- 19 Temmuz 2007
- 4.380
- 5.635
- 773
elıne saglık canım kızlar tebrık ederım hepınızı haftaya daha guzel sonuclar olur ınsallahHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]buglem80[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%2,34[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Sare85[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%2,10[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]80,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]25,2[/TD]
[TD]%0,64[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
oynakbasi34 alyagsu snowflake6467 Eddoras siz de mi kızlar hani bildirimler
[/tr]
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]buglem80[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%2,34[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Sare85[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%2,10[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]80,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]25,2[/TD]
[TD]%0,64[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/tr]
[/tr]
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]buglem80[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]89,7[/TD]
[TD]87,6[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%2,34[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Sare85[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]79,3[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]1,7[/TD]
[TD]%2,10[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]80,5[/TD]
[TD]0,7[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]%0,86[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,5[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]25,2[/TD]
[TD]%0,64[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]%0,24[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]1,5[/TD]
[TD]%+0,71[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/tr]
[/tr]
Amandaaaa canım kendimimm. 3. De olurmuş. Aman da aman. Yerim ben seni yerim yerim...
vay anam vay liste ne de kısa kalmış öyle. ben gelemeyince mi dağıldınız
kızlar ben 79 lardasürünüyom bu aralar. iki gündür toparladım sanki kendimi ama dur bakalım. misafirim var kk ya çok uğrayamıyom. yaklaşık bir ay olacak görümcem geldi. perşembe gidiyor sanırım daha sık uğramaya çalışacam bende
Kızlar ben de menümü paylaşayım kalkınca bi bardak sıcak su içtim sabah: karatay kahvaltısı ara öğün: bir kupa yeşil cay. Öğle: iki tane fırında köfte bi kase çorba ve salata. Ara öğün: bir kupa yeşil cay. Akşam iki kaşık patlıcan yemeği iki kaşık bulgur pilavı ve ayran. Bir buçuk litre su içtim ve birazdan spor ve bir kupa yeşil cay inşallah veririz cumaya kadar en azından moral buluruz
Canım kahve içmenin etkisi oluyor mu ?
Kızlar sabah karatay kahvaltısı arada yeşil cay. Öğle: 5 tane sarma yanında yoğurt. Akşam da,et haşlama yanında yoğurt iyi yıllar kizlar
SELAM herkese
Herkesin yeni yılını kutlarım.bende eski üyelerdenim.bazı sebeblerden gelemedim.şimdi uzuun seneler sonra tekrar iş hayatına başladım.bir aydır çalışıyorum.iki çocuk ev derken biraz yorucu ama halimden memnunum şimdilik.tek sorun kilolar.kıyafet sorunu çok yaşıyorum.yeni yılla beraber yeni başlangıç yaparak sağlıklı şekilde zayıflamaya karar verdim.yarın tartı günü,sabah tartılıp start vereceğim.ama gün içinde giremem kk ya.akşam ve hafta sonu girebilirim.umarım yaza kadar hedefimize ulaşırız hep beraber.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün malum tartı günü pazartesi başlamıştım ben bu topikte pazartesi tartildigimda 89,7 kg idi kilom az,önce tartışa çıktım 87,6 çıktım yani 2,1 kg gitmiş çok şükür
selam kızlar
sayım, misafir o bu derken bahaneler üretip durduğumu gördüm kaç gündür hep kendini kandırmaca içerisindeyim... sanırım istemekle alakalı bide üstüne regl olunca bu haftada saldım iyice
bildirimimi yapayım
ama isterseniz izinlide sayabilirsiniz çünkü regl olsuğum için felaket ödem var çoraplarım resmen boğuyo bileklerimi4 gündür... yani 2 3 güne normale döneceğim için adil olmayacağını düşünüyorum haftaya takdir senin canımSweetdimple
bildirim
başlangıç :86,6
geçen hafta :84,5
bu hafta :85,1
gelen : 0,600
top.giden : 1,5
hedef : 65
kızlar ben uzun bir aradan sonra geldim ama artık yüzüm yok..düzenli giremiyorum..herkes iyidir inşallah..
kandiliniz mübarek olsun...
