80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür evime dönebildim
Kahvaltı gayet keyifli geçti çokta kaçırmadım ki zaten menü paylaştığımda göreceksiniz
Sonrasında kızkardeşimle Alışveriş merkezinde biraz dolaştık, ayakkabı falan baktık ve en son marketede girip bir iki eksiğimizi aldık
Küçük cimcimem ille bana oyuncak mutfak al diye tutturuyordu kaç gündür ( reklamda görmüş elinden düşürmedi hatta önüne gelenden bana 30 lira borç versene mutfak alacağım kendime dedi )
Tabi gittiğimiz markette o istediği mutfak olduğu için onu görünce lütfen lütfen diye tutturdu durdu ve sonunda dayanamadım aldım
İnanılmaz mutlu oldu ve teşekkür üzerine teşekkür etti
Öğleden sonrakardeşimin ikizleri okula bırakıp Anneme geçtik
Oda sağ olsun Mercimek köftesi yapmışmı 7- 8 tane bol marulla yedim ve daha sonrada 3 şekersiz çay içtim

Hemen aklımdayken sizlerede danışayım
Şu an cumaya nazaran 200 gr artıdayım ama karnımın tok olduğunu göz önüne alıyorum
Dün hatta sabah 1.3 kg aşağısını bile gördüm cuma günki rakamın
Karnım cidden hiç aç değil ve eğer akşam 6da yemek yersem ( ki kıymalı yumurta çekmişti canım bugün için ) yarın eksi rakamı görememekten endişe ediyorum ve o yüzden sizede bir fikir danışayım dedim

Sizce akşam yemeği yiyeyimmi ( kıymalı yumurta ) yoksa 1 koca bardak ayranla akşamı geçiştireyimmi ( beni inanılmaz tok tutar üstelik 2 saat oldu yemek yiyeli ve daha leptin çalışmaya bile başlamadan tekrar yersem leptinin çalışmaya başlaması saat 10u bulur ve eğer yemezde ayran içersem leptin 2 saat sonra çalışmaya başlayacak ve akşam 7den itibaren yatana kadar en az 4 saat çalışmış olacak ki o benim açımdan daha karlı gibi görünüyor

Bİraz karışık oldu ama anlamışsınızdır beni

kızlar nerdesınız yaaa topık bombos kaldı eskıden ne guzel sayfalarca gecmıs sohbet muhabbet olurdu ozlettıyorsunuz kendınızı kacaklarrr

Bugunki menüm
SABAH
2 dilim salcali tereyagi ekmek
2 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay
ARA
2 mandalina
AKSAM
1 Tabak bulgurlu nohut
Turp
Yarim soğan
4-5 çatal bal kabagi tatlisi
2-2,5 lt su

i

iyi akşamlar hamişim,
topiğimize nazar değdi.işallah eskisi gibi olur yine..

cimcime mutfağıyla bol bol oynar güzel yemekler yapar işallah..

mercimekli köfteye bayılırımm,afiyet olsun canım..karnın toksa bence hiç yemek yeme boşuna leptini zayi etme derim ben.ama ilerleyen satlerde acıkırsan onu bilmem tabii..

ben şu aralar çok acıkıyorumda herkkesi kenim gibi sanıyorum..

ınsallah canım benım ya ozledım valla sen neler yapıyorsun bu arada senın kılolar ne durumda neler yapıyorsun

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım

Uyanır uyanmaz şekersiz bir Türk kahvesi saat 07:00de

Sabah 10da kahvaltım bitmişti ( malum İKEA geç açılıyor )

Öğlen Annemlerde 7 - 8 Mercimek köftesi yemiştim bol marulla ( 14:30 gibi yani leptine başladıktan bir yarım saat sonra )

Akşamlık sırf ayranmı içsem diye sordum ama bir saat sonra acıkınca nasılsa Leptin bozuldu aç kalmaya gerek yok diye düşünüp saat 19:00da limonlu turp eşliğinde kıymalı yumurta yedim

İnşallah akşam yemeğimi yediğime pişman olmam yarın geçen gün gördüğüm rakamı görürüm inşallah...Aminnnnnnnn

amin canım ınsallah yarın cok guzel sonuclar gorucez ınsallah bende umarım bu kadar cok su ıctıgıme pısman olmam

ben geldim kızlaaarr nabersiniizz...
menümü de yazayım :)

sabah
yeşil çay
1 dilim ekmek
1salatalık
3 küçük mantar
1 az yaglı yumurta
yarım kıbrıt kutusu keçi peyniri

akşamüstü (16.00)
yeşilçay
6-7 zeytin
2 dilim ekmek
3-4 yk yogurt
1 üçgen peynir

yarım saat yürüyüş ( bıraz mesafelı bı marketten aalacaklarım vardı bırazda dolanarak yolu uzatarak gıttım )

