80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ınsallah canm benım ya karbonhıdratları azaltmam gerekıyor ama bu babaannem varken mumkun olmuyoryuksek tansıyondan korkuyorum sımdı canım

Canım Babannene izah et sonuçta sanada kuzuyada zarar
Olmadı doktor yasakladı de birde her içtiğin suya az limon sık canım en azından gün içinde tansiyonun çıkmasına mani olur hemde C Vitamini almış olursun

bı ara ıcıyordum canım lımonlu su o zamanda 10-6 olan tansıyon ıyıce dusuyordu ondan bırakmıstım sımdı yenıden baslayayım barı yarında bıme tansıyon aletı gelıyormus onu alayım dıyorum bakalım 2 gune bır olcup yazayım sonra o ozeldekı doktora gotururum bakalım ne dıyecek

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Annemleri uyurlar uğurlamaz kendimi hemen duşa attım hazır işimde yemek derdimde yokken sizlere bir bakayım dedim
Kızkardeşim kek yapmıştı hatta fazladan yapayım sanada dedi yok ama kızlara birer dilim getir yeter demiştim çünkü huyunu biliyorum ay söyledim ya canları çektiyse diye kendini yerdi
Kızlara kadar getirdi ve ben kesinlikle tadına dahi bakmadım

SAdece sütlü şekersiz Nescafemi içtim uslu uslu ve suyumu düzenli olarak tükettim

merhabalar kızlar.....
uzun zamandır yokum,ara ara yattığım yerden gözattım ama girip de yazamadım hiç... bi hasta oldum ki sormayın....hala da düzelebilmiş değilim,eşim nezle grip geçirdi bana bulaşmasın diye köşe bucak kaçarak bi hafta geçirdim grip aşısı olmuştum ama yakalanınca fena geçiriyorum bi de malum okul mikrop ortamı çocuklardan sınıf ortamından kolayca geçiyor koruyamıyorsunuz...
neyse bende de hafif bi nezle başlangıcı oldu amaaan nezle geçer dedim portakal mandalina kivi tavuk suyu çorbalara adaçyı ıhlamurlu kış çaylarına sarımsağa soğana sarıldım deli gibi okula gitmeye devam ettim 8lere giriyorum ya hep geri kalmasın çocuklar diye...
en son geçen hafta çarşamba günü sol gözümde bir göz daha vardı sanki...ve deli gibi akıyor elimde mendil gözüme bastırıp öyle derse girdim çocuklardan biri hoca bitmiş dedi yani :) o kadar :))
perşembe gününe randevu aldım dahiliyeye gideyim diye ama...o kadar bekleyemedim...sabah 4 te çıldırtan bir baş ağrısıyla uyanınca ve saatlerce geçmeyince acilde aldık soluğu...damardan alınca ağrı kesiciyi serumu anca dindi... meğer sinüzit olmayı başarmışım... iki gün rapor verdi ve iki gün yataktan kalkamadan yattım...devam ediyor tıkanıklık,akıntı da var,kırıklık da var tabii bu hafta okula gittim eve gelip sızdım yattım. umutla biranönce iyileşmeyi bekliyorum bittim vallahi...herşeyim altüst oldu rejim diyet hakgetire...

Canım çok çok geçmiş olsun
Valla bugün Annemlerlede konuştuk bu sene nasıl bir mikrop varsa artık havada hastalanan bir daha kolay kolay düzelemiyor
Bende önce Griple savaştım 10 gün tam geçti derken 5 gündürde nezleyle boğuşuyorum
Bugün şükür daha iyiyim ama ilaç içememek için yinede direniyorum

Heleki senin işin çok daha zor sonuçta 100lerce çocukla aynı ortamdasın istesende kendini kollayamazsın Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnn

bu arada kadın doğuma da randevum vardı bu hafta .geçenlerde bi devlet hastanesinde bi doktor delirtmişti beni ya...neyse kendi doktoruma gittim çok şükür..smearim temiz çıktı bi sıkıntı yok tahliller falan da güzel.