Eki Görüntüle 1359734
Bunu kendıme ıthaf edıyorum dün 4-5 km kadar tempolu yürüdüm bu sabah da kalkıp 3 tulumba tatlısı yedimsonra Rapunzel kilo veremıyoooo !
Eki Görüntüle 1359735 Eki Görüntüle 1359735
canım valla böyle arada gelip görünüp tekrar fırsat bulamayınca kendimi size haksızlık ediyormuş gibi hissediyorum..
kabul ederseniz gece eve gelince girip yazarım...bazen okusam da yazamıyorum çünkü siz bir muhabbetin üzerine bir sürü konuşmuş oluyorsunuz:) damdan düşer gibi giremiyorum konuya..öyle olunca da kalıyor:))
valla hayranım sana...nasıl uğraşıyorsun çeyizlerle falan...
Selam arkadaşlar ben baya yogunduum giremedim maalesef ama çok mutluyum eksileri görünce şükürler olsun Rabbim hepimizin gönlune göre versn aminnn
Baslangic kg81
Şimdiki kg79.3 çok mutluyummm. Bu arada ben diyete pazartesi basladım
iyi akşamlar cecoşş
benim herif kayfeye gitti ,sanırım birini görecekmiş.bene fırsat bu fırsat buraya damlaım.
çok sevinim canım senin aına inan,ee 10 kğan fazla verdin blli olmazmı hiç canım..kız bi kilo çizelgesi yapa aha motive olursun oraki eğişikliği görükçedde.
namazlarını ve orucunu allah kabul etsin canım.işallahh bundan sonra hiç bırakmaan devam edersin,
bu arada meleğim banu yok sanırım.ne yapar eer mutlaka burayada uğrardı,gerçi burasıa baya tenhalaştı ..
Bu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama
Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesinartık o tehlike yok
Rahatım artık
gunaydın kızlar burayı cok bosladım bılıyorum ama yetısemıyorum cuma gunu bıldırım yapmamıstım gecte olsa sımdı yapayım
baslangıc :103,2
gecen hafta: 78,5
bu hafta: 78
gıden: 500 gram
toplam gıden : 25,2
yuzde :%64
Eki Görüntüle 1361187
herkese mrb kızlar bayadır yazamadım gezme gelen giden hastalık derken geri kuzu kuzu buraya geldim 86 .5 olarak ayrılırken 89.5 olarak geldim soluğu diyetisyende aldım neoluyo bana dedim baya ağır bi diyet gibi geldi bana 15 günde üç buçuk kilo vermem gerekirmiş yapanlar varmış bugün ilk günüm hayırlısı bu arada metabolizmam çok yavaş calısıyomus neyse bugünlerde geçer kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum herkese kolay gelsin
Amandaaaa canım kendimimm. 3. De olurmuş. Aman da aman. Yerim ben seni yerim yerim...
elıne saglık canım kızlar tebrık ederım hepınızı haftaya daha guzel sonuclar olur ınsallah
vay anam vay liste ne de kısa kalmış öyle. ben gelemeyince mi dağıldınız
200 gr da olsa şeytanın bacağını kırdımm
hem gec de olsa(kılo aldıkca gec oluyo zateeen) regl oldum hem deeee çok fena grıp oldum yatıomm hep heryerım agrıyo yıne faranjıtle bırlıkte oldu yıne cok agır gecıyo
Ellerine sağlık canım dağıldık biraz ama toplanırz eminim kilo veren herkesi tebrik ederim.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Anam sabah geç uyandım ( gece eşim sağ olsun tam yatacakken ya az dur süper bir korku filmi var diye benide uyutmadı tabi haliyle geç yatınca geç kalktıkadam haftasonu düzenimi bozmada bire bir )
Kahvaltıda geç oldu haliyle sonrada kendimizi sokağa attık
Annemleride yanımıza alıp Alışverişe gittik büyük cadıya çeket ve bot bakmak için
Şükür botunu beğendi ( ben pek beğenmesemde) aldık ama istediği çeketin bedeni yoktu onuda artık geçen gün baktığımız mağazaya tekrar gidip alacağız
