80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar. İşlere başlamadan önce byş selam vereyim dedim. İşlerim bitince anneme gideceğiz. Ufaklığın bir dersi orda kalmış yarın yazılısı var. Yine uğratım. Siz de canlanın artık

Kızlar Nerelerdesiniz.... can sıkıntısından 35 dakka yürüdüm geldim. Karanlık bi de kimseler yok parkta maç yapanlar dışında o yüzden erken bıraktım. Hadi ama bırakmayın burayı

herkese mrb kızlar bayadır yazamadım gezme gelen giden hastalık derken geri kuzu kuzu buraya geldim 86 .5 olarak ayrılırken 89.5 olarak geldim soluğu diyetisyende aldım neoluyo bana dedim baya ağır bi diyet gibi geldi bana 15 günde üç buçuk kilo vermem gerekirmiş yapanlar varmış bugün ilk günüm hayırlısı bu arada metabolizmam çok yavaş calısıyomus neyse bugünlerde geçer kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum herkese kolay gelsin

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]buglem80[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%2,34[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Sare85[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%2,10[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]80,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]25,2[/TD]
[TD]%0,64[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR]
oynakbasi34 alyagsu snowflake6467 Eddoras siz de mi kızlar hani bildirimler

[/tr]

menümüde yziyim unuttum
sabah biraz peynir
1 dilim cavdar ekmeği
1 ceviz
ara 3 kuru kaysı
öğlen 1 kase corba
5 kasik fasulye
salata
ara yoğurt
aksam 1kase çorba
yoğurtlu kereviz 3 kasik
ara 1su brd süt
2 buçuk lıtre su
2 kupa yeşil cay
spor 100 tane ip atlamayla basladım

elıne saglık canım kızlar tebrık ederım hepınızı haftaya daha guzel sonuclar olur ınsallah

kızlar ben 79 lardasürünüyom bu aralar. iki gündür toparladım sanki kendimi ama dur bakalım. misafirim var kk ya çok uğrayamıyom. yaklaşık bir ay olacak görümcem geldi. perşembe gidiyor sanırım daha sık uğramaya çalışacam bende

200 gr da olsa şeytanın bacağını kırdımm

hem gec de olsa(kılo aldıkca gec oluyo zateeen ) regl oldum hem deeee çok fena grıp oldum yatıomm hep heryerım agrıyo yıne faranjıtle bırlıkte oldu yıne cok agır gecıyo

Ellerine sağlık canım dağıldık biraz ama toplanırz eminim kilo veren herkesi tebrik ederim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktık adam haftasonu düzenimi bozmada bire bir )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde ) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduk normalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye ) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi

Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsa bugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için

Canımmmm çok çok özür inan ben bildirim yaptım sanıyordum
Bu arada ellerine ve emeğine sağlık canım
Listemiz baya kısaldı bu hafta ama olan kızlarıda canı gönülden tebrik ediyorum
İnşallah bir sonraki hafta kaçaklarda dönmüş olurda listemiz yine canlanır

Amandaaaa canım kendimimm. 3. De olurmuş. Aman da aman. Yerim ben seni yerim yerim...

süpersin canım inşallah bir sonraki hafta seni birinci olarakta görürüz
Hepimiz güzel güzel kilolar verelim o bile yeter bize

vay anam vay liste ne de kısa kalmış öyle. ben gelemeyince mi dağıldınız

Heee hep senin yüzünden ihmal ettin bizi Valla özlettin kendini be güzelim bak Gülayda yarından itibaren aramıza döner inşallahda hepimiz şöyle eski sinerjiyi yakalayıp daha güzel kilolar veririz

Aaaa bir ay misafirlikmi olurmuş gitsin artık evine yaaaa
Hem bedenen hem ruhen yormuştur o şimdi seni aramıza dönde bizde motive olalım sende

Slm fıstıklarrrr tatil demek benim için misafir demek allah eksik etmesin dolayısı ile gelemedim kusurabakmayın lütfen

Şifacım suyunu biraz dah artırabilirsen süper olur içmen gereken su miktarını kilonu 0,033 ile çarparak bulabilirsin kuzum biliyorum kışın su içmek zorlaşıyor ama içmemiz lazım bitanem

Canım kahve içmenin etkisi oluyor mu ?

