80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün ne yedim e gelelim
açıkçası zaten 2 gündür diyet falan yapmıyorum modundayım itiraf edeyim hem keyfim kaçık hem bide uğraşamıcam dedim sabah : 1 simit yedim az peynir
öğlen saat 2,5 gibi az tavuk sote 2 kaşık bulgur
ara : niyetim ara falan yapmak değil bildiğin can sıkıntısına yedim iki kurabiye
akşam da yeşil mercimekle salata yedim
bir gün öncede erişte yemiştim falan filan

bugün biraz daha iyiyim sanki toparlamam gerektiğini farkındayım ama galiba moralim bozuk olunca ben yemeğe sarıyorum.
bugün sabah kahvaltımı yaptım karatay usulü yaptım
az öncede 1 ceviz 2 badem yedim
bir süre yarı karatay yarı kalori sayma gibi giderim diyorum
aslında hepimiz gibi bende ne yemem ne yememem gerek biliyorum da yapabilmek mesele ben bide kurallara gelemiyorum sanırım yavvv

ıyıde degıstırmesı lazım allah korusun sızıntı olur fark edılmez bı suru sorun olur rabbım esırgesın borclu olucem dıye korkan kadın sızın sebebınız bıle olabılır canm rabbım esırgesın almanyadan emeklı ve para yok oylemı allah askına onlardada para yoksa kımsede yok benım dedemle anneannemde almanyadan emeklı apartmandakı kıralarıda var daha ne olsun ya ahh bu ev sahıplerıııı

ALLLAH korumus canm benım yaa ıyı de karakola gıtmıssın canım ya verılmıs sadakan varmıs

ALLLAH korumus canm benım yaa ıyı de karakola gıtmıssın canım ya verılmıs sadakan varmıs

sağolasın canım benim... sızıntıda oldu canım geçen sene geldiler firmadan kapattılar gittiler kışın ortasında onu bile 3 günde zor yaptırdılar.. bakmaya oğlu geliyor damadı geliyor ahhh ahhhhh rabbim herkesin kendine versin inşallah...

kız varya iki gündür anlattıklarım da romanlık haaa

kıyamam canm ya rabbım yardımcın olsun ınsanlarla ugrasmak gercekten cok zor

Az iş yaptım şimdide hazır mola vermişken size bakayım dedim

Allahtan dün her yeri toparlayıp süpürgemide tutmuştumda bugüne pek bir iş kalmadı
Büyük kız okuldan gelicek bende uzanırım diye beklerken Müdürlerinin dün öldüğünü ve bugün Cenazesi olduğunu öğrendim Pek sevmezdim açıkcası ama Rabbim taksiratını af etsin

Cenaze okula getirilecekmiş ordanda Eyüp Sultanda Cenaze namazı kılınacakmış tabi benim kızda okuldan gelin dedikleri için tekrar telefonunu alıp okula gitti
Allah ailesine sabırlar versin...Aminnnnn

Canım bak bir iki güne toparlarsın zaten kendini ve elinden geldiğince Karataya uygun beslen ama yinede kalorilerini saymaya çalış ( zaten Gİ düşük beslenirsen fazla kalori almamış olursun yani saymasanda olur yeterki işlenmişlerden uzak dur )
İnan ben artık hiç tereddütte kalmıyorum acaba uygunmu diye ( o bile beni strese sokuyor yoksa )
Kitabı okuduğumdan beri emin olduğumdan sorun olmuyor hatta ikinci kitabına başladım ( malum 4lü set almıştım ve arada yemek tariflerinede bakıyorum )

Birde sen face kullanmıyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam orada Sağlıklı yaşıyoruz grubunu takip et yada instagramdada var onlar cidden çok faydalı bilgileri var üstelik kafana takılan olursa anında cevap verebilecek birileri var eğer buraya giremiyorsan o an

