80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biraz evvel kızkardeşim aradı

Bugün bizim buranın Sosyete Pazarı var hatta Annem sabah sabah gitmiş bile
Öğlende kızkardeşimle birlikte tekrar gidecekmiş banada ille gel dedi
Baştan hava serin birde okadar yolu yürüyebilirmiyim diye düşündüm ama sonra bana spor olur diye düşünerek tamam çok yorulursamda bir yerde oturup az dinlenirim nasılsa dedim

Tabi bakalım anam bir pazardan gelsinde eğer birşey yok havada çok soğuk derse o zaman belki ancak Anneme kahve içmeye giderim inşallah hava çokda soğuk değildir de çıkıp spor yapmış olurum ( baya mesafe var bizim evden pazara )

selam kızlar
yeni bir hafta yeni bir başlangıç
bu hafta karatayı evirip çevirip katıp karıştırıp farklı bir düzen uygulama kararı aldım bakalım göreceğiz neler olacak
aslında diyetisyen ve karatay arası bişeyler ama bu hafta ve hatta önümüzdeki hafta bu şekilde denemek istiyorum...
dün saçma sapan bişeyler oldu saymıyorum bile dünü yaşamadım ben öyle bi gün
haydi hepimize hayırlı haftalar

git tabi kuzum ama minik kuzu nolcak o hastalıktan yeni çıktı onu yorma derim bence

git tabi kuzum ama minik kuzu nolcak o hastalıktan yeni çıktı onu yorma derim bence

Şimdi Annem aradı yeni gelmiş Pazardan
Hava zehir gibi soğuk üstelik Pazarda hiç birşey yok boşuna çıkıpta kendinide kuzunuda üşütme dedi Zaten sabah beri baş ağrım daha tam geçmedi bile, şöyle sıcak bir duş alıp kuzumuda yıkadıktan sonra sıkı sıkı giydirip evde oturacağım şu başım geçincede evde birşeyler yaparım spor adına

en güzeli canım zaten üşütmeye gerek yok zaten hastalıktan zor kurtarıyoruz... biraz dinlensin kuzucuk..
cecom bana metabolizma hızlandırcak bişeyler lazım ama benim tansiyon hemencik düşer ondan korkuyorum varmı tavsiyen

Aynen öyle canım dinlensin dedim hatta güzel bir sıcak duş aldırdım ona, saçlarınıda kuruttum ev içinde de olsa üşütmesin diye güzelcede giydirdim şu anda Tarhana Çorbasını içiyor kuşum

Olmazmı canım
Daha bu sabah KKda okudum ve akşam eşimede eksikleri aldırıp yapacağım Çokta basit üstelik yeme düzenini hiç etkilemeyen bir karışım

1 Sürahi suya;
1 greyfurt
1 mandalina
3 - 4 yaprak taze nane

Salatalık, greyfurt, mandalina gibi meyve ve sebzeleri dilimleyin ve ardından buzlu suya atın, üstüne 2 adet nane yaprağı atın. Bu içeceği gün boyu tüketin.
Kilo verdiren içecek tarifindeki greyfurt yağlarla savaşır ve iştahınızı kontrol altına alır,
nane yapraklarının ferahlatıcı ve metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır.
Salatalık sindirime yardımcı olarak, şişkinlik ve gaz sorunlarını önler.
Zayıflatan bu içeceğin içindeki malzemeler bedeninizin düzenli işlemesini sağlayarak kısa sürede kilo vermenize yardımcı olur.

İnşallah bende bunu yarından itibaren uygulamayı düşünüyorum hem ferahlatır hemde metabolizmayı hızlandırıyormuş ( Dr. Mehmet Özden tut bir çok diyetisyeninde önerdiği bir karışımmış bu )

gunaydin kizlar az kalorili bi hafta olur ins :):)

HOşgeldin canım
İnşallah hepimiz tartıda bol bol eksiler görürüz

ay canım ya inşallah öyle olur.vallaha sofrayı kaldırıken arkamdan 1 bardak getirse kar sayacağım akşamları..çok şükür eşimin annesi benim kafadan yardım et kıza der durur.o konuda bir şey yokda bizim ki öküz..hata resmi bir foto paylaşmak istiyorum şu anda
yalnız ben şu an iş yerinde sesli güldüm Banum sen süpersin...
canım benim teşekkür ederim inşallah senin de güzel haberlerini alırız.
hımmm bu karışım güzele benziyor.ben ilk çok kilo verdiğim dönem hiç yememe dikkat etmezdim ama her sabah greyfurt ve limonu az su ile karıştırır içer sonrasında 1 saat koşardım.ahhh ahh bekar günler tabi...:)

