sanırım oyle oldu canım kahvaltıdan sonra anca wc ye cıkabıldım tebrk ederım kuzum cok guzel kılo vermıssıncanım bence de ödemdir o .tuvalete çıkmayınce ve de su içmediğinde rakkamlar çok değişiyor.senin bu güzel düzeninle gitmeyecek kilo o-la-maz :)
canıımmm biz hani düzen kuruyorduk.vallaha şu son zamanlarda hayatım kaydı :) evde yoğun işte yoğun ne yapacaksam benama senin sana iyi gelmeyenleri çözmeye başladığını görüyorum bu çok güzel bir şey.bazı insanlar kaçamak bir karbonhidrat yer onu bol su ya da yürüyüşle atar.bazısında ise illa o tartıya yansır.o nedenle biz devam edeceğiz hep şansımız yok.inşallah güzel sonuçlar alacağız.belki yılıcağız belki bunalıcağız ama sonuçta elimizden geleni yaptığımız için yavaşda olsa hedefe gideceğiz.
kesinlikle wc durumundan o balım sıkma canını..
bende yapayım bildirimimi.kızlar ben elimden geldiğince dikkat ettim menü yazamadım ama dikkat ettim.bu son günlerde sıkılaştım.eşim benim bu arada önceden dedim mi bilmiyorum milli güreşçi.bildiğiniz hem boyu var hem fiziği hemde kas yığını (gıcık oluyom herşeyi düzenli)..kendi işinin dışında 9 yaşından beri sporun içinde.beni şimdi biraz çalıştırıyor.hareketler kolay yapması zorlayıcı.belim 2 cm incelmiş 1 haftada.10 dk zor dayandığım halde.şimdiye kadar ondan yardım istemedim.çünkü beni yerken gördüğünde sen yemeği sevion zor işin dior deli oluyordum,hala diyor :) ama en azından yararlanmak adına duymamazlığa geliyorum bu günlerde.çalıştırıyor ama türlü ukalalıklarla :)tabi onda sorun yok o deli gibi yesede kasları hemen yakıyor oturduğu yerde.(kıskanıyorum bu durumu yağğğğ)
yani işin kısası biraz ağırlık çalışması yaptım işime yaradı kızlar.ne yapsam ağırlık programına yazılsam bir salona bilemedim :)
geçen hafta 77,7
bu hafta :77
giden 700
ilk defa bu kadar çok oldu.ancak bunun çoğu ödem..ben bir içecek hazırlıyorum kızlar belki işinize yarar.
ananas kabuğu 2 dilim,biraz maydonoz sapı,yeşilçay,nane kurusu bende bu işe yaradı .sürekli bir tuvalet durumu yarattı..
sağol balımmm hepimiz hep ama hep verelimm inş..sanırım oyle oldu canım kahvaltıdan sonra anca wc ye cıkabıldım tebrk ederım kuzum cok guzel kılo vermıssın
amin canım ınsallahsağol balımmm hepimiz hep ama hep verelimm inş..
mrb kızlar. bişey sormak istiyorum sizlere. 2 ay önce doğum yaptım. şuanda 87 kiloyum. şubatta da tiroid ameliyatı olucamç alınacak tiroitlerim. acaba şimdiden ufak ufak başlasam mı diyete. yada ameliyatı mı beklesem. çünkü ameliyattan sonra emzirip emziremeyeceğim belli değil. yani bir ay daha emzirsem de ameliyatan sonra mı başlasam diyete. hiç bilemedi. sütüm az ve çok olsun diye bozalar kompostolar mayalı şeyler yiyip duruyorum.
mrb kızlar. bişey sormak istiyorum sizlere. 2 ay önce doğum yaptım. şuanda 87 kiloyum. şubatta da tiroid ameliyatı olucamç alınacak tiroitlerim. acaba şimdiden ufak ufak başlasam mı diyete. yada ameliyatı mı beklesem. çünkü ameliyattan sonra emzirip emziremeyeceğim belli değil. yani bir ay daha emzirsem de ameliyatan sonra mı başlasam diyete. hiç bilemedi. sütüm az ve çok olsun diye bozalar kompostolar mayalı şeyler yiyip duruyorum.
