80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım oyle oldu canım kahvaltıdan sonra anca wc ye cıkabıldım tebrk ederım kuzum cok guzel kılo vermıssın

mrb kızlar. bişey sormak istiyorum sizlere. 2 ay önce doğum yaptım. şuanda 87 kiloyum. şubatta da tiroid ameliyatı olucamç alınacak tiroitlerim. acaba şimdiden ufak ufak başlasam mı diyete. yada ameliyatı mı beklesem. çünkü ameliyattan sonra emzirip emziremeyeceğim belli değil. yani bir ay daha emzirsem de ameliyatan sonra mı başlasam diyete. hiç bilemedi. sütüm az ve çok olsun diye bozalar kompostolar mayalı şeyler yiyip duruyorum.

HOşgeldin canım

Rabbim kuzunu Analı Babalı büyütsün

Daha çok yeni doğum yapalı ve eminim emzirdikçede kilolar gidecektir Ben göğsümü almadığı için iki kuzumuda direk emziremedim ama onun yerine elektirkle ve pille çalışan ufak bir Pompa almıştım ve emin ol onunlada olsa Anne sütünü çok rahat verebilirsin kuzuna unutma ki Anne sütünün hiç bir şey yerini tutamaz
Küçük kuzumu hatta 2 yaşına kadar o şekilde emzirdim hani Ameliyat olana kadar zaten sütün baya bir artacağı için ( o pompayla ) Ameliyat sonrasında bir kaç gün idare edebilecek kadar süt bile oluşur ( özel buzluk poşetleri var Anne sütü için pompalayıp buzluğa attığında 1 aydan fazla bile buzlukta saklayabilirsin, normal buzdolabında 2 gün demişdi bana doktorum )
Bence o şekilde hem sana hemde kuzuya faydası olur ( sen sütü pompaladıkça kalori yakarsın oda Annesütünden olmamış olur )
Bu arada süt oluşması için hiç kompostolara falan gerek yok Eşimin Amcagelini ( ben ona çakma elti diyorum ) hamilelikte fazla kilo almadı ama o kompostolar yüzünden inan şu ara baya bir kilo sorunu yaşıyor acayip kilo aldı En güzeli bol bol su içmen birde bozada güzel süt yapıyor diyorlar ama tabi abartmıyacaksın onuda

Beslenme olarak Karatayı düşün derim sonuçta tamamen sağlıklı beslenme üstelik hamilelikte bile uygulanabiliyor yani ne sana nede kuzuya zararı olmaz

Umarım fazla ukalalık yaptığımı düşünmezsin ama inan kuzular benim için çok çok önemli ve eğer direk göğsünden emiyorsa öyle emzirmeye çalış emin ol zamanla alışacak ve o çektikçe sütün zaten artacak
Ben hep özenirim göğsünden emziren Annelere hatta bazen diyorum eğer deli cesaretim tutarda bir tane daha doğurmaya kalkışırsam kesin 1 hafta bile uğraşmak zorunda kalsam direk emzirmeye alıştırmak isterim tabi ben önce şu koca totoşla göbişi bir eriteyimde Rabbim arzu edenlere versin benimkilerede sağlıklı uzun ömürler versin Aminnnnnnnnnnnnnn

Umarım az da olsa bir faydam olmuştur ama eminim diğer kızlarda fikirlerini paylaşacaklardır

canım sut yapsın dıye sureklı serbetlı seyler yemenın sakıncalarından bahsedıyor artık doktorlar . bı sevze var burda KOCABAŞ... sızlerdede bılınırmı bılmıyorum mor mor patates gıbı aynı onun gıbıde haslayıp yıyorsun ben tadını da cok severım. çok da faydalı bırseymıs. o acayıp süt yapıyormus.. anneannem nevseye verırsen süt dolup taşar dıyordu

hatta anneannem kucukken sutlu ıneklere dograyıp verırlermıs olup oluk sut akardı sagarken onu yerlerse dıyordu :)

her gunyede sut yapıyor demekkı KOCABAŞ :) BİDE BURDA KABA Bİ ADI VAR ONU SÖYLEMİM BAŞKA BISEYE BENZIYO O ISMI :))

Sanırım seker pancarı da bu yanı aynı seyler oldugunu tahmın edıyorum bılen bırı acıklık getırır mutlaka

canım hosgeldın aramıza henuz anne degılım anne adayıyım ama saglık ocagındakı ebenın bana dedıgı sey sutu en guzel cogaltan sey bol suu ıcmekmıs ve saglıklı beslenmekmııs bu arada cok gecmıs olsun ınsallah kılona ulasırsın

Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsa üstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye )

Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversin ben emin olamiyorum da

Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi

Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım )

Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi

Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu )
1 büyük bardak ayran

Evet kızlar fikrinizi alayım

aynen canım bir iki gün içinde toplarsın zaten muhtemelen ödemdir...

olsun kuzum bak az az az derken gidiyo şükür

valla canım sorma ben bu hafta hepten şaşırdım sabah müthiş başlıyorum akşamda dengeli aslında ama işyerinde sapıtıyorum... yıl sonu faturalar kampanya sonu derken bir de sayım çıktı...

Iyi akşamlar kızlar. Bugün annemlerdeydim o yüzden bildirim yapamadım hos yapasım da yok sanki. Deli gibi yürüyorum bol bol.su içiyorum yok yok her tartıya çıktığımda biraz daha artıyor o yüzden bi süre tartıya çıkmasam iyi olacak. Psikolojim tartıyı düşünmesin

oyle canım sukur carsamba o rakamı gorunce bugun daha fazladır dedım ama olsun bunada sukur canm

Twsekkur ederim. Hedefim 60-65. Iki dogumumdan once oyleydim cunku. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Cevabin icin cok tesekkur ederim. Ameliyattan sonra belku ilaclardan sonra artik emziremeyebilirim. Ameliyattan sonra belli olucak o. Kismet diyorum artik. Sukur wbebegim memeden emiyo. Gunde iki kere mama veriyorum sadece geri kalanini hep emziriyoeum allahima sukurler olsun. 6 ayda 20-25kilonverebilirim insallah.

Ya bunlarla gercekten doydun mu? Ya da nasil ayakta kaldin. Ben okurken aciktim. Iradeni tebrik ediyorumm

SABAH
2 dılım tereyaglı salcalı ekmek
2 sıyah zeytın
7-8 tane haslanmıs brokolı
1 bardak tek skerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
1 kucuk kırmızı elmanın yarısı
2 kucuk mandalına
4 dılım portakal
4 dılım greyfurt
AKŞAM
1 tabak havuclu kabaklı patates yemegı
3 kasık bulgur pılavı
bol soganlı borulce salatası
4 catal kabak tatlısı
2-3 lıtre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…