Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimiama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 11.6 kg
Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 squat ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri)
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem
Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum
Ooo baya yoğunsun hadi gözün aydın kuzenlerinde gelince bol sohbetli ve baya hareketli zaman geçirirsinbirazda dikkat edersen eminim bu ziyaretleri sana yarayacak ve eksiler gelecek
Çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah
Valla ben hala Nezleyle savaşıyorumama şükür bugün çok daha iyiyim bir kaç güne kadar üzerine reglde olurum Çoğu zaman evdeyim ama küçük kuzumla boş durmuyoruz
Aslında kışı pek sevmiyorumşimdilik hava soğuk nezleyim diye evdeyim ama kar yağarsa hiç çıkamıyacağım evim bayırda olduğu için çıkmak bir dert inmek ayrı dert Uludağa gitmeye hiççççççç gerek yok diyorum bazen bazende ulen lanet olsun nereden aldık bu evi diyorum
Keyfim hastalıklara rağmen yerinde şükür
Şimdi keyif kahvemi içeyim derken bildirimimi de yaptım eeee daha ne olsun
tartımın pılı bitmişti dun aksam geldi pil ama bu gün tartıda gördüğümü bir ben bi allah bilicek
böyle bir şey hiç olmadı sayıyoruz
Sır
olmadı böle bişi olmadı
tebrikler cecommm... sporuda aksatmıyoruz harikasın
Çok teşekkür ederim valla sayende birde spora başladım ya dahada sırtım yere gelmez
Hatta birazdan yapacağım yine sporumu
tartımın pılı bitmişti dun aksam geldi pil ama bu gün tartıda gördüğümü bir ben bi allah bilicek
böyle bir şey hiç olmadı sayıyoruz
Sır
olmadı böle bişi olmadı
günaydın kızlar
motive olamamın cezasını daha ne kadar çekicem bilmiyorum hiç bir beslenme şekli bana göre değil sanki ben sadece kilo almayı becerebiliyorum vermeyi değil...
kısa kesiyorum ve bildirime geçiyorum
bildirim
başlangıç 86,6
geçen hafta : 83,6
bu hafta : 84,3
GELEN : 0,700
toplam giden : 2,3
hedef : 65
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok şükür dün gece deliksiz uyudum burnum tıkalı olmasına rağmen
Aslında yatarken üzerimdeki Tshirtün yakasına baya bir ColdMix sürdüm kokusu burnumu açarda geçe rahat ederim diye ama nasıl tıkandıysa burnum gram kokusunu alamadımEşim desen tam tersine anam ne çok sürmüşsün gözlerim bile keskinliğinden sulandı dedi
Gece yine tabi hemen dalamayınca muzuluğum üzerimdeydi ve bık bık birşeyler anlatmaya başladım eşimebaktım sesi çıkmıyor len şimdi sen benim bu konuşmaları Ninni gibi mi algılıyorsun dedim sadece derinden bir Hııı hııı geldi bende muzurluğuna sana seninle ilk tanıştığımız günü anlatayımmı tekrar o zaman dedim Ay adamcağız anında gözlerini açıp ya aşkım yinemi yaaaa Allah aşkına yat uyu yine muzurluk peşindesin dedi sanki ben o an yoktum yanında diyor
Neyseki sonradan uyudumda sabah uyanır uyanmazsa şekersiz kahvemi yaptım ve sizlere bir bakayım dedim
Tabi ben bukadar şeyi yazana kadar kahve bitti o ayrıhemen kahvaltımı yapayım ki metabolizma daha bir hızlansın
Anammmmmmmmmmm yarın Cumaaaa
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz Tartıda
günaydın hanımlarrr..maşallah sohbet almış başını gitmiş oku oku ancak bitirdim..dün gelemedim.çünkü dün sabah bildiğiniz ateşle uyandım ve nasıl halsizim anlatamam.bir ıhlamur içtim limonlu,vitamin takviyesi aldım bir tanede.iş yerini aradım biraz geç geleceğim.görüşmeleri birer saat erteleyin diye.şimdi biz otel yaptığımı için yapı marketçilerle bütçe konusunda ben anlaşmak zorundayım.o nedenle 1 gün dahi aksasa proje üzerinden de aksama oluyor sıkıntı çıkıyor.onun sıkıntısı ile taksiye atlayıp zorla işe geldim.mecbur çalıştım.öğleden sonra bir de baş dönmesi geldi bana.bir şeyde yiyememiştim.hemen bir kaşarlı tostla tuzlu ayran söyledim o biraz toparladı.enerji için 2 saat sonra 4 küçücük kayısı kurusu ile süt içtim.yani ama kısaca dün gözlerimi açık tutmak günü bitirmek adına mücadele verdim.akşamda az et haşlaması ile yoğurt yedim .erkenden yattım.bugün daha iyiyim ama kemiklerim ağrıyor.bakalım toparlayacağım.sabah güzel bir kahvaltı yaptım kendimi toparlamak adına.