canım hosgeldın aramıza henuz anne degılım anne adayıyım ama saglık ocagındakı ebenın bana dedıgı sey sutu en guzel cogaltan sey bol suu ıcmekmıs ve saglıklı beslenmekmııs bu arada cok gecmıs olsun ınsallah kılona ulasırsınmrb kızlar. bişey sormak istiyorum sizlere. 2 ay önce doğum yaptım. şuanda 87 kiloyum. şubatta da tiroid ameliyatı olucamç alınacak tiroitlerim. acaba şimdiden ufak ufak başlasam mı diyete. yada ameliyatı mı beklesem. çünkü ameliyattan sonra emzirip emziremeyeceğim belli değil. yani bir ay daha emzirsem de ameliyatan sonra mı başlasam diyete. hiç bilemedi. sütüm az ve çok olsun diye bozalar kompostolar mayalı şeyler yiyip duruyorum.
baslangıc:84.5
gecen hafta:84.5 ( sabah tartılmayı unutmjusum sımdı tok karnına tartıldım )
bu hafta : 84.5
toplam giden:0
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin şu mübarek günün hatrına
Eki Görüntüle 1351119
Bu hafta maalesef kilom sabitama ödem olduğunu düşünüyorum üstelik Tuvalet sorunu yaşıyorum dünden beri ( aklıma gelen başıma geliyor hep daha geçen gün 111.7yi görmüştüm tartıda ve inşallah bugünde görürüm diyordum ama yine 112.9 çıktım
Neyse canım sağ olsun en azından iki gün önce tartıda o rakamı görmek bile beni mutlu etti
Demekki suyu biraz daha artırmam gerekecek
Umarım sizlerin daha güzel bildirimleriniz olur
Daha iyi bi sonuç bekliyordum çarşamba günü 78.4 u gormustum ama bugün wc te cikamadim sanirim onun etkisi var
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.8
Bu hafta:78.5
Giden:0.3
Toplam giden:24.7
Askrhpozitif(78.8/78,5/0,3/%0.38)
Eki Görüntüle 1351309
canım bence de ödemdir o .tuvalete çıkmayınce ve de su içmediğinde rakkamlar çok değişiyor.senin bu güzel düzeninle gitmeyecek kilo o-la-maz :)
canıımmm biz hani düzen kuruyorduk.vallaha şu son zamanlarda hayatım kaydı :) evde yoğun işte yoğun ne yapacaksam benama senin sana iyi gelmeyenleri çözmeye başladığını görüyorum bu çok güzel bir şey.bazı insanlar kaçamak bir karbonhidrat yer onu bol su ya da yürüyüşle atar.bazısında ise illa o tartıya yansır.o nedenle biz devam edeceğiz hep şansımız yok.inşallah güzel sonuçlar alacağız.belki yılıcağız belki bunalıcağız ama sonuçta elimizden geleni yaptığımız için yavaşda olsa hedefe gideceğiz.
kesinlikle wc durumundan o balım sıkma canını..
bende yapayım bildirimimi.kızlar ben elimden geldiğince dikkat ettim menü yazamadım ama dikkat ettim.bu son günlerde sıkılaştım.eşim benim bu arada önceden dedim mi bilmiyorum milli güreşçi.bildiğiniz hem boyu var hem fiziği hemde kas yığını (gıcık oluyom herşeyi düzenli)..kendi işinin dışında 9 yaşından beri sporun içinde.beni şimdi biraz çalıştırıyor.hareketler kolay yapması zorlayıcı.belim 2 cm incelmiş 1 haftada.10 dk zor dayandığım halde.şimdiye kadar ondan yardım istemedim.çünkü beni yerken gördüğünde sen yemeği sevion zor işin dior deli oluyordum,hala diyor :) ama en azından yararlanmak adına duymamazlığa geliyorum bu günlerde.çalıştırıyor ama türlü ukalalıklarla :)tabi onda sorun yok o deli gibi yesede kasları hemen yakıyor oturduğu yerde.(kıskanıyorum bu durumu yağğğğ)
yani işin kısası biraz ağırlık çalışması yaptım işime yaradı kızlar.ne yapsam ağırlık programına yazılsam bir salona bilemedim :)
geçen hafta 77,7
bu hafta :77
giden 700
ilk defa bu kadar çok oldu.ancak bunun çoğu ödem..ben bir içecek hazırlıyorum kızlar belki işinize yarar.
ananas kabuğu 2 dilim,biraz maydonoz sapı,yeşilçay,nane kurusu bende bu işe yaradı .sürekli bir tuvalet durumu yarattı..
oyle canım sukur carsamba o rakamı gorunce bugun daha fazladır dedım ama olsun bunada sukur canmaynen canım bir iki gün içinde toplarsın zaten muhtemelen ödemdir...
olsun kuzum bak az az az derken gidiyo şükür
valla canım sorma ben bu hafta hepten şaşırdım sabah müthiş başlıyorum akşamda dengeli aslında ama işyerinde sapıtıyorum... yıl sonu faturalar kampanya sonu derken bir de sayım çıktı...
