası olsa kesin sıyırırdı

RAbbim inşallah sana huyu güzel, seni hiç bu tip oyunlara sürüklemeyecek bir eş nasip ederde sende Anacığınla huzurlu yuvana bir nefes, bir yürek daha eklersin....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eniştem zaten şimdi neyin ne olduğunu karakterini iyice çözmüştür tatlım .Senin gibi bir eşi olduğu için hakikaten çok şanslı rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın inşallah.Aminnnn

Nasip cecom güzel duan için tşkler kuzum

Ben kaçıyorum şekerler hepinize kaçamaksız güzel bir hafta sonu dilerim.Esincim daldın yine işe bizi unuttun kuzum Meleğim az önce yine altta gördüm ama yazmadın umarım her şey yolundadır iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

İYi geceler canım

Allah rahatlık versin...Aminnnnnnnnnn

Ayyyy şapka çıkarıyorum cecom valla..onceden olsa fikir alırdım belkide ben artık çaba sarfetmek istemiyorum. Supersin ne diyim..

idolumsünüz

Ahhh sweetcim balıklar bir yk kaşığı yağda kızardı. 3 tavaya bir yk koymuş annem öyle dedi. Karatay gerçekten sabır istiyor canım yavaş yavaş olunca benim çabuk motivem bozuluyo... eninde sonunda olacak onu biliyorum da işte

süpersin yaa ilişki kocu yapcam seni
ilişki kocumu bilebuldum ama ilişki yook

iyi pazarlar kızlarra

sessiz birkaç gün sonunda tekrar burdayım,gerçi hep burdaydım ama çimden bişey yapmak gelmiyordu..

CECOM MELEĞİM.ve AZE..ve destek olan arkadaşlar.iyiki varsınız..

gerçekden sizleri çok seviyorum..her şeyimi anlatabildiğim ve çare bulduğum tek yer diyebilirim buraya ..

bu gün biraz yi hissediyorum kendimi..dün evi toparladım temizledim..o bile iyi geldi..çokkk yorgunumtek sıkıntım bu bu gün..ama zaten her daim yorgunum..

MELEĞİM annecine çok geçmiş olsun canım...çok öpüyorum seni

CECOM..günü atlattın şükür..beğendinmi poğaçayı canım.işallah güzel olmuştur..

AZE allah tamamına erdirsin,demek bebiş geliyor.. hayırlısıyla doğsun işallah..

MERVE yokmuu..benmi atladım..

AYYÜZLÜ nerdee....

NESLİ yokkkkkkkk.

eskiler hep kayıpp..yoksa sizde eylül gibi mezun oldunuzda benimmi haberimmi yokk...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ay dün nasıl yorulduysam bugün geç uyandım ( tabi kuzenlede sohbete dalinca biraz vakit geçti üzerine birde kuzum yine öksürüğe tutulunca onun başında bekledik yine bu sabah sanki hiç birşey yokmuş gibi çocuk rahat anam kafayı yiyeceğim bir iyi bir öksürük anlam veremiyoruz )

Şu an çok çok iyi hatta bir kere bile öksürmedi uyandığından beri ama dün gece o haline okadar canım sıkıldı ki oturup ağladım resmen İnşallah bir daha hiç öyle öksürük krizine girmez ( yine 4 kere balgam kustu gece )
RAbbim hiç birimizi evladımızla sınamasın....Aminnnnnnnnnnn

Bugün İstanbulda hava güzel hatta eşim bugün için dışarı çıkalım diyor
O bahaneyle bende en azından biraz yürümüş olurum
Hatta bugün kendime izin veriyorum biraz dün okadar dikkat ettiğim halde bugün tartıda artı görünce canım sıkıldı ve o yüzden bugün tatil ilan ettim kendime Pazartesi itibarende çok daha sıkı bir şekilde Karataya devam edeceğim ( bugünde pek dışına çıkmayı düşünmüyorum ama o stresi bir üzerimden atmam şart daim olmak için )

Kız sen hayırlısıyla bul ilişkiyi gerisi bendeeee
Her türlü silahla savaşmayı öğretirim ben sana Diyorum ya kim olursa olsun bir kadın kafaya koydumu elde edemeyeceği şey yok

Beyazcanımmmmmmmm seni gördüğüme ve daha iyi olmana sevindim
Çok sağ ol gerçekten çok güzel olmuştu poğçaların tarifini zaten kayıt etmiştim bilgisayara ve artık benimde favorilerim arasında yapımıda kolay lezzetide güzel hatta ben 2 misli yapmıştım tarifi ve şu an 6 tanemi ne kaldı düşün ne kadar beğenildiğini

Tünaydınnn iyi pazarlar güzel topic dostları

Cecom hepimizin idolü maşallah nazarımız değmesin

Sağlık olsun mavişim anneciğin az koymuş neyse ki Mavişim sabrın sonu selamet ama kuzum sakın motivasyonun düşmesin tamam hepimiz hızlı vermek istedik zamanında ama ne oldu saçma sapan diyetlerle metabolizmamızı bozduk
verdiğimizi fazlasıyla geri aldık hem karatay yaparsan 3 ayda tüm hücrelerin yenilenecek sence buna değmezmi

Rapucumm al benden de o kadar sen abisi olan birini bul en iyisi elti olalım

Hoşgeldin meleğimmm günden güne daha iyi olacaksın kuzum ne olur kendini kapatma gel buraya anlat yaz ama ne olur içine atma
konuştukça yazdıkça kafan dağılır biraz hiç olmazsa Biz de seni çok seviyoruz tatlım sakın unutma biz büyük bir aileyiz

Eylül mezun oldu ama buralardan kopmayacak söz verdi meleğim
neslim ev taşıdı çok telaşlı yarın gelir
Ayyüzlümün iki gündür sınavları var ders çalıştığı için fazla nete girme şansı bulamadı
Mervişim hakikaten nerelerde acaba cafede gördüm ama buraya uğramamış

Aleyküm selam cecommm meleğim yine mi fenalaştı adaşımRabbim şifa versin kuzumuza en kısa zamanda inşallah.Aminnn.

ohh bu gün güzelce gez stres at canım.
1 haftadır telaşın vardı yrgunluk çok ödem yapıyor ondan fazla çıkmışındır tartıda kesin..

kuzu işallah daha iyi olur.şu facedeki karışımı yaptınmı ceco ondan bi içir istersen..ben daha taze zencefil bulamadım yapmadımo yüzden..

poğaçayı beyenmene sevindim,afiyet olsun yiyenlere..bende şimdi kızlara netten bulduğum bi sinmit kızlara tarifi vardı onu yaptım..güzeloldu ama biraz değişiklik yapmak lazım sanki tarifte gibi geldi bana..

bu arada dün kocam yoldan geldi.antalyadan.
1 kasa siyah zeytin getirmiş.koca koca zeytinler kğ 1 tl den almış.ben burdan küçük zeytini 4 tl den almış tuzlamıştım..
çok sevindim zeytinlere.artık mart gibi tatlanır galiba..meleğimin tarifiyle tuzluycam birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…