sağol canım benimmTünaydınnn iyi pazarlar güzel topic dostları
Cecom hepimizin idolü maşallah nazarımız değmesin
Sağlık olsun mavişim anneciğin az koymuş neyse kiMavişim sabrın sonu selamet ama kuzum sakın motivasyonun düşmesin tamam hepimiz hızlı vermek istedik zamanında ama ne oldu saçma sapan diyetlerle metabolizmamızı bozduk
verdiğimizi fazlasıyla geri aldık hem karatay yaparsan 3 ayda tüm hücrelerin yenilenecek sence buna değmezmi
Rapucumm al benden de o kadar sen abisi olan birini bul en iyisi elti olalım
Hoşgeldin meleğimmmgünden güne daha iyi olacaksın kuzum ne olur kendini kapatma gel buraya anlat yaz ama ne olur içine atma
konuştukça yazdıkça kafan dağılır biraz hiç olmazsaBiz de seni çok seviyoruz tatlım sakın unutma biz büyük bir aileyiz
Eylül mezun oldu ama buralardan kopmayacak söz verdi meleğim
neslim ev taşıdı çok telaşlı yarın gelir
Ayyüzlümün iki gündür sınavları var ders çalıştığı için fazla nete girme şansı bulamadı
Mervişim hakikaten nerelerde acaba cafede gördüm ama buraya uğramamış
Aleyküm selam cecommm meleğim yine mi fenalaştı adaşımRabbim şifa versin kuzumuza en kısa zamanda inşallah.Aminnn.
ohh bu gün güzelce gez stres at canım.
1 haftadır telaşın vardı yrgunluk çok ödem yapıyor ondan fazla çıkmışındır tartıda kesin..
kuzu işallah daha iyi olur.şu facedeki karışımı yaptınmı ceco ondan bi içir istersen..ben daha taze zencefil bulamadım yapmadımo yüzden..
poğaçayı beyenmene sevindim,afiyet olsun yiyenlere..bende şimdi kızlara netten bulduğum bi sinmit kızlara tarifi vardı onu yaptım..güzeloldu ama biraz değişiklik yapmak lazım sanki tarifte gibi geldi bana..
bu arada dün kocam yoldan geldi.antalyadan.
1 kasa siyah zeytin getirmiş.koca koca zeytinler kğ 1 tl den almış.ben burdan küçük zeytini 4 tl den almış tuzlamıştım..
çok sevindim zeytinlere.artık mart gibi tatlanır galiba..meleğimin tarifiyle tuzluycam birazdan..
sağol canım benimm
gerçekden siz bana çok iyi geliyorsunuz.iyiki varsınız..
neyseki kayıp kızlar iyiymiş..bende diyorumnesli gelirdi iillaki,demek ev taşıdı..
ayyüzlüme ve tüm sınava girenlere allah yardım etsin..
kamile benimde aklımda..
Aminnn cnmm hakikaten 3 minikle zaman bulup çalışabilmesi bile takdire şayan inşallah güzel geçer sınavı
Neslim bizsiz yapamaz yarın gelecek inş
edi,işallsh herkesin hastası şifa bulur..
Hakikaten meleğim buraya çok alışmışız insna merak ediyor göremeyince mesela Kamile kızı rahatsızdı bir kayboldu henüz haber yok inş kuzusu iyileşmiştir.Listeleri yaparken bakıyorum ve hakikaten kayıpları görünce iç çekiyoruminş dönerler aramıza
benimde yeşiller oldu canım..siyahı açma apağını dedin ama ben dayanamadım açtım,ve hala zhir gibi..sanırım daha çok zamana ihtiyacı var..
Gözün aydın meleğim enişteye kavuşmuşsun hakikaten iyi almış fiyatı çok uygun. Yap tatlım mis gibi ev yapımıbenim yeşiller oldu onlar bitene dek sele zeytini olur
kamile benimde aklımda..
işallah kuzusu iyileşmiştir..birde yaseminimiz vardı çitlenbik sisten değişti gelemedi tekrar ..elma şekerim öyle babasının hastalığından sonra gelemedi,işallah herkesin hastası şifa bulur,
ayyüzlümü ayaktaalkışlamak lazım..dediğin gibi 3 çocukla hem ev hem okumayı birarada götürebiliyor..
benimde yeşiller oldu canım..siyahı açma apağını dedin ama ben dayanamadım açtım,ve hala zhir gibi..sanırım daha çok zamana ihtiyacı var..
yeni gelen zeytine çok sevindim..iri iri bana 1 yıl yetr bu zeytinler..
allah hepimize ağız tadıyla yedirsin..
