80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya bunlarla gercekten doydun mu? Ya da nasil ayakta kaldin. Ben okurken aciktim. Iradeni tebrik ediyorumm

Evet canım şu saat oldu ağzıma lokma koymadım ve halen acıkmadım acıkırsamda 1 bardak ayran yeterli
İnan Karatay çok güzel tok tutuyor

Selam kızlar nasılsınız özledim sizi gelmiyom ama vallahi mezun olduğum takimimi bile ihmal ediyorum buara fırsat olmuyor ev isleri whatsapp bide arada bi sağlık kitabi edindim ondan bilgilenmeye çalışıyorum hop aksam oluyoo.ama aklimdasiniz.cecom o ekledigin grup hoşuma gitti çok sagol

hosgeldın canım ne grubu kız o merak ettım

Valla cok sasirdim. Tebrik ederim. Inan hic gozum yemiyo ama ufak ufak basslamam lazim benim de

Güncelliyorum açlığımı
Açlıkmı oda neymiş Cidden şu anda bile tokum hani bir düşün derim hatta istersen buradan biraz bilgi bulabilirsin ve merak ettiğin şeylerde ben seve seve destek olurum

http://woto.com/oneriler#Öneri 8

http://woto.com/karatay-menusu

Bu iki linkte kesinlikle çok faydalı bilgiler var İnan ben sabah 8de kahvaltımı ettim öğlen 4e kadar hiç acıkmadım ki sabah cevizimi yememiştim ( unuttum ) akşam yemeğimide 4 de yedim ve neredeyse 6 saat olacak hiç acıkma hissi yok kesinlikle bir iki gün dene derim eminim vazgeçemiyeceksin

cecom ben hafıften aclık hıssetmeye basladım bılee

Bende hala yok öyle bir his şükür
İnşallah haftayada ona göre güzel bir sonuç alırımda daha bir motive olurum

Beğenmene sevindim canım benide sağ olsun bir arkadaş ekledi ve cidden çok hoşuma gitti Kadındayanışmasının en güzel hali bence

hosgeldın canım ne grubu kız o merak ettım

Canım senide ekledim Barter grubu sırf kadınlar arasında üstelik kapalı bir grup rahat rahat yazışabilinir

ınsallah canım benım barter ne demek canım gercı sımdı baktım grubada karsılıklı yardımlasma mı yapıyorlar her konuda

ınsallah canım benım barter ne demek canım gercı sımdı baktım grubada karsılıklı yardımlasma mı yapıyorlar her konuda

Evet canım bir nevi parasız Ticaret
Diyelim senin kullanılmamış yada az kullanılmış bir Bebek arabasına ihtiyacın var o zaman oraya yazıyorsun benim şuna ihtiyacım var diye ve atıyorum karşılığında kullanmadığın iyi durumdaki ortasehpanı verebilirim diyorsun
Tabi ille eşya şart değil kim ne yapabiliyorsa aradığın şeye karşılık gönlünden ne geçerse onu yazıyorsun ve arzu eden sana yazıp karşılıklı kargo konusunda da anlaşınca gönderiyorsunuz birbirinize
Mesela ben yazdım Almanca Tercüme yapabilirim,yemek, hamur işi, örgü, dantel ve her türlü tipik evhanımı işi diye ( bir yerde herkes neler yapabileceğini yazıyor hem tanıtmak amaçlı

Atıyorum çalışan bir hatun önemli misafirim var biri bana sarma sarsın karşılığında şunu veriyorum diye yazıyor eğer sende teklifini beğenirsen oturup sarmayı ben yaparım diye söylüyorsun anlaşınca sarmayı yapıp gönderiyorsun gibi gibi bir sürü şey çıkabilir
Aslında eğlenceli birşey ve arada belki işimize gelecek birşeyde deng gelir

Kizlar teyzemle Eniştem almis simdi whatsaptan atti resimleri bayildim ya cinsiyetimiz her ne kadar kesinlesmesede kiz uzerine yogunlastilar bizimkiler Eki Görüntüle 1351990

Ay yakından çok daha güzelmiş
Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnnnnn

anladım canım cok guzelmıss valla aynen nerden ne cıkacagı bellı olmaz aminn canım ınsallahhhhh

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade

Cadının oyuncaklarını toplayayımda bir iki çamaşır var serilecek onlarıda halledip yatayım artık malum sabah 6da yine gün başlıyacak benim için

Sabah çocukları Anneme bırakıp 10 gibi Bursaya doğru yola çıkacağız
Gidip eşimin kuzenine süprizimizi yapıp 1 gece kalıp döneceğiz ama yine cepten bakmaya çalışırım

Allaha emanet olun
kocaman öpüyorum

Sabah yine uğrarım sanırım yola çıkmadan

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şekersiz sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim ondan sonra zaten oturup kahvaltımı ediceğim sonrada sıpaları uyandırıp Anneme bırakıp yola çıkacağız zaten

