80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta: 78.500
bu hafta : 78
giden :500
hedef :65 ( yolumm daha çookk uzunn )

gr dahi olsa kilo veren herkesi tebrik ediyorum :) nihal ve tuvalet prblemi yaşıyan akadaşlar benm ve arkadaşlarımn bağırsak prblemlerine lipton plus poşet çay çççok iyi geliyo içeriğinde mısır püskülü falan var denemenizi öneririm

yarın annem ablama kalmaaya gidiyo evde tekim yememe içmeme karışan yok yarın sabah patetes kızartması yiycem ondan sonra cumaya kadar hiç kaçamaksız diyetteyim annem yokken verebildiğim kadar vermem lazım günde 2 defada leslie yürüyücem bakalım ne olcak haftaya annemn gözünde bi deri bi kemik kaldım :) (yaş kaç olrsa olsun çocuksun işte anne göznde :) )

asutaha haklısın moral çok önemli canım.insanın kendine olan inancıda.zaten benimki duygusal oburluk.bugün randevu aldım diyetisyenden.ancak haftaya cumaya saat 16:00 ya yer varmış.bakcaz artık.gelişmeleri buradan yazarım artık size kızlar.

hoşgeldin aramıza canım hep beraber kilolarımızdan kurtulcaz inşallah ama azim ve sabır gerekli biraz yolumuz uzun bir ayda almadıkki bu kiloları bir ayda verelim

canımm hoşgeldin öyle yaşlara başörtüye falan takma bende kapalı bir bayanım önemli olan fiziki görünüşümüz kilo olunca hantal görünüyoruz bu bir gerçek ama tam yerindesin bizi takip ettiğini yazmışsın neler yaptığımızı az çok biliyorsundur hep beraber başarıcaz sormak istediklerini sor yardımcı oluruz bir kere spor şart en azından günde 45 yürüyüş yapabilirsen daha fazlası 6 öğün beslen açlık krizlerine girmeden az az ye sık ye yağlı kızartma yemeklerden makarna pilavdan hamur işlerinden uzak dur opuyorumnanaktan

olsun kaptanım bak ne güzel vermişsin bu haftanın çürük yumurtası benim..çok üzgünüm valla sabahtan beri suratım düştü kaç aydır bir 80 nin altına şinemedim tam geçen hafta çok yaklaşıp 81.1 i gördüm bu hafta 82.4 üm çok kaçak da yapmadım ama sonucu dğeiştirmiyor..sporu hayatıma sokmak zorundayım artık..karar verdim gerekirse sabah 6 da kalkıp yapıcam uykusuzluktan ölsem de yapcam bıktım artık valla..

canım aramıza hoşgeldin öncelikle..ben nihal..bunu sana söyleyen kadına inanamadım insna böyle birşeyi nasıl söyler ya..sen kimseye bakma..kendine bir hedef ve zaman belirle..küçük bir not defteri edin ve ona herşeyi yaz her akşam da altına o günle ilgili yorumlarını yaz..ümidini hiç kaybetme..önüne yememen birşey getirilidğinde şimdiye dek yedim de ne oldu de..mutlaka ama mutlaka sporu hayatına sok..ve tabi bizlerden kopma sık paylaşım yapmaya özen göster eminim başaracaksın..
:teytey:

merhaba kizlar :) ben bugun yediklerimi yaziyim ben

sabah: 1 dilim ekmek, yumurtasalatasi, 1 bardak kahve
oglen : 2 dilim ekmek ,yumurtasalatasi ile meyveli yogurt
ara: 1 kase yogurt.
aksam: davetliyz mecbur gitmem lazim lahmacun yenicekmis.. bitane yemeyi dusunuyorum.

bugun 1 saat bisiklet surdum.

ben de yazayım unutmadan:
sabah 1 simit+şekersiz çay
öğle:tarhana çorba+sebze graten+3 köfte
yarım kase cacık
ara:1 elma

hoşgeldin canım ben de 1 haftadır bu gruptayım.İnan çok faydasını görüyorum arkadaşların desteğinin.Hep birlikte elveda diyeceğiz kilolara.Sen yine şanslısın eşin bir şey demiyormuş benim nişanlım artık gözümün içine baka baka annende mi hiç uyarmıyor seni kilo için dedi düşünebiliyor musun.Kimbilir belkide iyiki söylemiş öylede ben bu kadar hırs yaptım kendime.

Bugün yediklerim badem şekerlerim opuyorumnanaktan

sabah kalkınca geceden hazırladığım 1 su bardağı suyun içine koyduğum 1 ceviz+1 diş sarımsak ( cevizi yedim sarımsağıda suyla ilaç yutar gibi yuttum)

kahvaltı : her zamanki tahıllı esmer 1 dilim ekmek + 1 dilim beyaz peynir + 1 fincan yeşil çay

ara : 1 mandalina

öğle : 1 kase şehriye çorbası + 1 tabak bol limonlu salata + 1 çay tabağı kadar et döner

ara : 1 elma

kızlar anneme tekrar arnızdatyımkaydirigubbakcemile5

tartıldı annem 89 kilo 200 gr
yedikler içtikleri yaptıklarıa.s
2 etimek
sıcak çay
biraz peynir
bi tabak maydanoz
yeşil çay
1 elma
sabahtan beri 3 bardak su içmiştir
ve 45 dk yürüyüş beli yüzünden 4.5 hızla koştu fazla zorlaamak istmedik ilk günden

bu kadar yorumlarınınzı önerilerinizi bekliyorumopuyorumnanaktan

hoşgeldinizopuyorumnanaktan canım annem biraz kilomu almış yoksa bu kilodaydıda benmi yanlış hatırlıyorum

slm kızlar bende bu gruba katılıyorum. 89 başladım 10 gün oldu şu an 85.5 kg hedefim kurban bayramına kadar 75 olmak ve sonraki ay 68 düşmek bugünkü kg 85.200 hangi aralıkta tartılıyoruz yardımcı olursanız sevinirim

iyi akşamlar handerya

motivasyonum pek yok +200

şuan 84

selma ve serra canlarım teşekkür ederim cevabınıza
moralim yok bu diyet ve kilolardan dolayı bu hafta tatlı kaçamağım filan olmadı kepek ve çavdar yedim sadece birkaç gün simitle geçiştirdim sabahları bu kadarda olmaması lazımdı ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…