80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar,

Beni desteklediginiz ve tebrik mesajlariniz icin cok tsk ederim. cok mutlu oldum.

Bu hafta daha basirili herkez .. neguzel kilo verenler olmus.. hepinizi tebrik ediyorum.

Ben bile vermisim dusunun yani

Gecen hafta 77.5 du bu hafta 77

giden 500 gr :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

brose yağmurgözlü ve selma tebrikler kızlar :lepi:
aynen devam :hooray:

evet canım aynen devam hep beraber verecegız 80 89 topıgı olacak 60 69 topıgı yazakadar :lepi:kaydirigubbakcemile2yerimseniben laelaelaelaelae

:enbuyukkk::enbuyukkk: turkbayragiturkbayragi

slm kızlar benim şimdiki kilom 80.2 200gr vermişim heheh guyya 2kilo verecektim neyse hiç vermemekten daha iydir

evet canım aynen devam hep beraber verecegız 80 89 topıgı olacak 60 69 topıgı yazakadar :lepi:kaydirigubbakcemile2yerimseniben laelaelaelaelae

:enbuyukkk::enbuyukkk: turkbayragiturkbayragi

evet canım hep birlikte başaracağız bu azim bizde varken 50 59 topiği bile olur alimallah :lepi::lepi::dance::teytey:

öğle yemeğim
2 yemek kaşığı balık pilaki(hamsi)
yağsız nar ekşili bol salata(roka, domates ,salatalık,maydanoz)
1,5 dilim ekmek
ara
1 mandalina yarım elma var

Kızlar slm herkes iyi gitmiş gözüküyor bu hafta gerçi tam bakamadım..oğluşum uyanmadan ben bi yüyüyüm öyle döncem size tekrar..
herkesi tebrik ederim (yani verenleri..)
ben 700 gr vermişim yani yine 78.3 çıktım iki ileri bir geri sıkıldım vallaaa...yazdan beri 78 altına bi inemedim

selam kızlar çokk çooook uzun zaman sizi takip ettim.yaz gibi üye olup paylaşım yapmaya karar verdim.ee malum tek başıma halledemeyecektim.sonra 1 haftada 2,300 kg. verdim.ama ne oldu yine o oldu.:1no2: pes ettim .2 yıldır bu kilodayım hiçbirzaman diyetle işi olmamış ben hatta hamilelik sonrasıda dahil valla bu durum benim artık kendime olan saygımı bitirdi.bune yaa bir insan bukadarda iradesiz olurmu.bu kadarda kendine haksızlık yaparmışinanın birgün deselerdiki fazla kiloların olacak veremeyecek ve sen depresyonlara gireceksin.asla inanmazdım.yoruldum artık başlangıçlarda yeni yeni yinelerden ve son hüsranlardan mafoldumben

ben 29 yaşındayım eşim benden 1,5 yaş küçük.adam manken gibi.bir gr fazlası yok.ben hem yaşça büyüğüm hemde başörtülü bi bayanım.zaten örtülü olmak beni 3-4 yaş büyütüyor ee bide kilo olunca.hay Allahım anlattıkça bunalıma giriyorum.2. kattaki komşumun oglu bile beni eşimin yanında görünce anne bu kim demiş oda onun eşi dediğinde liseye giden çocuk hadi ordan asla inanmam demiş.bunu bana anlatanda o çocugun annesi mafoldumben

narin hoşgeldin. öncelikle umutsuzluğa kapılma hAtalarının farkına varmışın bile şok diyetler aç kalınarak yapılan diyetlerin çözm olmadığını anlıyo insan bi süre sonra önemli olan her şeyden yiyip ölçüsünde saatinde yemek tabi bide spor yapmak bunu bi yaşam stili haline getirmk burda hepimz birbirimize destek oluyoruz burası kararlılığımı sürdürmemde bana çok yardımcı oluyo oyüzden burdan kopma düzenli gir ve kilo verme yolunda kararlı ol ve yola çık hiçbişey için geç değil ve kilo vermekte imkansız değil

hoşgeldin canım hepberaber vereceğiz inşallah kilolarımızı canını sıkma üzülerek değil iradeyle daha önce başaramadıysan şimdi başaracaksın inşallaha.s.

sağolun kızlar inşallah irade irade şart.bu sefer sanırım en çok canımın yandığı zaman.hiçbukadar kötü hissetmemiştim kendimi.benki sigarayı okadar sevmeme ragmen bir kerede üstelik hiç aklımda yokken bu son dedim ve bitti ne bi fırt ne bişiy tam iki yıl olacak şubatta bırakalı.illa bişiy mi olmalı yani hastalık falanda öylemi yani iradem yerine gelecek.üstelik şeker hastalığı riski olan biriyim.size çok ihtiyacım var kızlar.lütfen bana yardım edin

hoşgeldin canım anlattıklarının 3aşağı 5 yukarı hepimiz yaşadık yaşıyoruzda birbirimize destek olarak kurtulucaz bu kilolardan üzülme moralini yüksek tut emiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…