herkese güzel,aydın bir gün dilerim
merak ettım kz eksımı cıktı artımı eksı cıkıyorsa bende pılı bıtık kullanayım moral olur
bu 700 gr yerlesmeden hemen defetmen lazım canm bak ben 77,9 gordum ama suan 78,8 ı zor goruyorum hemencık yerlesmıs gıtmıyor
eksi olsa ilan etmem mii kıııızzmerak ettım kz eksımı cıktı artımı eksı cıkıyorsa bende pılı bıtık kullanayım moral olur
bu 700 gr yerlesmeden hemen defetmen lazım canm bak ben 77,9 gordum ama suan 78,8 ı zor goruyorum hemencık yerlesmıs gıtmıyor
günaydın kızlar
motive olamamın cezasını daha ne kadar çekicem bilmiyorum hiç bir beslenme şekli bana göre değil sanki ben sadece kilo almayı becerebiliyorum vermeyi değil...
bildirim
başlangıç 86,6
ben 2 gündür bide jillian yapmaya çalışıyorum ama bacaklarımdan et kırılmış merdiven bile inip çıkamıyorum valla geçecek ama 2 günde bir devam etmeyi düşünüyorum bunada hoşş bunca spora artılarla doluyuz kafayı toplayamazsak daha ne artılar görcez oda ayrı..
Merhsba arkadaşlar. Sabah çok erken kalktım ama hatlardan sanırım bir türlü giremedim. Oğluşu hastaneye
benn ınanıyorum canım emınım bu hafta toparlayıp hafta cok guzel bı sonuc cıkıcakaynen canım acil toplanmak lazım
ne bılımm belkı cokk az bı sayı gostermıstır dedım halının uzerınde tartıldıgında oldugunda nerdeyse b 20 kılo az tartıyordaeksi olsa ilan etmem mii kıııızz
sen benim gülemem oynamama bakma tartıyı görünce geldiler bana
Allah korusun tatlım inşallah herşey yolunda gider,duam seninle..Sağol tatlim özelde gittim doktor kilo vermeye devam etmemi söylemişti ayrintili için gittiğimde ama bu mümkün gorunmyor kilolu hamile kaldigim için yuksek tansiyon sorunu yaşayabilirmisim buda bebeğe zarari dokunuyormus şuan tek endisem o aslında inş duzeliriz canm ya
çok sağol kuzum amin hepimizin inşallah.bu ara yoğunluğum artınca bunların olması çok normal.çünkü ben din-le-ne-mi-yor-rum.cavap bu kadar basit işte..Canım çok çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun biz evhanımları en azından kötü hissettiğimizde işleri savsaklama şansımız var ama sen maalesef yinede işe gitmek zorunda kalmışsın
İnşallah biraz daha iyisindir ve çabucak toparlanırsın
Benim küçük cimcimede bana çekmiş
Dün hesapta 10da yatağına gitti ama bir baktım 10 dakika arayla gelip bize birşeyler söyledikten sonra tekrar yatağına gidiyorhatta bir ara abartıp yatağında konuşmak yerine şarkı bile söylemeye başladı
Büyük babası kılıklı daha yastığa çeyrek kala uyuyacak neredeyse
Kiloyu dert etme canım sonuçta hamilesin hem dediğin gibi kısmıyorsun ama ben eminim biraz dikkat etsin yine kilocuklar devam edecek gitmeyeen azından doğuma kadar bir iki kilo daha gider ve doğumdan sonrada inşallah çok daha az uğraşacaksın kilo vermek için hedefine yaklaştığından
Kolay gelsin canım sana
Bende sabahdan beri mutfak, salondu çamaşırdı derken daha yeni işlerim bittiÖğlende Annemle kızkardeşim çaya gelecekler o zamana kadarda bir süpürge tuttuktan sonra dinlenirim artık
geçmiş olsun canım, havalar bi öyle bi böyle anlamıyoruz üşüdüğümüzü.. dikkat et kendine bi kaç gün koru biraz vitamin toparlarsın inşallah bir an önce bende koptum bi kaç gündür güya takip edecektik birbirimizi.. bir iki gün toparlayalımda haftaya sıkıca ele alalım... öpüyorum seni
canım benim aslında ne kadar güzel bir menün var.hiçte boşlamamışsın maşallah.ama inşallah pazartesiden itibaren dediğin gibi daha sıkı asılalım.bende toparlamış olurum.bende kocaman öptüm cnm..dünkü menümü paylaşayım kızlar
sabah : iki yumurtalı güzel bir kkk
öğle : mercimek çorbası, az pırasa yoğurt
ara : 3 badem, bri kuru kayısı
akşam zeytinyağlı taze fasulye 6 tane teflon tavada tereyağlı mantar az yoğurt 1 küçük domates
saat 9 gibi 4 5 badem 2 antep fıstığı 3 kaju
2,5 litre su içtim 2 bardak yeşilçay
cidden ben geldiğimde topiğeee ne güzeldi tıklım tıkıştıkBeyazcannnnnnnnnnnnnnn