Bu arada sabah yine dayanamayıp tartıldım tam 1 kg fark var dünki sonuçla

Hemen hazır liste yayınlanmamışken güncel bildirim yapıyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 112.9 kg
Bu hafta; 111.9 kg
Fark; - 1 kg

Toplam giden; 13.1 kg

Şimdilik hedef; 110 kg
Spor; 4 gün ev içinde o geçenlerde yayınladığım hareketler

Su zaten her gün en az 2.5 litre içiyorum
İnşallah yılbaşı gecesine kadar hedefime ulaşırımda bir sonraki hedefimi yeni yılın ilk günü belirlerlim

Pancar degil mi bu.gaz yapmiyo mu acabs.pancari haslayip rendwlwyip sarimsakli yogurtla yerim ben. Ama bayadir yemiyodum. Onu da deneyeyim. Hem ara ogun gibi olur.
galiba şeker pancarı pek emın degılım ama burada daha cok baska kaba bı ısımle anılıyor
nadıren kocabas derler. ma süt konusunda fena bısıymıs onu bılıyorum .. :) normalde tadını cok da ceverım ama gecen hafata almıslar bu yıl hıc yememıstık cok tatsız geldı bana hıc guzel cıkmadı normalde patates gbı hafıf tatlımsak bı tadı olurdu..

ama hafta ıcınde 82 lı bısıler gorup sevınmıstım meger ödemmiş diyee
canım hafta ıcı rakamı gorup tekrar artı gormen bu odem olmadıgını gostermezkı demekkı odemden tam anlamıyla kurtulamamıssın ve sonrasında vucudun yıne su tutmaya baslamıs olabılır o yuzden uzme canını

günaydın kızlar... bugün inşallah son sayım günümüz diğer mağazaya geçicem bugün... akşam da hiç gelemedim malum yarın bende gün var akşam biraz temizlik yapayım dedim. zaten derin temizliği yeni yaptım sayılır bir de her gün süpürüp 2 günde birde mob gezdirince pekte kirlenmiyor sanırım. birde pazar sabahı süpürüp toz aldımmı tamamdır. birde yeni bi temizlik ürünü keşfettim kirlenmeyi geciktiriyor dediler 2 haftadır deniyorum, galiba doğru önceden bir gün silmiyeyim yerler toz olurdu şimdi 2 3 gün silmesemde yere ıslak mendili sürdümmü bir şey gelmiyor gerçi önceden vileda yapıyordum şimdi havlu ile elle siliyorum belkide onun etkisi var bilemedim... neyse kızlar ben kaçayım ama tabi rezil bir bildirim yapıp kaçayım....

2 gün önce eksi 400 görmeme rağmen bugün +200 deyim 84,5 arkadaşlar sebepleri yazayım hatalarımı doğrumu tesşpit etmişim görelim...
1- su yaklaşık 3 4 gündür günde 1 litre suyu içmiyorum sayım derdine herşeyi boşladım..
2- bu hafta 3 gün karbonhidrat ve 1 gün şeker tükettim ( dün öğlen yemek gelmedi aşçı yoktu ekmek arası dediler bende ben yemiyorum ekmek diyince patron gitmiş börek almış. 55 yaşında adam karbonhidrat ekmek börek
zaten ölmüşüm açlıktan artık onada kafa tutmadım zaten depodayız başka bişey alma imkanım yok yedim tabi)
3- yeşilçay hiç içmedim
4- spor cecoyla yaptığımız bi liste vardı bu hafta onu hiç yapmadım

YANİ TAM SOPALIĞIM BU HAFTA SWEETİMMM KABUL EDİYORUM Sweetdimple

Herkese merhaba. Doktorların normal yolla çocuğunuz olmaz dedikten sonra yaptigimiz tüp bebekler sayesinde 30 aylık bir kız çocuğu, ne olur ne olmaz deyip taktirdigim siprali kilo vermeme engel oluyor diye çıkardıktan 1 ay sonra hamile kalmam sebeb ilede 1,5 aylık bir erkek çocuğu annesiyim :) çok kilo aldım maalesef . Şu anda 92 kiloyum. Eğer müsaade olursa bu topikten başlamak isterim. Sutum çok bol değil gün içerisinde mama takviyesi ile gidiyoruz. En büyük korkum sutumun azalması. Fakat bu kiloda beni çok uzuyor. Cmrts nisan var. Ve benim hala giyecek kiyafetim yok. Geçen hafta diyetisyene gittim. Pzrts beri iyi gidiyordum fakat hafta sonu maalesef bozdum. Pzrts yada 1 ocak itibari ile birakmamacasina başlamak istiyorum. Ve biliyorum ki bu iş destek ve motive ile daha keyifli olacak. Be sebeple desteklerinizi bekliyorum... sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…