80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım inşallah hayır ben hiç zaten bu güne kadar bu kadar kararlı hissetmedim kendimi ama hiçte bu kadar stres yapmamıştım neden böyle oldu stres yaptıkça taktıkçamı böyle oluyo anlamadım... ama düzelecek düzelmek zorunda

valla sıkıca ele almak gerek zaten başka türlü relax a bağlıyorum ben..
kuzum seninle pazartesi ayran detoksu yapalım mı iki gün....

canım benimde aynen öyle dün sabah 83,8 dim dün çok dikkat ettim suyumu da tam içtim ama nasıl oldu anlamadım demekki arada oluyo böyle..

sana da hayırlı cumalar canım hoş geldin...

Selam kizlar bizde saglik ocagindan geldik tetanoz asimizi olduk bakalim
Ebe tansiyonumi ölçtü 12-8 cikti ama tuzu ve ekmeği azaltmami söyledi Hosgeldin canm ozlettin valla kendini kacak
stres yaptinmi vücut korumaya geçiyor canm ondandir haftaya düzelir eminim

tatlım rafine tuz yiyorsan acilen çankırı tuzu yada himalaya tuzuna geç. bu tuzlar sağlıklı tuzlar bunları azaltmana gerek yok. ama rafine yiyosan azaltmayıda geçtim derhal bırak

biz senle başabaş gidiyoz ben hamile değilim bende artıdayım bu haftada napcaz bilemedim bende 77,8 gördüm bugun

tatlım rafine tuz yiyorsan acilen çankırı tuzu yada himalaya tuzuna geç. bu tuzlar sağlıklı tuzlar bunları azaltmana gerek yok. ama rafine yiyosan azaltmayıda geçtim derhal bırak
Rafine tuzu cnm ya normal marketten alma tuz
biz senle başabaş gidiyoz ben hamile değilim bende artıdayım bu haftada napcaz bilemedim bende 77,8 gördüm bugun
sen benden 1 kilo zayifsin ben suan78,8 i gördüm maalesef bakalim bu hafta tuz ekmek bunlara dikkat edicem suyu da günde en az 2 lt su icmem lazimmis bakalim

Bugün ki menüm
SABAH
1 findik lahmacun
4-5 siyah zeytin
1 cay bardagi ihlamur
ARA
2 mandalina
3 çilek
AKSAM( aksam baya çok yedim ya)
Sebze corbasi
4-5 yaprak sarmasi
7-8 klasik taze fasulye
1 findik lahmacun
Turp
1 tane biber tursusu

2 litre su içmeye calisicam

Selam kızlar. Bugün canım hiç birşey yapmak istemedi. Erkenden kuzumla hastaneye gittik çiş ederken yanması varmış bir de genzinde akıntı var.erkenden gittik geldik . Eve alışık olmadığımdan ne yatabildim ne kalkabildim öyle miskin miskin oturdum. Zaman da geçmedi. Allah sonumu hayır eylesin inşallah.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Eşim akşam yemeğini yedikten sonra tam hazırlanıp çıkacaktı ki benim küçük kuzu işe gideceğini sanıp ağlamaya başladı bende geleceğim diye felaket canım sıkılıyor baba kaç gündür hiç bir yere gitmedim diye duygu sömürüsü yaptı eşim patron işte bahanesiyle Annesine kaçacaktı ki bizimki yine bombayı patlattı Babacığım al telefonunu ara patronu benim sana ihtiyacım yok ben yanlız yaparım işi de o evine gitsin sen beni işe götür dedi

En sonunda eşim onun melül melül bakışlarına dayanamadı ve küçük kuzuya doğrusunu anlatıp hadi sende gel madem dedi
Tabi bizde büyük kızımla başbaşa kaldık yarın ki gün için Kvye giderken götürmek için arpa şehriye salatası ve hindistan cevizli kurabiye yaptık Kurabiyeyi yapmayı düşünmüyordum aslında ama kızım ille yapalım bir çeşit daha olur diyince hadi gönlü olsun diye tamam dedim ve sohbet ede ede yaptık kurabiyeleri

Yeni işim bitti ve kendimi anında buraya attım

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah ....Aminnnnnnnn

huhuuuu kimseler yokmuuu

Ben geldimmmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnnnnn

iyiyim ala canım miskin miskin oturuyoum tv izliyorum kız yok ya boşboş takılıyorum.. sen napıyosun hazırlıklar bitmiş

İyi bende kızla miskinlik yapıyorum deminden beri yabancı şarkılar dinliyor cadı salonda bende hadi ses etmiyeyim dedim yoksa fenalık geldi eşimde skype açsana dedi ama hata veriyormuş KVnin tableti deli oldu

Hesapta Kvnin günü yarın ama maaşallah hatun kendi iki çeşit dışardan sipariş verdi, bir çeşit bana kakalamıştı ( büyük kız istedi diye iki çeşit oldu ) iki çeşitte kızı yapacakmış artık kim bilir ne yapar

Eşimin halaları da kesin Abilerinin senesi diye birer çeşit yaparlar Çakal KV geçen senede yine senesine ben alayım kocama benim evimde kuran okunsun dedi ama yine birşey yapmadı getirenler var diye

hahahaaa çook çakalmış haaa
seninkidee... hepsi bi alem anacımm napcan... bulmuşlar bi yol gidiyolar

hahahaaa çook çakalmış haaa
seninkidee... hepsi bi alem anacımm napcan... bulmuşlar bi yol gidiyolar

Hemde ne çakal eşimin halaları geçen sene açıkca dediler abimizin senesi olmasaydı yapmazdık diye sonuçta o görümcelerine giderken hayatta birşey alıp gitmez

Biraz evvel eşimle telde görüştük biz yatıyoruz dedi sabahta kaçta gelirsiniz diye sordu arkada da KV benim cimcimeye söyleniyor kıçında kurtmu var işte otursana yok efendim anan seni gezerkenmi doğurdu diye dedim anana söyle evet gezerken doğurdum hatta gezme dönüşü doğuma gitmişdim diye

hahahaha bozmuş kadın kafayı senle herhalde Allahtan benimki pek bıdırdıyamıyo ben laaappp diye söyler atarım lafı sus sus sus bi yee kadar. artık pek susmuyorum yada bekliyorum yeri geldimii paaattt o daha iyi oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…