Şekersiz kahve hem tok tutar hem de en iyi antioksidandır tatlım

etin yanında yoğurt yerine salata tercih etmelisin kuzum

Hoşgeldin yeniden canımcımm yeni işin hayırlı olsun haydi bakalım bu kez hedefe ulaşmadan kaybolmak yok

Tebrik ediyorum harika vermişsin hem de yılbaşına rağmen cnmm

İzin yok mavişimmm moral bozmak da yok eninde sonunda bu kilolar gidecek Sabahları limonlu maydanoz tüketebilirsin ödem için ya da biraz beyaz lahana biraz mor lahana 10 dk haşla limon sık ister suyunu iç ister taneleriyle birlikte tüket cnmm

kızlar ben uzun bir aradan sonra geldim ama artık yüzüm yok..düzenli giremiyorum..herkes iyidir inşallah..
kandiliniz mübarek olsun...

ooooo kaçaklarımız dönmeye başlamış hoşgeldin bitanemm ne demek yüzüm yok
Burası senin yuvan her zaman kapımız açık

Ah rapucum ahh hatalarını ne güzel biliyorsunn ama neyseki bu hafta vermişsin kuzum üstelik yılbaşına rağmen olacak inanıyorum sana

Bitanem hepimiz öyleyiz çoğu zaman okuyorum ben de bu ara zamanım kalmıyor malesef
katılabildiğin kadar tatlım başımızın üstünde yerin var

Harika vermişsin canımmm tebrik ederimm

Meleğim geldim geldimmAma sen hiç bildirim yapmaz oldun bak yaza kjaldı 4 ay en güzeel fırsat
hadi sen de menülerini paylaşmaya başla kuzumm bildirimler öksüz kalıyor biriniz eksik olunca

Bu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama

Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesin artık o tehlike yok
Rahatım artık

Bayıldım adaşım cuk oturmuş güle güle kullan yeni nikini

Tebrikler Mervem harika vermişsin yine canımmm

Hoşgeldin canımm dene bakalım bitanemm faydasını mutlaka görürsün makres de diyetisyenle harika zayıfladı neden sen vermeyesin

Amandaaaa canım kendimimm. 3. De olurmuş. Aman da aman. Yerim ben seni yerim yerim...

Hakettin bence deTebrikler canımm

elıne saglık canım kızlar tebrık ederım hepınızı haftaya daha guzel sonuclar olur ınsallah

Rica ederim kuzum

vay anam vay liste ne de kısa kalmış öyle. ben gelemeyince mi dağıldınız

Aynen tatlım hadi herkes toplansın yine eskisi gibi upuzun bir listemiz olsun

Az olsun öz olsun Rapucumm Geçmiş olsun tatlım bol bol karabiberli içecekler iç canım

Ellerine sağlık canım dağıldık biraz ama toplanırz eminim kilo veren herkesi tebrik ederim.

Rica ederim tatlımElbette toparlayacağız mavişimmm

Prensesler güle güle giysin yeni cicilerini cecomm

Sağlık olsun cecom bu hafta kıyasıya rekabet başlasın o zaman listemizde

Eddorascım umarım her şey yolundadır Esin zaten uğramaz oldu aşk olsun size kızlar hiç mi özlemediniz

Neyse bana müsaade sabah 6da kalkacağım Allahın izniyle yine

Ne demişler erken kalkan yol alır
Hem leptinim çalışmaya başlamışken yatıp uyuyayımda sabaha kadar faydalanayım

Yarın sabah görüşene kadar Allaha emanet olun canlar
Hepinize hayırlı geceler

Hayırlı geceler cecom allah rahatlık versin canımm

Bak canım sen geldin canlandık sanki biraz... daha güzel olacak.. şükür biraz biraz attım ödemi ama yine belum tutuldu bugün çamaşır çıkar irken. Yarın yine doktora kroniklesti iyice sanki ya vücut ağır geliyor yafa fıtık bu.

Mavişim soğuk da bel ağrını etkiler yün korseler var onlardan mutlaka kullan canım ya da termal atlet giy ki sıcak tutsun .Kilo bel ağrısının en büyük nedeni tatlım inşallah sen de kurtulacaksın kilolardan da bel ağrısından da Ben ilk başladığımda verdiğim kilo kadar su şişesini sırt çantama koyup öyle yürüyordum verdiğim kilolar fazlalaşınca sırt çantasıda doldu ve taşıyamaz oldum inan bana 1 kilo bile öyle fark ediyor ki mavişim

Aynen ccanım ama ben iyilesince hemen çıkarıyor m korseyi atlet hic giymiyorm. Amabu bildiğin ani harekette kaliyo suan yuruyemiyorm bile topallamadan oturdummu kalkamiyorum kalktimmi oturamiyorm. Yatmayi hic sorma ağlaya ağlaya yattım sogukla alakali degil gibi geliyor ama olabilir belkide

Kışın çıkarma mavişim ben de hiç atlet giymem ama yün korsemle bütün olduk nerdeyse
Sol ayağına vurduysa ağrı ne olur ihmal etme bir doktora git canımm.Bilmezmiyim sadece eğilme ile bile benim bel giderdi artık direk eğilmeyi unuttum zaten dizlerimle çöküyorum çareyi onda buldumne çektim bu belden

Ben kaçıyorum tatlım yarın görüşürüz nasipse iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…