80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞ GELDIN ARAMIZA HER CUMA TARTI GÜÜMÜZ CUMA GÜNÜ AC KARNINA TARTILIP BURAYA YAZIYORUZ UMARIM ISTEDIGIN KG GELIRSIN vereliniortak

CANIM MORALINI BOZMA BELKI BIRYERLERDE HATA YAPIYOR OLABILIRSINN ONU GÖZLEMLE BENCE ÖNCE SORUNU BUL opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım yaa ne kadar kaynatmışsınız ayy ben yorgunluktan öldüm misafirim vardı ve yarınada kahvaltıya var misafirim neyse arada uğramamk iyi geliyo
narinnazerin canım umudunu yitirme yani yitirmyeleim haftalık vericez inş önce inan canım gerisi sana kalmış sabrett olucak inşş
adaercim nasılsın canım sende benim gibi gece kuşusun haa neyse bu arada sendeki bu hırs benide hızlandırdı söyliyeyim ya benim rakibem ol desem gerçi kilolarımız tutmuyo ama olsun benimde eski kilom öyleydi belki hırslanırda daha bi sarılırım diyetee

Ender Saraçtan 3 günlük toksin atıcı diyet Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben bu diyeti henüz uygulamadım çünkü daha emziriyorum.en kısa zamanda yapacağım.dobra programında ender saraç tan dinledim ve not aldım 3 günde 2 kilo verdiriyormuş hemde yağlardan gidiyormuş su kaybı olmuyormuş.yapan olursa benide bilgilendirin lütfen

1.GÜN:
Öğlene kadar yeşil elma kompostosu 2-3 kase içilecek

• KOMPOSTO TARıFı:2-3 yeşil elma,3-4 kabuk tarçın,5-6 karanfil,14-15 tane kuru üzüm komposto hazırlanacak

• gün boyu 7-8 kase lahana çorbası içilecek

LAHANA ÇORBASI TARıFı:1 lahana,3-4 diş sarımsak,1 soğan,maydanoz.kimyon,zerdeçal(karaciğerden toksin atar),1 tatlı kaşığı zencefil(yağ yakıcı özelliği vardır),acı sivri biber (metabolizmayı hızlandırır),1 tatlı kaşığı sıvı yağ.tencerede hepsini pişir blendırdan geçir.
      2.GÜN:
      öğlene kadar 2 elma ve istediğin kadar salatalık

• Öğlen:domatessiz yeşil salata özellikle tere konulacak.üstüne 1 kase yağsız yoğurt yenecek
        2 saatte bir yeşil elma yada salatalık yenecek
        Akşam:hafif haşlanmış kabak,2-3 kaşık yağsız yoğurtla yenecek yeşil elma yenecek

3.GÜN:

SABAH:1 bardak yağsız süt 2-3 ceviz içi,elma
        ÖĞLEN:1 Porsiyon kabak yağsız yoğurt avuç içi kadar lor peyniri
        AKŞAM:Taze fasülye ıspanak yada brokoli.ayrıca akşam bol bol kivi yenecek
        birde tüm günler bol miktarda bitki çayı içilecek(yeşilçay,rezene ısırgan vb)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…