Süpersin canım

Eminim yarın süper bir sonuç göreceğiz senden

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin şu mübarek günün hatrına

Bu hafta maalesef kilom sabit ama ödem olduğunu düşünüyorum üstelik Tuvalet sorunu yaşıyorum dünden beri ( aklıma gelen başıma geliyor hep daha geçen gün 111.7yi görmüştüm tartıda ve inşallah bugünde görürüm diyordum ama yine 112.9 çıktım
Neyse canım sağ olsun en azından iki gün önce tartıda o rakamı görmek bile beni mutlu etti
Demekki suyu biraz daha artırmam gerekecek

Umarım sizlerin daha güzel bildirimleriniz olur

günaydın kızlar önce menümü yazayım

sabah : kkk
öğle :açlık sinyallerine rağmen sayım derdinden yemek fırsatım olmadı yani leptin güüümmm
saat 15,30 da bir tane buz gibi olmuş soğumuş köfte 3 4 çatal köstebek pasta
akşam saat 19,30 gibi bir kase tarhana çorbası, 3 tane bulgurlu lahana sarması ve yoğurt

bu arada ben sabah kızı okula bıraktıktan sonra eve dönmedim atm lerden yatırılcaklar falan derken iş saati geldi diye 4 kat çıkmayı yemedi gözüm.. yani tartılamadım zaten çoktan unutmuştum taki burda geçmişte okuyana kadar ama dün en azından az da olsa eksi görmüştüm artık yarın yaparım bildirimi olurmu... umarım bugunu hasarsız atlatırım şimdi yine sayıma iniyoruz bugün tekstil sayıcaz bakalım kaçta biter.. ve bugün aşçımız yok dışardan bişeyler gelicek yemeğe dua edinde hasarsız atlatim zaten bu hafta kahvaltı hariç 2 gün düzgün beslendim desem yeridir arada ufak tefek kaçamaklarım var... ben iradesi zayıf bi insanım sanırım yaaa ama napim gram gramda olsa gidiyo en azından.. önceden tartıya çıkarken her seferinde + görürdüm... ve üzülmezdim sinir olurdum şimdi hem üzülüyorum hem hatalarımı biliyorum farkındalık oluşmaya başlamış onu görüyorum daha güzel günler görürüz inşallah...

canım bence de ödemdir o .tuvalete çıkmayınce ve de su içmediğinde rakkamlar çok değişiyor.senin bu güzel düzeninle gitmeyecek kilo o-la-maz :)

canıımmm biz hani düzen kuruyorduk.vallaha şu son zamanlarda hayatım kaydı :) evde yoğun işte yoğun ne yapacaksam ben ama senin sana iyi gelmeyenleri çözmeye başladığını görüyorum bu çok güzel bir şey.bazı insanlar kaçamak bir karbonhidrat yer onu bol su ya da yürüyüşle atar.bazısında ise illa o tartıya yansır.o nedenle biz devam edeceğiz hep şansımız yok.inşallah güzel sonuçlar alacağız.belki yılıcağız belki bunalıcağız ama sonuçta elimizden geleni yaptığımız için yavaşda olsa hedefe gideceğiz.
kesinlikle wc durumundan o balım sıkma canını..

bende yapayım bildirimimi.kızlar ben elimden geldiğince dikkat ettim menü yazamadım ama dikkat ettim.bu son günlerde sıkılaştım.eşim benim bu arada önceden dedim mi bilmiyorum milli güreşçi.bildiğiniz hem boyu var hem fiziği hemde kas yığını (gıcık oluyom herşeyi düzenli)..kendi işinin dışında 9 yaşından beri sporun içinde.beni şimdi biraz çalıştırıyor.hareketler kolay yapması zorlayıcı.belim 2 cm incelmiş 1 haftada.10 dk zor dayandığım halde.şimdiye kadar ondan yardım istemedim.çünkü beni yerken gördüğünde sen yemeği sevion zor işin dior deli oluyordum,hala diyor :) ama en azından yararlanmak adına duymamazlığa geliyorum bu günlerde.çalıştırıyor ama türlü ukalalıklarla :)tabi onda sorun yok o deli gibi yesede kasları hemen yakıyor oturduğu yerde.(kıskanıyorum bu durumu yağğğğ)
yani işin kısası biraz ağırlık çalışması yaptım işime yaradı kızlar.ne yapsam ağırlık programına yazılsam bir salona bilemedim :)

geçen hafta 77,7
bu hafta :77
giden 700
ilk defa bu kadar çok oldu.ancak bunun çoğu ödem..ben bir içecek hazırlıyorum kızlar belki işinize yarar.
ananas kabuğu 2 dilim,biraz maydonoz sapı,yeşilçay,nane kurusu bende bu işe yaradı .sürekli bir tuvalet durumu yarattı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…