Twsekkur ederim. Hedefim 60-65. Iki dogumumdan once oyleydim cunku. Allah hepimizin yardimcisi olsun.canım hosgeldın aramıza henuz anne degılım anne adayıyım ama saglık ocagındakı ebenın bana dedıgı sey sutu en guzel cogaltan sey bol suu ıcmekmıs ve saglıklı beslenmekmııs bu arada cok gecmıs olsun ınsallah kılona ulasırsın
ınsallah canım benım aminnTwsekkur ederim. Hedefim 60-65. Iki dogumumdan once oyleydim cunku. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Cevabin icin cok tesekkur ederim. Ameliyattan sonra belku ilaclardan sonra artik emziremeyebilirim. Ameliyattan sonra belli olucak o. Kismet diyorum artik. Sukur wbebegim memeden emiyo. Gunde iki kere mama veriyorum sadece geri kalanini hep emziriyoeum allahima sukurler olsun. 6 ayda 20-25kilonverebilirim insallah.HOşgeldin canım
Rabbim kuzunu Analı Babalı büyütsün
Daha çok yeni doğum yapalı ve eminim emzirdikçede kilolar gidecektirBen göğsümü almadığı için iki kuzumuda direk emziremedim ama onun yerine elektirkle ve pille çalışan ufak bir Pompa almıştım ve emin ol onunlada olsa Anne sütünü çok rahat verebilirsin kuzuna unutma ki Anne sütünün hiç bir şey yerini tutamaz
Küçük kuzumu hatta 2 yaşına kadar o şekilde emzirdim hani Ameliyat olana kadar zaten sütün baya bir artacağı için ( o pompayla ) Ameliyat sonrasında bir kaç gün idare edebilecek kadar süt bile oluşur ( özel buzluk poşetleri var Anne sütü için pompalayıp buzluğa attığında 1 aydan fazla bile buzlukta saklayabilirsin, normal buzdolabında 2 gün demişdi bana doktorum)
Bence o şekilde hem sana hemde kuzuya faydası olur ( sen sütü pompaladıkça kalori yakarsın oda Annesütünden olmamış olur)
Bu arada süt oluşması için hiç kompostolara falan gerek yokEşimin Amcagelini ( ben ona çakma elti diyorum ) hamilelikte fazla kilo almadı ama o kompostolar yüzünden inan şu ara baya bir kilo sorunu yaşıyor acayip kilo aldı En güzeli bol bol su içmen birde bozada güzel süt yapıyor diyorlar ama tabi abartmıyacaksın onuda
Beslenme olarak Karatayı düşün derimsonuçta tamamen sağlıklı beslenme üstelik hamilelikte bile uygulanabiliyor yani ne sana nede kuzuya zararı olmaz
Umarım fazla ukalalık yaptığımı düşünmezsin ama inan kuzular benim için çok çok önemli ve eğer direk göğsünden emiyorsa öyle emzirmeye çalış emin ol zamanla alışacak ve o çektikçe sütün zaten artacak
Ben hep özenirim göğsünden emziren Annelerehatta bazen diyorum eğer deli cesaretim tutarda bir tane daha doğurmaya kalkışırsam kesin 1 hafta bile uğraşmak zorunda kalsam direk emzirmeye alıştırmak isterim tabi ben önce şu koca totoşla göbişi bir eriteyimde Rabbim arzu edenlere versin benimkilerede sağlıklı uzun ömürler versin Aminnnnnnnnnnnnnn
Umarım az da olsa bir faydam olmuştur ama eminim diğer kızlarda fikirlerini paylaşacaklardır
Ya bunlarla gercekten doydun mu? Ya da nasil ayakta kaldin. Ben okurken aciktim. Iradeni tebrik ediyorummAkşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsaüstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye)
Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversinben emin olamiyorum da
Eki Görüntüle 1351595 Eki Görüntüle 1351596
Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi
Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım)
Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi
Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu)
1 büyük bardak ayran
Evet kızlar fikrinizi alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?