Küçük kuzununda kışlık montu ufak geliyordu hatta yıkıyacağım diye üzerine bir fermuarlı ve şişme yeleğini giydirmiştim şansımıza bir mağazada çok güzel 49 liraya bir kışlık çeket bulduknormalde hep 80 falandı daha evvel baktıklarımız bunlar 3 tane kaldı diye indirime girmiş ve biri oldu şükür tabi Annem aman üşüyecek diye aklı gidiyormuş hemen etiketi kopardığı gibi kıza giydirdi bana söylenerek hasta ediceksin kızı niye dün yıkayıpta petek üzerinde kurutmadın kızın çeketini diye
Babacığımada zorla bir cift ayakkabı aldırdık ( adamcağız bize geldimi yağdırır kendine oldumu elli kere düşünür acaba daha uygununu bulabilirmiyim diye) tabi sonradan çok mutlu oldu iyiki aldırdınız bana zorla dedi
Akşamlıkta maç var diye eşim davet etmişti bari yemeğide birlikte yiyelim dedik ve uzun zamandır kuzu balık istiyor diye balık alıp bir güzel bol salatayla sağlıklı bir öğün yaptık eve gelir gelmez
Çay faslı falan derken 9 gibi kalktılar ama tabi büyük cimcimenin laptopla işi olunca ancak gelebildim bir mesajlıkta olsabugün erken yatacağım düzenime geri dönmek için
Canımmmm çok çok özür inan ben bildirim yaptım sanıyordum
Bu arada ellerine ve emeğine sağlık canım
Listemiz baya kısaldı bu hafta ama olan kızlarıda canı gönülden tebrik ediyorum
İnşallah bir sonraki hafta kaçaklarda dönmüş olurda listemiz yine canlanır
süpersin canım inşallah bir sonraki hafta seni birinci olarakta görürüz
Hepimiz güzel güzel kilolar verelim o bile yeter bize
Heee hep senin yüzündenihmal ettin bizi Valla özlettin kendini be güzelim bak Gülayda yarından itibaren aramıza döner inşallahda hepimiz şöyle eski sinerjiyi yakalayıp daha güzel kilolar veririz
Aaaa bir ay misafirlikmi olurmuşgitsin artık evine yaaaa
Hem bedenen hem ruhen yormuştur o şimdi seniaramıza dönde bizde motive olalım sende
Neyse bana müsaade sabah 6da kalkacağım Allahın izniyle yine
Ne demişler erken kalkan yol alır
Hem leptinim çalışmaya başlamışken yatıp uyuyayımda sabaha kadar faydalanayım
Yarın sabah görüşene kadar Allaha emanet olun canlar
Hepinize hayırlı geceler
Rica ederim tatlımElbette toparlayacağız mavişimmm
Prensesler güle güle giysin yeni cicilerini cecomm
Sağlık olsun cecom bu hafta kıyasıya rekabet başlasın o zaman listemizde
Eddorascım umarım her şey yolundadırEsin zaten uğramaz oldu aşk olsun size kızlar hiç mi özlemediniz
Bak canım sen geldin canlandık sanki biraz... daha güzel olacak.. şükür biraz biraz attım ödemi ama yine belum tutuldu bugün çamaşır çıkar irken. Yarın yine doktora kroniklesti iyice sanki ya vücut ağır geliyor yafa fıtık bu.
Mavişim soğuk da bel ağrını etkiler yün korseler var onlardan mutlaka kullan canım ya da termal atlet giy ki sıcak tutsun .Kilo bel ağrısının en büyük nedeni tatlım inşallah sen de kurtulacaksın kilolardan da bel ağrısından daBen ilk başladığımda verdiğim kilo kadar su şişesini sırt çantama koyup öyle yürüyordum verdiğim kilolar fazlalaşınca sırt çantasıda doldu ve taşıyamaz oldum inan bana 1 kilo bile öyle fark ediyor ki mavişim
Aynen ccanım ama ben iyilesince hemen çıkarıyor m korseyi atlet hic giymiyorm. Amabu bildiğin ani harekette kaliyo suan yuruyemiyorm bile topallamadan oturdummu kalkamiyorum kalktimmi oturamiyorm. Yatmayi hic sorma ağlaya ağlaya yattım sogukla alakali degil gibi geliyor ama olabilir belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?