[selam kızlar doktordan geldım sımdı normalde 22 +5 olmamız gerekırken 22+3 cıktık cınsıyetımız ıse bızımkı hala bacaklarını tas gıbı kapatıyor yıne net bı sonuca baglayamadık kılomuza gelıncede 513 gram olmus bana az geldı almamıs sankı 23 gun once 320 gramdı 3 haftada 200 gr yakın anca almıs moralım bozulmadı desem yalan olur yedıklerım yaramıyor sanırım bebegıme
bu arada ellerını burnunu dudaklarnı gordum cokkk tatlıydııı, ve yıne oldukca hareketlı bı bebek dedı doktorumuz zaten alttan alttan hıssedıyorum tekmelerını

kuzum zaten konuşuyorum konuşuyorumda bırakamıyorum zaten her yediğimi sorguluyom... canan teyzemi düşünüyorum... aslında kendi hatalarımdan dolayı diyete bahane buluyorum farkındayım... hayırlısı olsun bu haftaya motivesiz başladım öyle gidiyorum bakalım

canımmm niye öyel düşünüyosun iyi 200 gr her çocuk bir olmaz zaten son 2 3 ay farkedilir artış oluyo diye hatırlıyorum... yarar yarar sen hiç düşünme ... utangaç bebek o ondan saklıyo yaramaz o parmaklarını dudaklarını yerim onunnn

ınsallah canım ya utangaclıktan yada ınatcılıktan yapıyor canım normalde hareketlı yanı

İyi Akşamlar arkadaşlar. Dün itibariyle işten ayrıldık. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah . Evimde pc yok ama telden elimden geldiğince girmeye çalışacağım. Yani yine buralardayım. İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulurum.

Zorlada olsa akşamlık yemeğimi yedim ( tavuk ızgara )
Bana kalsa yemiyecektim ama eşim ille ye bak halsiz düşeceksin diye tutturunca mecbur yedim

Artık yatana kadar bol bol su içip ha bire burnumu silerim

Hayırlısı canım RAbbim inşallah sana en kısa zamanda çok daha güzel maaşı ve şartları olan bir iş nasip eder ....Aminnnnnnnnn

hakkınızda hayırlısı olsun canım benım ınsallah en yakın zamanda uygun bı ıs bulursun

kul

kullanıyorum canım taip ediyorum ama çok aktif değilim face de günde bir kere anca... her yerde varım anlıcannn :):):)

alla
allah hayırlı iş kapıları açsın canım inşallah

Beyazcanımmmmmmmm

Ayyüzlümmmmmmmmm

Neslihanımmmmmmmmm

ve şu anda niki aklıma gelmeyen tüm kayıp Balık Nemolar nerelere gittiniz yine yaaaa

Özletiyorsunuz kendinizi birde sürüden ayrılanı kurt kapar hesabı cidden endişeliyorum yoksa kaçamaklara gömüldünüzde o yüzdenmi yoksunuz meydanlarda
Hedefimize giden yolda bizi yanlız bırakmayın yaaa

Hee Neslihanın biliyoruz yoğunluğu var malum taşınma telaşı ama bari diğer kaçaklar gelseydi yaaa

Maviay1 canımmmmmmmmm
Bugün sporunu yaptınmı bakayım

Ben gündüz çok halsizdim baştan yapmadım zaten o hareketlerden popişim ağrıyor ama akşam keyif kahvemden sonra kaldır Banu popişi dedim ve küçük kuzumla 3.cü günüde tamamladım
İnşallah o popişler gidecekkkkkkkkkkkkk

Aslında mezuramı bulayımda yarın ölçülerimi alayım bari ne kadar sıkılaştığımı görürsem belden aşağı daha bir motive olurum diye düşünüyorum

Cecom kizina geçmiş olsun.tuzlu yemek yiyosa sofra tuzu kullanma kaya tuzuna geç ben im esimdetuzlu yer
Kaya tuzuna geçtiğinden beri rahatim kizmiyom adamazarar vermiyor diye

Hepsi burada da var canim cam değirmen ben kyllaniyorum tavsiyederim 20 lira.tuzuda aktaran ucuza almak için cankiridan aliyorum kargoyla geliyoo

Cecom kizina geçmiş olsun.tuzlu yemek yiyosa sofra tuzu kullanma kaya tuzuna geç ben im esimdetuzlu yer
Kaya tuzuna geçtiğinden beri rahatim kizmiyom adamazarar vermiyor diye

Ya dün okadar tembiledim oda bende unuttuk sonra yarın olmadı ben çıkar bakarım
Bu arada Değirmen alacağım diye diye bir hal oldum bugün büyük kuzu mutfak çekmecesine birşey ararken Anneeee ufak lobut gibi birşey buldum dedi meğer bildiğin Değirmen varmış evde Annemin alıp Almanyadan bana getirdiği ( ucuz bulunca ) bende onu atmışım en alt çekmeceye ve unutmuşum

Plastik ama en azından ahşap yada cam alana kadar idare ederim sonra ona karabiber koyarım ( tane almıştım duruyordu ) yeni alacağımada tuz koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…