Kızlaar hanı onlıne olanları goremıyorduk ya o konuyu baya arastırdım bulamadım en sonunda konu acıp sordum bu özellık sadece prolrın kullanabılecegı sekle getırılmıs yanı konuyu kmler okuyor sadece pro üyeler görebilicekmıs artık. Bir de eskıden verılen haklar alınmayacak sadece proların kullanabılecegı yenı ozellıkler olacak dıyorlardı
bakmak ısteyen olursa surda konustuk :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mizde-kimler-online-goeremiyoruz.774393/:KK67: hıh.
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk16[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]75,5(3 hafta önce)[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%0,36[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]10 km yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]haftada 3gün 5x5tibet yogası
2gün bisiklet ve yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]her gün spor[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
Selam canlar. Kilioveren veremeyen herkesi tebrik ederim sweetcim canım ellerine sağlık. Bu hafta kendime göre değişiklik yaptığım ama karatay mantığıyla tabi bi program uygulucam kızlar bekleyip gorucem bir hafta baktım çok değişen bişey yok eski usul devam. Bugün küçük bi kaçamak yaptım ama resmen midem alarm veriyor
Rica ederim mavişim bünyeni en iyi sen tanırsın kuzum ona göre bir program oluştur kendine
Ben kaçtım iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
Aleyküm selam cecommm meleğim yine mi fenalaştı adaşımRabbim şifa versin kuzumuza en kısa zamanda inşallah.Aminnn.
ohh bu gün güzelce gez stres at canım.
1 haftadır telaşın vardı yrgunluk çok ödem yapıyor ondan fazla çıkmışındır tartıda kesin..
kuzu işallah daha iyi olur.şu facedeki karışımı yaptınmı ceco ondan bi içir istersen..ben daha taze zencefil bulamadım yapmadımo yüzden..
poğaçayı beyenmene sevindim,afiyet olsun yiyenlere..bende şimdi kızlara netten bulduğum bi sinmit kızlara tarifi vardı onu yaptım..güzeloldu ama biraz değişiklik yapmak lazım sanki tarifte gibi geldi bana..
bu arada dün kocam yoldan geldi.antalyadan.
1 kasa siyah zeytin getirmiş.koca koca zeytinler kğ 1 tl den almış.ben burdan küçük zeytini 4 tl den almış tuzlamıştım..
çok sevindim zeytinlere.artık mart gibi tatlanır galiba..meleğimin tarifiyle tuzluycam birazdan..
Kızlaar hanı onlıne olanları goremıyorduk ya o konuyu baya arastırdım bulamadım en sonunda konu acıp sordum bu özellık sadece prolrın kullanabılecegı sekle getırılmıs yanı konuyu kmler okuyor sadece pro üyeler görebilicekmıs artık. Bir de eskıden verılen haklar alınmayacak sadece proların kullanabılecegı yenı ozellıkler olacak dıyorlardı
bakmak ısteyen olursa surda konustuk :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mizde-kimler-online-goeremiyoruz.774393/:KK67: hıh.
