brose yağmurgözlü ve selma tebrikler kızlar :lepi:
aynen devam :hooray:
selam kızlar çokk çooook uzun zaman sizi takip ettim.yaz gibi üye olup paylaşım yapmaya karar verdim.ee malum tek başıma halledemeyecektim.sonra 1 haftada 2,300 kg. verdim.ama ne oldu yine o oldu.:1no2: pes ettim .2 yıldır bu kilodayım hiçbirzaman diyetle işi olmamış ben hatta hamilelik sonrasıda dahil valla bu durum benim artık kendime olan saygımı bitirdi.bune yaa bir insan bukadarda iradesiz olurmu.bu kadarda kendine haksızlık yaparmışinanın birgün deselerdiki fazla kiloların olacak veremeyecek ve sen depresyonlara gireceksin.asla inanmazdım.yoruldum artık başlangıçlarda yeni yeni yinelerden ve son hüsranlardan mafoldumben
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
ben 29 yaşındayım eşim benden 1,5 yaş küçük.adam manken gibi.bir gr fazlası yok.ben hem yaşça büyüğüm hemde başörtülü bi bayanım.zaten örtülü olmak beni 3-4 yaş büyütüyor ee bide kilo olunca.hay Allahım anlattıkça bunalıma giriyorum.2. kattaki komşumun oglu bile beni eşimin yanında görünce anne bu kim demiş oda onun eşi dediğinde liseye giden çocuk hadi ordan asla inanmam demiş.bunu bana anlatanda o çocugun annesi mafoldumben
olsun kaptanım bak ne güzel vermişsin bu haftanın çürük yumurtası benim..çok üzgünüm valla sabahtan beri suratım düştü kaç aydır bir 80 nin altına şinemedim tam geçen hafta çok yaklaşıp 81.1 i gördüm bu hafta 82.4 üm çok kaçak da yapmadım ama sonucu dğeiştirmiyor..sporu hayatıma sokmak zorundayım artık..karar verdim gerekirse sabah 6 da kalkıp yapıcam uykusuzluktan ölsem de yapcam bıktım artık valla..Kızlar slm herkes iyi gitmiş gözüküyor bu hafta gerçi tam bakamadım..oğluşum uyanmadan ben bi yüyüyüm öyle döncem size tekrar..
herkesi tebrik ederim (yani verenleri..)
ben 700 gr vermişim yani yine 78.3 çıktım iki ileri bir geri sıkıldım vallaaa...yazdan beri 78 altına bi inemedim
canım aramıza hoşgeldin öncelikle..ben nihal..bunu sana söyleyen kadına inanamadım insna böyle birşeyi nasıl söyler ya..sen kimseye bakma..kendine bir hedef ve zaman belirle..küçük bir not defteri edin ve ona herşeyi yaz her akşam da altına o günle ilgili yorumlarını yaz..ümidini hiç kaybetme..önüne yememen birşey getirilidğinde şimdiye dek yedim de ne oldu de..mutlaka ama mutlaka sporu hayatına sok..ve tabi bizlerden kopma sık paylaşım yapmaya özen göster eminim başaracaksın..selam kızlar çokk çooook uzun zaman sizi takip ettim.yaz gibi üye olup paylaşım yapmaya karar verdim.ee malum tek başıma halledemeyecektim.sonra 1 haftada 2,300 kg. verdim.ama ne oldu yine o oldu.:1no2: pes ettim .2 yıldır bu kilodayım hiçbirzaman diyetle işi olmamış ben hatta hamilelik sonrasıda dahil valla bu durum benim artık kendime olan saygımı bitirdi.bune yaa bir insan bukadarda iradesiz olurmu.bu kadarda kendine haksızlık yaparmışinanın birgün deselerdiki fazla kiloların olacak veremeyecek ve sen depresyonlara gireceksin.asla inanmazdım.yoruldum artık başlangıçlarda yeni yeni yinelerden ve son hüsranlardan mafoldumben
fıstıklarrrrrr herkese iyi haftasonları kaçamaksızından olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
narin_nazenin
ben 29 yaşındayım eşim benden 1,5 yaş küçük.adam manken gibi.bir gr fazlası yok.ben hem yaşça büyüğüm hemde başörtülü bi bayanım.zaten örtülü olmak beni 3-4 yaş büyütüyor ee bide kilo olunca.hay Allahım anlattıkça bunalıma giriyorum.2. kattaki komşumun oglu bile beni eşimin yanında görünce anne bu kim demiş oda onun eşi dediğinde liseye giden çocuk hadi ordan asla inanmam demiş.bunu bana anlatanda o çocugun annesi
kızlar ben kaçar yorucu bir haftasonu bekliyor çook misafirim varrrrrrrrr..öptüm hepinizi..
kızlar ben kaçar yorucu bir haftasonu bekliyor çook misafirim varrrrrrrrr..öptüm hepinizi..
kızlar anneme tekrar arnızdatyımkaydirigubbakcemile5
tartıldı annem 89 kilo 200 gr
yedikler içtikleri yaptıklarıa.s
2 etimek
sıcak çay
biraz peynir
bi tabak maydanoz
yeşil çay
1 elma
sabahtan beri 3 bardak su içmiştir
ve 45 dk yürüyüş beli yüzünden 4.5 hızla koştu fazla zorlaamak istmedik ilk günden
bu kadar yorumlarınınzı önerilerinizi bekliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?