yeni yıl için yeni planlar yapmaya başladım galiba..biraz kafam karışık ama,doktor da biraz aklımı çeldi. yaş 35 tam da zamanıdır dedi :) neyi bekliyorsun :) Hsg çekelim durum nedir görelim ona göre bakalım dedi... tamam dedim çektirelim,biraz kaygılıyım tuhaf bişey ...bi yanım istiyor bi yanım korkuyor. Kimseye de bişey söylemedim şimdi,herkes evlendiğim günden beri çocuk haberi bekliyor zaten sürekli sorguya çekilmeye tahammül edemeyeceğim:) Allah nasip eder de olursa olunca söylerim. Offff Allahım kafamda deli sorularrrrr

sağol canım, herkese acil şifalar olsun Allah çaresiz dermansız verip yatırmasın çok zor valla iki gün kalkamadım diye deliriyodum

kızla ben ayın 15inde diyete başlamıştım buraya ilk gün yazdım sonrada girip yazamadım ben oruçta tutuyorum haftada 4 gün çünkü hamileyken birde bebeğim 1 yaşındayken tutamamıştım şimdi borçlarımı ödüyorum oruçluyken gece 1 de 1 adet haşlanmış yumurta süt azcık peynir 1 dilim ekmek yiyorum 5 te acıyorum ne yemek yaptıysam 1 tabak yemek bu saatler de de 1 meyve yiyorum 10 bardakta toplamda su içiyorum 30 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş yapıyorum diğer 3 günde de klasik dengeli beslenme şeklinde diyet yapıyorum.

Canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah...Aminnnn
Smearinde temiz çıkmasına sevindim
Merak etme şu anda belirsizlik olduğundan kafanda deli sorular var ama eminim mucizen yola çıkarsa bütün sorular doğuma kadar geçip gidecek

Rabbim arzu eden herkese Annelik duygusunu hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tattırsın inşallah...Aminnnn

he bu arada 80 ile başladım bugün öğlen tartıldım 77 olmuşum 3 günde 3 kilo ama şuan giden sadece ödemdir

Valla süper bir sonuç 3 günde 3 kg dediğin gibi ödemdir büyük ihtimal ama sana büyük motivasyon olur ve eminim çok daha sağlam devam edersin sağlıklı beslenme ve spora

Bu arada Rabbim tuttuğun oruçları kabul etsin...Aminnnnnnnnn

Beyazcannnnnnnnnnnnnnn

Ayyüzlümmmmmmmmmm

Eddorassssssssssssssssssssssss

ra_punzellllllllllllllllllllllllllllllll

Anatemmmmmmmmmmm

Nurefsaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve şu anda aklıma gelmeyen tüm kaçaklarrrrrrrrrr

Kızlarrrrrrrrrrr yaaa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
Bundan sonra her gece siz gelene kadar burada avazım çıktığı kadar bağıracağım yeter bu kadar tatil yaptığınız dönün artık yuvaya

cecoooommmmmmmmmm

çok geçmiş olsun cnm inş hayirlisi haberlerle gelirsin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar

Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım

Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimi ama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg

Fark; - 1.1 kg

Toplam giden; 11.6 kg

Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 squat ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri )
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem

Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum

cecom bu hafta hep dısarlardaydım. şimdide yurt dısından kuzenler gelıyoorr :) yoldalar azcık daha uzaklarda olabılırım:)
sende ne var ne yok

Ooo baya yoğunsun hadi gözün aydın kuzenlerinde gelince bol sohbetli ve baya hareketli zaman geçirirsin birazda dikkat edersen eminim bu ziyaretleri sana yarayacak ve eksiler gelecek
Çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah

Valla ben hala Nezleyle savaşıyorum ama şükür bugün çok daha iyiyim bir kaç güne kadar üzerine reglde olurum Çoğu zaman evdeyim ama küçük kuzumla boş durmuyoruz
Aslında kışı pek sevmiyorum şimdilik hava soğuk nezleyim diye evdeyim ama kar yağarsa hiç çıkamıyacağım evim bayırda olduğu için çıkmak bir dert inmek ayrı dert Uludağa gitmeye hiççççççç gerek yok diyorum bazen bazende ulen lanet olsun nereden aldık bu evi diyorum

Keyfim hastalıklara rağmen yerinde şükür
Şimdi keyif kahvemi içeyim derken bildirimimi de yaptım eeee daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…