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]pofuduk16[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]75,5(3 hafta önce)[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]%0,66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]82,4[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%0,36[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2,7[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]10 km yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]79,8[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2,2[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]haftada 3gün 5x5tibet yogası
2gün bisiklet ve yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]her gün spor[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti Ceco geldiiiiiiiiiii
Anam sabah malum geç uyanmıştım, eşimle kız kahvaltı hazırlardılar ( ben kuzenin yatağını toplarken ) ve hepbirlikte geç kahvaltısı yaptık
Öğleden sonra kendimizi bir dışarı attık daha yeni geldik
Arkadaşlarla önce Metro diye bir yere gittik ( market alışverişi yaptık ev için ) sonrada hadi bir yerlerde yemek yiyelim dediler. Tabi benim canıma minnet sonuçta grevdeyim
Önce Belediyenin Haliç tesislerine gidelim dedik ama maşallah orasıda bir kalabalıktı ki arabayla otoparkına bile giremedik değil lobide masa beklemek
ARkadaş bizim gittiğimiz bir yere götürelim sizi Ocak başı tarzı hem mangal keyfi yaparız dediAnam gittiğimiz yer hesapta İstanbul içinde ama yarım saatten fazla yol sürdü gittiğimiz yer kendin pişir kendin ye tarzı bir yerdi ve gördüğümde acıkcası içimden ulen bu ne dedim
Hiç tarzım olmayan bir yer ( he lükse düşkün değilim ama gittiğimiz yer gerçekten çok salaş bir yerdi)
Bir sürü büyük masa ve her masanın başında büyük dablumbazlı mangallar vardıtabi onlarda yarım yamalak çalışınca baya bir duman ve koku vardı içeride ( bazı yerlerde görmüştüm ama tabi sistem daha sağlıklı çalışıyordu o gördüğüm yerlerde )
Arkadaş hatrına tabi asla belli etmedim ama eşimle göz göze geldiğimizde anlatı pek hoşlanmadığımı
İlkten baya bir öksürdüm ama sonra alıştım sanırım
Aslında korkum kuzumun fena olmasıydı ama eşşek evlat evde geberik geberik öksürüp öğürdü bir gece evvel ama inanın orada bir kere bile öksürmedi
İki katlı yerdi hatta alt kattan canın ne istiyorsa eti seçip alıyorsun ( ödeme anında yapılıyor) üst kattada 20 lira karşılığında mangal başı yapıyorsun tabi et fiyatları biraz daha yüksek kasaplara nazaran hatta eşim sonradan dedi hani helal hoş olsun ama daha az paraya çok çok daha rahat ve düzgün bir yerde bir yemek yerdik diye Neyse insan arkadaş hatrına çiğ tavuk yer sonuçta
BOl bol sohbet ettik ve Proteinin dibine vurdum
Aslında bir yandan iyi oldu çünkü bugün nereden aklıma düştüyse Patates kızarması düştü ve eğer başka bir lokantaya gitseydik kesin yiyecektimArtık sizlerin dualarımı tuttu bilemiyeceğim ama iyiki nasip olmadı
Bol bol Protein ( tavuk, köfte ve mantar ) birde köz biber ve Çoban Salata yedim şükür
Canan Teyzem görse gözleri yaşarırdı
Valla bende anlamadım canım dün sanki tekrarlayacak gibiydi ama bu sabah sanki hiç bir şey yokmuş gibi uyandı çok çok mutlu oldum tabi
Bir müddet tabi kollamaya devam edeceğim ( koşmak, terlemek, fazla zıplamak dahi yasak onaher fırsatta bak doktor dikkat et dedi diye hatırlatma yapınca peki Anneciğim diyip sakinliyor )
Hadi gözün aydın canım Eşin dönmüş
İnşallah eşinin dönüşüyle senin neşende geri dönmüştür
Bende taze zencefil göremedim ama ilk fırsatta alıp yapacağım birde karaturp alıp içine hakiki bal koyacağım ( o tarifi bilirsin sende )
Sağ olsun Ayşem ( Moni ) kuzuma polen + Arısütü + kaçkar balı karışım olarak yollamıştı geçen hafta ( eşi sağ olsun kızımın yaşına göre ölçülere göre ayarlamışher sabah bir çay kaşığıda ondan veriyorum )
ARtık çocuğa ne yapacağımı şaşırdım ama inşallah bir daha bu şekilde sınanmam
Canım bakmak istedim ama nedense hata veriyor
Bu arada topiği değiştiren arkadaşlarada aşk olsunbizi karanlıkta bıraktılar resmen
Ne güzel görüyorduk kim var kim yok ona göre topikte daha uzun kalıyordukşimdi kim var göremiyoruz sonradan bir bakıyoruz biz çıktıktan sonra arkadaşlarımız yazmışlar
Ellerine ve Emeğine Sağlık Adaşım
İNşallah haftaya eksi olarak o listede yer alırım tekrar
Kızlarrrrrrr sizleride kocaman tebrik ediyorum
Harikasınız
neden hata verdı bılemedım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izde-kimler-online-goeremiyoruz.774393/page-2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?