Ayyüzlümmmmmmmmmm
Eddorassssssssssssssssssssssss
ra_punzellllllllllllllllllllllllllllllll
Anatemmmmmmmmmmm
Nurefsaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve şu anda aklıma gelmeyen tüm kaçaklarrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrrrrr yaaa nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
Bundan sonra her gece siz gelene kadar burada avazım çıktığı kadar bağıracağım yeter bu kadar tatil yaptığınız dönün artık yuvaya
meeeeeaaaaşallahhhh devamı gelsin inşallahhhhhhhSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere şu mübarek günün hatrına nasip etsin.....Aminnnnnnnn
Hayırlı Cumalar
Evet bugün Cuma yani bildirim günü ve hemen aklımdayken bildirimimi de yapayım
Bu hafta menü paylaşımı pek yapmadım malum Nezleden zaten ne yediğimi anladım ne içtiğimiama şükür Tartı bu sabah nanik yapmadı bana
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 114 kg
Bu hafta; 112.9 kg
Fark; - 1.1 kg
Toplam giden; 11.6 kg
Spor; 4 günde toplam 55 mekik, 40 saniye plank, 30 squat ( her gün 5er adet arttırıyorum mekikleri)
Her gün en az 2 Litre su ve sabah akşam şekersiz Türk kahvem
Yılbaşı gecesine kadar 110u göremedim ama inşallah dikkatli davranırsam yaklaşırım diye düşünüyorum
Ooo baya yoğunsun hadi gözün aydın kuzenlerinde gelince bol sohbetli ve baya hareketli zaman geçirirsinbirazda dikkat edersen eminim bu ziyaretleri sana yarayacak ve eksiler gelecek
Çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah
Valla ben hala Nezleyle savaşıyorumama şükür bugün çok daha iyiyim bir kaç güne kadar üzerine reglde olurum Çoğu zaman evdeyim ama küçük kuzumla boş durmuyoruz
Aslında kışı pek sevmiyorumşimdilik hava soğuk nezleyim diye evdeyim ama kar yağarsa hiç çıkamıyacağım evim bayırda olduğu için çıkmak bir dert inmek ayrı dert Uludağa gitmeye hiççççççç gerek yok diyorum bazen bazende ulen lanet olsun nereden aldık bu evi diyorum
Keyfim hastalıklara rağmen yerinde şükür
Şimdi keyif kahvemi içeyim derken bildirimimi de yaptım eeee daha ne olsun
olsun balım bundan sonra olacak üzülme.yinede giden gitmiş ki çok şükürKilo bildirimi
Askrhpozitif(78.9/78.8/0.1/%0.13)
Eki Görüntüle 1342693
100 gram bari girebilmiş yani daha iyi sonuç bekliyorumdum ama olmadi
günaydın kızlar
bildirim
başlangıç 86,6
hayırlı cumalar kızlarrr..
hepinizi çokkkkkkkkk özledimm..
elde olmayan sebeplerden yayınıma ara verildi,ama çok şükür yeniden kavuştum kk ya.
geçmişi okuyamadım herhalde 1 haftadır uzunnn bi geçmiş olmuştur..umarım herkes iyidir..
Hehhh çok şükür kavuşturana
Anam küçük cadıyla uğraşmaktan bakamıyorum şu anda ama akşam kesin buralardayımeşim anasına yatıya gidecek
Moral bozmak yok canımkesin ödemdir o
Kız ben pazartesi sabahı bir tartıldım inan gördüğüm rakam beni çığlık attırdıinanamazsın 115.8i gördüm bir an pes edecektim ama yok dedim ben daha aşağıları gördüm ve tekrar göreceğime inanıyorum diye düşündüm ve şükür çok daha aşağısını gördüm ve dahasınıda göreceğimi biliyorum
Bak bana yaramadı deme biraz sabırla devam et sonuçta daha bünye alışmadan vazgeçtiğim çok olmuştur ve kim bilir belki geçmişte azda olsa dişimi sıksaydım şuanda yaptığım gibi o zaman eminim daha güzel kilolardan olurdumKarataya tam uyamıyorsan onun bir kaç kuralına uy ( şeker yok ve glisemik indeksi düşük şeyler tüket ) atıyorum başka bir diyetinde bazı kurallarını uygulayıp ortaya karışık seni sıkmayacak bir beslenme oluştur belki bünye bu ne diyip geri adım atar
Canım bak pes etmek yok ben inanıyorum yapacaksın sen bu işi ve kesinlikle yaza fıstık gibi olacaksın
Hoşgeldin canım
Cümle yarım kalmış ama inşallah sırf telefon sapıttığı içindir de oğluşunu hastaneye hastalık yüzünden götürmemişsinizdir
Bİr kapatıp açmayı dene belki kendine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?