80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepsi burada da var canim cam değirmen ben kyllaniyorum tavsiyederim 20 lira.tuzuda aktaran ucuza almak için cankiridan aliyorum kargoyla geliyoo

Anaaa hepsi buradamı en sevdiğim
Eşime bir yapışayımda hemen girip bakar siparişini veririm
Daha bir saat önce bak yılbaşı hediye seçenekleri gösteriyorlar ayağına hediye istediğimi belli ettim bari işime yarayacak birşey olsun dersem kesin kabul eder nasılsa öbür türlü daha pahalıya patlayacak ona

Bu arada Cankırıdan nerden sipariş veriyorsun canım linkini atarmısın bir bakayım daha uyguna gelirse onuda sipariş vereyim

Hayirlisi olsun mervecim cinsiyet için birazdah bekliycen demek ama bukafar gec gösterince kiz olur demişti doktorum ilk kizimda sanki seninkide kizmis gibi geldi.ayrıca kilosu az değil yanlis dusunuyosun son iki ay bebek çok kilo aliyoo emin ol.kullanmiyosan omega 3 tavsiye ederim her acidan çok saglikli hem bebek kiloda alir rd

sagol canm zaten doktormuzda kız uzerınde yogunlasıyor canm ama gostermeyıncede kesın konusmuyor bıldıgın bacaklarını kenetlıyor sıpa yok kullanmıyorum canm omega 3 eczanelerde bulabılır mıyım

Cecom ben link ozurluyum link veremem anlamiyom.www.cankiri tuzu.com. 0850 302 6625 numarası site acilinca bakarsin bu numara yaziyo sağ üstte.taksit yapilmiyo kargoda 8 lira ben bulasik makinesituzumuda ooradan aliyorum.kredikartiyla alusveris yapiyorum ggüvenli biyer.tuz lambasi düşünürsen botanik eczayi tavsiye ederim daha uygun orasida güvenli hem taksit yapiyoo

Sağ olasın canım bakıyorum hemen

Kızlar bana müsaade

Dün gece uykusuz kalınca hazır uykum gelmişken cimcimede kendi yatağına yatmışken bende yatayımda belki bu gece deliksiz bir uyku çekerim

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadım Eşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi

Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşime baktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi sanki ben o an yoktum yanında diyor

Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrı hemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın

Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz Tartıda

günaydın hanımlarrr..maşallah sohbet almış başını gitmiş oku oku ancak bitirdim..dün gelemedim.çünkü dün sabah bildiğiniz ateşle uyandım ve nasıl halsizim anlatamam.bir ıhlamur içtim limonlu,vitamin takviyesi aldım bir tanede.iş yerini aradım biraz geç geleceğim.görüşmeleri birer saat erteleyin diye.şimdi biz otel yaptığımı için yapı marketçilerle bütçe konusunda ben anlaşmak zorundayım.o nedenle 1 gün dahi aksasa proje üzerinden de aksama oluyor sıkıntı çıkıyor.onun sıkıntısı ile taksiye atlayıp zorla işe geldim.mecbur çalıştım.öğleden sonra bir de baş dönmesi geldi bana.bir şeyde yiyememiştim.hemen bir kaşarlı tostla tuzlu ayran söyledim o biraz toparladı.enerji için 2 saat sonra 4 küçücük kayısı kurusu ile süt içtim.yani ama kısaca dün gözlerimi açık tutmak günü bitirmek adına mücadele verdim.akşamda az et haşlaması ile yoğurt yedim .erkenden yattım.bugün daha iyiyim ama kemiklerim ağrıyor.bakalım toparlayacağım.sabah güzel bir kahvaltı yaptım kendimi toparlamak adına.

herkese güzel,aydın bir gün dilerim :)

Hemde ne muzurluk bazen kesimde yapiyor onu sinir oluyorum kafaya yastigi koydumu uykular alemine gidiyor benimde aksam yatinca cenem dusuyor sanki gün içinde yanimizda birileri varda konusamiyormusuz gibi gerçi kucukluktende oyleydim ben annem hep kizardi basini yastiga koydundami aklina geliyor herşey diye ama öyle oluyor napim

amin canm inş hepiniz eksi cikarsiniz ben artik pes ettim zaten yemekden bisey kesmiyordum ne canim istiyorsa yiyordum ama artik kilolar gitmiyor son aylara az kaldi sanirim onun etkiside büyük simdilik sadece 100 gr eksi var çok şükür artida değilim gerçi