Akşam yemeğimide yedim ve mutfak kapandı

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Sabah bir tek cevizimi yemeyi unutmuşum onuda şimdi fark ettim
Şu saate kadar 2 litreye yakın su içtim ama yatana kadar 1 litre daha içerim hatta fazlasıda olur zannımca

Ya kızlar sabah hani başım ağrıyor demiştim ya hala devam ediyor hatta geçeceğine dahada şiddetlendi cıldıracağım ne yaptıysam geçmedi
Sanırım şu 1 haftanın yorgunluğu çıkıyor

Biraz uzanıp uyusam geçermi acaba diye düşünüyorum ama büyük kız uyuyor bende uyursam ufaklık sanırım parmklamadık yer bırakmaz
Neyse biraz kolonya elime sürüp koklayayım belki iyi gelir olmadı büyük kız uyanınca uzanırım

İYi olursam gelirim tekrar

6 ayda 20 kılo verdıgımı dusundumde;
yasam felsefem degısır galıba çıtı pıtı olurum
yaza yıllardır olmadıgım kaadar zarif girerim, mayoları tekrar bıkınılere cevırırım
temmuzdakı KPSS sınavına seke seke gider, atandıgım yere köy okullarına ucarak gecerım galiba

üstelik kendımı de daha cok severım

dolabımı tumden yenıler ihtiyacı olanlara gonderırrım
cıcı cıcı kıyafetler alırım ılk maasımla
Bence ayaklarım bıle kücülür hatta parmaklarım ıncelır yuzuklerımı daraltırım

BU KADAR MADDE SAYABILMEM BUNLARDAN BILE BHAZ ALMAM YETERINCE ISTEDIGIMI GOSTERIYOR BENCE AMA NEDEN ÇOK DA ISTEMIYORMUS GIBI BOŞVERİYORUM KI BU KILO VERME MESELESINI

kızlar tatıl bıttı donusu yaptım ama bu sefer esımdende ayrılmak annemden teyzemden ve kardesımden ayrılmakta cok koydu dunden berı sulu goz dolanıyorum
burada kılomu gelır gelmez tartıldım 79 ,4 gorundu tabı tok karnınaydım sanırım her zaman tartıldıgım tartıyı baz almam daha dogru olucak

İmzalar şimdilik kapalı, yöneticilerimiz imza konusunu yeniden düzenleyene kadar onlara müsade edelim olur mu
günlerdir imzemı degıstırmek ıcın ımza ayarı arıyorum bulamıyordum arayan olursa haberınız olsun bı sure ımzaları kullanamıyoruusuz düzenleme varmıs
TADILAT DOLAYISIYLA KAPALIYIZ

Ama kızlar bozuluyorum heee

Ben temizlik yaparken geçmişi zor yetiştiriyordum sohbet çok diye sonra nazarmı geldik nedir bir dağıldınız pir dağıldınız
Ama olmaz ki böyle valla baş ağrım olduğu halde hala arada bakıyorum iki sohbet edecek biri yokmu diye

Beyazcanımmmmmmmmmmmm nerdesin be güzelim iyice ihmal ettin beni

Ayyüzlümmmmmmmmmmm sende dön artık yaaa

Neslim zaten taşınma faslı yüzünden gelemiyordur o normal ama onuda özledik

Adaşımın zaten durumu ortada

Hadiyin ama yaaaa toplanın artık valla şevkim kaçıyor ufak ufak günahı boynunuza

Rapunzellllll kızzzzzzzzzz kaldık baş başa tabi mervuşda var
Siz ne alemdesiniz

BEN BURDAYIMM.gELDİM TAM GEÇMİŞE BAKIYORDUM..

baş ağrın nasıl oldu canım..sende okaliptus yağı vardı sanırım öksürük için almıştın diye hatırlıyorum..onu koklasan biraz keser baş ağrını diye biliyorum ben cecom..

Şükür kavuşturana canım yaa
Özledim valla sizlerle sohbet etmeyi

Aaa evet iyi hatırlattın hala var az ağrım ama oda geçer inşallah birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…