80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde
başlangıç 87
geçen hafta 81
buhafta81
hedef 60 handerya listeye benim hedef kilomu hiç yazmıyosun yoksa bana 60ı yakıştıramıyomusun

asucum onun dikkatini çekmemiştir yoksa yazardı bu arada 70 lere bi düş bak gerisi geliyo hadi az kaldı canımalkisalkisalkis

günaydin herkese
gecen hafta kac idim bilmiyorum handerya abla bi bakiver, sanirim 86,8 idim?
simdiki kilom 86,2
verilen 600gr sanirim :)
yavas yavas ilerliyorum.... 3 hafta önce 88-89 civariydim..
biraz ask mesk de var tabi eriyor icimdekiler

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis
600 gr vermişim az ama bunuda vermek benim için başarı kaç haftadır yerimde saymıştım

kızlar benim derdim 1 değil vallahi bin olmuş.Tek kilo vermekle uğraşmıyorum üstüne birde herşeyi nişanlımla yapacağız diye gelinliğin,eşyanın en uygununu bulmaya çalışıyorum :sinifsinif: bir konu açtım bununla ilgili biraz fikir alayım diye.Uygun gelinlik arıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...arkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz-8.html konu burada,eğer çevrenizde yakın zamanda düğünü olmuş birileri varsa gelinliği nereden ve ne kadara aldıklarını oraya yazabilir misiniz? Bu bilgiler işime yarayabilir.Öpüldünüz...

eski listemizi güncelleyelim kaptanımıza kolaylık olsunopuyorumnanaktan

kızlar slm bende birşey demek istiyorumm sizlere giden 100 gramda olsa sakın üzülmeyin şöyle düşünün vücudunuzdan 100 dram daha eksildi 100 garm 500 garm derken bakmışsınız istediğiniz hedefe ulaşmış olacaksınız yeterki azimli ve istekli olun sıkılı bırakmayın diet yolculugunuzda emin adınarla yürüyün göreceksiniz sizde başaracaksınız benim gibi benimde toplamda 43 kilo oldu verdiğim sizde vereceksiniz sakın sıkılıp bırakmayın lutfen

günaydın arkadaşlar kg verenlerı tebrık edıyorum vereliniortak

buda vermeyenler:tomato:kötükedihüsoklava:

tebrikler aylincim..
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis
600 gr vermişim az ama bunuda vermek benim için başarı kaç haftadır yerimde saymıştım
600 gr da olsun vermişsin canım bak bana ben senin verdiğinin iki katını geri aldım başa döndüm:gitme:

43 kg mu vay canına..başarı hikayelerinde var mısın canım ya okumak isterim..çok çok tebrk ederim seni..

gecen hafta 82800

bu hafta 82200

gıden 600
tebrikler selmacım..

ıSTE TSE’YE GORE iDEAL TURK KADIN VE ERKEGi ÖLÇÜLERı

KADIN
Göğüs 96 cm
Bel 68 cm
Kalça 104 cm
Boy 1.64 cm

ERKEK
Göğüs 96 cm
Bel 82 cm
Bacak 80 cm
Boy 1.76 cm

canım yazdım ben..

43 kilo mu akannehir
neler yaptın nasıl başardın bizimle paylaşırsan sevinirim canım

gecen hafta 82800

bu hafta 82200

gıden 600
tebrikler selmacım aynı gr vermişizkaydirigubbakcemile5

teşekkürler nihalcim şişkinliktir o bence haftasonu çıkabilirsen biraz yürüyüş yap canım faydası olur wc sorunu içinde kuru kayısı ye aç karnına üzerine ılık su içopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

43 kg mu? süper yani senden bir kişi daha çıktı rica etsem paylaşırmısın neler yaptınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…