80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler cecommm... sporuda aksatmıyoruz harikasın

tartımın pılı bitmişti dun aksam geldi pil ama bu gün tartıda gördüğümü bir ben bi allah bilicek

böyle bir şey hiç olmadı sayıyoruz

Sır

olmadı böle bişi olmadı

Ödemdir o ödem
İstersen yarın sabah tekrar bir dene şansını belki ödemde gitmiş olur

günaydın kızlar

motive olamamın cezasını daha ne kadar çekicem bilmiyorum hiç bir beslenme şekli bana göre değil sanki ben sadece kilo almayı becerebiliyorum vermeyi değil...

kısa kesiyorum ve bildirime geçiyorum

bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta : 83,6
bu hafta : 84,3
GELEN : 0,700
toplam giden : 2,3
hedef : 65

Çok teşekkür ederim valla sayende birde spora başladım ya dahada sırtım yere gelmez

Hatta birazdan yapacağım yine sporumu

ben 2 gündür bide jillian yapmaya çalışıyorum ama bacaklarımdan et kırılmış merdiven bile inip çıkamıyorum valla geçecek ama 2 günde bir devam etmeyi düşünüyorum bunada hoşş bunca spora artılarla doluyuz kafayı toplayamazsak daha ne artılar görcez oda ayrı..

tartımın pılı bitmişti dun aksam geldi pil ama bu gün tartıda gördüğümü bir ben bi allah bilicek

böyle bir şey hiç olmadı sayıyoruz

Sır

olmadı böle bişi olmadı
merak ettım kz eksımı cıktı artımı eksı cıkıyorsa bende pılı bıtık kullanayım moral olur
bu 700 gr yerlesmeden hemen defetmen lazım canmbak ben 77,9 gordum ama suan 78,8 ı zor goruyorum hemencık yerlesmıs gıtmıyor

eksi olsa ilan etmem mii kıııızz

sen benim gülemem oynamama bakma tartıyı görünce geldiler bana

Moral bozmak yok canım kesin ödemdir o

Kız ben pazartesi sabahı bir tartıldım inan gördüğüm rakam beni çığlık attırdı inanamazsın 115.8i gördüm bir an pes edecektim ama yok dedim ben daha aşağıları gördüm ve tekrar göreceğime inanıyorum diye düşündüm ve şükür çok daha aşağısını gördüm ve dahasınıda göreceğimi biliyorum

Bak bana yaramadı deme biraz sabırla devam et sonuçta daha bünye alışmadan vazgeçtiğim çok olmuştur ve kim bilir belki geçmişte azda olsa dişimi sıksaydım şuanda yaptığım gibi o zaman eminim daha güzel kilolardan olurdum Karataya tam uyamıyorsan onun bir kaç kuralına uy ( şeker yok ve glisemik indeksi düşük şeyler tüket ) atıyorum başka bir diyetinde bazı kurallarını uygulayıp ortaya karışık seni sıkmayacak bir beslenme oluştur belki bünye bu ne diyip geri adım atar

Canım bak pes etmek yok ben inanıyorum yapacaksın sen bu işi ve kesinlikle yaza fıstık gibi olacaksın

Merhsba arkadaşlar. Sabah çok erken kalktım ama hatlardan sanırım bir türlü giremedim. Oğluşu hastaneye

Hoşgeldin canım
Cümle yarım kalmış ama inşallah sırf telefon sapıttığı içindir de oğluşunu hastaneye hastalık yüzünden götürmemişsinizdir
Bİr kapatıp açmayı dene belki kendine gelir

aynen canım acil toplanmak lazım
benn ınanıyorum canım emınım bu hafta toparlayıp hafta cok guzel bı sonuc cıkıcak
eksi olsa ilan etmem mii kıııızz

sen benim gülemem oynamama bakma tartıyı görünce geldiler bana
ne bılımm belkı cokk az bı sayı gostermıstır dedım halının uzerınde tartıldıgında oldugunda nerdeyse b 20 kılo az tartıyorda

Allah korusun tatlım inşallah herşey yolunda gider,duam seninle..
çok sağol kuzum amin hepimizin inşallah.bu ara yoğunluğum artınca bunların olması çok normal.çünkü ben din-le-ne-mi-yor-rum.cavap bu kadar basit işte..

canım benim aslında ne kadar güzel bir menün var.hiçte boşlamamışsın maşallah.ama inşallah pazartesiden itibaren dediğin gibi daha sıkı asılalım.bende toparlamış olurum.bende kocaman öptüm cnm..
cidden ben geldiğimde topiğeee ne güzeldi tıklım tıkıştık ama şu var ki kalan sağlar bizimdir ve çok tadlularrrrr
meeeeeaaaaşallahhhh devamı gelsin inşallahhhhhhh
Kilo bildirimi
Askrhpozitif(78.9/78.8/0.1/%0.13)
Eki Görüntüle 1342693
100 gram bari girebilmiş yani daha iyi sonuç bekliyorumdum ama olmadi
olsun balım bundan sonra olacak üzülme.yinede giden gitmiş ki çok şükür

üzülme canım bnm..az evvelde dedim pazartesiden itibaren yeniden bismillah deriz.mutlaka bünyemize iyi gelmeyen bir şeyleri yiyoruz ya da bir şeyleri aksatıyoruz..bulmamız gerek..

bende bildirimimi yapayım
geçen hafta:77,7
bu hafta:77,7
ne gelen var ne gidennn
bu hafta nasibimde böyle.benim direncimi kırmak için yollar bulmam gerek..

Sabahtan beri deli oldum. Neyse belki yine giremem. Kendimden çokk umuyluydum bugün eksileri görecektimm ama 81.8 im. Dün sabah bile 300 gra eksideydim hafif bir gün grçirdim kaçamak yapmadım spor ve akşama kadar temizlik yaptım bugün daha da artı çıkıyor anlamadım bu işi. Kızlar ya telimde sıkıntı var ya da hattımda. Alıntı yaptığım zaman kitleniyorum
Sürekli takipteyim ama alıntılı cevap veremiyorum. Dünkü menüm sabah iki dilim tam buğday ekmek yumurta yeşillik klasik kahvaltılıklar öğleden sonra bir portakal akşam da kuru fasülye yoğurt yeşillik ve 2 kaşık pilav bol su ve yeşil çay

Hehhh çok şükür kavuşturana

Anam küçük cadıyla uğraşmaktan bakamıyorum şu anda ama akşam kesin buralardayım eşim anasına yatıya gidecek

ahhh canım inşallah ama malum bu hafta biliyosun ya durumları pek adapte olamadım artı stres artı artı artı Allahtan bu sefer daha önceleri gibi amaannn deyip pes etmiyorum.. çoookk 2 3 günde pes etmişliğim vardır bu sefer öyle yada böyle direniyorum.. yılmak yok eninde sonunda olacak... sizler de böyle motive etmeseniz zaten çoktaaaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…