Geçmiş olsun tatlim dikkat et kendine bende iki gündür bas agrisiyla uyaniyorum tansiyonum 12-7 bana gore büyük biraz yuksek sanirim çünkü hep 10 olurdu

Geçmiş olsun tatlim dikkat et kendine bende iki gündür bas agrisiyla uyaniyorum tansiyonum 12-7 bana gore büyük biraz yuksek sanirim çünkü hep 10 olurdu
canım benim sana da geçmiş olsun.dikkat et yorma kendini..bebiş senden aldığı için herşeyini,oluşumunu falan sendeki bu iniş çıkışlar normal sanırım.inşallah hemen rahatlarsın tatlım..

canım benim sana da geçmiş olsun.dikkat et yorma kendini..bebiş senden aldığı için herşeyini,oluşumunu falan sendeki bu iniş çıkışlar normal sanırım.inşallah hemen rahatlarsın tatlım..
Sağol tatlim özelde gittim doktor kilo vermeye devam etmemi söylemişti ayrintili için gittiğimde ama bu mümkün gorunmyor kilolu hamile kaldigim için yuksek tansiyon sorunu yaşayabilirmisim buda bebeğe zarari dokunuyormus şuan tek endisem o aslında inş duzeliriz canm ya

Günaydın arkadaşlar. Dünkü menümü yazayım. Sabah bir dilim ekmek, peynir zeytin yeşil soğan ve maydanoz aşkam da yağsız yoğurtlu makarna. Bugün de sabah erken kalktım bir saat yürüyüş koşu yaptım. Evde yatmaya alışmamalıyım ve bugünleri iyi değerlendirmeliyim. Güzel bir kahvaltı ettim şimdi de temizliğe girişeceğim. Dualarınıza beni de sıkıştırın olur mu.

Canım çok çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun biz evhanımları en azından kötü hissettiğimizde işleri savsaklama şansımız var ama sen maalesef yinede işe gitmek zorunda kalmışsın
İnşallah biraz daha iyisindir ve çabucak toparlanırsın

Benim küçük cimcimede bana çekmiş
Dün hesapta 10da yatağına gitti ama bir baktım 10 dakika arayla gelip bize birşeyler söyledikten sonra tekrar yatağına gidiyor hatta bir ara abartıp yatağında konuşmak yerine şarkı bile söylemeye başladı

Büyük babası kılıklı daha yastığa çeyrek kala uyuyacak neredeyse

Kiloyu dert etme canım sonuçta hamilesin hem dediğin gibi kısmıyorsun ama ben eminim biraz dikkat etsin yine kilocuklar devam edecek gitmeye en azından doğuma kadar bir iki kilo daha gider ve doğumdan sonrada inşallah çok daha az uğraşacaksın kilo vermek için hedefine yaklaştığından

Kolay gelsin canım sana
Bende sabahdan beri mutfak, salondu çamaşırdı derken daha yeni işlerim bitti Öğlende Annemle kızkardeşim çaya gelecekler o zamana kadarda bir süpürge tuttuktan sonra dinlenirim artık

geçmiş olsun canım, havalar bi öyle bi böyle anlamıyoruz üşüdüğümüzü.. dikkat et kendine bi kaç gün koru biraz vitamin toparlarsın inşallah bir an önce bende koptum bi kaç gündür güya takip edecektik birbirimizi.. bir iki gün toparlayalımda haftaya sıkıca ele alalım... öpüyorum seni

dünkü menümü paylaşayım kızlar
sabah : iki yumurtalı güzel bir kkk
öğle : mercimek çorbası, az pırasa yoğurt
ara : 3 badem, bri kuru kayısı
akşam zeytinyağlı taze fasulye 6 tane teflon tavada tereyağlı mantar az yoğurt 1 küçük domates
saat 9 gibi 4 5 badem 2 antep fıstığı 3 kaju

2,5 litre su içtim 2 bardak yeşilçay

ınsallah canm benım ya karbonhıdratları azaltmam gerekıyor ama bu babaannem varken mumkun olmuyoryuksek tansıyondan korkuyorum sımdı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…