benimde
başlangıç 87
geçen hafta 81
buhafta81
hedef 60 handerya listeye benim hedef kilomu hiç yazmıyosun yoksa bana 60ı yakıştıramıyomusun
asucum onun dikkatini çekmemiştir yoksa yazardı bu arada 70 lere bi düş bak gerisi geliyo hadi az kaldı canımalkisalkisalkis
Alın hatunlar bu haftanın iç açmayan tablosu..bu hafta herkeste bi gevşeme var sanki..nre bu hal kızlar gerçekten serranın da dediği gibi artık bişeyler yapmak lazım bi iyileştirme düşünlelim..
gelelim listeye melocum geçen hafta bildirim yapmadığın halde yani 2 haftalık verdiğin kilo olmasına rağmen şampiyon yaptım çünkü 1 kilonun üzerinde veren bile yok..
ve kurallarımız gereği 2 hafta üst üste kilo veremeyeni gruptan çıkarıyorduk ama şimdi ismini yazmak istemediğim bi çok arkadaş 2 haftadır aynı kiloda malesef..hadi kızlar bu hafta çok farklı olsun ve hepimiz en az 1 kilo verelim ne dersiniz şu listemiz bi güzelleşsin ya..
yagmurgozlu,canım olsun 600 gr. hiç gitmemesinden iyidir.
Sevgiler...
tebrikler aylincim..günaydin herkese
gecen hafta kac idim bilmiyorum handerya abla bi bakiver, sanirim 86,8 idim?
simdiki kilom 86,2
verilen 600gr sanirim :)
yavas yavas ilerliyorum.... 3 hafta önce 88-89 civariydim..
biraz ask mesk de var tabi eriyor icimdekiler
600 gr da olsun vermişsin canım bak bana ben senin verdiğinin iki katını geri aldım başa döndüm:gitme:kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis
600 gr vermişim az ama bunuda vermek benim için başarı kaç haftadır yerimde saymıştım
43 kg mu vay canına..başarı hikayelerinde var mısın canım ya okumak isterim..çok çok tebrk ederim seni..kızlar slm bende birşey demek istiyorumm sizlere giden 100 gramda olsa sakın üzülmeyin şöyle düşünün vücudunuzdan 100 dram daha eksildi 100 garm 500 garm derken bakmışsınız istediğiniz hedefe ulaşmış olacaksınız yeterki azimli ve istekli olun sıkılı bırakmayın diet yolculugunuzda emin adınarla yürüyün göreceksiniz sizde başaracaksınız benim gibi benimde toplamda 43 kilo oldu verdiğim sizde vereceksiniz sakın sıkılıp bırakmayın lutfen
tebrikler selmacım..gecen hafta 82800
bu hafta 82200
gıden 600
kızlar benim derdim 1 değil vallahi bin olmuş.Tek kilo vermekle uğraşmıyorum üstüne birde herşeyi nişanlımla yapacağız diye gelinliğin,eşyanın en uygununu bulmaya çalışıyorum :sinifsinif: bir konu açtım bununla ilgili biraz fikir alayım diye.Uygun gelinlik arıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...arkadaslar-gelinliklere-kadar-odediniz-8.html konu burada,eğer çevrenizde yakın zamanda düğünü olmuş birileri varsa gelinliği nereden ve ne kadara aldıklarını oraya yazabilir misiniz? Bu bilgiler işime yarayabilir.Öpüldünüz...
kızlar slm bende birşey demek istiyorumm sizlere giden 100 gramda olsa sakın üzülmeyin şöyle düşünün vücudunuzdan 100 dram daha eksildi 100 garm 500 garm derken bakmışsınız istediğiniz hedefe ulaşmış olacaksınız yeterki azimli ve istekli olun sıkılı bırakmayın diet yolculugunuzda emin adınarla yürüyün göreceksiniz sizde başaracaksınız benim gibi benimde toplamda 43 kilo oldu verdiğim sizde vereceksiniz sakın sıkılıp bırakmayın lutfen
tebrikler selmacım aynı gr vermişizkaydirigubbakcemile5gecen hafta 82800
bu hafta 82200
gıden 600
tebrikler aylincim..
600 gr da olsun vermişsin canım bak bana ben senin verdiğinin iki katını geri aldım başa döndüm:gitme:
43 kg mu vay canına..başarı hikayelerinde var mısın canım ya okumak isterim..çok çok tebrk ederim seni..
tebrikler selmacım..
kızlar slm bende birşey demek istiyorumm sizlere giden 100 gramda olsa sakın üzülmeyin şöyle düşünün vücudunuzdan 100 dram daha eksildi 100 garm 500 garm derken bakmışsınız istediğiniz hedefe ulaşmış olacaksınız yeterki azimli ve istekli olun sıkılı bırakmayın diet yolculugunuzda emin adınarla yürüyün göreceksiniz sizde başaracaksınız benim gibi benimde toplamda 43 kilo oldu verdiğim sizde vereceksiniz sakın sıkılıp bırakmayın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?